182279
  • ubulka
    kicsit bekoptatta csak a motort, hogy jövő héten az éles teszten, nehogy kidobja a hibakódot a lambda szonda.
  • IXEMGabeo
    remélni tudom, hogy sokat nyert ezzel a Merci
  • ubulka
    hát ajánlom nekik hogy mostmár tényleg fullHD 16:9 be nyomassák, jó minőséggel, ha már megvettem miatta a 200 ezres LG led TV-t.
  • Ulvar
    Szerencséd hogy nem vagy belebuzulva az Ausztrál V8 Supercarsba :D. Ne félj ott hogy valaki élőben lásson futamokat minimum fél 5 - 5 kor kell kelni. De van hogy fél 2kor van start :D.
  • RatBaG #120161
    remélem szujón és wéberen kívül azt a jó szokást is megtartják majd, hogy a reggeli futamokat délután megismétlik.
    franc se akar 4-5 futamnál kora reggel kelni :S
  • Dietrich
    nem tudom honnan és kitől jutottak hozzá, de úgy tűnik a retktől mert rajtuk kívűl mindenki más HD-ben nyomta már ;)
  • atiwrc
    vágták
  • atiwrc
    Gondolom a 4:3-as adásokhoz jutottak hozzá és annak fágták alját tetejét.
  • pedobear
    Az MTV-székház ostroma

• zzeN
    Ja, eléggé igénytelen volt. Adás előtt nem tudták volna észrevenni?
  • Dietrich
    azért remélem 1 hónap múlva valós full hd lesz nem ilyen szar mint ami most volt az összefoglalóban.
    (kép nyújtva volt, F1 logo-ból is az F felső része volt látható)
  • Dietrich
    tegnap láttam a retken Gyulámat kézimeccs közvetítés miatt..hát nagyon szarul állt neki az is :p
  • Dietrich
    kezdi a pr-t a királyi ;)
  • zzeN
  • mcmoha
  • Master91
    Háhh, nézni kell! Már éhezem az F1re.
  • pedobear
    Holnap 15:40 M1
    F1 2011 összefoglaló

Vettel és a többiek…: Forma 1: Best of 2011
  • a.carkey
    Pedig a non official "Verdás" dizájn milyen király volt. :)
  • b-type
    A legtehetségesebb OW versenyzők az F1-ben vannak, csak nem csupa tehetségből áll a mezőny.
    De akik itt a legjobbak, azok bárhol azok lennének ahol van számottevő OW.

Romain Grosjean:

GP2 champion 2011.
    GP2 Asia champion 2011.
    Auto GP champion 2010.
    Third in FIA GTN European Cup 2010.
    GP2 Asia champion 2008.
    European Formula 3 champion 2007.
    French Formula Renault 2.0 champion 2005.
    Swiss Formula Renault 1.6 champion 2003.
    Formula Lista Junior champion 2003.

Grosjean nagyon meggyőző volt mielőtt a Renault bedobta év közben Piquet helyére.

• Ulvar
    Erre megint azt tudom mondani nektek hogy F1...Gondolkozzatok már milyen irdatlan pénzek forognak a háttérben, hogy ki hogyan próbál egyáltalán életben maradni...Itt régen nem a tehetségről hanem a pénzről szól az élet. Ilyen alapon Hamilton is fizetős pilóta mert a McLaren nevelte ki. Schumi is mert szintén a Mclaren csak dobták...sorolhatnám. Ez üzlet.

Valóban igazatok van hogy nem a legtehetségesebb OW versenyzők vannak az F1ben...de ez ilyen. Inkább az F1nek kéne megdögleni és porból újra építeni, de ez meg már túl drasztikus lenne egyesek szemében.

Firerock: Kit baszott ki Petrov? Nelsinho Piquet, Romain Grosjean? Őstehetségek :).
  • passatgt
    világbajnok autó
  • Minstrel
  • Firerock
    Én is szurkoltam nekik,de most idehozták ezt a szerencsétlen,aki már több nála tehetségesebb pilótának is elrontotta a karrierjét...
  • Totti5
    S nem azzal van a gondom, hogy Trulli helyett jön egy pénzeszsék, hanem ezt a idény előtt pár héttel jelentik be, rúgják ki...
  • G_ArchAngel #120140
    Kovalainen-nek is volt par erdekesebb nyilatkozata, lehet o sem maradektalanul elegedett azzal, ami a malajoknal megy.
  • Totti5
    A ruhadt kurva életbe.... nem drukkolok a csapatnak tovább, menekülj onnan Kova! menjenek csődbe, vonuljanak ki.

• IXEMGabeo
    elméletileg, ha jól tudom Trulli kiválásával utoljára 41 éve nem volt olasz pilóta a Forma 1-ben...
  • IXEMGabeo
    jöhet az 5000 Ft:D
  • Master91
    Majd kapsz ezért valamelyik topicba egy + -t :D
  • G_ArchAngel #120135
    A Ferrarinal nincs rondabb. Pl. a Lotus nagyon jol megmentette a festessel, de a szerencsetlen olaszok meg a rajtszamot is a kiemelkedesre tettek, igy olyan, mint egy vonat.
  • b-type
    Igazából ziccer volt, Petrov a piacon volt szerződés nélkül, és egyébként sztem sem annyira rossz, néha meglepett.
    Szal van pénze, és biztosan hozza be az autót a célba...ennyi. Kova erősebb volt Trulli-nál is...ezt láttam a versenyeken, most is elviszi a hátán a csapatot..
    Ziccer volt, sztem én is megléptem volna...Trulli-t mindenképpen cseréltem volna.
    Nagyon-nagyon kíváncsi leszek a Caterham-re,...személyes kedvencem lett csapatként :)
  • IXEMGabeo
    legalább Master91 bukta a fogadást ellenem sejtettem, hogy ilyesmi lesz és nem a Mclarenhez hasonló orrkúp lesz:D
  • Nightt
    A Ferrarinak es a Mclarennek mas a kipuffogoja, ezzel nyerhetnek.
    Egyebkent mas az elso felfuggesztesuk is, mint a tobbieknek. A lenyeg itt nem az orr kialakitasa lesz, hanem azok a dolgok, amiket takar a lemez...
  • Nightt
    Szvsz ez a legrondabb kacsaorr... (no offens)
  • pedobear
    érdekli-t akartam írni
  • pedobear
    Azt mondta Montezemolo: az idei Ferrari mindennél durvább, drasztikusabb lesz, mint eddig volt, az se érdeklőd őket ha ronda lesz

Erre az autók 90%-a ugyanolyan ronda, mint az idei Ferrari

Hogy a picsába fognak így VB-t nyerni?
  • IXEMGabeo
    legalább a kacsa orrok közül az egyik legszebb, ez az autó tavaly is a legszebb volt a szurkolók szerint! most így valószínűleg mindenkinek a Mclaren az elmegy kategória
  • desigo
    Ritka ocsmány lett ez is...
    Meglátjuk,hogy fog e gyorsulni.
  • G_ArchAngel #120126
    Azt nem mondanam, hogy nincs penze, mert nagyon nepszeruek a neve alatt futo borok az egesz vilagon, csak nem hulye, hogy fizessen.

Mondjuk erdekes lett volna egy Jarno Wine - Caterham:)

• Ulvar
    Én se értem a lázadást. Trulli véleményem szerint is kiégett pilóta, semmi nagy dolgot nem mutatott fel az elmúlt években még a Toyotában se. A Reanultban egész jól szerepelt de akkor még fiatalnak számított.

Ráadásul pénze sincs, és kb. ugyanott lesz így a Caterham mintha Trulli maradt volna, annyi hogy több pénzük lesz egy kicsivel... Ez van...tegyék olcsóbbá a sportot és nem kellenek "fizetős" pilóták...