182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #119676
remélem az asszony igent mond rá
-
Ennyi, ezért is istenítettem anno amikor kezdtem áttérni IndyCar nézésére. Közvetlenebb. -
Wlanseraf #119674 A lényeg:))
"Nem sokkal később Will Power is csatlakozott hozzánk és jól elbeszélgettünk. Majd jött Oriol, Helio és Briscoe is befutott, szóval hirtelen már hatan beszélgettünk tovább. Amikor a többiek elmentek, rámnézett és csak ennyit kérdezett: 'Itt ez mindig így megy?' Mondtam neki, hogy most még kevesen is voltunk."
F1 után furcsa lehet:) -
Barrichellót most már az Indy 500 is érdekli - a KV Racing ajánlatot tett a brazilnak -
kár itt aggódni..Red Bull win lesz és Vettel nyer idén is..meg addig amíg nem éri el a nyolcszoros VB titulust.. -
amennyire az összes faszom kivan a red bull hegemóniával,én már annak is nagyon örülnék,ha Lewis a dobogó legfelső fokáról integetne! -
Tuti, 1 futamot csak nyer..
-
2012-es év nyerő autója (nagyon remélem) 
-
Semmi drámait nem látok rajta, de szép letisztult. A lépcsősz orr lehet nekik is ott van a padláson, s majd a teszteken megnézik hogy melyik a jobb. -
LMP1es Aston? -
button porscheja, elárverezik.
-
"Hivatalosan is bejelentették, hogy a 2012-es idényben a Rebellion Racing versenyzője lesz Nick Heidfeld." -
-
Amúgy lehet azért nem akar Hami belefolyni, mert olyat látott ami Sutilra volt terhelő, hogy ő kezdte ő pattogott. Amit elmondott az maximálisan Sutil mellett van, persze hazudni ő sem akart. Törént ami megtörtént, ennek peren kívül el kellett volna rendeződnie már rég. Amúgy teljesen érthető hogy nem utazgat, amikor autóbemutató van... -
Nyomatékosan megkérlek hogy ilyen stílusba ne! Most nem szóltam modinak, de ha még egyszer ilyen előfordul fogok. -
Sztem meg pozitiv reklam lett volna ha kiall egy versenyzotarsa/baratja mellett, ez a negativ reklam, legalabbis szamomra az! -
Ugyan már! Ha Sutil nem akart vérre menni, ezt nyilván Hamilton is tudta, akkor miért nem lehet mellé állni, különösen ha barátok? Egy James Hunt leszarta a médiát, ha barátairól volt szó. Ugyanez igaz Kimire is.
Hamilton se halt volna bele egy kis negatív reklámba. -
IXEMGabeo #119659 ez nem a VV hatása mindig is nyers voltam, csak visszafogom magam legtöbbször... -
G_ArchAngel #119658 Ezt teszi a VV - es meg multkor te sertodtel meg.
-
IXEMGabeo #119657 még a telefonszámát is érdekes módon rögtön megváltoztatta? nem is válaszolt Sutilnak, meg ilyen dumát, hogy véletlenül elfordította a fejét a következő biztos az lett volna, hogy egy ilyen balhés helyzet közepette éppen egy csajt csekkolt a helyen...
jelentősége így sincs utólag mivel Sutil nem kapott börtönbüntetést, de éppen kaphatott volna akár, ha úgy ítélik meg. -
Ha Hamilton tanúvallomásával segíthette volna Adrian Sutilt tisztába tenni akkor jogos a felháborodása úgy gondolom.
Hamiltonnak biztos megmondták,hogy maradjon ki az egészből mert csak negatív reklám.
-
IXEMGabeo #119655 ilyen hangulatom volt:) -
Na ezt muszáj volt...
Itt aztán mindenki elmenni nyilván...az országunk az 9sszefogásról híres, nem arról hogy Magyar a Magyarnak farkasa..
ugyan sokat nem tudunk az ügyről, de hát persze hogy...tökön-babon át rohanna mindenki :))) -
Ferrari borok és pezsgőket hol lehet venni és mennyiért MO-n?
-
Az indok, hogy miért nem volt ott, talán még meg is állja a helyét, de ha tényleg nem történt semmi, akkor nem kell beszarni, kedves Lewis Hamilton. Ez a nem emlékszem semmire iszonyat gyerekes dolog. -
IXEMGabeo #119650 Sutil beszólt Hamiltonnak
hoppá, hoppá megszakad a nagy "barátság"?:) -
Jó a banner, de lehetne benne egy visszaszámláló, hogy mennyi van még az első versenyhétvégéig és belekerülhetne az első versenyhétvége dátuma is. -
Wlanseraf #119648 Megnyugodtam hogy nem mindegyik autó lesz undorító:) -
-
Csináltam pár képet, most kis szünetet tartanak, remélem tudok majd szemből, és közvetlen oldalról is készíteni.
-
jaja, sikerult "kicsit" kulturaltabban megoldaniuk :) szep lett -
Jól nézki! Nem olyan az orra mint a Caterhamnak. -
Na már a hang is megjött! :) -
hivatalos McLaren oldala nem akar bejönni :D -
18 perc és érkezik az MP4/27-es 
LIVE -
Hát mindjárt megsajnálom őket, hogy IC-re nincs pénzük, és csak valami kis szaros formula autóval kell menniük, esetleg ne adományozzunk szegényeknek? :DDDDD -
Meg valószínű a licencét is bevonják!
-
meg majd megtapasztal egy más fajta légkört a padockba és csodálkozni fog, hogy ilyen is van? :) -
igen csak tudod hányan szeretnének az IC-ben full szezont menni, de nem tehetik mert nincs pénzük rá? és még csak nem is ügyetlen fiatalok..az IC-ben meg úgy tűnik 30 állandó autó lesz az idén 3 motorgyártó akik csak x számú motort tudnak gyártani/adni. egyik ilyen a lotus aki csak 5 csapatnak tud adni de vagy 7-től lenne igény. jön Barichello és rögtön van minden neki ;)
Persze az évi versenyeztetéséhez szükséges pénzt (feltélelezve, hogy az oválokon nem indul) röhögve kitudja fizetni. -
IXEMGabeo #119636 ezt nagyon becsülöm benne mennyire szereti, azt, amit csinál:) neki tényleg tökmind1 csak 4 kerék legyen:D