182279
  • barmi
    Viszont az is egy csoda, hogy csak hatan kaptak kört a meccs végére ...
  • IXEMGabeo
    vicc az egészben, hogy a laza jobb első miatt kellett kiállnia úgy, mint tavaly Buttonnak a Nür ringen...ilyen a világon nincs
  • barmi
    Meg hát ez is , hogy csak egyedül Sumi nem tudta befejezni ... Valaki megátkozta vagy nem tudom, de ez már tényleg OMFG ! WTF is this shit ?? kategória bakker ...
  • pedobear
  • IXEMGabeo
    Perez taktikája nem jött be ezúttal és még Koba is előtte végzett mondjuk nagyot csatáztak ők ketten is:)

Alonso is hibázott amúgy azon szakadtam, bár titkon jobban örültem volna, ha összeakadnak Hamiltonnal:D
  • nearo
    Williams kimaradt, bár ők nem csináltak emlékezeteset, de az a 7-8 szép
    Meg ha már itt tartunk Grozsi is megérdemel egy hüvelykujjat :)
  • barmi
    Abban reménykedtem azért, hogy a Sauberek előkelőbb helyen tudják befejezni a meccset ... :(
  • IXEMGabeo
    ZlolssASADAD:D:D
  • IXEMGabeo
    ezt akkor is megnyeri, ha Buttonnál nem hibáznak a szerelők. Eleve eltérő taktikán voltak...maximum ilyen 7-8 secre tudta volna feljebb hozni magát mivel már az autók is könnyültek...Számolj utána ezt Rosberg saját és a csapatnak köszönheti ezt a győzelmet!
  • Ulvar
    Valóban én is fogtam a fejem, de ennél 6000szer rosszabb volt az RTLen Czollner meg Palik. De ha már annyira mondod a jó magyar kommentátorokat, megmutatom véleményem szerint a magyar sportkommentátorok királyát ő hogyan közvetített anno F1et.

Nem feltétlen jó egy másik sportból átvett kommentátor... ez nagy tévhit.
  • barmi
    Kinek a pap, kinek a kutyája ! :DDDDDDDD
  • pedobear
  • Ulvar
    De juttasd is be :D Addig nem tudom összehasonlítani :D.
  • Wlanseraf
    Tolj már be ahol az látszik hogy mocskos a pálya... és ne a gumi törmeléket bazz....

Közvetítés téma meg kurva unalmas... ha vicceket akarok halgatni nem F1-et nézek... azért mert Palik 1x év alatt volt 5 poénja nem szeretném vissza.. mert egy igazi seggfej..
  • nearo
    Rosberg
    Button, Hamilton
    Webber - a Red Bull még mindig szárnyakat ad :D
    Schumi szerelője, Kimi, Koba
  • IXEMGabeo
    és végre itt a nagy győzelem Rosberg nagyon megérdemelte már, ezen a pályán mindig is jól ment ááá örülök viszont Schumit sajnálom a dobogó simán benne volt, mert a 2 Mclarenes elég nagy forgalomban volt végig...

2 Williams ismét dicséret, 2 Red Bull is nagyot ment ma
  • Firerock
    Annyi jó kommentátor van Magyarországon. Több focit közvetítő kommentátor is nagyon jó,annyira meg értenek hozzá mint ez a Mezei,mert ez az első futamát Ausztráliában látta szerintem. Teljesen marhaságokat ordibál,most is volt amikor Schumi kiesett, 2percen keresztül visított ökörségeket. Wéber meg halkan mondta hogy mi a valódi helyzet
  • badoer
    Kina elég szmogos.Pekingi olimpián volt is belőle ügy
  • szabii98
    Kimit de sajnálom.. :(
    de Rosbergnek örülök... Msc is dobogós lehetett volna.na m1
  • barmi
    és ez azért is nagyon kellemetlen mert csak egy kis csíkon tudnak menni az autók és a pálya jó részét nem is tudják használni a sok törmelék miatt ... vagyis tudnák használni csak akkor jön az a szitu ami Raikkonennnel is megesett sajnos ...
  • pedobear
    Már m1ondtam....
  • Ulvar
    Hát akkor mit mondasz majd Bahrein-re?
  • pedobear
  • Ulvar
    Hát akkor mondassátok le :D. Kezdjetek írni az M1nek hogy egy hulladék és jelentkeznétek a helyére, vagy keressetek egy jobb kommentátort TVs ismertségek közül. ÉN NEM BÁNOM MERT VALÓBAN HIBÁZIK! Csak keress jobbat :). (ha azt mondod Palik megőrülök).
  • pedobear
    Én még azelőtt mondtam, ha feltűnt volna és igenis mocskos a pálya emiatt és más miatt is és nem is takarítják kellően.

Feleslegesen kakaskodsz, fontoskodsz
  • desigo
  • barmi
    én is ezen fikóztam a szabadedzések és az időmérő alatt, hogy ez most pára, köd vagy szmog ?? :) A verseny alatt már nem volt időm ezzel a kis aprósággal foglalkozni annyi esemény volt folyamatosan a pályán .
  • Ulvar
    Mint Nascarban vagy hol szokott ilyen lenni? :D Hogy azért küldik be a full course yellowt? :D. Hogy idegbajoskodott volna itt fórumon pár ember akkor xDDDD (és hozzá tenném jogosan).
  • Firerock
    pedig teljesen igaza van. Botrányos ez a Mezei.
  • barmi
    MOndjuk egy takarítógépet igazán beküldhettek volna verseny közben mert HD-ben ez a sok gumitörmelék elég gusztustalan ám ! :D
  • Ulvar
    BTW, én a levegőt néztem hogy az most ennyire párás, vagy retkes. Tehát ettől függetlenül retkes ország :).
  • Ulvar
    Én csak kijavítom az embereket, nem kötekedek, mert hülyeséget nem kell írogatni. Ez a hülye felfogás hogy mindent fikázunk már unalmas.

Ott mondták a kommentátorok a TVben hogy azért ilyen retkes a pálya mert leválnak a gumitörmelékek. Te meg olyat írsz hogy nem takarítják meg ilyen hülyeségek. Nem kötekedek csak leírom mit mondtak. Ha ez zavar, sajnálom. Szólj egy modinak hogy ez zavar téged :D.
  • pedobear
    Kína nagy piac, ott lehet javítani
  • barmi
    De hogy Rosberg micsoda meglepetés, hogy mindenkit lezúzott ma ! Még mindig nem tértem magamhoz ebből az álomszerű fikcióból ! :)
  • RatBaG #122622
    soon...

• pedobear
    Te jössz ide belekötni mindenkivel, nem veszed észre magad?
  • Ulvar
    LOL...na jó hagyjuk ...
  • pedobear
    Ez környezetszennyezés
    nah ebben jó a Pirelli
  • pedobear
    a gumitörmelék az nem mocsok szerinteD??
  • barmi
    ... és Grosjean is + Senna és Maldonado is.