182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
teljesen kézenfekvő hogy honnan veszem,
-az idei autót tavaly alapozták meg ez nyilvánvaló.
hol voltak ezek a fejlesztőzsenik az elmúlt években akik futamgyőzelemre segítették a technikát...?
...és ez hogy-hogy nem állandó? Azaz a Mercedes pole-t és futamot nyer egy pályán, előtte és utána meg vergődik 50 másodperc hátrányban?!
...hogy a Williams pole-t és futamot nyer egy pályán az addig lefutott versenyeken a legjobb qual egy 8. hely volt a szezonnyitón, utána max q2, az előző futamon konkrétan 15. és 17. hely.
?
Sauber majdnem futamot nyer, a következő versenyen meg 10-11. hely??!
Ez lenne a fejlesztési verseny, és a 'jól dolgoztak' igazolása?
Rosberg első helyről rajtol, futamot nyer egy hétre rá majdnem lenyomja a Force India akinek egy héttel előtte 40mp-t adott??!
Teszem hozzá mindeközben azok a csapatok ahol jellemzően a legjobb szakemberek ülnek (sok pénzért vették őket tehát nyilván nem a legrosszabbak), és bizonyított versenyzők,....valamint rahedli pénz a fejlesztésekre, gondolom akkor folyamatosan rosszul dolgoznak.
A tavalyi 19 futamból 12-t megnyerő, és 18 alkalommal pole-ból induló Red Bull télen belustult.
..sokkal jobb instrukciókat adott Bruno és Petrov mint Vettel és Webber, hiszen a Lotus-nak már most, 5 futamon, több pontja van mint tavaly az egész idényben.
Sztem maradjunk annyiban hogy szerintem nincs igazolva fejlesztési versennyel, szerinted meg igen. :)
-
Chris Lowe #124107 Upsz akkor szorri, én a helikopteres képből schumit láttam. Nemtom mit láttam...
Egyébként érdekes, mert ugye kapott büntit schumi amit meg erősnek érzek, egyszerűen nem olyan hülye, hogy direktből belemenjen, ha meg hibázott hát van ilyen. Emberből van. Az idiótázás helyett elnézést kellett volna kérni, és pontot tenni az ügyre. -
Ha haza érek akkor linkelem, nem tudom most meg találni az oldalt, otthon van meg a könyvtárakba elmentve :D -
G_ArchAngel #124105 BBC-n is Grosjean-t mondtak. Azert nem olyan bonyolult a piros es feher sisakot megkulonboztetni. -
Grosjeant mondta...erre tisztán emlékszem. -
Wéber Kimit mondta. -
Lol,fogom,csak èrjek be a melo helyre :D -
IXEMGabeo #124101 "Sergio Pérez (Sauber, nem ért célba): „A rajt nagyon balszerencsés volt, az első kanyarban elmentem volna Grosjean mellett, de eltalálta az autómat, és be kellett mennem a boxutcába. Hátulról már nem sikerült ismét felépíteni a versenyt, váltóprobléma miatt kellett feladnom."
Ennyit arról Chris h ebben is Schumi volt a ludas... -
-
G_ArchAngel #124099 akkor linkeld, most nincs kedvem twitterezni:) -
HRT kommentje talán a legjobb. -
Ja és nagyon megbecsüli a dobogós helyeket. :DD -
G_ArchAngel #124096 Meg ivott, amikor a tobbiek mar locsoltak es ugye ilyenkor a futam utan pezsgovel potolni az elvesztett vizet, mikozben meg szaguld a verunk a leggyorsabb modja a berugasnak, de mivel finnrol beszelunk nekik ez olyan, mint nekunk meginni egy 1%-os Bacardi Breezert:) -
Valószínűleg be is volt baszva. :D -
IXEMGabeo #124094 amúgy az elmúlt évek egyik legjobb tán a legjobb Barcelona futama volt. Tavalyit is bőven űberelte. -
IXEMGabeo #124093 Kiminek olyan vörös a feje, mintha be lenne baszva:D:D
Alonso meg a kisujját is mozgatja tán lehet ujj hadműveletre készült:D -
G_ArchAngel #124092 Annyira rohognom kell ezen a 3 fejen:DDDDD
Maldonado olyan, mint egy szellemileg visszamaradott kisgyerek, de legalabb oszinte:D -
G_ArchAngel #124091 -
Grosjean ért hozzá -
-
de a rakat pénzt nem ezért kapják..csak szerződésbe foglalják néha bohóckodni kell szponzori rendezvényeken.
próbáljanak nemet mondani rá :p -
kötelező program rakat pénzért
meg is lett a böjtje a mai nap -
ez nem rakat pénz..szponzori feladat volt..
mint anno ez is :p
-
Hiányoztak neki a tesztkörök.
Inkább eljött bohóckodni Pestre egy rakat pénzért... -
Chris Lowe #124084 Visszatérve a versenyre, mi a túró volt buttonnal? Ritka vacak versenye volt, mint ahogy Rosberg is szürke volt, Koba simán előzte a kínai győztest. Vicces ez az év, már azon se lepődnék meg ha 2 hét múlva az angry birds menne át a célvonalon elsőként (gyk. kovalainen - caterham) :-D -
:)
ásót is tudnék felajánlani :)
most is van stream akit érdekel..
http://racecontrol.indycar.com/ -
G_ArchAngel #124082 "Aztán van itt egy hátizmom, amit szerintem még soha az életemben nem használtam."
Kedves Rubens, apam biztosan szivesen a hatadra tenne egy manualis, pumpas permetezot, miutan a hegynek felfele kapaltal a tuzo napon 6 orat, akkor meg talalhatnak egy-ket izomcsoportot, amit soha nem hasznaltal:) -
ez érdekes lenne :) -
én úgy gondolom a F1-t úgy ám blokk..egészen az első crashig ;) -
IXEMGabeo #124079 igen, de a büntetéssel nem értek egyet, mert ezt minősíthették volna versenybalesetnek is. Szándékos belemenésnek nyoma sem volt -
ez csúnya volt.
Sumi idén nagyon peches ... de ez speciel az ő hibája volt -
Sumi egyik héten a gumiszállítót szolja le, most Sennát akit simán megelőzhetett volna, de elszúrta... kezd bedilizni. Massa legalább méltósággal veszi tudomásul hogy béna és nem keni hetente másra... -
Alonso mákfaktorát nézve az lenne a meglepő, ha ott hagynák a 2. helyen. -
Ezt nem fognám rá a gumikra... tény hogy izgalmasabb és változatosabb, de lassú autóval, lassú pilóta nem tud futamot nyerni és nem tud az élmezőnnyel menni.
Nézzük onnan a dolgokat hogy a guminak köszönhetően jobban kijön a pilóta és kicsit hátrébb szorul a techinka, így Perez vagy Maldonando is tud villantani, mert remek versenyzők. És ez így van jól. Amúgy meg a Mclaren lehetne a legjobb, de annyira balfaszok és annyit hibáznak, hogy vicc kategória. -
Nehéz döntés lesz. Ismerve őket, még akár ki is nézem belőlük. Meg ugye Spanyolország, Alonso meg második lett ... -
most olvastam, hogy akkor történt amikor a benzint vitték bevizsgálni...
remélem nem találja ki a fia, hogy akkor elveszik a pozíciókat, mert nem lehetett bevizsgálni:) -
IXEMGabeo #124072 nagyívben leszarja a Williams sikerét
-
Barrichello: Indianapolis semmihez nem fogható
"A kanyarokban a nyakam folyamatosan elhúz ebben az irányba, a kanyarok közepén nem is tudom kiegyenesíteni. Aztán van itt egy hátizmom, amit szerintem még soha az életemben nem használtam." -
a fluxus kondenzátornak utótöltése okozta
-
Sumi biztos hozzá ért Perezhez az elején? Most néztem ismétlést...