182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Spanyolviasz xD -
Simán azé nem! -
úgy látom meglesz simán a 3. is Vettelnek... -
Wlanseraf #123173 Most divat szidni Mezeit leszálhatnál róla:) -

-
Azé az a kijelentése hogy " ha beton fal lett volna ott, lehet nem írnék nektek" kicsit erős :D Ha beton fal lett volna ott alapból nem megy abba az irányba nem?
Amúgy csak azért hurrogunk mert ő meg hurrog Rosbergra. Ennyi. -
Alonso dühös Rosbergre
Első győzelme után kissé túlságosan is megtáltosodva vezetett a hétvégén Nico Rosberg, Alonso szerint egyenesen veszélyesen.
Ez egy köcsög, sír a szája lol -
lol -
Nagyon divat most szidni Alonsót,elkezdhetnétek leszállni róla lassan... -
IXEMGabeo #123167 Alonsorol és a hisztijéről még annyit, hogy tavaly Monzában ugyanezt megcsinálta Vettellel érdekes akkor kussban volt... -
Megvan a Ferrari kerékcseréinek a titka -
IXEMGabeo #123165 Grosjean miért vöröshagyma? -
-
nem kell kézzel tartani a ventillátorokat forceindiánál:) -
Pumas #123162 jol mentek most a hispania racingek isn a meg a ferrarik is már jönnek fel, bár a ferrári már60 as évektől az élen jár!!! -
IXEMGabeo #123161 tőlem kapott két 
Di Resta. Nem kedvelem, de tegnap nagyot villantott és Hülkenberget eléggé bedöngölte egész hétvégén
-
Úgy tűnik hogy a hőmérsékletekből meg lehet jósolni a győztest :D -
Sztem viszont kicsit komikus, hogy a középcsapatok ekkorákat hullámoznak Williams top tíz mindkét autó, aztán nulla teljesítmény, Sauber remeklése aztán szürkülés, most a Force India emelkedett magasabbra.
valami gumigond van a háttérben az ziher.
A Lotus végül is az elejétől elég stabil, de az hogy most ennyire szorongatták a legelejét, és tényleges esély volt futamot nyerni ez is egy hullámzás része, míg a McLaren sehol, Mercedes detto. -
Én azért nem így láttam, akit hamar kikerültek az visszakóstolt..rémlik ilyen, illetve Hamilton pl. nem a DRS zónában előzött, hanem utána ahol a Rosberg-s eset is volt...sőt sokan támadtak ott. -
Esély mindig meg van, de azért nem tudtak visszatámadni, mert lassabbak voltak. -
-
Akit DRS-el megelőztek annak szinte esélye se volt visszatámadnia. -
úgy 1200 ló kellene....na az úgy is kihozná a mechanikai tapadás jelentőségét. :) -
"még nyitott szárnyal sem volt kellő szélárnyék"
válasz: anélkül is ugyanannyi szélárnyék lett volna
Szerintem sem volt különösebben izgalmas verseny, megint a poleból nyertek, majd ha oda-vissza előzés lesz nem pedig a boxban átlépkedés meg 90%ban DRS huszárkodás ,na akkor majd lehet hasonlítani a 80as-90es évek versenyeihez de attól még nagyon-nagyon messze van (tavalyi évhez képest persze jobb).
A DRS semmiképpen sem jó válasz arra problémára amit az aeró elemek miatti "rossz" szélárnyék okoz, több mechanikai tapadás csökkentett szárnyfelületek és egy csapásra jobb lenne az egész nem kellene DRS-el bohóckodni.
-
Ők csak a DRS zónát nézték, a pálya többi részénél a koltyón voltak... amúgy meg DRSben sem mindenki tudott előzni, még nyitott szárnyal sem volt kellő szélárnyék, akkor anélkül mi lett volna? aki jobban tudott előzni az gyorsabb volt is volt a másiknál és az autója jobban volt belőve a DRS zónára. Jobb lett volna ha beragad mögé? -
Sztem egyedül csak neked volt unalmas...Amugy meg egyáltalán nem csak a drs zonában voltak elözések... -
Egyébként szerintem is unalmas volt ez a futam. DRS nélkül előzés se lett volna szinte. -
DRS, KERS ezek nélkül nem is lenne nagyon előzés manapság. -
Rosberg eseténél már bőven szélárnyékban és sebesség előnyben voltak a mögötte jövők, talán a KERSet is nyomták... Hamilton kivágódott a pályán kívülre és bejött neki, Alonso meg befékezett s ezért volt ő ideges, mert neki is mehetett volna. -
Chris Lowe #123147 Senki nem jegyezte meg ezért én most :
di resta ahogy elment a 2 kakaskodó pilóta mellett az simán az év eddigi előzése!
No meg 6 lett, az is izmos. -
Chris Lowe #123146 Most olvastam és valszeg akkor ez a helyes, hogy akkor lehetett volna büntetni ha már mellette van Alo vagy hami és úgy szorítja le a pályáról. -
Chris Lowe #123145 Én úgy tudom az idei szabály az, hogy 1 autónyi helyet kell hagyni a pályán. Ebben hibázott 2* Rosberg. Alonso viszont hihetetlen mennyit tud nyavalyogni. -
G_ArchAngel #123144 Felig aludtam futam alatt (jo volt, de hajnalban repultem vissza Londonba) igy nem emlekszem:
Hamilton a palyan kivul, homokon elozott, igaz? Rosberg pedig sirt utana.
Aztan Alonsonak ugyanez nem sikerult, es akkor a spanyol sirt.
Ezt 20 eve autoversenynek hivtak.
Hill-nek vagy valakinek a harom Sky kommentatorbol volt egy ertelmes megjegyzese: 'talan nem artana minden pilotanak 1-2 evet rallye-zni, hogy megtanuljanak vezetni'
(Hill es Stewart is nagyon odavolt a Lotus-okert, tenyleg regota nem latott showt hoztak ezzel a megallithatatlannak tuno menetelessel) -
IXEMGabeo #123143 ez van, ezek a szabályok...Jobb mint a Bridgestone, amivel volt, hogy egy versenyző 40-50 kört ment úgy (kemény keverék Webber Hunring 2010), hogy nem is állt ki kereket cserélni
nem nagyon kedvez a Pirelli a túlzottan agresszív versenyzőknek. Ma pl Button és Perez is szenvedtek a 2 hagyományosan gumikímélő stílusú ember is...
Egyébként nem csak Schumi panaszkodott a Pirellikre, nekem személy szerint tetszik h ilyen gyorsan kopnak... -
Nekem az se tetszik hogy sok minden függ a gumiktól... :/ Sumi pl. azt nyilatkoztak hogy nem tud a határain autózni, mert elmegy a gumi. Régen Bridgestone-t azért lehetett gyilkolni. -
még jó, hogy nincs bünti, semmi leszorítás nem volt ott, kimentek, mert ott sima felület van a pálya szélén, majd fűre nem mentek volna ki szépen -
Erős túlzás azért..........még mindig DRS, KERS és egyéb nyalánkságok kellenek az előzéshez. Jók a futamok, de túlzás és felesleges a 80-as évekhez hasonlítani. (bár megjegyzem, ezek nélkül is sikerült többször ma előzni egyeseknek, valamint szorosan kilökés nélkül befordulni a kanyarokban szóval le a kalappal). -
Ez az elmúlt 4 futam te jó ég... Beköszöntött a kánaán, végre átélhetjük azt ami a 80as években volt. -
IXEMGabeo #123138 emlékszem a 2010-es Ausztrál futamot néztem vissza 3x annyira állati jó volt:D meg ki voltam éhezve a futamokra:) -
Ezzel én is így voltam. Évek óta nem néztem meg futamot kétszer. :D