182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
magon nézd meg fenn van-e .. -
Valamelyik adó megismétli az időméröt vagy van egy stem link valahol amin az megy ?
Más esetleg valaki tudna egy elérhetöséget a magyar F1-es stábtagokhoz ahova ugymond priviben lehet üzenni nekik nem nyilvános forumon? vagy a ferrarinak valami olyan elérhetöségét ahova lehetne irni emailt és akik közvetlen a versenyen vannak kint a csapattal, tehát nem központi olasz ? -
Szégyelld magad!
-
IXEMGabeo #122493 annyira örülök Rosberg 1. edzés elsőségének neki erre szüksége volt, hogy az önbizalma visszajöjjön. végre, csakhát szerencsétlen megint vissza fog esni a gumi problémák miatt:S Schumi viszont ott lehet a dobogón, ha Buttonék lemaradnak, mert ő jobban bánik a gumikkal Rosbergnél...
Webber és Hamilton nagy kérdőjelek, Kobayashi nyerő ember lehet, mivel a Sauber a gumikkal és jól bánik és Perez múltkori tempóját látva Koba is gyors lehet a Sauberrel, Raikkonen szvsz bekullog 4. 5. hely környékén megint...
Meg fogom ma nézni az ismétlést pont a Merci 1-2-ről maradok le:S -
este valószínűleg van programja az embereknek, ezért volt kényelmes az ebéd utáni ismétlés. -
Wlanseraf #122491 Ez mindenki érti... csak Vettel most jött rá hogy az autó a lényeg és nem biztos hogy 8x VB lesz mert akkora isten.. -
MrTressy #122490 M2 ma este megismétli időmérőt,holnap pedig a futamot -
2 különböző beállításon mentek, 2 különböző kipufogóval.
Lehet ekkora lenne a különbség ? -
madmanic #122488 arcomon a "naugyemártavalymegmondtamdelelettemugatva" kifejezéssel nyugtáztam Vettel teljesítményét...
Borítékolom, hogy Webber simán megveri a végére.. -
Ezt a Vetteles szorzót ki gondolta volna még tavaly... -
Esélyek, szorzók - katt a képre! -
paj01 #122485 kössz a szemlélet kiigazitást:D dubai, katar eleg jól hasznalja fel az olajlovet gondoltam bahrein is vmi hasonló kategoria:) -
Nem... nagyon rosszul tudod...
Az olajból szerzett bevétel nagy részét a királyi rezsim illetve a szunnita kisebbség markát üti, ami a síita többség szemét szúrja jó pár éve, de a tavalyi arab forradalom hatására megmozdulások kezdődtek, amit a rezsim egy idő után már éles lőszerrel ellensúlyozta. És persze jött pár szaúdi és katari rendőr is, hogy leverjék a zavargásokat.
-
Gondoltam nem kelek fel, mert biztos nem lesz jo az idömérö...hát kár volt kihagyni... :D
Koba remélem megcsipi az elsö helyet! Igazán megérdemelné :) -
paj01 #122482 basszus bahrein nem ilyen joléti arab állam ahol minden törülközősnek jut 20 feleség meg 50luxus verda?:D Miert lazadnak ott az emeberek?:D -
meanwhile in Bahrain:
-
ha Sumi elkapja a rajtot nagy meccs lesz -

Ez a jó ez a kiszámíthatatlanság :) így izgi egy bajnokság. -
"Rosbergnek kijárna már, Schumit jól lenne megint dobogón látni, Kobát csípem ahogy Kimit is szal hajá, győzzön a jobbik!:)"

-
eddig jó az idei év, teljes keveredés van minden versenyen:D -
Wlanseraf #122476 Az első négyből bárki nyerhetne én már örülnék:) -
paj01 #122475 hát tavaly 1 év alatt nem sikerült meg egész télen se:) de majd meglátjuk. Rosbergnek kijárna már, Schumit jól lenne megint dobogón látni, Kobát csípem ahogy Kimit is szal hajá, győzzön a jobbik!:) -
Igen? És ezt honnan tudod? Mert ezt mondták? Úgy emlékszem a tesztek után is ezt szajkózták, sőt Malajziára is esküdöztek. -
barmi #122473 Tévéről nem tudok print screenelni sajnos, így marad a teló fényképezője :D
Az M1 futamokról HD stream valahol létezik ? mert akkor legközelebb inkább azt használnám :) -
Nagy valószínűséggel igen de azért várjuk meg a holnapot, talán az elmúlt három hétben valamit sikerült javítaniuk! :) -
Már javítottak a gumiproblémán valamit, lehet most lesz faxa. -
paj01 #122470 A két merci jó esetben 10-15körig lesz elöl. Nagy nap lehet a holnapi Kimi es Kamui számára:) -
az én fotósom a print screen :P -
barmi #122468 Nem a kép ferde hanem a fotós keze volt béna egy kicsit ... :DDDDDDDDDD -
Baxi milyen TV-d van, hogy ferde a kép? -
barmi #122466
(lájk!)
-
Wlanseraf #122465 Amikor pár ezredre repkedtek az idők fasza volt:) mondom ilyet is régen láttunk:) -
A luxusmárkák virágoznak, de a Maybach mégis elvérzett -
Top 30 Best-Selling Luxury Vehicles In America - October 2011 -
Nem így van. Maybach (Mercedes) és Rolls-Royce (BMW) inkább, de lehet inkább mást. -
Perez 2. helye után ha még egy dobogót bezsebel a Sauber az nagyon szép lenne. Remélem így lesz. :D -
persze az más kérdés, hogy a leggazdagabbak a mai napig mercit vesznek (s-osztály) (a bmw-audi-merci trió közül). -
Chris Lowe #122459 Komolyan le a kalappal, ez a csaj felkészült, én még nem emlékszem bakijára, míg mezei szinte három mondatonként hibázik. -
Chris Lowe #122458 Első kerékcsere után(vagy még előtte, ismerve Koba képességeit, ha elkopnak a merci gumijai) első helyen lehet.
-
Női agy sok mindent meg tud jegyezni :P