182279
  • V43 1105
    magon nézd meg fenn van-e ..
  • repvez
    Valamelyik adó megismétli az időméröt vagy van egy stem link valahol amin az megy ?

Más esetleg valaki tudna egy elérhetöséget a magyar F1-es stábtagokhoz ahova ugymond priviben lehet üzenni nekik nem nyilvános forumon? vagy a ferrarinak valami olyan elérhetöségét ahova lehetne irni emailt és akik közvetlen a versenyen vannak kint a csapattal, tehát nem központi olasz ?
  • Master91
    Szégyelld magad!
  • IXEMGabeo
    annyira örülök Rosberg 1. edzés elsőségének neki erre szüksége volt, hogy az önbizalma visszajöjjön. végre, csakhát szerencsétlen megint vissza fog esni a gumi problémák miatt:S Schumi viszont ott lehet a dobogón, ha Buttonék lemaradnak, mert ő jobban bánik a gumikkal Rosbergnél...

Webber és Hamilton nagy kérdőjelek, Kobayashi nyerő ember lehet, mivel a Sauber a gumikkal és jól bánik és Perez múltkori tempóját látva Koba is gyors lehet a Sauberrel, Raikkonen szvsz bekullog 4. 5. hely környékén megint...

Meg fogom ma nézni az ismétlést pont a Merci 1-2-ről maradok le:S
  • RatBaG #122492
    este valószínűleg van programja az embereknek, ezért volt kényelmes az ebéd utáni ismétlés.
  • Wlanseraf
    Ez mindenki érti... csak Vettel most jött rá hogy az autó a lényeg és nem biztos hogy 8x VB lesz mert akkora isten..
  • MrTressy
    M2 ma este megismétli időmérőt,holnap pedig a futamot
  • Master91
    2 különböző beállításon mentek, 2 különböző kipufogóval.
    Lehet ekkora lenne a különbség ?
  • madmanic
    arcomon a "naugyemártavalymegmondtamdelelettemugatva" kifejezéssel nyugtáztam Vettel teljesítményét...

Borítékolom, hogy Webber simán megveri a végére..
  • desigo
    Ezt a Vetteles szorzót ki gondolta volna még tavaly...
  • pedobear

Esélyek, szorzók - katt a képre!
  • paj01
    kössz a szemlélet kiigazitást:D dubai, katar eleg jól hasznalja fel az olajlovet gondoltam bahrein is vmi hasonló kategoria:)
  • Ulvar
    Nem... nagyon rosszul tudod...

Az olajból szerzett bevétel nagy részét a királyi rezsim illetve a szunnita kisebbség markát üti, ami a síita többség szemét szúrja jó pár éve, de a tavalyi arab forradalom hatására megmozdulások kezdődtek, amit a rezsim egy idő után már éles lőszerrel ellensúlyozta. És persze jött pár szaúdi és katari rendőr is, hogy leverjék a zavargásokat.

• Zomil
    Gondoltam nem kelek fel, mert biztos nem lesz jo az idömérö...hát kár volt kihagyni... :D
    Koba remélem megcsipi az elsö helyet! Igazán megérdemelné :)
  • paj01
    basszus bahrein nem ilyen joléti arab állam ahol minden törülközősnek jut 20 feleség meg 50luxus verda?:D Miert lazadnak ott az emeberek?:D
  • szabii98
    meanwhile in Bahrain:
  • szabii98
    ha Sumi elkapja a rajtot nagy meccs lesz
  • Ulvar

Ez a jó ez a kiszámíthatatlanság :) így izgi egy bajnokság.
  • nyuny01 #122478
    "Rosbergnek kijárna már, Schumit jól lenne megint dobogón látni, Kobát csípem ahogy Kimit is szal hajá, győzzön a jobbik!:)"

• passatgt
    eddig jó az idei év, teljes keveredés van minden versenyen:D
  • Wlanseraf
    Az első négyből bárki nyerhetne én már örülnék:)
  • paj01
    hát tavaly 1 év alatt nem sikerült meg egész télen se:) de majd meglátjuk. Rosbergnek kijárna már, Schumit jól lenne megint dobogón látni, Kobát csípem ahogy Kimit is szal hajá, győzzön a jobbik!:)
  • Kit--Kat
    Igen? És ezt honnan tudod? Mert ezt mondták? Úgy emlékszem a tesztek után is ezt szajkózták, sőt Malajziára is esküdöztek.
  • barmi
    Tévéről nem tudok print screenelni sajnos, így marad a teló fényképezője :D
    Az M1 futamokról HD stream valahol létezik ? mert akkor legközelebb inkább azt használnám :)
  • nyuny01 #122472
    Nagy valószínűséggel igen de azért várjuk meg a holnapot, talán az elmúlt három hétben valamit sikerült javítaniuk! :)
  • pedobear
    Már javítottak a gumiproblémán valamit, lehet most lesz faxa.
  • paj01
    A két merci jó esetben 10-15körig lesz elöl. Nagy nap lehet a holnapi Kimi es Kamui számára:)
  • pedobear
    az én fotósom a print screen :P
  • barmi
    Nem a kép ferde hanem a fotós keze volt béna egy kicsit ... :DDDDDDDDDD
  • pedobear
    Baxi milyen TV-d van, hogy ferde a kép?
  • barmi

(lájk!)
  • Wlanseraf
    Amikor pár ezredre repkedtek az idők fasza volt:) mondom ilyet is régen láttunk:)
  • pedobear
    A luxusmárkák virágoznak, de a Maybach mégis elvérzett
  • pedobear
    Top 30 Best-Selling Luxury Vehicles In America - October 2011
  • pedobear
    Nem így van. Maybach (Mercedes) és Rolls-Royce (BMW) inkább, de lehet inkább mást.
  • LeventeV
    Perez 2. helye után ha még egy dobogót bezsebel a Sauber az nagyon szép lenne. Remélem így lesz. :D
  • tmp
    persze az más kérdés, hogy a leggazdagabbak a mai napig mercit vesznek (s-osztály) (a bmw-audi-merci trió közül).
  • Chris Lowe
    Komolyan le a kalappal, ez a csaj felkészült, én még nem emlékszem bakijára, míg mezei szinte három mondatonként hibázik.
  • Chris Lowe
    Első kerékcsere után(vagy még előtte, ismerve Koba képességeit, ha elkopnak a merci gumijai) első helyen lehet.
  • pedobear
    Női agy sok mindent meg tud jegyezni :P