182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
minek? :D -
Bannereket frissíteni kéne
-
Wlanseraf #121889 Na de ha beszól:D -
De... :D Az RTL Klub vezetősége sehol sincs Palikhoz képest. :D Gyulunak Paliktól kellett tartania :D. -
Ejnye Wlan ne légy ilyen agresszív:DD -
Pedig ő maga nyilatkozta:) -
Wlanseraf #121885 Dehogynem:) -
De persze főnöke...Paliknak meg Marsi Anikó a főnöke nem? :D -
Igen mert Palik volt Gyula főnöke:) Te sem ütöd le a főnököd ha az beszól Neked :D -
Wlanseraf #121882 Mondjuk úgy lefikázta mint a szart:D -
A retken Gyulát mindig javította Palik, de Palikot sosem javította Gyula. -
Pimpula #121880 Az tényleg pozitívum, hogy ha valamelyik hibázik és erre rájön, akkor nem az a fél perces kínos csend van mint Gyula meg Palik esetében, hanem kijavítják magukat, meg egymást is. -
Wlanseraf #121879 Ami + egyébként hogy kijavítják egymást ha hibázik valamelyik, ez pl tetszik! nem mint a retek hogy bemondja az oltári baromságot a másiknak meg kussolnia kell... mert tuti hogy nem szólhatott bele.. -
Hát akkor miért nem csináljátok azt mint én... nem tetszik a magyar közvetítés leülsz gép elé keresel Sky Sportos streamet és cső...
Szerintem közvetítés terén minőségit ugrott a dolog. Gyulusék nem hogy sokat hibáztak de lemaradtak dolgokról, oda se figyeltek...Mezei meg közbe vág Wébernek ha akció van. Én még nem láttam hibázni annyira durvát... -
Wlanseraf #121877 A vitruál studió kurva vicces:D néztem hogy milyen gagyi háttér vna már berakva:D -
Wlanseraf #121876 Plusika engem nem érdekel a Mezei!! meg a retken is ment az irtózatos baromság:))
De legalább 16:9/HD-ben(erősítsen meg valaki ez úgye csak 720?) nézem:) engem ez érdekel... neten úgyis elolvasok mindent.. -
Pimpula #121875 A közvetítés elmegy, de a körítés nagyon gázos. -
Hááát azért ezzel vitatkoznék. Mezei annyira gyenge kommentátor... Számtalanszor olyan hülyeségeket mondott mint anno a Gyula. Ráadásul eddig 2 futam volt mind a 2-nél elment egy időre az élő közvetítés. Még szerencse, hogy Wéber ott van. -
Wlanseraf #121873 Tök mindegy a dolog.. a közvetítés fényévekkel jobb mint a retken.... jóformán minden téren.... -
Nálunk Palik motorbuzi volt és úgy terjedt el, hogy ezt csak csöndben lehet közvetíteni. -
BBCn is anno...mindenhol... -
ez az onboard közben kuss amúgy magyar szokás, mert orf1-en, német rtl-en is mindig megy a duma -
Ennek ellenére a hétvégén Mezei kétszer javította ki. :) Wéber is hibázik, viszont lehet, hogy csak Mezei hibáira figyeltek. :D -
Hol van az leírva, hogy onboard közben nem lehet?
A versenyzők is onboard közben beszélnek a boxal.
-
Tudtam, hogy ez is egy csókos putyi, mint a Palik Laci volt. (Ott egészségügy és a mama volt a kapcsolat az MTVvel, itt a papa.) -
Érdekes Mezei állandóan beszél, még onboard közbe is mondja, aztán mire abbahagyta el is veszik a képet:) Gyulát mindig azért szólták meg hogy hibázik. Nos Mezei is ugyan annyit, még sincs az a kiakadás. Nyilván Gyulűz divat volt már szidni, meg az RTLt is, csak az M1 semmivel sem jobb. Wéber a futamok 70%án ott van ő hozza az infókat a helyszínről fészbukra és a futamokat jól kommentálja szakmailag, és ennyi. -
nem tudom mi ez a fikaáradat mezeire, ez ment itt egész hétvégén.
én meg vagyok vele elégedve. lehet, hogy voltak tévedései, de már az felüdülés, hogy ezeket nem óbégatva, wébert elnyomva ejtette meg. ők legalább most rendes egyenrangú kommentátorok. gyulám mellett hiába volt ott wéber, ha alig hagyta szóhoz jutni. -
Nekem semmi gondom Mezeivel. Szerintem jól végzi a melóját Wéberrel közösen. -
Furcsa, mintha pár éve olyan interjút lehetett volna Gyulával olvasni, hogy Palikkal jóba vannak, meg egymás szívatása baráti szinten megy. Itt nem úgy hangzik már. -
Chris Lowe #121862 Nemhiába féltem a mezeitől. Lövése nincs az egészhez. Azért inkább hallgatom őt mint a ordibáló, sipitozó collnert. Habár lehet, hogy az m1-en nem ordibálna... -
Vagy ez csak egy a sok közül és még nem is a leg durvább. Teljesen mindegy. Brazil, tehát teljesen elfogult és elméleteket gyárt arról hogy Massa miért marad el Alonsotól látványosan. Nincs ebben semmi különleges egyszerűen csak lassú/lassabb. -
Pedig ki lehet jelenteni 2 futam után hogy Czollner+Wéber >> Mezei+Wéber -
Oh, szegény Gyulám 
-
Pimpula #121858 Ez volt már xD :
Czollner: „Az én helyemre biztosan pont volt valaki”
-
-
azért, mert most ezt írta, nem feltétlen irkál mindig hülyeségeket. -
"Egy brazil szakíró szerint"
Ilyen szakujságíró én is akarok lenni, mert ész nem kell hozzá, csak kitalálni hülyeségeket.
Biztos teszteltek új elemeket, minden edzésen, minden időmérőn és minden futamon. Teljesen reális. -
IXEMGabeo #121854 simán el tudom képzelni:S
egyébként is lassú szóval összeesküvés elmélet szagú:S -
Massa mint tesztpilóta?