182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
gastone #123218 csak poén volt :D
WTCC-n lehet elmegyünk egymás mellett majd, ha te is jössz xD -
IXEMGabeo #123217 nagyon vicces vagy:D ott azért nem tartunk, hogy függő lennék! -
gastone #123216
-
gastone #123215 Felálltál a gép elöl? :o
-
IXEMGabeo #123214 Itt vannak a tavalyi képek, jó kis, kellemes nap volt!
-
IXEMGabeo #123213 WSR futam szombati napján is esett az eső vagy 1 óráig, pont autogramm osztásnál és a paddock sétánál...július 2-a volt aznap -
Na igen,de megérte
-
Azt én sem hogy szarrá áztam:D -
Amíg élek nem felejtem el a tavalyi hétvégét,és mindjárt itt a következőőő,hajrá Team Zengőőőőő!!
-
-
Eddig az volt a baj hogy Vettel béna, szét van esve, szar az autója, Webber lenyomja, Webber most megmutathassa, Webber most frusztrálja. Erre Vettel nyer egy versenyt és már ő lesz a VB, már szar VB.
Nem is akarom megérteni ezt a gondolatmenetet... -
mert az eddigi 4versenyböl totál ez jött le ugye? :D -
Kanna #123206 tehát a redbull és vettel -
A Pirelli szilárd meggyőződése, hogy idén is a legjobb csapat és pilóta fog nyerni, annak ellenére, hogy nagyobb szerepet kapnak az abroncsok a versenyek végeredményének kialakításában. -
Hamilton,hogy bosszankodhat,hogy ő nem nyert még idén xD -
Pici Off -
Mekkora egyenes az ? oO -
-
Négy verseny, négy különböző győztes a konstruktőrök és a versenyzők között is. Az idén még egy pilóta sem tudta két versenyen keresztül vezetni a bajnokságot. A mezőny visszatér Európába, de addig is van min töprengeni, még ha a végkimenetelt megjósolni lehetetlen is. -
a belgak nem nagyon akarnak osztozni, es remelem nem is kell nekik. SPA a kedvenc palyaim egyike... -
madmanic #123198 http://sportgeza.hu/forma1/2012/04/24/jovore_ismet_lesz_forma-1-es_francia_nagydij/
De miért a BELGA???? -
http://www.motorsportal.hu/forma1/2013-tol-ismet-lesz-francia-nagydij-c44334.html -
-
Nálam ez van fenn és nagyon jó valós idöben mutatja a pályán az autókat és a szektoridöket is -
NSO F1 -en is jók a hírek,cikkek
Használom még az F1 Countdown Widget 2012et is
-
Kössz! -
m1f1
most települ nálam... -
mi a pontos neve Androidra? -
Chris Lowe #123190 Ja már akartam írni, ha valakinek van okostelója töltse le az m1f1 alkalmazás, ami az m1 hivatalos f1 app-ja.
Szerintem egész jó hírek, tabellák, csapatok, pályák. -
IXEMGabeo #123189 a picsába ezzel...és még ráadásul Grosjeant szarul animálta áááá -110 IQ -
IXEMGabeo #123188 nem gondolom úgy, hogy pl a Lotus és a Red Bull sebességhiánya az időjárás függvénye volt eddig. Szimplán nem jött ki nekik a lépés, de Newey pl megint kitalált valamit a kipufogóval.
Eddig csak a Mercedesnél volt nyilvánvaló az, hogy a hideg idő kedvez nekik és ez tegnap be is bizonyosodott h nem volt kellő tempójuk bár azért sokat javultak az 1-2. futamhoz képest...
Lotusnáll Grosjean mindig kiütötte magát kivéve múltkor, és általában az időmérőn valamelyikük mindig hátrébbról indul. Most betaláltak valamit, de nem gondolom azt, hogy a meleg miatt voltak gyorsak.
Mclaren sem az időjárás miatt esett vissza ott más gond lehet vagy éppen semmit nem fejlesztettek az 1. futam óta plusz még a gumikkal is szenvednek ők is -
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ -
-
te is kapnád a mínuszt ha megjelenne... -
+kapjátok -
Szerintem meg legyen nagyobb esélye a győzelemre annak, aki jobb pilóta...nem pedig a szerencse hogy most 40 fokos aszfalton az az autó nem koptatja a gumiait mint a többi. Persze ez remek vb-t fog adni, de jobban örülnék ha pilóta képességeivel kell nyerni nem pedig a hőségtől. -
Jó minőségű képek nincsenek az újításról? -
Másik fórumon pont az ellenkezője a téma.
"Szerintem az a probléma, hogy egy csúcstechnológiás sportot szándékosan gyengére tervezett gumikkal kell véletlenszerűvé tenni, ahelyett, hogy valóban az autók, pilóták képességein múlna a szoros eredmény. Másról sem hallani, mint a gumikról. A gumiszabály, a DRS is inkább a show, semmint a sport érdekében kerültek be. A sportág elindult egy olyan trend felé, aminek valóban egy változatos világbajnokság az eredménye, de nem igazi teljesítmény áll mögötte, hanem a vak szerencse, hogy épp hány fok van, és az épp kinek jó."
Én a mostani mellett vagyok. Sok előzés, sok nyertes, kiugró sikerek. -
Peres úton győzte le a Toro Rosso a magyar Bikavért -
Jó ezt adom, de tegyük hozzá, hogy Ausztrália mindig egyedi, aztán jött két hűvösebb pálya az egyik esővel ráadásul. Most volt az első olyan futam amin optimális meleg idő volt.
A Saubernek sokat segített a hűvös idő, de már Kínában sem vitézkedtek annyira, lehet Williamsre is jó hatással van, a Lotusosok pedig saját maguk vallották be, hogy a meleg idő kedvez nekik. A McLaren tényleg egy nagy kérdőjel, remélem ez most csak egy véletlen volt és nem szakadnak le.
Minél tovább akarom látni, hogy 4-5 csapat 10 pilótája megy a győzelemért és a dobogós helyekért. Ehhez képest de sivár volt a 2007-2008-as évek...