182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ja, Arrows Yamaha :D -
-
nem rossz, viszont ha kell valakinek gúgli kalendárba is akkor itt van egy csomó szériához külön file
http://toomuchracing.com/calendar/ -
Hill is egy Arrowsal tűnt el a ringen asszem :) -
és...a megtörtént bejelentés szerint full szezon vagyis oválon is indul. -
ez még jól jöhet:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aoij3miM19xadDZKOUIzMDkzdDMtQ2ZnWDRtUzFpV2c#gid=0 -
Szep abra, meg erdekes is de kicsit pontatlan.;)
-
IXEMGabeo #120359 egyébként most megint átnéztem és a Mercedes, mint gyári csapat ők már nyertek VB címet is Fangio lévén csak kiszálltak, a 80-as években 2 szezonra visszatértek akkor is kiszálltak, elméletileg, ha most Rosbergék megnyernék a csapat vb-t, akkor ezek az eredmények mind a régiekhez adódna hozzá ergo a csapat hiába visszatérő már 2x vb lenne...tehát a listába bele lehetett volna tenni a Mercedest, Hondát és a Renault is korábbi időpontokra
mégegy pl. Richie Ginter és Surtees nyert futamot a Hondával ehhez a statisztikához hozzáadódott a 2006-ban visszatért Honda pilótája Jenson Button győzelme is hiába volt előtte BAR/Tyrrell a csapat neve... -
IXEMGabeo #120358 pl az Arrows-t is ide lehetne sorolni ők 78-2002-ig léteztek azért, Prost csapatot (elődjük a Ligier), akik csődbe mentek vagy a régi Lotus csapatot, Dallara, Zakspeed meg ilyen apró csapatok nincsenek is itt, ugye ez az ábra csak a mai csapatok alapján (akiket felvásároltak) az alapján létezhetnek...
Ferrari, Mclaren, Williams tulajdonképpen az a 3 csapat, mely a megalakulásoktól kezdve ugyanazok maradtak, visszatérő még a Sauber is, ha a 93-as utáni időszakot vesszük figyelembe
most itt az a kemény, hogy tulajdonképpen Vettel olyan, mintha a Stewart Forddal ill. egy Jaguárral lett volna világbajnok:D, a Mercedes GP tulajdonképpen a Tyrrell csapat:D, Renault csapat elődje a Toleman abba is durva belegondolni, csak mondjuk itt nem vágom miért nem vették egybe azzal a Renault csapattal amit pl Arnoux, Prost, Jabouille Warwick...vezettek a 70-es évek végén és a 80-as évek elején még a színösszeállítás is ugyanaz volt.
tulajdonképpen a jó öreg Jordan csapat mamár Vijay Mallya tulajdona, a Minardi, mely mindig szinte utolsó kis csapat volt mamár ők a kisbikák Matesczitz tulajdona...hát igen változnak az idők durván -
Tényleg jó! De az összes csapatról kéne ilyen, aki valaha meg fordult az F1-ben :D -
IXEMGabeo #120356 csapatát vásárolta fel****javítva -
IXEMGabeo #120355 már találtam benne két hibát is...
Honda csapat már a 64-es bajnokságban is részt vett aztán visszatértek 2006-ban csapatként, a Renault csapattal debütált Alan Prost 81 környékén hogy is van ez?
egyébként nem rossz ábra:)
azt nem is tudtam h Ken Tyrrell csapat vásárolta fel a British American Racing -
Egy kis érdekesség! Idővonal! -
Jo hir. Lehet, hogy ujra kovetni fogom az IndyCar versenyeit. Amiota a CART kettevalt mar nem erdekelt kulonosen. -
off
Barrichello csütörtökön IndyCar versenyző lesz! -
IXEMGabeo #120351 Kimit is említeni lehetne ő is világbajnok, ha 2009-ig venném alapul akkor Kimi még totálisan Alonso szint lenne, vagy akár még jobb is hiába van ott egy 2005-ös elbukott vb cím Alonso ellen...:) egyiket se bírom így azt mondom jelenleg egyikük sem ér Vettel közelében, aki manapság rendkívül összetett lett:) -
Igazi Titánok harca lesz ez az év ( nagyon remélem ) , már baromira várom !!! -
IXEMGabeo #120349 nem örülnék, ha Mclarenhez menne nagyon nem, bár én megmerném kockáztatni h Hamika száját elkenné ki tudja mindenesetre a Ferrari-Mclaren duóból még mindig inkább akkor Tifosik:):)
ha szépen győztes autót kap a Mercitől akkor még szép h maradjon és legyen világbajnok:D:D csapatépítésben vesz részt 2010 óta, meg lesz neki a munka gyümölcse előbb utóbb ugyanúgy ahogy Buttonnak is meglett aztán milyen fejlődési tendenciát mutat azóta...
Schumi nálam még mindig liebling, de Rosbi igencsak rászolgálna egy vb címre is, ha beindulna nála is a győzelmi henger akkor bőven meglenne ahhoz az ereje fejben, hogy nem hullámzik, hanem stabil teljesítményt nyújt ugyanúgy, mint Vettel.
Sokan Vettel-Alonso-Hamiltont mondják a legjobb 3-asnak én odavenném Buttont és Rosberget is
reálisan nézve Schumi is még gyors bőven, de ő már kifele megy, viszont nem vagyok benne biztos, hogy az általam felsorolt pilóták közül bármelyik is fog versenyezni és ilyen szintet hozni 43 évesen -
Igen, sok mindenre lehet következtetni abból a fészbúkus jegyzetből, hogy mi miért történt.
Ferrari elment Todt-Brawnal eggyüt.
Ezt nem hívnám Ferrarinak, és valahol sajnálom hogy egy ilyen jó múltú csapat így fel fogja magát emészteni....
Rosberget nem tudom oda képzelni, nem az ő világa lenne. Inkább egy McLarenhez :P Vagy maradjon AMG-be, de top5-be sűrűn legyen benne.Persze Sumi mögött :D -
IXEMGabeo #120347 az a csapat halott onnantól kezdve, hogy a Todt-Brawn duó elment, sőt mostmár Chris Dyer és Aldo Costa sincs már ott...
meg, amit Archangel linkelt facebookos link is eléggé elgondolkodtató Montezemolo miképp intézkedett a háttében. Amennyire szerettem a Ferrarit gyerekkoromban most totálisan ellenük szurkolok. Hiába elmúlt a vörös autó varázsa:)
viszont legalább, ha Rosberg odament volna legalább még ő miatta annak szurkoltam volna h Alonsot kalapálja el:) -
csak ahhoz fűznék hozzá, hogy tényleg a Ferrari vezetőségébe nagy bajok vannak.....de marha nagy bajok. hülye digók, főleg stefano domenicali, ő a legmocskosabb,de Luca di Montezemolo is pályázik erre a címre! Mocskosak mind! -
IXEMGabeo #120345 ez egy érdekes elmélet
játszunk?...a gondolattal?
Rosbergnek egyrészről örültem volna, ha Alonsot laposra veri, meg a Ferrari elméletileg még dobogóra és győzelemre is megfelelő konstrukció volt tavaly is így igazságszerint számomra nem lett volna rossz ott látni, annak ellenére h én nem vagyok kibékülve az ottani vezetőséggel
Másrészt hülyeség lett volna elmenni, mert a fizetése bőven jó a Mercedes nagyra tartja őt, hülyék lennének ilyen pilótát elengedni, akiben nagy potenciál van és akkor még a csapattársa is bőven motiváló erő hiába 43 éves. És még a csapat is éppen épülőben nem vagyok abban biztos, hogy nem hagyták-e már le lazán a Ferrari csapatot, tehát ezért sem lett volna érdemes elmennie a tifosikhoz:)
vélemény? -
Hát ez zseniális:DDD
Remélem még láthatjuk az F1-ben. -
Nem kellemes az ott gondolom, ha 250ről lefékez 80ra :D 2-3 másodperc alatt :D repked mint gólya f*s a levegőbe :D -
-0 -
Plusz 100g. Az minimum 0,0001 ezred körönként. :) -
meanwhile in Formula 1
-
http://www.f1hirek.hu/f1/20120229-f1-megoldotta-kasztniproblemait-a-lotus-rikkonen-ujra-tesztelhet.html -
-
-
Unatkozott a két órás piros zászló alatt
-
Zseniális! -
-
Wlanseraf #120333 Ez mekkora arc:D
Daytona 500 közben twittel:))) -
Mario Andretti tegnap ünnepelte 72. születésnapját.
-
sumi massa
-
http://imgur.com/a/2i9S8 -
hol lehet arról olvasni, hogy a csapatok megszavazták? mert az autosport.com-on csak az volt olvasható, hogy kértek engedélyt a többi csapattól. de azt sehol nem láttam, hogy meg is kapták.. -
G_ArchAngel #120328 A csapatok megszavaztak ket napot nekik, de a FIA nem engedelyezte. -
madmanic #120327 kerozinnal működik ez a vacak.. gondolom a tűzoltók harsány "megyaf@szomközelebb" felkiáltással álltak neki az oltásnak..