182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #121171 jaja, de már tavaly is őrűltködött a venezuelai:D Montoyával kezd egy kaptafa lenni -
Azért én kicsit elégedetlen vagyok a nagy megújúlt álomcsapatot leigazolt MTVs stábbal.
Felvezető műsor átlagos volt. Hol maradt a grid walk? Szujó fel sem tünt a képen. Most az hogy jövőhéten lesz interjús összefoglaló, ugyan ott vagyunk mint az RTLel. Eddig semmivel sem minőséggibb vagy jobb a műsor mint az RTLen volt. Mezei sokat bakizott amúgy, de majd belejön remélhetőleg, az meg hogy többször néma csend lett mert elment a vonal... hát. Tudom a technika ördöge, de a reagálás rá az nagyon csiga volt. -
Én is remélem :)
Sennát kiakarta terelni a pályáról(ami ugye az új szabály szerint kurvára nem szabályos és előtte is csinálta valakivel ha jól emlékszem), csakhogy ő nem hagyta magát. -
G_ArchAngel #121168 Nem ertettem, hogy Grosjean leszoritasaert miert nem kapott semmit. Pedig a francia figyelt es hagyott helyet is. -
a ferkánál ha lenne esze a vezérkarnak,kivásárolnák Perezt,és odadobnák a Saubernak a brazilt -
Maldonado nem tudom honnét szedte azt a tempót, Senna hozzá képest sehol sem volt.
Egyébként egyszer kiment a kavicsba is, visszaesett Rosbergék mögé és utána újra feljött Alonsora. -
Ezt a Mezei-t még most kéne leváltani,elképesztő hogy mennyire tudatlan,szerintem ez volt az első f1-es futam amit látott. Mit művelt akkor amikor kiírták hogy visszavehetik a köröket a lekörözöttek. Miért próbálkozik az angollal amikor nyilvánvalóan köze sincs hozzá? Wéber viszont nagyon jó dolgokat mondott!
Massa mit keres még a Ferrarinál? Nagyon remélem hogy nem "éli meg" a szezon közepét se,csak hátráltatja a csapatot... -
IXEMGabeo #121164 jó futam volt, a tavalyinál mindenképp, akciókkal teli, kavarodások ezerrel, élveztem.
Közvetítéssel eddig se volt túl sok bajom mondjuk most Gyula nélkül jobb minden:)
Schumit sajnálom, Maldonadot nem, Button grat, Sauberek, Raikkonen grat:)
Rosberg:(, Massa pff -
Én is ezt mondtam -
hát igen nagyon érzi az autót, viszont Hamilton irtó gyorsan elkoptatja a gumikat, remélem ezen javít majd -
Remélem idén senki nem aláz le senkit. Lenne egy 2011-es évünk, csak kék kocsi helyett szürke lenne... -
Button ide vb címe érik. -
az első futam után csak annyit, hogy a Red Bull már nem a mezőny legjobb autója, ahhoz a második helyezéshez kellett a Vettel véle plussz is, na meg a SC. Remélem idén a McLaren lealázza a mezőnyt! Hajrá! -
G_ArchAngel #121158 A RedBull felfuggesztese sem papir, mert amit Mark Webber kapott a rajtnal, az normal esetben eltorne. -
ManoNegra #121157 Azért nagyon bivaly az a kasztni, hogy lepattant a betonfalról Maldonado. -
futamról nagyon nem lehet semmit se,volt pár drs előzés,volt egy SC,massa még mindig kula,mercedesek kulák,röviden tömören ennyi. grat buttonnek,meg lewisnak :) -
G_ArchAngel #121155 Jo, hogy honapok ota volt egy futam es nektek a kommentatorokrol kell beszelgetni.
-
Nézzél Sas kabarét, ha hangulatot akarsz! :D -
Palik mindig leoltotta Wébert :DDD -
Pont azért nézném meg Wébert és Palikot együtt.
Hangulatot tudott adni, és arra nagy szükség van. -
Palik nagyon szórakoztató volt anno de eljárt felette az idő.
Szakmailag nem volt felkészült a vége felé csak hőbörgött,ordibált meg Gyulát szívatta.
Wéber Gabi nagyságrendekkel jobb! -
Élen nem volt nagy előzés és a DRS sem volt látványos. Nyilván azért mert hamar elérték alapból is a 7esbe a korlátozást, mivel rövidek itt az átéttek. Sok helycsere a boxban történt. Darálóban ment a harc, mint ahogy 10 éve mindig:) -
Remélem, aki tegnap Hamiltonra akart fogadni, az megfogadta a tanácsom, és végül Gombra tett! :D -
Ez miért nekem írod?
-
-
G_ArchAngel #121146 "Jobb futamot vártam."
-
Most fejezzétek be! -
S mint említettem a reklámok aranyat érnek! :) -
"Egy gyökér volt!" - mindenki magából indul ki...
Palik + az Unalmas közvetítés??? MIKET BESZÉLSZ??
Ebben a mai közvetítésben is voltak hibák bőven. Ráadásul még majdnem el is aludtam így reggel, mert ez volt az unalmas. -
Jobb futamot vártam.
Button ma más ligába játszott, Hamiltonnak nem ment. Vettel szépet ment, Webber is, Alonso is.
Massával kár foglalkozni, már most érdemes lenne keresni valakit a helyére és beültetni amint Európába jönnek, mert ez egy vicc amit művel.
Maldonadó zseniálisat ment, igazából nem is lehet hibáztatni, mert erőltette egy papíron gyengébb autóval.
Nagy csalódás a Force India és nagyon látszik Sutil hiánya... ő ott lett volna, de így kb képbe sem kerültek.
Mercedes lassú továbbra is.
Kimi szépet ment, de rosszúl jött neki az SC. -
paj01 #121141 Paliktól a shell központról tudhattunk meg hasznos információkat, Mezeitől meg a Sportközpontról..:D 1kutya:D En birnam Palikot megint, már megszoktam a hülyeségeit és azt el kell ismerni, hogy volt néhány legendás beszólása az évek alatt amire szivesen emlékszik az ember:D -
azért nem semmi hogy GombJancsi 4 év alatt 3x nyert Melbourne-ben!! -
-
madmanic #121138 ezen én is felsírtam.. a másik a SELEJTEZŐN ELÉRT EREDMÉNY :D -
azért a két Torro Rossotol szép ez a 9. és 11. hely,Sauberek is nagyot mentek -
Jajjj hagyjuk már ezt a Palik témát békébe
1, Úgyse jön vissza
2, Egy gyökér volt! Nézzél szépen vissza közvetítéseket, egyik legnagyobb '98 Spa! FÉL ÓRÁN KERESZTÜL NEM TUDTÁK DÁVID SANYIVAL MEGHATÁROZNI HOGY KI ESETT KI A FERRARIVAL!! És még sorolhatnám órákon keresztül miket bakizott folyamatosan.
Úgyhogy kérlek légyszíves szállj le erről, mert semmivel nem volt jobb sőt sokkal rosszabb volt, főleg a 2000es években. Mint az óvodásoknak úgy kell elmondani hatszor mindent 1 percen belül hogy megértse...
Fikafikafikafika...állandóan fika... UNALMAAAS... -
G_ArchAngel #121135 Nagyon kockasan ment ez a Reanult, kozel sem vezette olyan szepen, mint anno a McLarent es Ferrarit. -
annyira hóthalál unalmas ez a csávó,hogy az már már tetszik...:DDDDDD hozzá képest még gyuszikám is egy dühöngő koxos idegbeteg :DDD -
Miért...sokan nem tudhatják ki kicsoda, aki rendszeresen nem nézi az F1et...pl: Anyámék rendszeresen kérdezik ki kicsoda mert nem követik úgy a dolgokat...így egyszerűbb sok embernek. -
G_ArchAngel #121132 Csak a muszlim orszagokban van alkoholmentes - Abu Dhabi, Dubai, Malaysia