182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Csak te. :D (70ig vissza én jó vagyok, utána már keverem a dolgokat.) -
Alan Jones... -
IXEMGabeo #123336 csak én érzem úgy h lassan nagy dolog fejben tartani az összes eddigi világbajnokot ki mikor milyen autóval nyert?:D -
Amikor en szulettem Juan Manuel Fangio volt a VB. 

-
Én tudtam, hogy Senna volt :D -
Dzsézon! xDDDDDDDD -
Zsolti a szakértő xD -
Bevallom, én 90-ben születtem és elkezdtem gondolkodni hogy ki volt akkor világbajnok, és meg kellett néznem wikin...a tippem jó volt, de akkor is le kellett ellenőriznem :D. -
nyert=lett -
Az milyen rajongó aki nem tudja mikor nyert Villeneuve bajnok :D -
enjoy -
M1 élőben Budapestről. 2-5ig. -
Milyen aranyos a két ex-ferraris
-
Mugello circuit
-
az FI Mugellóban:
változott picit szerintem -
G_ArchAngel #123323 Lotus F1 Team: az autok festese es annak javitasa futamok kozott (angol)
Nem kovetem a tobbi csapatot, de ha azoktol is jelennek meg technikai cikkek, akkor linkeljetek pls -
-
"A Force Indiákat nem mutatták Bahreinben a whisky reklám miatt."
"A Spanyol Nagydíjtól kezdve a Sauber autóin az angol első osztályban szereplő futballcsapat, a Chelsea FC logója lesz látható. A partneri szerződést hirdette az elmúlt két versenyen is a svájci alakulat: Kínában az „Out of the Blue" (magyarul: Derült égből), Bahreinben pedig a „True Blue" (magyarul: Igaz kék) felirat volt olvasható a C31-eseken, utalva a május 19.-én Bajnokok Ligája döntőt játszó futballklub kék mezére." -
Én örülnék, ha a Lotus felnőne a Vb címhez. Az autójuk úgy tűnik meg van hozzá idén. AZ idei év 2003 gyanús eddig, szóval, még bármi lehetne.
Azt olvastam Mugellóban olyan új alkatrészeket tesztelnek, amivel az időmérős könnyű kocsis tempó is hozná a teletankos sebességet. Ha ez összejönne és a fejlesztésekkel is tartani tudnák az élmezőnyt, itt még tényleg bármi megtörténhet.
Kimi lehengerlő volt Bahreinben, de azért várjuk meg, hogy ezt a formát a többi futamra is áttudja-e menteni. -
Nem biztos, de könnyen előfordulhat. Szinte kizárt hogy 2. számú versenyzői státuszt írjon alá, és ha komolyan veszi, akkor Vettel-nek lehetnek nagy gondjai...Newey-nak meg amúgy is van mit elrendeznie Kimi-vel :D
..bár még korai, majd az idény felénél újragondoljuk. -
Nem biztos, hogy elverné, de nem menne rosszul. A Webber szintet tudná hozni. Viszont drága, és ennyit azért nem hinném, hogy rááldozna a RB, hacsak Vettel nem tart máshová. -
Sztem ezt a hozzáállást Kimi generálja, a Lotus már most középcsapat,...de ahogy Kimi nyilatkozott a futam után a 2. helyről az nálam egyértelműen azt hozta, hogy a 'második az első vesztes' hozzáállást nyomatja...sztem helyesen.
profin versenyzett, fel kell nőni a feladathoz a csapatnak.
Ezt még mindig kiugró eredményként kezelem a Lotus-tól, de Kimi hozzáállása most tök jó, semmi bajom vele, sőt komolyan meggyőző volt.
De sztem nem ültetik be Vettel mellé...inkább Vergne.
Könnyen lehet hogy elverné Vettel-t, vigyázni kell a versenyzők 'másodvirágzásával' Button jó példa erre. -
Két év rallys bénázás (?) után tényleg azt hittem, hogy Kimi baszott szar lesz a Lotusban. De nem. A Lotus-Renaut elég jól sikerült - ha a FIA nem ekkora gecaj, még jobb is lehetne -, de a csapat iszonyat kevés egy győzelemhez, a VB címhez meg pláne. Fejben bénák, és nem értik meg, hogy először középcsapat legyenek, utána lehet reménykedni a győzelemben. Kb. a szezon második felében. Nem, ők taktikáznak, a gumikkal, aztán 4ből 1x jön be, Kimi meg jöhet fel a végéről ... -
G_ArchAngel #123315 Tollasban 100-0 Kimi javara az allas:) -
Webber jelenleg négy negyedik helyet szedett össze, amivel jelenleg harmadik a vébén, öt ponttal lemaradva Vetteltől. Hamilton mellett neki a legmeggyőzőbb idén a teljesítménye. Szóval igen, akár Kimi meg is verheti Vettelt. -
jó.. ez viszont tény. :) -
De legalább lehet, mert olyan a csapat és olyan autót tolnak alá amivel lehet. -
félreértés ne essék, mint már írtam, én nem úgy viszonyulok az egyes versenyzőkhöz mint itt sokan. mióta kubica nincs, nem szorítok senkinek, viszont mikor kiderült, hogy kimi visszatér, akkor legalább már tudtam kinek szurkolni. De badarság azt állítani, hogy az RB-nél könnyen vb lehet. -
Ha úgy véled hogy Vettel jobb nála és erősebb akkor valószínűleg nincs. -
meglepő lehet, de igen, komolyan. nem értem miért kell lenézni, utálni, gyűlölni, kifigurázni egy versenyzőt. ha megnézzük, egy osztrák csapatnál, ahol egy német versenyző van és nem mellékesen 2 vb címet szerzett az alakulatnak, nem egy finn pilótát fognak preferálni. kár tagadni. mondom ezt úgy, hogy én nem úgy állok az f1es csapatokhoz és versenyzőkhöz mint itt jó páran. kiminek max akkor lenne esélye, ha vettelnek drasztikusan romlanának a képességei és/vagy nem egy dietrich mateschitz nevű osztrák ember tulajdonában lenne a csapat. -
madmanic #123308 ezt nem komolyan kérdezted..
-
mert rb-nél vettel mellett több esélye van? -
Lotusnál nem lesz Vb esélyes. -
én remélem hogy a lotust hozzák olyan szintre, hogy ne kelljen átmennie rb-hez -
Kimi akkor mehet az RBbe
-
kajak megy jövőre Webber a ferkához,és kajak a Chelsea lesz a Sauber főszponzora???? -
fasza versenyzési körülmények :D
-
Mark Webber to become Alonso's teammate for 2013 at Ferrari -
Köszönöm akkor dobok egy üzit neki . -
szujónak twitteren tudsz írni pl