182278
  • Pimpula
    Sato bakker :( Ez meg volt már!!!
  • Pimpula
    Ezt pont láttam. De most előre engedte a Ganasikat, azért hogy a végére legyen egy kis izgalom :P
  • Ulvar
    Tavaly is vezette az Indy-t aztán, 6-7 körrel a vége előtt ki kellett állnia mert elfogyott az üzemanyag.

És még valamiért nem szabad ilyet mondani mert balszerencsét hoz.

• Pimpula
    Gyors is, a boxban sem lehet megverni, ebből győzelem lesz én ezt most meg mondom :D
  • Ulvar
    Ohhh ez még úgy változhat mint annak a rendje. Indianapolis ilyen, nem tudhatod mi lesz a vége amíg be nem érnek lásd tavalyi indy500 :).
  • Pimpula
    Most nézem Sato alázza népet :D
    De gáz :D
  • Ulvar
    OFF:

Barichello vezetett egy kört Indy500-on! Ez laikusnak nem nagy szó, de valójában az!

ON:
  • FeikG
    Ez viccnek is gyenge!!!!!!!!!!!!
    300 pacival erősebb verdával és 2x ekkora nyomatékkal nyert itt 5alkalommal ,na meg 5 mp gyorsabban ment versenykörülmények között..
    Ez neki gokart,még így "ezüstös" hajjal is.
    Ráadásul pont ő panaszkodik mindig,hogy a gumik gyengék az autóhoz képest és nem lehet vele maximálisat kiautózni...
  • Master91
    Suminak asszem benzin nyomàssal voltak bajok. Ès Grosjeant asszem azè zavartàk el anno mert sokat ütközött....Sumi alà nem erős a gèp,2 alkalom volt mikor talàn sajàt hibàja miatt ûtközött,akkor az előtte lèvő picit tökölt,ès meg zavarta.
    Monaco pàlya,nuku előzès,de akkor is jò futamvolt, szorosan volt a vonatozàs legalább :D Kanada jò lesz,sumi top3
  • Botond #124660
    Tankolással taktikázás hiánya ölte meg ezt a verseny helyszínt.
  • madmanic
    unalmas szar meg sem történt "verseny"..

Tipikus monaco...
  • Totti5
    Ennyi erővel Sumi alatt is erős a gép:)

Amúgy SportKulb Indy 500 élőben. Most kezdődött.
  • repvez
    Ezt nem csak a mostanira gondoltam, a 6-ból 4en ütközött valakivel ha jól emlékszem
    A lényegen nem változtat sokat hibázik és én ezt annak tudom be , hogy rutintalan és tul erös alá a vas .
  • Ulvar
    "mindenkit az első körbe le akar elözni és igy tönkreteszi mások versenyét."

Szerintem ez abszolút nem igaz. Rossz rajtot vett aztán Alonsoval ütközött ami megdobta balra és Sumi kerekéhez ért ami eldobta végleg...ennyi, versenybaleset.

Arról nem is beszélve hogy Grosjean volt már Renault versenyző 2009-ben teljesített 7 futamot.

Valamint Hamilton meg kapásból Top csapatba került, voltak hibái de ne feledjük hogy majdnem bajnok lett abban az évben.
  • repvez
    Grojeannal jó lenne ha elbeszélgetnének, mert az az érzésem, hogy egy tehetséges pilóta, de tul hamar kapott maga alá egy gyors autót és mindenkit az első körbe le akar elözni és igy tönkreteszi mások versenyét.
    A legtöbb most befutott pilóta mind kiscsapatoknál beleszokott a versenyek menetébe és ugy kerültek az élmezönyhöz.
    Ez hiányzik Gojeannál.
    Egy kicsit higgattabb tactikusabb versenyzéssel többre vinné, neki most a pontszerzés is sokat jelentene, nem kell mindig a podiumért hajtani, lesz még rá ideje.
  • a.carkey
    Miután kitalálták ezek a majmok, hogy az esőig ki kell bírnia, így visszavett, aztán nem is esett.
  • Chris Lowe
    + 1 abszolút igazad van, valszeg massa ügyben is.
  • Chris Lowe
    Hehe befelé meg nem akart lenni, gondolom mindenki értette. :-D
  • a.carkey
    Az a baj, hogy ezen az elcseszett hercegi családon is látszik, hogy unják, mint a szart. Ráadásul a pálya nagyon menő, de legyen itt a buli ha vége, de a versenyt inkább dobják. Komolyan, az időmérőn is folyamatosan elqurták egyesek idejét, majd versenyen igazából végigvonatozták az egészet. DRS zóna, mintha nem is lenne, a jelenlegi helyzetben ez így totál versenyképtelen szar. Pedig szeretem, nagyon menő pálya, de annyira együtt a mezőny, hogy amikor még nem volt ennyire együtt se volt rajta értelmes verseny.

A korábbiakhoz képest annyi a változás, hogy nem keverik le a himnuszokat idő előtt ...
  • Dietrich
    eddig 1/1
  • Chris Lowe
    Lol akkor ez egy teljesen idióta szabály. Boxból kifele büntetik bármikor ha valaki átmegy rajta, kifelé meg nem? Lecserélném az egész idióta FIA bagázst, a hülye drs meg gumiszabályostúl, de akkor ez mindent verő buta szabály.
  • a.carkey
    Massanak kijött a lépés. Egyszer egy évben ez a minimum egy Ferrariban.
  • szabii98
    +1.
    De amíg ilyen sok pénz folyik be, tuti marad
  • a.carkey
    Engem se húzott fel nagyon eddig a Mezei, de most elkapcsoltam róluk.

Megj. se Benda, se pénteki szabadedzés (most nem Monacoban keresem a péntekit ...), pedig erre volt igéret, hogy ha Európában lesznek, akkor leadják mindhárom szabadedzést is.

Ilyen alapon az RTLnél is maradhatott volna a jog, bár a HD miatt némi pirospont az M1nél, de ez a minimum, mert állambácsi a tulaj.
  • Chris Lowe
    A lotus baromi gyenge taktikázásban, Raikonnen körönként kapott vetteltöl fél - egy mp között aztán ahogy kopott úgy egyre többet és várják az esőt, ami szokás szerint nem jött. Ha kihozták volna bőven előrébb végez nem ragad be pic mögé. A lehető legrosszabbkor hozták ki.
    Schumi folyton szív, most neki kéne egy nyugis futam mint év elején a lotusnak. Massa felpörgött bár én nem bízom benne. Alonso, hami stabil ők eddig idén a legjobbak.
  • a.carkey
    Igen, csak a szabály úgy szól, hogy elviekben megteheted, de ha ezzel másnak "kárt" okozol, akkor bünti.
  • a.carkey
    Grosjeannal semmi gáz nem volt. Mutattak egy kameraállást. Nem ő volt a hunyó ...
  • nearo
    naja, én is azon gondolkoztam, hogy ezért bünti? akkor kb mindenkinek járna...
  • a.carkey
    Ja, Monacot kivenném a gecibe a naptárból. Ez már nem ennek a F1nek való. Volt egyáltalán igazi előzés a versenyen? :)
  • Totti5
    Szokásos monacoi verseny volt. Az első hatos nagyot ment. Massa azért nem bírta végig, bár az elején gyorsabb volt mint Alonso, de aztán elvesztette a fonalat ismét.
  • a.carkey
    Baszott unalmas verseny volt. Ez volt az első idén, amin majdnem elaludtam.

Egyetlen pozitívum, hogy új győztes volt ezen a versenyen is.

A Lotusnak továbbra sincs fogalma a taktikáról. Ráadásul, folyamatosan menő, győzelemre esélyes csapatnak hiszik magukat, holott messze vannak még ettől.

Schumacher szopása már tényleg aggasztó. Ennyire azért ne legyen már senki szopó ágon. Következő versenyen vagy ő, vagy Hamilton kéne, hogy nyerjen. :D
  • Chris Lowe
    Uncsi vonatozás, ez a Monacói pálya verseny szempontjából ultragyenge. Perez volt a legjobb, ő legalább küzdött, mondjuk ő is csak azért volt férfi, mert a jóval gyengébb autók ellen tudott harcolni. Egyébként egy olyan dologért kapott áthajtásos büntit amiért mindenkit meg kellene büntetni, mivel ott mindenki átvágja a sárga falfestés. Szerencsétlen helyzet volt. Vettelt agyondicsérték miközben szerencséje volt, a rajtnál grojean bénázása miatt, jobbról levágta a kanyart és ezzel nyert pozíciót, persze másfele nem tudott volna menni.
  • barmi

• szabii98
    Massa versenyét elkúrták, csak mert Alonso az elsőszámú...
    Nagyon szép kivételezés. Megértem hogy Felipe eddig nem mutatott nagy dolgokat, de akkor is...
    Sumi meg...nemtudom milyen balszerencsébe futott bele:/ De Kiminek sem megy a szekér. Grojean meg tanuljon meg rajtolni, nem először kúrja el.
  • Botond #124635
    Akkor fordítva. :)
  • Boncmester
    Alonso vezet
  • Botond #124633
    Webber vezeti a vb-t akkor, Alonso második, ha jól számolok.
  • Botond #124632
    Csak az alagút után vizes ahol előzni lehetne, de így ott sem lehet. Akkor ez ennyi.
  • desigo
    Ocska palya,nem lehet elozni
  • zzeN
    Button meg megpördült :D