182279
  • Shelton
    persze, hogy elbaszarintják hamilton kerékcseréjét..
  • zzeN
    Lol egyik Williams nem tudott beállni kerékcserére?:D Más is látta?
  • RelakS
    Ja, az életükkel játszanak.
    De mintha ezt tudták volna, mikor jelentkeztek pilótának, nem? Vezetni meg tudnak, ha minden igaz...
  • Wlanseraf
    Akik meg azzal jönnek hogy hát az életükkel játszanak!! figyelmébe ajánlanám nekik hogy egy magyar tűzoltó kb 100e forintét rohan be az égő házba...
  • matyi0323
    Remélem Pereznek ezek után, ilyen időben lesz egy jó versenye :))
    Nagy kedvencem :D
  • desigo
    kihúzhatna már a SC...
  • RelakS

Amúgy volt a How it's made-ben, hogy ezeket gránitból faragják, mindjárt két féléből (az aljába ragasztanak egy keményebb vagy puhább betétet, a fene emlékszik már rá)
  • matyi0323
    Értem, köszi.

Fárasztó sport lehet... de tényleg.
    A karokat szerintem rendkívül megerőlteti az a gyors mozgás.
  • zzeN
    Karthikeyan behozza pont szerzőre:D
  • Carlos
    Meg amelyik oldalon jobban sikálják ott "latyakosabb lesz", így lehet picit módosítani, hogy merre menken a kő. Ami tényleg nehéz.
  • Punker
  • matyi0323
    látom :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kb. olyan, mint amikor nálunk nem mennek a vonatok a " rendkívüli hóhelyzet miatt"
  • Totti5
    Törlik a pályát, jobban csúszik, mivel miliméterek is számítanak.

Az a kis súly közel 20 kiló ha jól rémlik!
  • Wlanseraf
    Nézd már meg ÖMLIK az eső:DDDDDDDDDDDDD egy vicc....
  • matyi0323
    és tényleg :)

amúgy abba a kis súly vagy mi előtt.. ahogy sikálják a jeget, azzal próbálják egyenesre vágni? vagy hogy működik ez? sose értettem..
  • Carlos
    Júrósporton Curling. Izgalmasabb, mint ez a sátortábor. :)
  • matyi0323
    Még jó, hogy felkeltem nézni egy autóversenyt b+ -.- :D
  • Norbi1990
    Sportklubod nincs?
    Itt szerintem lesz stream.
  • RatBaG #121633
  • szabii98
    streamet majd linkeltek?:)
  • Bullitt
    Sajnos az...
  • Carlos
    Az történelem. :)
  • Carlos

Köszi! Azok legalább nem félnek versenyezni.
  • Bullitt
    Prost az élen járna, hogy intsék le a versenyt. Ő annyira nem szeretett vizes lenni. Moncao, Prost vs. Senna és eső. A történetet mindenki ismeri. Na az esős verseny volt.
  • Sysfox
    Én meg megőrülök ettől a Mezei Dániel féle "Mercedes AMG"-től... Miért nem lehet sima "Mercedes"?

Ez nem AMG, hanem OMG! :D
  • Ulvar
    Este lesz IndyCar Sportklubbon 18:30tól...na azt még fasza lesz nézni :). (és valszeg minden futamot adni fognak szóval lehet örömködni hogy reggel délben este lesznek versenyek :D)
  • Carlos
    A forma 1 egy bohóckodás mostmár kezdem látni.
    Nehogymár egy picit is izgalmas legyen a verseny...hűűű.megsérülhet. Basszák meg, ez a melójuk... szerintem ha ezt látná Senna kiröhögné őket... Prost meg épp csóválja a fejét, hogy ez mekkora bohóckodás.
  • Ulvar
    Nem volt kisebb eső egyáltalán és arra válaszoltam hogy: "Mentetek már ilyen esőbe autóval 90el?". Igen. 110el is autópályán, illetve arra hogy máshol nem számít egy ilyen eső... hallani lehet mennyire csúsznak a kerekek és mennyire nehezek a körülmények, ráadásul utcai pálya.

3:15-től érdemes ezt nézni.
  • Totti5
    Ráadásul ablaktörlőjük is van
  • b-type
    'szki motorral mentek már hasonló körülmények között (legalábbis az 500/250cc-s korszakban emlékszem...és az még kétütemű volt, elektronika nélkül).
    Persze hogy veszélyesebb, nyilván az. Mi lesz a következő?..ha nagy fúj vagy süt a nap akkor is leintik?!
  • Totti5
    Mit nézzek ezen? kevesebb az eső, kisebb a tempó, lassú a pálya.

Amúgy nájszos előzés volt
  • Ulvar

Aha...
  • Bullitt
    Ilyen üresjáratokra szerződtetni kéne Palikot, hogy nyomja a stand up-ot. Verseny közben kussolna, de ilyen helyzetekben jönne kommentálni :D
  • szabii98
    Lotus twitter:
    Lotus F1 Team

We can confirm we have replacement freezer filled with ice creams lest anyone wants one.
  • matyi0323

Én konkrétan esőben imádok vezetni ( persze tudom, ez össze nem hasonlítható egy ilyen mennyiségű esővel és ilyen autókkal), mert a sok vezetéstudatlan hülye picsa otthon nézi inkább a tv-t, és lehet normálisan közlekedni :D
  • desigo
    mázlista nézők
    ugyanazért a pénzért kétszer annyi ideig lehetnek ott
  • Totti5
    Minek veszélyezteténk egymást? itt most nem arról van szó hogy 1 ember végigúszik a páylán, hanem 24 versenyző. Látótáv 0, a tapadás 0, sok kanyarba olyan szinten álla víz hogy Mekitől a HRTig mindegyik felúszik és kicsúszik.
  • szabii98

3 éve :D:D:D
  • szabii98
    Grojean azt nyilatkozta, Schumi találta el(!!) és Räikkönen miatt nem cserélhetett kereket. LOL.

Holvan Kimi a magnummal? biztos nagy a sor :SS :D
  • G_ArchAngel #121612
    Jo olvasni azon szagertok kommentjeit, akik inkabb otthon maradnak, ha el kezd esni...:)