182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ezt most nem igazán vágom, Kimi Perez-l együtt jött ki..
Kimi a 40, Perez a 41. körben.
Perez jóval gyorsabb volt mint Kimi...amíg Kimi előtte ment addig 21-17 arányban Kimi volt gyorsabb értelemszerűen, ahogy kiszabadult Kimi mögül akkor ez az arány 21:8- ra módosult Perez javára.
-
Chris Lowe #125271 Szóljatok egymásnak csak ne itt hanem priviben, mert egyértelműen személyeskedés lesz belőle az meg roppantmód nem érdekel rajtatok kívül senkit. Itt írd le a véleményed, oszt jóvan'! -
Van sg-s kiegészítő firefoxhoz, operához, meg chromehoz is, abban tiltólistára lehet rakni az ilyeneket, és akkor nem látszanak az üzenetei, max ha valaki válaszol rá, és megnyitod. Praktikus. -
Csak a válaszát szeretném,nem fogok visszaszólni neki... -
Tudod okos enged szamár szenved...
Ha így gondolod, akkor jó szórakozást! -
Ha ő provokálhat engem had szóljak már oda neki énis... -
Amúgy köridőket kéne látni... Kimiét, hogy a kiállás előtt miket ment, meg Perezét azután, hogy tiszta lett előtte a pálya.
Lehetséges, csak tudod az a baj, hogy engem ez nem érdekel. Megint idejöttél provokálni, aztán ha elküldenek a búsba, akkor meg csodálkozol, hogy miért. Jó ez neked? -
Figyeld meg hogy lesz rá magyarázat... -
De most tényleg, őszintén, mit néztél te, csekettőt? Vagy szívtál valamit, azért nem láttad mi történt a futamon? Az összes többi versenyző egy kör előnnyel indult, ha nem tűnt volna fel. -
Te vak vagy bazdmeg, komolyan nem vetted észre, hogy a teljes versenytávot szárnyak nélkül tette meg ráadásul a csupasz felniken gurulva?!? -
Jól látom hogy már éjfél van és te még nem magyaráztad meg az Istened ismételt gyászos teljesítményét? Most mi volt a baj?Direkt nem raktak kormányt az autóba?Esetleg 3 kerékkel ment végig? -
Pereztől a boxbahívása előtti körökben húzott el, a DRS zónás 0,4-ről a végén már 1,2-nél is messzebb volt.
A boxban Rosberget és Webbert is bukta akik elé Perez visszajött annak köszönhetően, hogy tovább maradt kint még 4 kört.
Szuper lágyon lehet lassabb lett volna, Pereznél, de akkor sem bukik 2 helyet a többiekkel szemben, ha nem hívják ki akkor amíg éppen gyorsul. -
Azért amikor Grozsinak feltették a sárgát már kevesebb benya volt a kocsijában, ergó kevésbé koptatta... és Rai szerintem akkor is lassabb lett volna, ha Perezzel együtt jön ki. Nem az utolsó pár körben kapta tőle azt a 10 másodpercet, hanem folyamatosan. Ha előtte marad inkább csak feltartotta volna őt, és Perez nem jött volna be harmadik helyre. -
Ja és a Hamilton győzelem már régóta kijárt, örülök neki. -
Igen, ha neki van technikai hibája az időmérőn és elé is mindenkit behoz a kiváló Lotus box, akkor ő csodát tett volna az tuti.
Kimi gyorsult és kihozták a 40. körben, míg Grosjean több mint 10 körrel ment ugyanazon a gumin, a taktika is a helyzet magaslatán állt megint.
40. körig amíg kihozták jó volt a futama, Perezzel együtt kellett volna kihozni, a Sauber nagyon jól csinálta. -
Chris Lowe #125257 Jah egyébként ezt a futamot már nemcsak HD-ben adja az m1 hanem dolby digital 5.1-ben, akinek van lehetősége az használja ki! Mondjuk most elbaszták a kommentátorok hangját mert nem a centerből szólt hanem a jobb /bal elsőből, de remélhetőleg tanulnak a hibából mint az eb-nél. (ott is első nap így ment de ott már a center a kommentár. -
Chris Lowe #125256 Jó futam volt, a sauber és a lotus kitaktikázta a pirosakat és az energiaitalost. Haminak már lógott a győzelem, most megvan. Raikonnen Monacóban unta meg a felhajtást, itt már csak autókázott. Button érthetetlen, Massa szokásos. Perez alá meg rakott a sauber egy abszolút neki passzoló autót, Kobayashit jobb pilótának tartok de ez a sauber nem az ő igényeinek lett megheggesztve. -
Hamilton megérdemelte végre, de a hikomat boxcsapatot nem ártana lecserélni a McLarennél, nevetséges amit művelnek. -
Első 3 ban igazából semmi meglepő nincs... 3 legjobb csapat 3 "első" számú pilótája. ( Button nagyon elvesztette a fonalat... ) -
IXEMGabeo #125252 Raikkonen-Grosjean 55-53
Úgy h Grozsi nullázott 3 futamon saját hibájából:D
Buttonnál remélem nem az van, hogy a Mclaren most kissé Hamiltonnak kedvez, vagy valami fejlesztés nem fekszik neki mindenesetre fura, mert nincs ekkora különbség köztük...Jobban koptatja a gumikat jelenleg, mint bárki és ez a fura:S -
Perez : "közel vagyok mexikóhoz"
jah csak 4000 km xD
bár EUból jóval messzebb van -
Hamilton: 88
Alonso: 86
Vettel: 85
Webber: 79
Rosberg: 67
Räikkönen: 55
Grosjean: 53
Button: 45
Perez: 37
Maldonado: 29 -
+1
mit kell itt szerepelnie folyton... -
IXEMGabeo #125248 Scherzinger, de kurvára idegesítesz -
IXEMGabeo #125247 Perez végig forgalomban volt mégis megcsinálta:O
Viszont az, amit múltkor mondtam, hogy a Lotus melegben jobban kezeli a gumikat mégis bejönni látszik hiába említették sokan Kimi visszaesését Sanghajban. Kimi előtt ugyanúgy ott volt az esély, de az utolsó etapja lassabb volt, mint Grosjeané valamiért -
Grozsi gyerek még világbajnok lesz egyszer. -
Hiába akarsz te jól bánni a gumikkal ha forgalomban vagy esetleg tolnak le.
Kis szerencse is kell hozzá. -
azért ez szép volt... haminak végre összejött, grozsi végigment azon a taktikán, amin alo és vettel nem, perez meg elképesztő... még a lotusnál is jobban bánt a gumikkal -
IXEMGabeo #125243 Hamilton 3x nyer itt, úgy, mint Button Melbourneben.
Jól megy itt sajnos -
Perez YAY! -
Megérdemelte már Hami ezt a győzelmet... -
madmanic #125240 helyreállt a rend :D -
IXEMGabeo #125239 Raikkonen is ugyanolyan taktikán volt, mint Perez mégis 8. lett...
Grosjeanon csodálkoztam hogy került a 2. helyre. Biztos a meleg idő kedvezett neki, ahogy Wéber is mondta... -
majdnem :D
de a lotust eltaláltam^^ -
IXEMGabeo #125236 akadt volna össze Alonso és Hamilton:D -
Boncmester #125235 Majdnem bejött :) -
Hami, Grosjean, Perez!
-
Jó kis futam volt:) -
IXEMGabeo #125232 Grosjean alatt h kibírták a gumijai:O:O
Perez viszont zseniális volt -
7-el. :)