182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
G_ArchAngel #122535 Grosjean 4 kort ment!!!
-
rég vártam ennyire egy futamot. remélem jól mennek majd a mercik, de valójában csak szorítok, hogy schumit most ne üsse ki senki, és technikai gondja se legyen...
-
Reggelt
remélem,hogy annyi előzés lesz mint tavaly... -
G_ArchAngel #122532 Koszonom -
Ez megfelel? -
én innen szedtem, de lehet van jobb is
stream -
http://onlinetvkeresre.eu itt nézd meg hátha van. -
G_ArchAngel #122528 Sracok, kellene egy stream, Vipbox nem megy:/ -
sziasztok, az m1 közvetítése nem megy live stream-en?
a tegnap megnéztem du. és akkor volt közvetítés, most meg az F1-ről nincs? :S -
A Ferrari csapat vezetője, Stefano Domenicali szerint a lassú fejlődés nem opció a csapat számára, mert ők a lehető legrövidebb időn belül újra a mezőny legjobb alakulatává akarnak válni. -
madmanic #122525 mai kommentátor-fika: ez a pilóta gyerek megérdemel egy Gyulám-díjat..
-
m1 08:30 Forma-1 Kínai Nagydíj - Futam
m2 16:45 Túraautó Világbajnokság: Marokkói futam -
Ugyanez a Vettel téma elindult az ausztrál nagydíj előtt, aztán Vettel második lett.
A RB jó versenyen. Szerintem Vettel Webber előtt végez, és benne lesz az első négyben. -
Olyan hatásvadász cikkeket tudnak írni egyes újságírónak nevezett véglények.
Kimi esetében hatalmas csalódottságot írnak, pedig
"A rajthely rendben van, de azt hittem, gyorsabb lesz az autó, sebességben nem vagyunk azon a szinten, amire számítottam, főleg ha a pole pozíciós időeredménnyel hasonlítom össze a körömet – mondta Räikkönen."
És? Elől a Merci (időmérőn folyamatosan tudták használni a SDRSt), de versenyen? Mintha valaki kiment volna elsőnek egy vizes időmérőn és övé lett volna véletlenül a legjobb idő. Hozzá kell szokni, a Merci idén elől lesz egészen addig, míg a többiek hasonlót nem csinálnak, mint ők, vagy le nem másolják egy az egyben.
Versenyen a Sabuber, a Lotus és a McLaren is verni fogja őket. Ha MS idejét nézzük két tizedre sincsenek tőle, sőt Hamilton még jobb volt. Rosberg iszonyat gyors volt, de ez versenyen meglepődnék ha kijönne. -
őőőőő Bocs de Schumit felhozni példának elég rossz dolog ehhez a témához...őt visszaszívhatnád, mert kétszer is szarból épített várat... -
Böff böff. -
Nem állítottba be magát sosem istennek, ezt ti antik találjátok ki. Mindig is maximalista... ennyiről volt szó. -
Wlanseraf #122518 Jaj de kis ostoba vagy..:) mint Bahrein témában kb... -
Wlanseraf #122517 Nem nem jött össze... meg nem elássuk... hanem pont a fanok ébrednének... már le írtam 3x... rájött arra amire te pl. még nem... hogy az tényleg egy kicsit túlzás volt 2 VB cím után hogy na ő majd 8x lesz mert akkora császár...
Na ébredjél fel nem császár ha nincs meg a technika...:) magyarul nem egy isten, max egy olyan pilóta mint Kimi, Alfonsó ,Csumakker.... -
Az év mind a 19 versenyén? Persze hogy a hátrébb levő pilóta kapja a szarabbik taktikát. Minden csapatnál így működik. Az új elemeket meg az kapja aki jobban áll a pontversenyben. Lehet ezen elment pár versenye Webbernek, de nem az összes... -
IXEMGabeo #122515 az arrogancia túlzás most egy Karthikeyanos eset miatt... -
madmanic #122514 Az elmúlt 2 évet ha követted -nyilván- akkor láttad, hogy az új elemeket először Vettel kapta, esős/száraz versenyen MINDEN alkalommal szerencsétlen Webberrel próbálgatták, lehet e szárazra váltani, és még sorolhatnám, idézhetném a nyilatkozatokat, akár Hornertől.. -
madmanic #122513 én következetes vagyok, 2 éve ugatom, hogy vettelben a világbajnokok egyetlen tulajdonsága van csak meg, az arrogancia..
És ezt tartom is. -
Webber Vettel közelébe sem volt, nem hogy majdnem vagy kisebb távolságból szorongatta volna... egy csapat pedig nem hátráltatja a pilótáját, pláne nem annyira hogy közben a többi csapaté meg megelőzze. Az pedig nonszensz hogy egy futamot is csak nyögvenyelősen tudott nyerni, miközben a csapattársa minden 2. futamot megnyert ( arányaiban ).
De ez a múlt, ezzel kár foglalkozni. Most Webber összeszedettnek és gyorsnak tűnik. Ha jobb lesz az RB akkor ő is okozhat még meglepetéseket. -
Ja zsíros kenyérrel!
Bazz! egyszer nem jön össze neki valami,a sok idióta itt a fórumon,rögtön elássa
Majd folytatjuk verseny után,esetleg az évad fele táján.... -
IXEMGabeo #122510 voltak furcsaságok a tavalyi évben, de 3x felhoztam már a témát:O -
madmanic #122509 khm.. minimum egálban lennének ha a csapat nem a zsebibabát tolta volna..
"-Nem rossz egy második számútól!" -ez rémlik, ugye? -
ja kiment a végén csak nem fejezte be... -
grozsi miért nem ment ki q3-ban? van valami info? -
Webber lehet hogy több pontot szerez idén ( szerintem nem ), de elkenésről majd akkor beszélhetünk, ha összekapart 2-3 VB címet! -
Ezt mindenki tudja, csak az antifanok most ennek örülnek. Ha nem megy a technika és nincs meg az összhang, akkor az eredmények sem jönnek. Akár Vettel, akár Sumi, akár Alonso vagy bárki ül az autóban. -
Valószínűleg, vagy Webber fel kelt januárt elsején és jobb lett mint Vettel. Nyilván nem, és Vettel sem lett szarabb semmivel, csak az autója nem jó. Mivel ugyan azokat a köröket mente, ennyi volt az autóban. Webber alatt jobb fejlesztés van ami ezek szerint gyorsabb, vagy Webber egyszerűen jobban ment ma, ez is benne van. Azért még nem állnék díszsort Vettel temetéséhez, mert a versenyen bármi lehet és attól hogy most nem megy neki még ugyan úgy 2*VB és a mezőny egyik legjobbja.
-
madmanic #122503 Valószínű ez az oka, de ahogy a szakik fejtegették vettel kérte a régebbi verziót, mert az fekszik neki.
Attól még fenntartom, hogy Webber elkeni a száját év végére. -
WTCC kvali akit érdekel... -
fennvan -
oké köszönöm ! -
barmi #122499 Fél kilenckor az m2 megismétli az időmérőt ! -
IXEMGabeo #122498 M2-es meg fogja ismételni este 20:30 körül -
IXEMGabeo #122497 csajoztam vazze:D