182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ne zavard össze, mert a végén összekeveri melyik pilótáról volt szó! ^^ -
Igen ? TI ? Hm .. mutass már egy olyan hozzászólást mikor ilyet írtam Alrocknzo .. -
Én lennék elvakult szurkoló? Ha Kimi elront valamit vagy csak egyszerűen lassú ti rögtön itt vagytok és megmagyarázzátok és mellette fényesre nyaljátok a valagát. -
-
Ki vagy te hogy megtűrsz engem???? Kinek képzeled magadat? Egy 0 vagy apukám. Szánalmas ez a rajongásod is HomiKimi iránt... -
Ez tőled különösen vicces. 
De jah szerintem is hagyjuk. -
Laceee #125144 1 napja ezen rugózol, lépj tovább, vagy menj orvoshoz... -
:DDDDDDDD
Jól van. ^^ Btw, lapos a föld! -
Boncmester #125142 Annyira jó lenne, ha a vádaskodás mellé TÉNYEKET is be tudnál mutatni :)
De nem tudsz, csak fröcsögsz, és ez bizony tényleg meglehetősen nevetséges... -
Jahh, Mansell, Räikkönen, Damon Hill, Jenson Buttonn, Häkkinen, hogy csak pár nevet említsek, véletlenül nem keverdtek ilyen botrányokba/ vagy csak nem tesznek meg mindent a sportért és a sikerekért. :)
Hagyjuk, mert ez egyre nevetségesebbé válik. Tudod, van amikor valamit nem lehet védeni és jobb bölcsen hallgatni.
Valld be, hogy titokban tetszenek is ezek és várod a következőt, amiért csak is Domenicali és a Ferrari lesz majd a felelős. :) -
Boncmester #125140 Aki sikeres akar lenni a sportban, annak mindent meg kell tennie a sikerért. És akik sikeresek, azok össze szoktak állni egy csapatban, hogy még sikeresebbek legyenek. Így volt Alonso a Renaultnál, a McLarennél és a Ferrarinál most. Sikeres csapatok, sikeres versenyzők, ezek együtt járnak.
És igen, van, aki kicsit többet tesz meg a sikerért, mint ahogy Briatore és Dennis is, és Alonso pedig pont ott volt mindkét helyen, mert mindig a csúcs közelében volt valahol. Ettől még azt mondani, hogy Alonso tuti benne volt, mindenféle bizonyíték nélkül, ráadásul akkor, amikor ezeknek az ügyeknek az elítélt főszereplői folyamatosan egymásra mutogattak, bemártották egymást, ellenben Alonsoról mindegyik azt mondta, hogy nem volt benne.
Aki ezek után tényként veszi, hogy ő benne volt bármelyikben is, az bizony elvakultan gyűlöli őt. Nem azt mondom, hogy 100%, hogy nem volt köze a dolgokhoz, vagy nem tudott valamiről, de biztos, hogy nem 100% az sem, hogy ő mindenben benne volt. Az ártatlanság vélelme szerintem megilleti őt is.
A sikeres versenyzőkre mindig szeretnek mindenfélét ráhúzni, mint Schumira és rá is, meg csomó másik pilótára, de attól még sok dolog nem lesz tény.
Ez ugyanolyan, mint azt mondani, hogy biztos, hogy minden politikus korrupt. -
Jajj ne, most majd jön ide okosítani... :DDD -
Aki ezeket az eseményeknek és Alonso személyének a találkozását a puszta véletlennek tartja, az vagy elvakult szurkolója, vagy nagyon naiv.
A la FireRock ?
-
"FIA úgy gondolja"
Hagyjuk már, biztos csak a véletlen műve, hogy az utóbbi évek összes botrányának a középpontjában Alonso volt, aki persze semmiről nem tudott. Alons nem csak csalni szokott, hanem, ha meleg a pite gondolkodás nélkül fel is dobja a csapatát, csak, hogy megússzon mindent. Mondom jól szemlélteti ezt a szerencsétlen balekot akit mindig lehúztak a mocsokban újabb és újabb emberek és csapatok, hogy körülötte mindenkit eltiltottak az f1-től, csak őt nem. A csillagok rossz állása lehet ennek biztos az oka. :)
Ő egy elvtelen versenyző akiben a sportszerűség csírája sincs benne és bármire képes a sikerért. Aki ezeket az eseményeknek és Alonso személyének a találkozását a puszta véletlennek tartja, az vagy elvakult szurkolója, vagy nagyon naiv. -
Boncmester #125136 Ez tény. Briatore nem hülye, csak elvtelen... -
IXEMGabeo #125135 Utólag egyébként belegondoltam, hogy micsoda zseni ez a Briatore, hogy ilyesmi megfordulhatott a fejében és be is jött, mert Alonso nyert. Végeredményben, ha Piquet nem köp akkor nem derült volna ki ez az egész.
Mocskos húzás volt ez Flaviótól, de meg kell hagyni zseniális -
Boncmester #125134 Alonso nem tudott a baleset tervéről
Innentől kezdve minden más csak alaptalan és rosszindulatú találgatás. -
Boncmester #125133 Gondolom Alonso tervezte a McLarent a Ferrari lopott adatai alapján, ugye?
Lehet valakit utálni, de azért nem árt az objektivitás... -
Pimpula #125132 Ez a csak ő használta a lopott adatokat azért kicsit már erőltetett.
Nem kizárt hogy tudott ezekről a dolgokról, lehet valamennyire benne is volt, de egy valamit ne feledjünk. Ő csak egy alkalmazott. Ezek nem az ő fejéből pattantak ki. Volt szerencséje az F1 történetének két legnagyobb férgének Dennisnek és Briatorenak is keze alatt megfordulni, elkerülhetetlen hogy ilyen emberek mellett belekeveredj ilyen kétes ügyekbe. -
pedig jobb lenne, ha elhinnéd, hogy hidraulika hibája volt. -
-
Ülni még ülhet, csak versenyezni nem fog F1ben, de ezt már 1 éve is tudtuk... -
Sajnos már nem ül versenyautóba :( -
Húzd meg magad, a flame keltéseid miatt már így is csak megtűrt vagy itt. ;)
#125126 - G_ArchAngel
Annyival kiegészíteném, hogy sokszor a pilótafülkében is az. -
G_ArchAngel #125126 Onnan, hogy ugy mentette a segget, hogy bemoszerolta Dennist a FIA-nal, teljesen mindegy mit csinalt 2007 utan. A gerinc - magyar politikusokehoz hasonloan - hianyzik a testebol.
Alapvetoen csak o hasznalta a Stepney altal atadott dokumentaciokbol szarmazo beallitasokat, informaciokat, Hamilton soha (igen, Alonso es PDLR is ezt vallotta). Mivel Dennis ellen vallott Mosley oromere, ezt az 'aprosagot' elneztek neki, holott ennel kevesebbert is tiltottak el mas sportagban embereket.
Tovabbra is tartom, hogy Alonso qrva jo versenyzo, de szar alak a pilotafulken kivul. -
Természetesen,gyorsan ki kell találni valamit,érdekes hogy mindig van valami hiba...Gondolom ezért is Alonso a hibás! -
Boncmester #125124 Ezek közül melyik írja, hogy Alonso benne volt? Be kell valljam, nem olvastam el az összeset, csak párat (bár annak idején szerintem megvolt mind), de ilyet nem találtam. Piquet vallomása szerint is Symonds és Briatore csinálta.
Az meg, hogy te, meg pár másik ember nem szeretitek Alonsot, ezért mindenféle bizonyíték híján kijelentitek, hogy tuti ő volt a bűnös, engem valahogy nem győz meg.
Ahogy a lejjebb felsorolt "bűnlajstrom" sem tűnik túlságosan korrektnek, mert abból szerintem egyedül a csapattárs boxban feltartása valódi, ami azután történt, hogy Hamilton kibaszott vele pl aznap is, előtte meg már párszor megvádolta baromságokkal nyilvánosan. -
madmanic #125123 ezekből tudsz tájékozódni
Ezeket böngészd át, hogy képbe kerülj, mert szemmel láthatóan teljesen "alulinformált" vagy a történtekkel kapcsolatban.. -
Ráadásul Mezei egy alkalommal a "Bajnokok fala" helyett "Bajnokok Ligáját" mondott. Nem mindegy! :D -
Boncmester #125121 Szerintem pedig nem volt benne.
A Renaultnak kellett a győzelem, hogy Alonso maradjon náluk. Neki viszont 1 győzelem semmi egy olyan szezonban, ahol amúgy tök esélytelen... -
-
IXEMGabeo #125119 nem ért fel időben...
nyomoronc F1-live teljesen máshogy írta meg a cikket:D:D -
IXEMGabeo #125118 itt van -
A csapat hìvta visza?? Ez most ugye vicc... -
Pimpula #125116 Alonso is benne volt valamilyen szinten, de mivel ő egy népszerű versenyző és nem mellesleg bajnok a szőnyeg alá söpörték a dolgot. Meg Piquetet sem ítélem el. Amikor néhány versenyző olyanokat nyilatkozgat, hogy reméli hogy egy versenyző összetöri magát, hogy beülhessen helyette, akkor azon meg sem kell lepődni, ha valaki falba teszi az autóját az állása miatt. Nem ez volt az első eset és nem is az utolsó. -
Egy regebbi USB-s Asus TV-stick, a sajat, 1 meteres, gagyi drot antennajaval;) -
IXEMGabeo #125114 az fasza, Schumira rászólt a csapat, hogy jöjjön be az utolsó gyors köre közben holott éppen gyorsabb lehetett volna Rosbergnél is. Kezdődik a csapatsorrend kialakítás sunyi módon és persze a végig technikai hibákkal küzdő Schumachert be fogják állítani védőnek azok után h a csapat hibája miatt tart 2 pontnál főképp...nevetséges... -
hát neked meg milyen cumód van, hogy tudsz HD adást számítógépen nézni? -
madmanic #125112 emiatt még brióst is eltiltották, F1 közelébe nem mehetett egy ideig..
nem rég nézel f1 et te sem... -
Az kéne még.
Ívós játékot lehetne belőle csinálni. A "fal" szóra lehetne lehúzni valamit.