182279
  • Chris Lowe
    Na akkor Raikonnen megmutathatja, hogy kell top3 ba kerülni.
  • Carlos
    http://sportgeza.hu/forma1/2012/04/12/katonai_vedelem_mellett_lehet_bahreini_gp/
  • Chris Lowe
    Sajnos az már a Ferrarinál sem működik, hogy tetszésre választanak pilótát, és perez azért tud vinni egy kis lét.
  • IXEMGabeo
    Hamilton 5 helyes rajtbüntetést kapott
  • Master91
    http://www.f1hirek.hu/f1/20120412-button-budapest-belvarosaban-fog-szaguldozni.html
  • Ulvar
    Hát azt tudnám még így akkor elképzelni, hogy beültetik Sauberbe Perez helyére, ha Ferrari motorral marad a Sauber. Korrekt üzlet...utána szépen lassan kiöregedik Alonso és mehet a helyére Bianchi... (jó ez nagyon távoli jövő, de egy elképzelhető út, mert Bianchi nem ügyetlen).
  • bakkerman
    de Perez viszont már a 2. szezonját tapossa az F1-ben,ha jövőre esetleg beülne Massa helyére,több pontot hozna mint a Bianchi gyerek
  • Ulvar
    Bakker elfelejtettem... Massa helyére francokat kell Perez...

Ferrari növendék, Jules Bianchi... a hétvégén most tesztelni fog a Force Indiaval. Szerintem neki kéne lennie a jövőnek a Ferrari háza tájékán. Már többször is volt róla szó korábban, de elfelejtkeztem róla.
  • mcmoha
  • pedobear
  • Totti5
    Javulást nagyon nem látni még. Ugyan azzal az alapproblémával küzdenek amivel 2 éve. Ha megint alapjaiban lett elszúrva a kocsi, vagy még mindig nem jöttek rá mi volt a hiba, akkor az idei év is ugyan úgy kuka és ez már a 3. A kérdés, hogy ezt meddig tűrik a tulajdonosok/befektetők.
  • szabii98
    álmodoztam kicsit
  • IXEMGabeo
    ez hülye:D
  • Totti5
  • Master91
    Nekem úgy is jó :D
  • szabii98
    A Merci kiszáll, de kiderül hogy a jövő évi kocsit már megépítették, és Brawn GP néven Schumi megszerzi a 8. vb-t
  • Magic Boy
    Nem Brawnnon fog múlni, de ha ki is vonulnak Brawn max megint megveszi a csapatot fillérekért :)
  • desigo
    Mire nagy nehezen feljavulnának mennek a levesebe.
    Most,hogy már "nem tartoznak a prémium szektorba" vennék egy S500-at olcsón xD
  • Master91
    Ebbe szerintem Brawn nem fog belemenni...foggal-körömmel meg fogja védeni a Mercedest.
    Amúgy is, 2 futamon vagyunk túl, még lehetnek meglepetések ebbe a szezonba.
    Sőt, lesznek is!
  • Totti5
    Mercedes távozhat a Formula-1-ből
    2012.04.11, szerda 16:43

A Daimler résztulajdonosa arra kéri a német autógyártót, vonuljon ki a Formula-1-ből. Ingo Speich, az Union Investment alapkezelője elmondta, csalódott, hogy a Mercedes teret veszített az utcai autókat készítő riválisával, az Audival és a BMW-vel szemben.

"A Mercedes nem tartozik már a prémium szektorba" - közölte a Die Presse újságnak.

Speich egy elvesztegetett évtizedről beszélt, arra kérte a vállalatot, kövesse a BMW-t és vonuljon ki a Formula-1-ből. A Daimler éves közgyűlésén elhangzott beszédét a többi résztulajdonos tapssal dicsérte meg.

A Mercedes a legnagyobb Formula-1-es csapat, amely a Ferrarival, McLarennel és a Red Bullal ellentétben még nem írta alá a 2012 után érvénybe lépő Concorde Egyezményt.

( meg van az indok a kivonulásra, ha esetleg az idei évben sem tudnak nyerni és semmi esélyük nem lesz normális eredményeket elérni... mennek a Honda, Toyota, Rönó, BMW után... bár motorszállítónak maradhatnak )
  • desigo
    Egy értéke van csak
    az apja pénze...
  • Master91
    Ezeknél még a mostani autók is szebbek! Azért Tamara mellei közé bele fejelnék
  • bakkerman
    3. képen lévő "hímekről" csak úgy lesüt a férfiasság...:DDDDDDDDDD
  • Chris Lowe
    Mondjuk elképzelem ahogy rámászik Ecclestone a nőjére...háát mindjárt beszarok a röhögéstől. :-D :-D :-D
  • Chris Lowe
    Gondolom szanaszét van plasztikázva, oszt így sikerült. :-)
  • Chris Lowe
    Oda való a lánya. Vér nem válik vízzé!
    Ecclestone is szánalmasan parádézik a minimum 2 fejjel, és 40 évvel fiatalabb nővel. Komolytalan...
  • pedobear
    Smink nélkül élőbe randa a feje.

látszik van benne britt anyag
  • bakkerman
    hogy lehet egy ilyen féreg,és csúnya embernek egy ilyen lánya?? finoman szólva rongyosra basznám :DDDDD
  • Pluskast
    Ettől még számomra ugyan olyan vicc a dolog. A moto GP király kategóriájába nem akarjuk behozni a 250 köbcentis motorokat? Spóroljunk ott is az üzemanyaggal és legyünk környezetbarátok. Vicc az egész.....
  • G_ArchAngel #122306
    Nem a magyarban fog es az eredetiben vagy a franciaban azert vannak igenyes, muveszien fotozott sorozatok, joval hiresebb holgyekrol.
  • pedobear
    Tamara Ecclestone a Playboyban szerepelhet

majd faszán lerombolja ez a ribi ami apja felépített
  • pedobear
    Idén is kimarad egy verseny? Baaáxxxaakk meeggE!
  • RatBaG #122303
  • Dietrich
    Kihagynák Bahreint a csapatok – Ecclestone mossa kezeit
  • pedobear
    Ez váltót szerintem nem rak össze.
  • IXEMGabeo
    hihi:D

az se gyenge, hogy 27 éves kora óta dolgozik a csapatnak. Megbecsült tag, tehát a csapatfőnöki pozíciót is abszolút megérdemli
  • bakkerman
    They have two children and live close to the Sauber factory in Switzerland.

azért kiváncsi lennék,hogy amikor a gyerekek megkérdezik tőle,hogy a"nya mi volt ma a melóban,arra mit mond" :DDDD "áhh semmi,összeraktuk a többszázmillió forintos váltót,kis laza telemetria,ez az amaz,tudjátok,a szokásos" ASD:ASADSG:SAASDG
  • Totti5
  • mcmoha
    Raadasul indiai a csaj.:)
  • Totti5
    Meglátjuk. Egyenlőre Perez árnyékában van... különösebben én semmit sem láttam tőle idén amire emlékeznék, képernyőn is alig volt.