182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Shelton #121651 persze, hogy elbaszarintják hamilton kerékcseréjét.. -
Lol egyik Williams nem tudott beállni kerékcserére?:D Más is látta? -
Ja, az életükkel játszanak.
De mintha ezt tudták volna, mikor jelentkeztek pilótának, nem? Vezetni meg tudnak, ha minden igaz... -
Wlanseraf #121648 Akik meg azzal jönnek hogy hát az életükkel játszanak!! figyelmébe ajánlanám nekik hogy egy magyar tűzoltó kb 100e forintét rohan be az égő házba... -
Remélem Pereznek ezek után, ilyen időben lesz egy jó versenye :))
Nagy kedvencem :D -
kihúzhatna már a SC... -
Amúgy volt a How it's made-ben, hogy ezeket gránitból faragják, mindjárt két féléből (az aljába ragasztanak egy keményebb vagy puhább betétet, a fene emlékszik már rá)
-
Értem, köszi.
Fárasztó sport lehet... de tényleg.
A karokat szerintem rendkívül megerőlteti az a gyors mozgás. -
Karthikeyan behozza pont szerzőre:D -
Meg amelyik oldalon jobban sikálják ott "latyakosabb lesz", így lehet picit módosítani, hogy merre menken a kő. Ami tényleg nehéz. -
-
látom :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kb. olyan, mint amikor nálunk nem mennek a vonatok a " rendkívüli hóhelyzet miatt" -
Törlik a pályát, jobban csúszik, mivel miliméterek is számítanak.
Az a kis súly közel 20 kiló ha jól rémlik! -
Wlanseraf #121638 Nézd már meg ÖMLIK az eső:DDDDDDDDDDDDD egy vicc.... -
és tényleg :)
amúgy abba a kis súly vagy mi előtt.. ahogy sikálják a jeget, azzal próbálják egyenesre vágni? vagy hogy működik ez? sose értettem.. -
Júrósporton Curling. Izgalmasabb, mint ez a sátortábor. :) -
Még jó, hogy felkeltem nézni egy autóversenyt b+ -.- :D -
Sportklubod nincs?
Itt szerintem lesz stream. -
-
streamet majd linkeltek?:) -
Bullitt #121631 Sajnos az... -
Az történelem. :) -

Köszi! Azok legalább nem félnek versenyezni. -
Bullitt #121628 Prost az élen járna, hogy intsék le a versenyt. Ő annyira nem szeretett vizes lenni. Moncao, Prost vs. Senna és eső. A történetet mindenki ismeri. Na az esős verseny volt. -
Én meg megőrülök ettől a Mezei Dániel féle "Mercedes AMG"-től... Miért nem lehet sima "Mercedes"?
Ez nem AMG, hanem OMG! :D -
Este lesz IndyCar Sportklubbon 18:30tól...na azt még fasza lesz nézni :). (és valszeg minden futamot adni fognak szóval lehet örömködni hogy reggel délben este lesznek versenyek :D) -
A forma 1 egy bohóckodás mostmár kezdem látni.
Nehogymár egy picit is izgalmas legyen a verseny...hűűű.megsérülhet. Basszák meg, ez a melójuk... szerintem ha ezt látná Senna kiröhögné őket... Prost meg épp csóválja a fejét, hogy ez mekkora bohóckodás. -
Nem volt kisebb eső egyáltalán és arra válaszoltam hogy: "Mentetek már ilyen esőbe autóval 90el?". Igen. 110el is autópályán, illetve arra hogy máshol nem számít egy ilyen eső... hallani lehet mennyire csúsznak a kerekek és mennyire nehezek a körülmények, ráadásul utcai pálya.
3:15-től érdemes ezt nézni. -
Ráadásul ablaktörlőjük is van
-
'szki motorral mentek már hasonló körülmények között (legalábbis az 500/250cc-s korszakban emlékszem...és az még kétütemű volt, elektronika nélkül).
Persze hogy veszélyesebb, nyilván az. Mi lesz a következő?..ha nagy fúj vagy süt a nap akkor is leintik?! -
Mit nézzek ezen? kevesebb az eső, kisebb a tempó, lassú a pálya.
Amúgy nájszos előzés volt
-
Aha... -
Bullitt #121619 Ilyen üresjáratokra szerződtetni kéne Palikot, hogy nyomja a stand up-ot. Verseny közben kussolna, de ilyen helyzetekben jönne kommentálni :D -
Lotus twitter:
Lotus F1 Team
We can confirm we have replacement freezer filled with ice creams lest anyone wants one. -

Én konkrétan esőben imádok vezetni ( persze tudom, ez össze nem hasonlítható egy ilyen mennyiségű esővel és ilyen autókkal), mert a sok vezetéstudatlan hülye picsa otthon nézi inkább a tv-t, és lehet normálisan közlekedni :D -
mázlista nézők
ugyanazért a pénzért kétszer annyi ideig lehetnek ott
-
Minek veszélyezteténk egymást? itt most nem arról van szó hogy 1 ember végigúszik a páylán, hanem 24 versenyző. Látótáv 0, a tapadás 0, sok kanyarba olyan szinten álla víz hogy Mekitől a HRTig mindegyik felúszik és kicsúszik.
-
3 éve :D:D:D -
Grojean azt nyilatkozta, Schumi találta el(!!) és Räikkönen miatt nem cserélhetett kereket. LOL.
Holvan Kimi a magnummal? biztos nagy a sor :SS :D -
G_ArchAngel #121612 Jo olvasni azon szagertok kommentjeit, akik inkabb otthon maradnak, ha el kezd esni...:)