182279
  • G_ArchAngel #123868
    Maldonadonak nem szoltak, hogy van egy felvezeto kor?:D
    Kicsit elhuzott a mezonytol...
  • Bullitt
    Majd lökdösődnek a dobogóért egyet :D
  • IXEMGabeo
    Maldonado, Grosjean és Perez lesznek a dobogósok:) Ki mer fogadni? xD
  • Dietrich
    a porsche betétversenyt 10 perccel a rajt elött lefújták, mert a felnik nem biztonságosak.1 hete Fujiban majdnem meghalt egy versenyző porschéban a felni miatt.

én csak egy dolgot nem értek..Fuji óta nem nézték meg a felniket és a rajt elött kitalálják 10 perccel, hogy futam lefújva?
  • G_ArchAngel #123864
    Hamilton vagy Massa:)
  • desigo
    Ha Alonso és Kimi ma dobogón lesz akkor pezsgőt bontok xD
    Mindegy ki lesz a harmadik dobogós azt rátok bízom...
  • Dietrich
    megfogják oldani..
    csütörtöki nyilatkozata: Az újonc Alesi otthonosan érzi magát Indy-ben
  • IXEMGabeo

Cesc Fabregas kint van:)
  • Dietrich
    Én most gyorsan bevezetném a +5 pontot annak aki a rajthelyéhez képest a legtöbbet jön előre a leintésekor..Hamilton menne át a mezőnyön MadMax módjára az biztos ;)
  • IXEMGabeo
    jaja, idén most jó gyerek aránylag bár még mindig nem szurkolok neki xDDD

Erről ő nem tehetett ismét a csapat hibázott
  • Chris Lowe
    A nyilatkozata alapján nem olyan pipa, idén valamit változtattak a srácon, nem igazán szid senkit elfogadja a helyzetet.
    Jah hamiról írtam.
  • Count Adyn
    Szerintem most a Lotus jön a győzelemmel, ők következnek :D
  • IXEMGabeo
    szerencsétlen Alesit még visszavonulása után is kísérti a technika:S
  • Bandee1987
    Skyon most volt 1 rövid interjú Hamiltonnal, ahol mondta, h nincs mit veszítenie, és padlóig tolja majd a gázt.
  • Ulvar
    Hát az tényleg nagyon jó lenne... valóban.

Már erre izgul a nagy átlag? Van még ennél lejjebb?
  • pedobear

Szorzók, esélyek
  • pedobear
    Remélem Hamilton k.rva ideges lesz emiatt és tarom és Massa meg az eredménytelenség miatt lesz b.szott ideges és jól össze is akadnak majd!

• pedobear
    Alonso jót fog rajtolni, lehet első helyen autókázik egy darabig, de tutti visszaesik.
  • nearo
    Eléggé esélyes, hogy folytatódik az a sorozat, hogy minden versenyen más csapat versenyzője ér célba elsőnek :D
  • Chris Lowe
    Jókat írtok, hami massa izgi lesz, grojean egy szinten van rai-val, Raikonnennek a megbízhatósága ami fölé emeli, ő még idén versenyen nem hibázott. Alonso ferrariját nem tudjuk mennyire kalapálták össze, simán esélyes lehet spanyoloknál, de mondjuk rai is nyert már kettőt itt. Euron néztem nem vizes az aszfalt most. Perez spórolt egy szett gumit, ha spórol a futamon is egy kerékcserét dobogó meglehet. Red bull most bukó, de szerintem button is odaérhet. Merci meg hozza a szokásos 6-10 között. Maldonado meg fene tudja, el is dobhatja meg is nyerheti, pontot is szerezhet. Haminak ha tegnap este a büntitől elgurult a gyógyszer akkor valszeg osszetöri amúgy max 8-10.
  • Master91
    Genius, tegnapi cikket megint elolvasva, sehol se említik a 10 helyes büntit, sőt: "Bár ennél sokkal többet, 0,578 másodpercet vert a 2. helyezett Pastor Maldonadóra, a sportfelügyelők technikai szabálytalanság címén kizárták az időmérőről, így a rajtrács végéről kell majd nekivágnia a Spanyol Nagydíjnak."

Mi a franc van velem ? xD
  • Master91
    Lol azt hittem csak 10 helyes büntit kapott !
  • G_ArchAngel #123846
    Mert kizartak az idomerorol?
  • madmanic
    mert megbüntették.
  • madmanic
    a megmaradt szettekből kell gazdálkodnia, csak nem kell azt használnia amivel a leggyorsabb kört futotta.
  • Master91
    Na várjunk, miért rajtolna az utolsó helyről?
  • Firerock
    Olyan mintha nem is ment volna gyors kört,ergó dönthet hogy milyen gumit rak fel. Ilyenkor kérdésként nálam felmerül az hogy a gumikkal mivan? "visszakapja" e az időmérőn használt gumikat?
  • kabel15
    Sziasztok! Így hogy HAMILTON az utolsó helyről rajtol, felrakhat kezdésnek kemény keveréket? Vagy maradnia kell a lágyon?
  • Dietrich
    vagy talán..
  • SzocsA
    nem néztem az időmérőt! De ez már gáz! hogy massa a 16. helyen van! Ari meg a 2.. a tavaly előtti kocsival megy vagy mi van hogy ilyen lassú

és az durva lesz massa mögött Hami! XD
  • szabii98
    Mióta nem volt francia himnusz?:D Prost volt az utolsó győztes nem?
    szerk.:
    vagy talán Panis '96ban Monacoban
  • Dietrich
    mivel tegnap téma volt itt..
  • DjDano
    A legszomorúbb az egészben, hogy Whitmarsh sűrű bocsánatkérések helyett, azt ecsetelgeti, hogy szerinte Button volt a leggyorsabb és miatta sopánkodik, mindenki láthatja, hogy a Mekinél Hamiltonnal mostohagyerekként bánnak. Whitmarsnak csak Button számít.
  • G_ArchAngel #123835

Egy Lotus 1-2 akarmilyen felallasban eleg nagy trollkodas lenne. A mai napig nem kalkulalnak veluk komolyan, meg az ujsagirok sem.
  • Norbi1990
    Remélem nyer a Grosjean :D
  • G_ArchAngel #123833
    Alonso meddig fogja tartani a Lotus-okat?
    Remelem nem tovabb, mint az utolso futamon, elegansabb lesz csak lehuzodnia fekete-arany vonat elol:)
  • mcmoha
    Valakit mar a felvezeto korben a traktor vitte el.:)
  • desigo
    Schuminak is volt gondja a bírákkal
  • Totti5
    2 liter kb 1 tized.

• desigo
    Maldonado meddig fogja tartani Alonsot?
    2-300 méter?