182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #123788 itt vannak A5-ön a szektoridők. Úgy tűnik ezek mindhárom kvalifikációs részeket beleszámolták...Akkor ez kicsit csalóka -
Chris Lowe #123787 Grojean századokkal volt jobb Raikonnennél, szerintem ennyi volt a lotusban.
Mezei meg monjonle!!!(bár ma nem mondott annyi ökörséget mint ezelőtt)
Mostantól nem fognak kijárni a futamokra? Wéber a stúdióban is, meg kommentátor is? Logikusan oldotta meg a közpénzböl az m1 tengerentúli futamok helyszínen Barcelona meg itthonról... -
Boncmester #123786 Nézd meg a Live Timingot most, ott vannak a legjobb idők. Alonso Hamilton után a leggyorsabb volt az utolsó szektorban, Raikönnen ugyanazt mente kb, mint Grojean az utolsóban, a másodikban viszont Grojean gyorsabb volt nála. -
IXEMGabeo #123785 lol 3. szektor Maldonadoé
Kimi csak az 1. szektorban volt gyorsabb Gronál kb 80 ezreddel aztán a középsőben egalizáltak majd végül Grosjean adott több, mint 1 tizedet Raikonak. Szép volt, de nem tudjuk meg hibázott-e ott Kimi.
viszont a 2 Lotus a leggyorsabb az egyenesben 323-at mentek szóval őket nehéz lesz elkapni még DRS-el is. Sztem a futam esélyesei ők ill. Alonso -
Boncmester #123784 Alonso jót ment az uccsó szektorban, Raikönnen meg elszúrta. Amúgy a második szektoros ideje olyan jó lett, hogy talán pont annak a végén szúrta el a féktávot, ami miatt az jobbnak tűnt, az S3 meg rossz lett... -
IXEMGabeo #123783 A5-ön rajta vannak megtaláltam -
Chris Lowe #123782 Jó veled társalogni. :-)
Nem azt írtam, hogy mennyire szar az idei év, azt sem írtam, hogy szar volt a q2, de még azt sem, hogy a tavalyi rb dominancia mennyire király volt.
Ellenben azt írtam, hogy taktikázás megy meg hülyék a szabályok, q3-ban jó ideje basznak kijönni a gyengébb gépek.
És igen én visszasírom a régi 2 napos időmérőt, mert ugyan tényleg volt 1-2 esős nap és akkor tényleg uncsi volt, na de most minden futam utolsó harmadában ez megy. Schumi, és a sauber/toro/force is ezt játsza a buzi gumiszabály miatt.
Ja és jelzem Tottinak, hogy amúgy tényleg jó ez az év, izgalmas, mostmár a williams - re is figyeljetek, de mondjuk nem is állítottam az ellenkezőjét. -
IXEMGabeo #123781 gyanús, mert Grosjean is megelőzte. Nem tudom Grosjean mit ment az 1. és a 2. szektorban...Szerintem Raikko gyorsabb volt nála ott. Nincs valami ehhez hasonló táblázat ki mit futott a különböző szektorokban? -
Neeeeem, az egy dolog, hogy Mezei azt mondta, de Hami első idejéhez képest nem ment olyan hű de nagyot Alo az utolsó szektorban. Szerintem is inkább Rai szúrta el valahol. -
IXEMGabeo #123779 Grosjean is beelőzte a végén Rai-t úgy tűnt nagy kört fut, de a Ferrari valóban jó volt a 3. szektorban -
Boncmester #123778 Alonso volt nagyon jó a 3. szektorban... -
IXEMGabeo #123777 ez a Maldonado tisztára Montoya klón. Habitusban és stílusban is:) -
IXEMGabeo #123776 Raikkonen megverhette volna Alonsot nem tudom hol szúrta el a körét a középső szektorban még 1 tizeddel volt jobb -
IXEMGabeo #123775 Mezei leHülkenbergezte Maldonadot véletlen:D belezavarodott a 2010-es Brazil nagydíjba -
IXEMGabeo #123774 kurva nagy volt a Q2:D:D -
IXEMGabeo #123773 milyen lol Perez autóján a Chelsea logó:D -
Boncmester #123772 A szabályszegést büntetik, nem azt nézik, hogy amúgy mennyit nyert ezzel. -
Mezei inkompatibilis az F1hez. Aszondja mekkora óriási hiba Hamiltontól és ennek a körnek annyi, miközben látható hogy a kerékvetőt 19 másodpercnél éri el és hogy ez egy kurva jó idő lesz... nézi, csak nem érti:I na ez zavar már, no meg hogy állandóan pofázik a belső kamerák alatt.
A kevesebb több lenne... talán majd valaki szól neki egyszer. -
IXEMGabeo #123770 azt nem figyeltem csak fél füllel hallottam, hogy f1lájv na mondom... -
szóval utolsó helyről?
hát ezt beszopta -
.com-ot -
IXEMGabeo #123767 pff Mezei megemlítette az F1lájvot, mint hírportált megáll az eszem:D:D:D -
-
Pedig vicc. Q1, Q2 idejei minden szabálynak 100%ig megfeleltek... csapat hibázott, erre Hamilton ennyire súlyosan büntetik. Ezen a 2 literen semmi nem múlott mert az 1 max 2 tized. Még + 4 literrel is megfutotta volna a pólt simán. Hamilton versenyről versenyre szop a szerelők hibája miatt, ha pedig nem akkor az FIA túloz. Így nehéz jól teljesíteni. -
Boncmester #123764 Egyrészt a jelenlegi pontrendszer előtt a legjobb 8-at pontozták 2003 óta, másrészt pedig a Moto GP-ben 25 pontot kap az első, de csak ennyi a közös, ugyanis ott a legjobb 15 versenyző kap pontot.
Amúgy pedig igazából a pontszám nem számít, az arányok számítanak egymáshoz képest... -
Úgy lehet átvenni, hogy valahol, valakik már sok éve ezt használják :)
A F1 sajátja volt a TOP 6 pontozása. -
IXEMGabeo #123762 tudom, köszönöm -
nem fellebbeznek. elfogadták a büntetést. -
IXEMGabeo #123760 Pont most változtattak szegények a box utcai munkán erre megint egy szerelő sara az egész tulajdonképpen...Witmarsh bácsi próbál védekezni, de, ha nem is fellebbez akkor tulajdonképpen elismeri a vétséget belül...Majd lesz egy kis előzgetés hátulról -
Boncmester #123759 Engem nem izgat, kitől "vették át", a lényeg, hogy működik.
Pontrendszert meg nem tudom, hogy lehet átvenni. Azért, mert itt is 25-öt kap a győztes? :) -
IXEMGabeo #123758 ez a pontrendszer remélhetőleg marad vagy még 61 évig:) optimális és végre jár egy plusz a győzteseknek -
a jelen kvali rendzsert is az amcsiktól vették át kicsi változtatással.
a pontrendszert meg a motogp-től. -
IXEMGabeo #123756
-
..."Mark Gallagher, a Cosworth tavaly lemondott igazgatója a Twitteren azt írta, a helyzet szerinte teljesen egyértelmű: "Az autóknak önerőből kell visszatérniük úgy, hogy legalább 1 liter benzin marad a tankjukban. Ha egy körhöz 2,5-2,7 literre van szükség, Hamilton tankjában a levezető körhöz és a mintához 3,5-3,7 liter benzinnek kellett volna lennie. Ennyit erről."
F1 hirek -
IXEMGabeo #123754 mostani se rossz nem is mondtam ilyet, csak a Q3-ra kellene egy aprócska módosítás...
1 körös kvali az a leghülyébb ötlet volt, annál nagyobb baromság az volt amikor 2005-ben nem lehetett gumit cserélni...szerencsére észbe kapott az FIA Ralf balesete és a bojkott után...Állatság volt -
az a 1 körös kvali egy buziság volt..átvették az oválos időmérőt ahol 4 kört mennek középső kettő átlagát! veszik alapul. és ott azért mennek egyesével, hogy önerőből érjék el ne szélárnyékozva pl.
hogy ez ne legyen teljesen ugyanaz 1 kört vett át az FIA...ha nincs Indianapolisi futam szerintem 1 körös bohóckodás sem lett volna. -
Kanada után változtattak a szabályokon, pont ez miatt. -
És hogyhogy anno Kanadában (2010), ugyanez volt a helyzet, de mégiscsak pénzbüntetést kapott a csapat a pilóta pedig semmit. Ezt mivel magyarázzátok?
-
IXEMGabeo #123750 És hogyhogy anno Kanadában (2010), ugyanez volt a helyzet, de mégiscsak pénzbüntetést kapott a csapat a pilóta pedig semmit. Ezt mivel magyarázzátok? -
Boncmester #123749 Nekem nem volt bajom az 1 körös kvalifikációval, de amúgy a mostani szerintem talán a legjobb, mert végig van értelme nézni, és a mezőny végére is figyelünk kicsit.
A 2003 előtti rendszer első felében soha nem történt semmi...