182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #123497 Es szerinted az osszes szimulatoros kiskocsog megallja a helyet, minthogy ez a szerencsetlen is itt vinnyog alattam?
Amiket ir abbol latszik, hogy maximum lovaskocsi volt negykereku, amit latott.
Ezzel kezdodott:
"Amíg ilyen aljas világban élünk, hogy az ilyen modell semmirekellők megkapják a Lotusokat, a szimulátoros tehetségeket meg veszni hagyják, nem sok minden fog fejlődni."
Erre reagaltam, hogy milliokbol 1-2. De nem az SG-rol es nem a Kocsis, akinek jogsija sem lesz soha. -
Röhögni fogsz de Michelisz Norbit pont így fedezte fel Wéber és Zengő... -
Persze, az erőhatásokat nem tudják visszaadni a játékok, viszont megtanulod az autót kezelni, és ha versenyzel mondjuk online akkor nem lesz ismeretlen mondjuk egy élő versenyhelyzet. Meglehet ugyanazokat csinálni élőbe mint szimulátoron, persze kontakt nélkül.
Ezt nem én találom ki, Kiss Norbi és Michelisz Norbi is ezeket mondta. Én egyenlőre csak az utcai autózásba tudok tapasztalni hasonló szitukat.
Első vezetési órámon nem voltam béna jól kezeltem az autót(persze meg kell szokni először). -
G_ArchAngel #123462 Nem latom az osszefuggest.
Attol, hogy en egy halom jatekban a legjobb sniper-ek kozott voltam, nem azt jelenti, hogy 2000m-rol valtozo szelben ki tudnek loni akarkit is.
Ezeknek a PC jatek szimulatoroknak semmi kozuk a valosaghoz, arra jo, hogy a pizzazabalo kolaivo rendszergizdak sokat kepzeljenek magukrol. 1000 jo jatekosbol talan 1 nem kenodne fel egy koron belul a gumifalra. De lehet most nagyon pozitivan gondolkodom. -
Chopper #123457 De felesleges már a szimulátorozás, beláttam én is, mint ahogy le is írtam a miértjét pár hsz-el ezelőtt.
Amíg nem lesz meg a kellő támogatása, semmi értelme, fejlődni nem lehet úgy sem, ha mindenki leszarja.
Itt a modelleknek van jövője, azok növelik a magyar autósport színvonalát. -
Chopper #123456 Én több körön keresztül csatáztam vele, és pár körön át tartani is tudtam magam mögött.
És ez versenykörülmény volt, nem defektje volt. -
Chopper #123453 grat
Nálam többet számít hogy melyik ligába hanyadik lettél, és meg tudtad e egyszer is előzni Kiss Norbit vagy a közelébe tudtál-e lenni.
-
Tényleg? 6-os az ID számom LFS-ben:) az azt jelenti 6-iknak vettem meg a világon:D -
"Because we should listen always out Mother advices , ok Mum...;) hair cut tomorrow...;)))" -
Chopper #123450 Amúgy tényleg csak a pénz számít.
Amíg ilyen aljas világban élünk, hogy az ilyen modell semmirekellők megkapják a Lotusokat, a szimulátoros tehetségeket meg veszni hagyják, nem sok minden fog fejlődni.
Ez szélmalomharc, pénz beszél, kutya ugat.
-
Nem írtak semmit, Motorsportal osztotta meg.....de ha jól tudom már levágatta a haját. -
Chopper #123448 az jó régen lehetett, azóta már kijött az első szimulátor az LFS. -
És el is olvastad mit írt a kép mellé??? -
De már bocs, nekem vannak olyan emlékeim amikor Kiss Norbi, Weber Gabi először bohóckodtunk a GTR 2002 móddal:))) a ringen:) -
lol -
Chopper #123444 Ja jó, már azt hittem Kiss Norbi, de ő nem játszik ilyen rfactor álszimulátorokkal. -
Az, aki alattam írt egyel :DDDDDD -
Chopper #123442 Melyik Norbi mondta ezt neked? -
Chopper #123441 nincs gond a kinézetével.
Szúrnám. -
IXEMGabeo #123440 ez a szakáll, bajusz kombó nagyon öregíti...meg amúgy is látszik h öregszik a csávó 24 év körül mikor vb lett jobban nézett ki, azóta meg kínlódik, mert nem volt még versenyképes verdája pedig minden feltétel adott neki:D -
FB-ről szedtem, nem tagadom :D -
IXEMGabeo #123438 exhibicionizmusa, egoizmusa határtalan azok fotózzák magukat tükörben:D:D:D -
IXEMGabeo #123437 lebuktál, mert pont anyám FB-ján láttam ezt a képet:D:D -
Kezd bekattanni a Ferrarinál? 
-
Ha meglesz a pénzem benevezek rallyra, utána ha még több pénzem lesz 30as korom előtt remélhetőleg (ha most összejön amivel foglalkozom) akkor pályaversenyzést is kipróbálom mindenképp. Ahogy Norbi mondta, csak a pénz miatt nem vagyok az, akárcsak ő. :D (pedig ő még nálam is jobb, nem kicsit). -
Ha lenne pénze rá biztosan :D -
IXEMGabeo #123433 miért te versenyző vagy? -
Edina azért nem rossz.
Lada versenyt ő nyerte a Ficzával. -
Ne feledd hogy a Ferrari hány éven keresztül volt a béka segge alatt? Emlékezzünk a 80as évek végére, a 90es évek elejére. Wikipédián ott vannak az eredmények, Williams és Mclaren évei voltak meghatározóak, mégis utána robbantottak. -
Értem én:) -
Biztos vagyok benne hogy szarabbul vezetnek mint én :D :D. Beülnék mennék 3 kört és 1mp-t kapnának TŐLEM. Képzeld el azt aki rendelkezik versenyzői tapasztalattal :D. -
Nem az élmezőnybe :/ ( ezt úgy értem hogy dobogóért harcolnak )
Eddig úgy láttuk, ha minden össze jön nekik, akkor tudnak nyerni, ennek örülök is :D De még sumitól még mindig nem láttam egy tiszta futamot :/
Sajnos szerintem még mindig 4-7 közt lesznek, csak még nagyobb az esélyeik az első 3-ba. -
Mért most hol van? -
Ha nem lesz semmi komoly szabály módosítás, meg ilyesmi, Merci 2 éven belül élmezőnyben lesz! -
Williams már rég a eltűnt. A béka segge alatt vannak 5-6 éve. A múltjuk vitathatatlan, de manapság csak felemésztik azt és semmit nem tesznek hozzá.
Red Bull nincs jelen az F1ben 20-30 éve. Ettől nem lesznek rosszabbak és nem kell és nem is szabad őket lenézni, mert 3 éve az a csapat akit le kell győzni. Amit elértek PRIVÁT csapatként az döbbenetes és hatalmas fricska a Ferrari, Mclaren és azon csapatok orra alá akik szépen kivonultak, mert töredékét sem érték el az évek alatt... Honda, BMW, Toyota. Amióta az RB megvásárolta közép gyenge Jaguár csapatot nem bukdácsolt évről évere, hanem minden évben meneteltek előre, tehát egy kiváló programot valósítottak meg, kiváló szakemberekkel, pilótákkal és a hatalmas pénzmennyiséget jól, hatékonyan használták fel. Sok évig itt szenvedett a Toyota, BMW, Honda meg most itt van a Merci... ezek türkében a RB szereplése hihetetlennek tűnik. -
IXEMGabeo #123424 már régen köztudott, hogy az energiaitalok egészségtelenek mégis emberek százezrei isszák. Egyetemisták, fiatalok, sokáig dolgozó embereknek szüksége van rá. Ráadásul megfigyeltem, hogy hazánkban is csökkentették az árakat 249 Ft-ért láttam Red Bullt a Sparban valamelyik nap. Előtte 3-4 éve pedig 459 körül mozgott 1 doboz. Ez is azt jelzi, hogy az üzlet megy ennek okán még az árcsökkentésre is hajlandóak, mert valószínűleg a bevételeik bőven meghaladták a kiadásokat... -
IXEMGabeo #123423 vagy csak irigy vagy a csajokra amiért jobban vezetnek, mint te:D:D:D
mondjuk Kapocs Zsókát én is utáltam alapból mikor a képét látnom kellett, de se baj az más kérdés:D -
IXEMGabeo #123422 tavaly egész jó futam volt ott még tetszett is, idén még jobb lehet -
Chris Lowe #123421 Csak könyörgöm ne hasonlítsuk már egy meki ferka williams trióhoz. El fognak tünni, mivel a red bull csak egy italgyártó, itt nincs olyan háttér mint egy erre a sportra specializálódott csapatnál. Itt "csak" pénz van az meg egyszer elfogy. De mint írtam akkor jön egy gugli vagy egy faszbúk. Egyébként csak nekem komolytalan az infinity aki főtámogató lett, de motort nem tud/akar gyártani? Ez így milyen autóreklám? Ki vesz azért infinity-t mert olyan jók a forma1 - ben? :-D -
Red Bull évek őta, és jelenleg is az F1 meghatározó élcsapata. Amíg ez a csapat így egyben van én nem látok esélyt arra hogy ne legyenek akár 3-4-5szörös VBk a következő években.