182279
  • IXEMGabeo
    Grosjean egyelőre tör zúz, visszajött a régi énje:S szakadjon meg h pont Schumi kárára
  • Kit--Kat
    Szárazon max, esőben kétlem.
  • Totti5
    Győzelemtől még messze van a Lotus. Ha jól fejlesztenek, akkor talán, ha lemaradnak akkor ennél előrébb nehéz lesz jutni. 2 Meki, 2 RB, 1 Ferrari, előttük van, a Mercedes meg mögöttük a Lotussal.
  • Master91
    És tényleg azt mondja Gorsjean hogy Sumi ment belé
  • bakkerman
    igaza van Wébernek,én is látok egy esetleges futamgyőzelmet Raikkönenben,ha továbbra is ilyen szorosak az erőviszonyok,egy esős,SC-s futamon lazán tudna nyerni! Én most így 2 futam után azt mondom,fogunk látni idén Lotus győzelmet,persze inkább a finn részéről látok rá esélyt,de Grosjean-ban is van 1-2 dobogó,ha jól haladnak a fejlesztésekkel,és tudják követni a két nagyot!
  • paj01
    Lehet hogy ott is de amire en gondolok az itt volt Malaysiaban 2003ban:)
  • desigo
    Nem is láttalak még Alonsoról pozitívan írni
    fejlődsz,fejlődsz

Érdemes volt kivárni azt a sok ácsorgást.
    Kifejezetten izgalmas volt a mai.

• RatBaG #121765
    m1 15:50-18:00
    Telesport (élő) - OTP Bank Liga
    Győri ETO FC - MVM Paks
    Bajnoki labdarúgó-mérkőzés
    Élő közvetítés Győrből

közben meg mégis csak f1 ismétlés megy, WTF?!
  • kifli
    Nah, futam után végre gép elő érek :D

Leírnám véleményem a futamról :)

Ferrari szép munka volt a boxba. Alonso is szépen vezetett, habár nem a leggyorsabb volt, de szerintem ez volt a max, amit ki lehetett hozni a kocsiból.

Pereznek minden elismerésem, nagyon jól ment.

Mclaren, szerintem kicsit elbaszta a taktikát.

Merci, hát nagy csalódás. Időmérőre kurvajó a kocsi, futamra viszont alkalmatlan.

Kimi sem volt feltétlen top formában, de jólment azért ő is. Grojsan (vagy hogy írja a nevét :S), kicsit zöldfülű, de van benne potenciál.
  • IXEMGabeo
    azért ne túlozzunk kijött neki a lépés és 100 évből egyszer bejött a Ferrarinak a taktika...Szépen vezetett ma Alonso, de Perez, ha kicsit rutinosabb simán megkajálja
  • V43 1105
    Te kocsis .. Mi lenne ha eltakarodnál már végre a jó édes anyádba innét ? :) Senkit nem érdekelnek a kretén, otromba, pedofil, etnikai hülyeségeid ..
  • IXEMGabeo
    gratulálok a győztesnek és természetesen óriási taps Sergionak Reméljük, hogy majd Ferrari színekben is így fogja püfölni Alonsot a jövőben is.

Grosjeanra haragszom, de csak picit, mert lényegében nincs tempó a Mercinél semmi. És szerencsétlen Rosberg alatt pillanat alatt elfogynak a gumik...Ez így gázos lesz:(

Senna kellemes csalódás volt, a Williamssel Rubens tuti odaérne a 4., 5. helyekre:S nagy kár, hogy nem maradt a mezőnyben.

Button és Vettel szerencsétlenek voltak, ami Karthikeyan számlájára írható. Hamilton és Webber egyelőre megismételték a múlt heti teljesítményüket róluk nem tudok semmit mondani. Ja és a Force Indiások is remekül alkalmazkodtak a körülményekhez, Raikkonenről már nem is beszélve.

Végén sajnáltam, hogy Pereznek nem sikerült Alonsot megelőznie, ebben nagy szerepet játszott a rutintalansága, de máris megtette az 1. lépést egy nagyobb csapatba való átigazoláshoz.:)

Mégegy dolog Peter Sauber pilóta választásait sosem szabad leírni, a legnagyobb csiszolatlan gyémántokat ő találja meg ez egyértelmű.:)
  • szabii98
    királyság egyik legjobb pálya :)
  • G_ArchAngel #121759
    Miert nem tudsz olvasni es ertelmezni? Jovore befejezed az altalanos sulit es tovabb kell tanulnod, de ilyen felfogokepesseggel nagyon nehez lesz.
  • Lada1500tuning
    Magyarország új tehecséges versenyzője jövőre a forma 1 ben!!!

1:15 től nézétek!! ferrari

• Lada1500tuning
    Massa egy régi bedohosodott törülköző, ami régen a kedvencem volt, csak ahogy az idő haladt előre egyre büdösebb lett.
    Végül már azt se tudom hol van, és a régi szép emlékek feledésbe merültek, helyüket a bűz szaga vette át.
  • Firerock
    Annyira aranyos vagy hogy beengedsz!
    Te mit képzelsz magadról? Itt pattogsz állandóan és azt képzeled magadról hogy felsőbbrendű vagy mindenkinél.
  • Lada1500tuning
    asz iszem ez után lesz okuk diszkózni mulatozni a feraris alonsonak és a peresznek egyaránt akit már ferarisnak lehet tekinteni massa mellőzése mellett
  • Kit--Kat
    Szerintem te itt ne oszd az észt mert így is épp, hogy csak meg vagy tűrve a topicban.
  • Lada1500tuning
    a kis peresz már láctszik hogy a ferari nevelése a gyerek, mert mikor ment riportozni a szobába már a domincsali már a hátát kicsit megpaskolta és előreeengedte hogy na itt a bejárat mintha a ferrari kapuján lépett vna be a kis peresz.
    De közbe ez még csa ka riportszobai állomás volt.
  • Kit--Kat
    Alonso jót ment, de a nap embere kétségtelenül Perez. Durván lealázta a mezőnyt.
    Remélem nem rakják be ketteskének Alonso mögé, maradjon csak a Sauberben.
  • COOLancs
    Áprilisban lesz.
  • Firerock
    Miért nem tudod elfogadni a tényeket apukám?
  • Kit--Kat
    -n
  • Kit--Kat
    Ron Dennis 2005 Suzuka
  • szabii98
    M2 20:30 azthiszem.

Lesz idén Bahrein? A riportoknál a fordító aztmondta..
  • bboyatty
    Meg tudom nézni valahol az ismétlést? Vagy már csak letöltés marad?
  • Totti5
    Gábor Wéber
    Na, ez a futam nem volt semmi!

- Alonso ezért ér meg minden pénzt, a Ferrari most került igazán nehéz helyzetbe,
    - Perezben az első pillanattól fogva éreztem ezt, hihetetlen, mekkorát ment,
    - Hamilton megint bukott egy simának kinéző győzelmet, pedig ezt az autó előnyt pontokra kellene váltani - azaz hol volt a McLaren fölény a versenytempóban?!
    - a Red Bull nem volt lassú, de beszorultak, habár az első kettővel nem sokat tudtak volna kezdeni,
    - Raikkönen nagyon elemében van, élvezi a Lotus lazaságát, nem volt ma szerencséje, de benne van a "gól" a lábában,
    - Senna nagyot mentett az orrkúp csere után, kicsit helyre rakta a renoméját ideig-óráig,
    - a Mercedes egyszerűen megöli a gumikat, habár Schumacher ma nem volt szerencsés,
    - Massa megint nem találta magát az esőben,
    - Button elnézte, de Karthikeyan azért....ááá
    - Grosjean, hmm...

Irány a reptér, otthonról majd a többi.

Thx for watching!:)
  • Chris Lowe
    Formula.hu
    olvastam.

Kobayashi az egyik legjobb pilóta a mezőnyben, szóval lehet valami szarakodott a gépén.
  • Nohab
    Koba kocsija szerintem nem volt ma 100-as. 46. körben fel is adta a versenyt.
  • mflex #121742
    Visszatolatott rá? Ez hülye!
    Biztos, hogy ezt mondta?
  • Chris Lowe
    Grojean :
    "Schumacher a négyes kanyarban nekem jött és kipördültem... "
    Lol!!!

Egyébként jó futam volt, Peter Sauber megérdemelte ezt a második helyet, mert egyrészt újra csapatot csinált a bmw-s szerencsétlenkedés után, másrészt mert megint olyan "fizetős" pilótát talált aki tud vezetni is! Viszont Kobayashi ma a tudása alatt teljesített.
  • paj01
    Oh de drukkoltam pedig Pereznek:) Volt itt már arra példa, hogy egy csapatfőnök sírva fakadt...(persze nem bánatában:D)és azt egész szép pályafutás követte. Én már európára beraknám Perezt Massa helyére.
    Nem értem minek sírtok a piros zászló miatt, én vártam már , hogy intsék le. Kinek van kedve nézni, ahogy 60as tempóval vergődnek a pályán? Egy száradó pálya is mint látható elég nagy izgalmakat adhat.
    Mezei helyére meg simán jöhetne Palik...Viccesebb és csak fele akkora ökörségeket hord össze:D Weberrel jól tolnák sztem. Aki csak szimplán néz F1-et az nem mond olyan marhaságokat mint Mezei.
  • G_ArchAngel #121739
    En ezt elhiszem, de nincs megfelelo viszonyitasi alap. Massa nagyon nem az.
  • Fenrir
    Én viszont biztos vagyok benne, hogy Alonso a maximumot hozza ki a Ferrari-ból, ha ennél kevesebbre futná csak akkor az első 10-ben sem lenne.
  • G_ArchAngel #121737
    Nem Alonso eros - ketsegtelen, hogy a mezony felet verne azonos autoban - hanem Massa helyett szinte mar barki jobb lenne.
  • a.carkey
    Mindig mondják, hogy két Alonso kéne a Ferrariba. Alonsonak nincs húga, nővére vagy valami háziállata? A tengerimalac lába mondjuk nem ér le a pedálokra, de ha lenne egy dán dog, vagy valami testesebb ... :D
  • G_ArchAngel #121735
    Alonso eros?:)))

Karthikeyan!!! Az egy bivaly!:D
  • Fenrir
    Ha nem Alonso ülne a Ferrari-ban akkor már tavaly is igencsak a középmezőnyben lennének. Massa-t nagyon sajnálom, de a közelében sincs Alonso-nak, ideje lenne valaki mást hozni a helyére.
  • szabii98
    Niki Lauda, a Ferrari korábbi versenyzője és háromszoros világbajnok: „Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet. Ez enyhíti Luca di Montezemolo fájdalmát a borzasztó első verseny után. Az időjárás segített Alonsónak. Tökéletesen vezetett, és számomra ő az egyik legerősebb versenyző ezen körülmények között.”