182278
  • IXEMGabeo
    Te meg próbáld már meg levenni a szemellenzot és nem védeni a majmot... Ferrarinál sokkal erősebb a Merci... Így is ciki, hogy segítséggel alig bírta beerni Leclercet 2 körrel a vége elott
  • repvez
    Meg probálhatnál hamilton imádat nélkül elfogulatlanul is nézni az eseméyneket.
    Egyáltalán nem volt mellette, igy igen is el kellett volna vennie, ha mellette lett volna akkor nem az első és a hátsó kerék ér össze hanem az első kerekek, és akkor nem uszta volna meg ennyi sérüléssel hamilton sem, mert akkor neki is törtek volna az alkatrészei.

Norris megérdemelte volna a dobogót.
  • lac coo
    Próbáljatok már értelmes emberekne klegalább látszani ! :D :D :D
  • lac coo
    Azért ezt odatette Hamilton ! Balesetet megnézve YT-on, Werstappen sokkal durvábban húzta rá, mint amennyit Hamilton picit kijjebb csúszott... szóval fene tudja, mellette volt Hamilton , miért taposna a fékbe ....
    szerintem érezté ka bírák is, hogy ez nem kéne büntetni de valamit kénytelenek volntak adni... :D
  • simonl #176250
    Senkiházi tanulatlan nigger, az egész pályafutásának semmi, azaz nulla a sportértéke.
  • repvez
    És hamiltont nem buntetik, most meg , hogy ü is ugyan ugy már nem elöször lassitott le a boxfal elött a befutónál mint verstappen, ?
    Csak ugye verstappent megbuntették ilyenért .

az FIA, meg azért várt ennyit a buntetéssel, hogy kikalkulálják, hogy menyni elég a nyeréshez buntetéssel is haminak.
  • Sippie
    Ezt mondtam... Ejnye bejnye 10 másodperc, ami semmit nem ér. Reméljük kibasszák őt is párszor mostantól.
  • Stockbauer33 #176247
  • simonl #176246
    Red Bull helyében én még ma bejelenteném, hogy nem indulunk a szezon további versenyein.
    Az ügyvédem számát meg elküldeném email ben a FIA nak, forwardolva Toto nak is.
    Utoljára szerkesztette: simonl, 2021.07.18. 18:01:57
  • IXEMGabeo
    El is kapcsoltam... Bekaphatja ez a pocs.. Leclerc nem értem miért nem védekezett kemenyebben
  • argo001
    Undorító verseny, mint kivétel nélkül minden más, ami angol.
  • oneal1
    gratula az fia-nak! Így kell meghozni egy döntést! :)

undorító ez az egész...

Basszák meg, a szomszéd öregasszony is megmondja előre, hogy ez így nem büntetés....

hozzáteszem a nagy bajnok pedig majd előadja élete legnehezebb futamát, úgy hogy kivágta a riválisát :)
    Utoljára szerkesztette: oneal1, 2021.07.18. 18:00:11
  • IXEMGabeo
    EB meccset is újra akarják játszani nevetséges indokok miatt jaj van baj naluk
  • simonl #176241
    Nincs undorítóbb nemzet a foldön mint az angol.....
  • IXEMGabeo
    Mitől lett ilyen gyors azonos gumin?
  • simonl #176239
    Vajon Lecler -t is kiüti kisbarátunk?
  • simonl #176238
    Az milyen már, hogy egy F1 es Ferarri -ban van egy külön Race üzemmód:)
  • IXEMGabeo
    Ha ez buzi megnyerne nincs igazsag
  • argo001
    Azt is borzalmasan sajnálom, hogy Massát félreállították a Williamsnél egy ilyen szolgalelkű senkiházi miatt.
  • IXEMGabeo
    Leclerc elkezdett spórolni elől?
  • IXEMGabeo
    Jó pénzt kasziroztal volna
  • IXEMGabeo
    Facebookon is minden kommentet javítani próbál és harit a szurkolok ellen egyfolytában...
  • sure
    re #176227:

Én LEC-NOR-BOT -ot spoilereztem be a #176199-be, az első meg a harmadik még be is jöhet ;)
  • IXEMGabeo
    Vettellel mi lett h így hátul van?
  • argo001
    Wéber igyekszik magát komoly szakértőnek eladni, de egy beképzelt idióta.
  • lac coo
    Amugy a balesetet meg nehany Alonso kanyart leszamitva ez is egy ertekelhetetlen unalmas futam....
  • IXEMGabeo
    Na most szúrták el Sainz versenyét is
  • IXEMGabeo
    Ki tette meg az elején Leclerc et? :D meg a végén bejon a tipp
  • lac coo
    Webert se ertem neha... eddig azt mondta joga van mellette lenni , most meg hogy fel kellett vopna adni. Egyik kifele ment masik belfele ,osszeakadtak, ennyi. Ez a ne keresztezd a masik ivet ez egy hatalmas faszsag volt megint....:)
  • argo001
    Ilyen nincs, undorító büdös rohadék nigger.
  • sure
    Helmut Marko meg állítólag (a Sky élő közvetítést nézem) azért lobbizik, hogy zárják ki, vagy tiltsákk el 1 versenytől HAM-t...
  • simonl #176223
    Képzeld el, ha Toto nem küld emailt....
    Eszem megáll, komolyan.

Bocs Srácok a korábbiakért, sportoltam világ életemben, a gyerekeimet is mindig a sportszerűségre nevelem, semmi nem tud úgy felidegesíteni mint az igazságtalan bírói döntések.
  • oneal1
    10mp…… akinek van kerdese meg a Fia reszerol az hulye
  • lac coo
    Szerintem lesz bunti, de nekwm ez vwrseny baleset volt. Egy elmert bevetodestol messze volt ez. Csidaltam volna ha nem akadnak ossze :)
  • Stockbauer33 #176220

#176218 Volt is jó pár Max ütközés de végre van tűz és tudás Max-nél.Rosberg vért szart és el is tünt a homályba.Max ha megszerzi az 5-ik VB címét(1-el több mint Vettel) akkor lesz Schumi és Hamilton után a király.
  • repvez
    Azért arra kiváncsi vagyok , hogy milyen adatok alapján látnák azt ,hogy hamilton volt elöbb? mikor az első kereke ért hozzá a verstappen hátsójához. És ha a multkori dolognál ahol azokat buntették aki belső ivben kiszoritotta a versenyszőt akkor itt is hasonloval állunk szemben,
    Csak itt elöl volt aki a külső iven volt, tehát a pozicio még megvolt verstappennek, tehát hamiltonnak kellett volna feladnia a pozicioját ha nem tudja megelözni vagy befejezni a manüvert.

Meg ha gumit lehet cserélni, akkor Hamiltonnak miért ducktappel javitják az orrkupot miért nem cserélik a teljeset?
  • passatgt
    Lesz majd ilyen helyzet fordítva is, ott majd visszaadja Verstappen.
  • sure
    Csak idő kérdése volt, mikor akadnak össze - ez pipa, meglátjuk, innentől mennyire fogják azt a nagy egymás iránti riszpektet tartani, mennyire durvul el majd a szájkarate.
  • HTS s3rg1nh00
  • simonl #176215
    Akkor te nem Verstappennek szurkolsz....