182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
badoer #123136 rosberg nincs bunti -
Amikor Rosberg lehúzódott jobbra, még mögötte voltak és onnan mentek ki a pályán túlra, előzhettek volna balról is... -
Mint Alonso fan írom,hogy nem volt vészes ez a két manőver.
Lehet,hogy látványos volt de bőven elfértem mindkét esetben a másik autó Nico mellett.
Amíg nem vált többször irányt addig szerintem nem kellene büntetni senkit. -
Már várom a videót, ahol Kimi fagyival dobálja Vettel-t és nem találja el :D -
-
IXEMGabeo #123131 lol milyen poén h az egykori nagy elődök és a mostani Német-Finn páros is nagy haverok és mind a 4-en világbajnokok ebben ez a szép:D -
Németország vs Finnország 2. menet
-
Nem igazán látom az összefüggést, hogy ki a nagyobb reklámarc és a pályán nyújtott teljesítményük közt. Amit írsz az a reklámokra igaz is lehet, hiszen Vettel a 2szeres VB és az ő neve hozza a több pénzt, nem pedig Webberé, de ettől még Webber a pályán bármikor megverheti Vettelt és bármelyik futamnak ugyan annyi eséllyel megy neki mint bárki más vagy a csapattársa. -
IXEMGabeo #123128 szégyen te 
-
Pedig "A spanyol úgy érzi, meghalhatott volna."
-
IXEMGabeo #123126 Alonso ne sírjon a szád, mint anno Barrichellonak 

-
a büdös életbe nem néztem még meg kétszer egy futamot, de most megteszem :) -
Eladó az egyetlen Ferrari motor
Hamilton vizsgálatot sürget a McLarennél
Alonso dühöng, de Rosberget nem büntették -
IXEMGabeo #123123
egyszer, de szeretnék látni egy Vettel-Schumi dobogót:D -
Most sem voltak jobbak. A két pilóta azonban végre teljes egészében hozta a tehetségét, viszont megint a boxban ment el a Lotus versenye: az időmérőn és a kerékcserén. -
Szomorú ez a hír, de a Ferrari vezetősége lassan kezd a magyar foci edzőkhöz hasonlítani, akik mindig megmagyarázzák a megmagyarázhatatlant, és másra terelik a szót ... -
IXEMGabeo #123120 mind a 4 futam eddig nagyon jó volt. Ha össze kellene hasonlítani a 2011-es tavalyi futamokkal Bahreint leszámítva akkor eddig->
Melbourne 2011 < Melbourne 2012
Sepang 2011 < Sepang 2012
Sanghaj 2011 = Sanghaj 2012
Török nagydíj? 2011 < Bahrein 2012 -
Chris Lowe #123119 M2 20:30 -
az mellékes :DDDDD ... de a 2. és 20 hely között verseny volt :D ... plusz ma rai ott volt vettel seggébe -
Hello
Nem lehet valahol megnézni a mai futamot online? Vagy letölteni valahonnan? -
Chris Lowe #123116 Pedig Rosbergnek bünti járna, mert nem hagyott elég helyet a pályán.
Totti :
no meg ne felejtsd ki, hogy vettel egy igazi reklámarc, fiatal, német (!), jól eladható. Webber ellenben öregszik ki, ausztrál és volt pár konfliktusa a csapattal is. Tavaly már bevállalta a második számú pilóta cetlit, szvsz ezért kapott szerződést erre az évre.
Az sem véletlen, hogy a Vodafone idén már buttonnal reklámoz, hami jóval kevesebb ilyen szerepet kap. Igazi konfliktuskerülő, fehér bőrü, szimpatikus figura, ilyenre lehet építeni...
Higgyétek el ezek rohadt sokat számítanak!
Raikonnen is határeset, mert a jópofizás nagyon nem a stílusa, ez a mai nyilatkozat sem a csapatdicséretröl szólt, hanem elmondta, hogy eddig szarok voltunk de már látszik a fény az alagút végén típusú volt. Vettel meg grojean vigyorogtak meg ugráltak mint aki tejbetököt kapott, ő meg faarcal leokézta a második helyet. Viszont Raikonnennek akkora a rajongótábora mint 3 pilótának együtt? Valamit eladni vele viszont lehetetlen. -
Utóbbi 2 versenyen a poleból indulva nyerték meg a futamot :D -
azért az durva, hogy téged az érdekel, kit miért nem büntettek meg. számomra(es szerintem sokunk neveben beszelek) most minden másodlagos, 2 hetvege alatt, 2 olyan verseny volt, hogy nem is tudom mikor volt utoljára ennyire élvezetes egy futam. nem aludtam el, nem untam bele és nem foglaltam le magam semmivel :D nagyon jó futam volt a mai is!
végre most már az időmérő nem élvezetesebb a versenynél és hálisten nem számít annyira az időmérő eredménye sem! :DDDD -
Stefano Domenicali: "Őszintén szólva csak másodlagos fontosságú számunkra, hogy mi történt ma a pályán. Nagyon szomorúan vagyunk amiatt, hogy Matteo Vignali, egy sebességváltó osztályon dolgozó fiatalember szívrohamban elhunyt. Csupán 32 éves volt, ami megdöbbentett minket. Együttérzünk a családjával és a barátaival, nehéz így a versenyeredményeket elemezni. -
Ne sírjon már a szád megint az Isten áldjon meg .. ha meg valami nem tetszik ne gyere ide többet és F1-et se nézz , köszi .. -
Hivatalos: Nico Rosberg egyik manővere miatt sem kapott büntetést Bahreinben
Gusztustalan dolgok mennek itt... Nagyon kell az az aláírás... -
nahát nahát, mik ezek az eredmények...? ;)))
KIIIMIIIII!!!!!!!!!!!
LOOOTUUUUSSSSS!!!!!!! -
Ez a kvalitás béli különbség Vettel és Webber közt. Webber jól megy ha jó a vas. Vettel pedig hozza a győzelmet, ha jó a vas. Ezért VB Vettel és ezért nem az Webber. Ezért nyert 11 futamot tavaly Vettel és ezért nyert csak 1et nagy nehezen Webber. -
ez miez? Van valami videó? -
Rosberget megbüntették már?
Nagyon remélem hogy nem marad el... -
Gábor Wéber
Jól éreztem ezt a Red Bull feltámadást, de hogy a Lotus mit ment!? Eszméletlen jó az idei szezon, itt tényleg csak találgatni lehet, pályáról pályára. -
Vettel csak akkor megy jól ha üldözik és nincs előtte senki.
Mezőnybe nem tud menni mert egyenesbe mindig lemarad a Red Bull kis végsebessége miatt.
Mindig úgy állatják be neki a váltó áttételeket, hogy szélárnyék nélkül is kiforogjon max fordulatszámig a motor, így ki használja a teljes motor erőt, viszont szélárnyékba nem tud mit csinálni mert letilt a motor. -
IXEMGabeo #123104 Webbernek alapvetően agresszívabb stílusa van, mint Vettelnek a gumikat is jobban koptatja általában... -
Chris Lowe #123103 A sauber ma nagyon gyenge volt, ez a mai a gumikon múlt a mekis button sem bírt vele, bár perez kakukktojás mert neki sem ment. A két lotus és a két rb- n viszont nagyon működött, ők bírták legtovább az etapokat. Mondjuk Webber is lemaradt rendesen...eddig verte vettelt ma meg hozzá sem szagolt. -
IXEMGabeo #123102 én mondtam h az autóban van potenciál... -
Eddig elég pálya specifikus győzelmek születtek. Ma a Lotus volt a meglepetés, no meg az RB győzelme is. Merci meg sehol nem volt... követhetetlen az egész. Aki ott van az élmezőnyben azok a csapatok villantottak a 4 futam alapján... McLaren, Ferrari, Mercedes, Lotus, RB és a Sauber is, de senki nem tudott 2szer nagyon jól menni.
Wéber azért simán elsiklott Hamilton 2. kerék cseréje felett, pedig ki is írták, ahol ugyan úgy 10 mpt dobott el mint az elsőnél... pedig ő jól ment, csak minden kiállásnál hátrább esett. -
Chris Lowe #123100 Ünnepélyesen visszaszívom az előző hsz-em!
Azt írtam, hogy ez a lotus kisiskolás a régi renault - hoz képest. Nos ma nagyon összerakták a gépet, jó volt a taktika, bár ha kihozzák 2-3 körrel elöbb rai-t akkor nyerhettek volna. A végén ki kellett nyomni a szemét az autónak, vettel így is futhatott végig a boxutcán. :-)
Rosberg egyértelműen nem hagyott elég helyet, bünti jarna ezért!
Jó verseny volt, csak így tovább!
A Bahreini herceg meg mehet a picsaba, a 70%os támogatás egy nagy humbug.
Mezeit el kell küldeni totál alkalmatlan a feladathoz!!!
Eskü jobb lenne csak Wéber Gabival. -
Mekkora futamo volt a Lotus-nak, grat Kimi-nek és Grosjean-nak 
-
paj01 #123098 Meg jo hogy nem maradt el ez a futam:) Szerencsére nem volt semmi gáz...Anonymus meg megint lejáratta magát:)
Kimi valami hasonlot elhetett at a dobogon:D
-
IXEMGabeo #123097 Alonsonak majdnem olyan volt a hangja a rádióban, mint a Führernek:D:D:D