182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #121772 Grosjean egyelőre tör zúz, visszajött a régi énje:S szakadjon meg h pont Schumi kárára -
Szárazon max, esőben kétlem. -
Győzelemtől még messze van a Lotus. Ha jól fejlesztenek, akkor talán, ha lemaradnak akkor ennél előrébb nehéz lesz jutni. 2 Meki, 2 RB, 1 Ferrari, előttük van, a Mercedes meg mögöttük a Lotussal. -
És tényleg azt mondja Gorsjean hogy Sumi ment belé
-
igaza van Wébernek,én is látok egy esetleges futamgyőzelmet Raikkönenben,ha továbbra is ilyen szorosak az erőviszonyok,egy esős,SC-s futamon lazán tudna nyerni! Én most így 2 futam után azt mondom,fogunk látni idén Lotus győzelmet,persze inkább a finn részéről látok rá esélyt,de Grosjean-ban is van 1-2 dobogó,ha jól haladnak a fejlesztésekkel,és tudják követni a két nagyot! -
paj01 #121767 Lehet hogy ott is de amire en gondolok az itt volt Malaysiaban 2003ban:) -
Nem is láttalak még Alonsoról pozitívan írni 
fejlődsz,fejlődsz
Érdemes volt kivárni azt a sok ácsorgást.
Kifejezetten izgalmas volt a mai.
-
m1 15:50-18:00
Telesport (élő) - OTP Bank Liga
Győri ETO FC - MVM Paks
Bajnoki labdarúgó-mérkőzés
Élő közvetítés Győrből
közben meg mégis csak f1 ismétlés megy, WTF?! -
Nah, futam után végre gép elő érek :D
Leírnám véleményem a futamról :)
Ferrari szép munka volt a boxba. Alonso is szépen vezetett, habár nem a leggyorsabb volt, de szerintem ez volt a max, amit ki lehetett hozni a kocsiból.
Pereznek minden elismerésem, nagyon jól ment.
Mclaren, szerintem kicsit elbaszta a taktikát.
Merci, hát nagy csalódás. Időmérőre kurvajó a kocsi, futamra viszont alkalmatlan.
Kimi sem volt feltétlen top formában, de jólment azért ő is. Grojsan (vagy hogy írja a nevét :S), kicsit zöldfülű, de van benne potenciál. -
IXEMGabeo #121763 azért ne túlozzunk kijött neki a lépés és 100 évből egyszer bejött a Ferrarinak a taktika...Szépen vezetett ma Alonso, de Perez, ha kicsit rutinosabb simán megkajálja -
Te kocsis .. Mi lenne ha eltakarodnál már végre a jó édes anyádba innét ? :) Senkit nem érdekelnek a kretén, otromba, pedofil, etnikai hülyeségeid .. -
IXEMGabeo #121761 gratulálok a győztesnek és természetesen óriási taps Sergionak
Reméljük, hogy majd Ferrari színekben is így fogja püfölni Alonsot a jövőben is.
Grosjeanra haragszom, de csak picit, mert lényegében nincs tempó a Mercinél semmi. És szerencsétlen Rosberg alatt pillanat alatt elfogynak a gumik...Ez így gázos lesz:(
Senna kellemes csalódás volt, a Williamssel Rubens tuti odaérne a 4., 5. helyekre:S nagy kár, hogy nem maradt a mezőnyben.
Button és Vettel szerencsétlenek voltak, ami Karthikeyan számlájára írható. Hamilton és Webber egyelőre megismételték a múlt heti teljesítményüket róluk nem tudok semmit mondani. Ja és a Force Indiások is remekül alkalmazkodtak a körülményekhez, Raikkonenről már nem is beszélve.
Végén sajnáltam, hogy Pereznek nem sikerült Alonsot megelőznie, ebben nagy szerepet játszott a rutintalansága, de máris megtette az 1. lépést egy nagyobb csapatba való átigazoláshoz.:)
Mégegy dolog Peter Sauber pilóta választásait sosem szabad leírni, a legnagyobb csiszolatlan gyémántokat ő találja meg ez egyértelmű.:) -
királyság egyik legjobb pálya :) -
G_ArchAngel #121759 Miert nem tudsz olvasni es ertelmezni? Jovore befejezed az altalanos sulit es tovabb kell tanulnod, de ilyen felfogokepesseggel nagyon nehez lesz. -
Lada1500tuning #121758 Magyarország új tehecséges versenyzője jövőre a forma 1 ben!!!
1:15 től nézétek!! ferrari
-
Lada1500tuning #121757 Massa egy régi bedohosodott törülköző, ami régen a kedvencem volt, csak ahogy az idő haladt előre egyre büdösebb lett.
Végül már azt se tudom hol van, és a régi szép emlékek feledésbe merültek, helyüket a bűz szaga vette át. -
Annyira aranyos vagy hogy beengedsz!
Te mit képzelsz magadról? Itt pattogsz állandóan és azt képzeled magadról hogy felsőbbrendű vagy mindenkinél. -
Lada1500tuning #121755 asz iszem ez után lesz okuk diszkózni mulatozni a feraris alonsonak és a peresznek egyaránt akit már ferarisnak lehet tekinteni massa mellőzése mellett -
Szerintem te itt ne oszd az észt mert így is épp, hogy csak meg vagy tűrve a topicban. -
Lada1500tuning #121753 a kis peresz már láctszik hogy a ferari nevelése a gyerek, mert mikor ment riportozni a szobába már a domincsali már a hátát kicsit megpaskolta és előreeengedte hogy na itt a bejárat mintha a ferrari kapuján lépett vna be a kis peresz.
De közbe ez még csa ka riportszobai állomás volt. -
Alonso jót ment, de a nap embere kétségtelenül Perez. Durván lealázta a mezőnyt.
Remélem nem rakják be ketteskének Alonso mögé, maradjon csak a Sauberben. -
COOLancs #121751 Áprilisban lesz. -
Miért nem tudod elfogadni a tényeket apukám? -
-n -
Ron Dennis 2005 Suzuka -
M2 20:30 azthiszem.
Lesz idén Bahrein? A riportoknál a fordító aztmondta.. -
Meg tudom nézni valahol az ismétlést? Vagy már csak letöltés marad? -
Gábor Wéber
Na, ez a futam nem volt semmi!
- Alonso ezért ér meg minden pénzt, a Ferrari most került igazán nehéz helyzetbe,
- Perezben az első pillanattól fogva éreztem ezt, hihetetlen, mekkorát ment,
- Hamilton megint bukott egy simának kinéző győzelmet, pedig ezt az autó előnyt pontokra kellene váltani - azaz hol volt a McLaren fölény a versenytempóban?!
- a Red Bull nem volt lassú, de beszorultak, habár az első kettővel nem sokat tudtak volna kezdeni,
- Raikkönen nagyon elemében van, élvezi a Lotus lazaságát, nem volt ma szerencséje, de benne van a "gól" a lábában,
- Senna nagyot mentett az orrkúp csere után, kicsit helyre rakta a renoméját ideig-óráig,
- a Mercedes egyszerűen megöli a gumikat, habár Schumacher ma nem volt szerencsés,
- Massa megint nem találta magát az esőben,
- Button elnézte, de Karthikeyan azért....ááá
- Grosjean, hmm...
Irány a reptér, otthonról majd a többi.
Thx for watching!:) -
Chris Lowe #121744 Formula.hu
olvastam.
Kobayashi az egyik legjobb pilóta a mezőnyben, szóval lehet valami szarakodott a gépén. -
Koba kocsija szerintem nem volt ma 100-as. 46. körben fel is adta a versenyt. -
Visszatolatott rá? Ez hülye!
Biztos, hogy ezt mondta? -
Chris Lowe #121741 Grojean :
"Schumacher a négyes kanyarban nekem jött és kipördültem... "
Lol!!!
Egyébként jó futam volt, Peter Sauber megérdemelte ezt a második helyet, mert egyrészt újra csapatot csinált a bmw-s szerencsétlenkedés után, másrészt mert megint olyan "fizetős" pilótát talált aki tud vezetni is! Viszont Kobayashi ma a tudása alatt teljesített. -
paj01 #121740 Oh de drukkoltam pedig Pereznek:) Volt itt már arra példa, hogy egy csapatfőnök sírva fakadt...(persze nem bánatában:D)és azt egész szép pályafutás követte. Én már európára beraknám Perezt Massa helyére.
Nem értem minek sírtok a piros zászló miatt, én vártam már , hogy intsék le. Kinek van kedve nézni, ahogy 60as tempóval vergődnek a pályán? Egy száradó pálya is mint látható elég nagy izgalmakat adhat.
Mezei helyére meg simán jöhetne Palik...Viccesebb és csak fele akkora ökörségeket hord össze:D Weberrel jól tolnák sztem. Aki csak szimplán néz F1-et az nem mond olyan marhaságokat mint Mezei. -
G_ArchAngel #121739 En ezt elhiszem, de nincs megfelelo viszonyitasi alap. Massa nagyon nem az.
-
Én viszont biztos vagyok benne, hogy Alonso a maximumot hozza ki a Ferrari-ból, ha ennél kevesebbre futná csak akkor az első 10-ben sem lenne. -
G_ArchAngel #121737 Nem Alonso eros - ketsegtelen, hogy a mezony felet verne azonos autoban - hanem Massa helyett szinte mar barki jobb lenne. -
Mindig mondják, hogy két Alonso kéne a Ferrariba. Alonsonak nincs húga, nővére vagy valami háziállata? A tengerimalac lába mondjuk nem ér le a pedálokra, de ha lenne egy dán dog, vagy valami testesebb ... :D -
G_ArchAngel #121735 Alonso eros?:)))
Karthikeyan!!! Az egy bivaly!:D -
Ha nem Alonso ülne a Ferrari-ban akkor már tavaly is igencsak a középmezőnyben lennének. Massa-t nagyon sajnálom, de a közelében sincs Alonso-nak, ideje lenne valaki mást hozni a helyére. -
Niki Lauda, a Ferrari korábbi versenyzője és háromszoros világbajnok: „Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet. Ez enyhíti Luca di Montezemolo fájdalmát a borzasztó első verseny után. Az időjárás segített Alonsónak. Tökéletesen vezetett, és számomra ő az egyik legerősebb versenyző ezen körülmények között.”