182279
  • Minstrel
    ja engem is a HD érdekel és az a nagy előny az egészben, a stúdiós dolgokat sose kedveltem, sokkal hangulatosabb lenne ha mutatnák már előbb a közvetítést, ahogy mennek ki a rajtrácsra, vagy már kint vannak stb., közben is lehetne beszélni
  • Chris Lowe
    Miért gondolod, hogy ugyanaz?
    Mert ugyanannyi ideig adják? Nincs collner nem lesz reklám a futam alatt, nincs idióta liftes kommentár. Weber Gabi szvsz jó, mezei Dániel határeset, meglátjuk. Helyszíni közvetítés mindenképp előrelépés, mint ahogy a szépségkirálynő is hozhat 1-2 interjút. Szabadedzésen is gondolkodtak, de valszeg nem jön össze annyi néző péntek délelőtt. Ha a sok háttérinfo érdekel hallgasd az mr1 -et ott állítólag lesz napiszinten.
    DE A LEGFONTOSABB, HOGY HD LESZ!!
  • Totti5
    Maláj Nagídj ( ami jövőhéten lesz! )

8:10
    Boxutca - Forma-1 magazin
    Feliratozva a Teletext 111. oldalán.

8:40
    Forma-1 Maláj Nagydíj időmérő edzés (élő)
    Élő közvetítés Malaysia-ból

9:30
    Forma-1 Maláj Nagydíj futam (élő)
    Élő közvetítés Malaysia-ból

Oké lesz 30 perces magazin szombaton ( ami gondolom az előző heti verseny összefoglalója ). Vasárnap futam előtt megint csak fél óra. Szabadedzésnek nyoma sincs... azt hiszem erről ennyit, hacsak nem kezdünk el tömegesen levelezni nekik hogy ugyan már két csatorna van, a hulladék sorozatok helyett másfél órát kibírnak és legalább a 2. edzést adják le.

Ezek nem F1et vettek, hanem RTL jogokat, mert uggyan az.
  • madmanic
    pedig arra a pici időre megdupláznák a szenzációs "királyi" tévé nézettségét..
  • a.carkey
    *-l
  • a.carkey
    Mondjuk ha nem lesz a normális időpontokban lévő versenyeknél sem szabadedzés, akkor bekaphatják!
  • a.carkey
    Gondolom arra gondoltak, hogy egy barom se kellne fel hajnalok hajnalán szabadedzéseket nézni.
  • oneal1
    megkérdem a héten Norbit, hogy mi volt azzal a galambal
  • bakkerman
    én se cspíem,de ebben igazat adok neki
  • Totti5
    Top Gearba mutogatta vasárnap.
  • Ulvar
    2008ban is UGYANEZT MONDTA...semmi nem változott...és nem is fog...
  • Master91
    Flavio kommentjei baromira nem érdekelnek...
  • pedobear
    Bernie Ecclestone is támogatja a költségvetési plafont a Forma-1-ben, annak érdekében, hogy a nagyobb csapatok kiadásai összehangban legyenek a felzárkózókéval.
  • pedobear
    Az egykori csapatvezető, Flavio Briatore szerint a Formula-1-ben elhatalmasodó technológia teljesen tönkreteszi a sport izgalmát, hiszen az olasz szakember véleménye szerint a 2011-es Red Bullban például bármelyik top pilóta világbajnoki címet tudott volna szerezni.
  • pedobear
    Néhány napra rá, hogy Kimi Raikkönen visszatérése hivatalossá vált, ismét hírekkel szolgált: egy ausztriai rendezvényen balesetet szenvedett, ahol megsérült a csuklója. Most ezzel az esettel kapcsolatban kerültek napvilágra újabb információk, valamikor ugyanis biztos, hogy el is törte azt.
  • Magic Boy
    Schumacher: Vége a jósolgatásnak!
  • pedobear
    de milyen HS, mert nagyon nem mindegy.
  • kifli
    HD
  • kifli
    HD
  • szabo861011
    Én az interneten kérdeztem mert állítólag ott lehet lesz nézni!!!
  • Totti5
    Lesz ismétlés.
  • Master91
    Ismétlése sem lesz?

Amúgy meg nem lesz Gyula
  • Totti5
    6:40
    Forma-1 Ausztrál Nagydíj időmérő edzés (élő)
    Élő közvetítés Melbourne-ből

6:30
    Forma-1 Ausztrál Nagydíj futam (élő)
    Élő közvetítés Melbourne-ből

Ugyan annyi a felvezető és levezető műsor mint az RTLen volt.

Szabadedzéseket sem látom feltüntetve egyik csatornán sem.

Akkor most mitől lesz ez jobb nekem?
  • szabo861011
    Hali valaki nem tudja hogy a szabadedzéseket lehet e majd nézni az m1 internetes oldalán???
  • passatgt
    valami matricát még kéne rakni a szélvédőre, mert túl nagy helyen lehet kilátni
  • Jeffjohnson

nade ahol a galamb darabjai bementek a mögött nem pont a futómű van hanem a motor vagy talán a hűtő bár az lentebb van. Jó lenne egy képet látni nyitott motorháztetővel. Kb. olyan baleset mintha egy pénzérmét valaki ledob a 10. ről és pont eltalál..... elképesztően peches.
  • bakkerman
    simán elképzelhető,gondoljatok bele,azon a ponton mehetetett Norbi 180-220 között,a madár is mozgásban volt(éppen elakart repülni),és a madár súlya megtöbbszöröződik,mint a Massa vs rugó ügynél! Nem hiába jön be egy F1-es futamon az SC akkoris,ha csak pici kis alkatrész elemek vannak a pályán,300-as tempónál ha egy negyed lökhárítő csapódik a kocsihoz,azis durva balesetet okozhat,és károkat.
  • Christian88
    Én ezt elég nehezen tudom elhinni, de ha ők mondják.
  • Wlanseraf
    Itt azt írják hogy eltört a felfüggesztés!! komoly mi csak egy galamb:) csak 22-al nyélen:)

itt
  • Jeffjohnson
    Én láttam HD képet szemből de azon annyira kis sérülés látszik a motorháztető eleje meg a lámpa közötti résen ment be a madár darabjai. Érdekes, hogy mekkora kárt okozott. Nem lehet, hogy más műszaki hiba is volt ettől függetlenül.
  • a.carkey
    Azt hitte, hogy városi forgalomban van és azzal a sebességgel is próbált elszállni. Vesztére ...
  • bakkerman
    pedig nagyon szépen tartotta Coronelt,mégha Müllert elengedi,akkor is meglett volna szerintem egy biztos dobogó,mert az autója jó volt,de az a kibaszott galamb...
  • Totti5
    Poén volt:)

1. Sebastian Vettel 1:44.0
    2. Rubens Barrichello 1:44.3
    3. Nigel Mansell 1:44.6
    4. Lewis Hamilton (eső és olaj) 1:44.7
    5. Jenson Button (meleg) 1:44.7
    6. Kimi Raikkonen (nagyon esős) 1:46.1
    7. Damon Hill 1:46.3
    8. Mark Webber (nagyon esős) 1:47.1
  • Christian88
    "I hope I will be in the top10" :D
  • Peter1
  • IXEMGabeo
    azért ez is közel a falhoz történt esőben nem gyenge:D
  • Master91
    Interjú ( nem tom berakni videóként )
  • IXEMGabeo
    ekkora pech nem létezik a világon
  • Master91
    http://www.motorsportal.hu/wtcc/micheliszt-egy-galamb-utotte-el-a-gyozelemtol--video-c43721.html
  • Firerock
    És igazam/igazunk lett...

Micheliszt egy galamb ütötte el a győzelemtől!