182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Mercedes Sumi EPIC FAIL! ( de Hamilton is... )
Szép volt Kova!!! -
Balfasz merci... -
Tűzijáték, Bernie szervezi :). -
Jó lesz majd, lehet futam közbe hallgatni az autókat, meg a kisebb-nagyobb robbanásokat
-
Délbe néztem hiradót M1-en, mondták hogy nem messze a pályától éjjel össze csapások voltak....rendőrség és a tüntetők közt. -
maldonado váltócsere -
12:05
Boxutca
Forma-1 magazin
Feliratozva a Teletext 111. oldalán
12:40
Forma-1 Bahreini Nagydíj: Időmérő edzés
Élő közvetítés Bahreinből
m1 -
3ik szabadedzés -
barmi #122928 De szép idő van jelenleg a pályán ! :)) -
húha...micsoda kavart okozott -.-". Ez inkább szánalmas szerintem. Én inkább csak röhögök. -
http://jalopnik.com/5903732/breaking-anonymous-takes-down-formula-1-website-with-ddos-attack -
No problem.
Hozzáteszem nem értek egyet én sem a futam megrendezésével (a körülmények miatt), de ha már egyszer mindenki rábólintott börni papa döntésére, akkor csinálják... nem tudok mit tenni ellene. Nem zavarna különösebben, ha az MTV nem közvetítené a versenyt, de azt sem tartom felháborítónak, hogy kint vannak. Az ő döntésük és vajmi kevés hatása van az én életemre (max annyi, hogy a futam idején tv-zni fogok tanulás helyett). -
Chris Lowe #122924 Oké véletlenül ott maradt a válasz, ezt csak úgy írtam, nem elsősorban Neked. -
Chris Lowe #122923 Tienanmenn elég rég volt, persze ott sem minden 100 csak épp ott az ellenzék nem használja fel a f1-et. Itt megpróbálták, de elég egyértelmű Ecclestone álláspontja, le se szarja, csak a pénz számít. -
Ezzel most nem tudok mit kezdeni, nem is igazán értem, hogy hogyan jutottál el idáig Szujó twitterüzenetétől. -
Kínai futam kapcsán miért nincs senki kiakadva? jah mert a kormány olyan diktatúra és cenzúra alatt tartja az országot, hogy amint utcára lép egy hangoskodó már dobják is a dutyiba? -
Chris Lowe #122920 A híradóban láttam, hogy Ecclestone ott pacsizik a herceggel, és persze azon túl, hogy ezeknek a pilótáknak szerződésük van, biztos megoldhatta volna mondjuk schumi vezérletével és Alonso, Raikonnen, button, hami támogatásával, hogy ne legyen futam. De belementek, holott nem egy ember halt meg az elmúlt évben Bahreinben. Innen látszik, hogy pénzért ki mire hajlandó, pedig ezek a szereplők már nem lukas zokniban rohangálnak. Ecclestone alapból gusztustalan, Todt is léphetett volna, de valahogy ő is kussban van., ezzel meg egyértelműen a diktatúrát támogatja -és most jön a lényeg - MINDEN OTT RÉSZTVEVŐ (igen Szujó is) -
-
Valahogy el kell adnia magát, különben a kutya sem olvasná. Jól csinálja, ennyi. -
Chris Lowe #122917 Nem siránkozik, rosszul fogalmaztam, de olcsó reklám a "Ha nem jövök kezdjetek keresni" duma. Valszeg kismillió katona mögül fog riportot készíteni...
Ha meg hős akar lenni akkor törölje inkább a most bejelentett új adókat. -
Chris Lowe #122916 Button belvárosi showját élőben adja az m1 meg a rádió is. :O
El is nevezték belvárosi nagydíjnak. :-D -
hol siránkozik? -
Chris Lowe #122914 De nem én vagyok ott, viszont ha már vállalta akkor kihasználja, hogy egy ilyen milyen szintű népszerűséget hoz. Valszeg tisztában van vele, hogyha kitwitteli akkor szinte biztos, hogy minden magyar f1 topikba kimásolják. Ugyanmár nem egy földreszállt angyal rtl-en bohóckodott a reggeli műsorban, ez a dolga, vállalta, ne siránkozzon.
Tudom én vagyok a paraszt... -
mivel nem történik semmi extra, nincs kép se róla:) -
Ahaaa! Magamtól soha nem jöttem volna rá :D -
n betű felett az a piros szar, azt lehet benyomni -
megnyomják üresbe rakja a kocsit, hogy eltudják tolni ha kiesik -
Ennyire várta már az ebéd időt? :D
2 kérdés:
a karikába az N betű az mi? az összes autón ott van....
meg van valahol mellette ( talán pont az látszik a képen, nem tudom most ) egy piros , vagy néha zöld kis foltocska. olyasmi , mint az autó akkumulátorain is van, ami mutatja hogy még van e nafta az aksiban vagy sem. ez a folt is arra szolgálhat? :D -
Sumi odaragasztott egy casiot -
paj01 #122907 En csak azt nem ertem, hogy a lazadok minek agroznak az f1 re? Az hogy van-e f1 vagy nincs nem old meg semmi belpolitikai gubancot. Sőt csak profitalnak a dologbol mivel most a fel vilag odafigyel es legalabb tudjuk, h mi megy ott mert amugy a kutya se törődik vele. Remelem nem csinalnak semmi hülyeseget. -
Valaki linkelne (nem ps) képeket a helyi zűrökről. -
Mindezek után vázolnák neked a közös megegyezéssel történő elbocsátás aláírásának lehetőségét. -
madmanic #122905 egy mérsékelten harsány "megyafaszom" felkiáltással visszautasítanám a megtiszteltetést...
-
szánalmas
fbot meg a netet is nagyon sikeresen lekapcsolta
muhaha -
milyen népszerűség?
megnézném, hogy ti mennyire lennétek beszarva, mikor elküldenek egy ilyen országba/helyzetbe, hogy na tessék, végezd a munkád. -
Nikol #122902 jaja -
Chris Lowe #122901 Szujó népszerűségre hajt...
-
Twitterről
Szujó Zoltán
...a hirek szerint oriasi tomeg gyulekezik a fovarosban, Manamaban. Lassan elindulunk arrafele, ha 2-3 ora mulva nem irok, kezdjetek keresni -
hugopareiros #122899 itt jó, gyorsak az üzemeltetők :D -
Hivatalos weboldalt nem lehet elérni.
Anonymus szép munkát ad az oldal üzemeltetőinek :D