182278
  • b-type
    Ezt most nem igazán vágom, Kimi Perez-l együtt jött ki..
    Kimi a 40, Perez a 41. körben.
    Perez jóval gyorsabb volt mint Kimi...amíg Kimi előtte ment addig 21-17 arányban Kimi volt gyorsabb értelemszerűen, ahogy kiszabadult Kimi mögül akkor ez az arány 21:8- ra módosult Perez javára.
  • Chris Lowe
    Szóljatok egymásnak csak ne itt hanem priviben, mert egyértelműen személyeskedés lesz belőle az meg roppantmód nem érdekel rajtatok kívül senkit. Itt írd le a véleményed, oszt jóvan'!
  • bardocz
    Van sg-s kiegészítő firefoxhoz, operához, meg chromehoz is, abban tiltólistára lehet rakni az ilyeneket, és akkor nem látszanak az üzenetei, max ha valaki válaszol rá, és megnyitod. Praktikus.
  • Firerock
    Csak a válaszát szeretném,nem fogok visszaszólni neki...
  • nearo
    Tudod okos enged szamár szenved...
    Ha így gondolod, akkor jó szórakozást!
  • Firerock
    Ha ő provokálhat engem had szóljak már oda neki énis...
  • nearo
    Amúgy köridőket kéne látni... Kimiét, hogy a kiállás előtt miket ment, meg Perezét azután, hogy tiszta lett előtte a pálya.

Lehetséges, csak tudod az a baj, hogy engem ez nem érdekel. Megint idejöttél provokálni, aztán ha elküldenek a búsba, akkor meg csodálkozol, hogy miért. Jó ez neked?
  • Firerock
    Figyeld meg hogy lesz rá magyarázat...
  • nearo
    De most tényleg, őszintén, mit néztél te, csekettőt? Vagy szívtál valamit, azért nem láttad mi történt a futamon? Az összes többi versenyző egy kör előnnyel indult, ha nem tűnt volna fel.
  • nearo
    Te vak vagy bazdmeg, komolyan nem vetted észre, hogy a teljes versenytávot szárnyak nélkül tette meg ráadásul a csupasz felniken gurulva?!?
  • Firerock
    Jól látom hogy már éjfél van és te még nem magyaráztad meg az Istened ismételt gyászos teljesítményét? Most mi volt a baj?Direkt nem raktak kormányt az autóba?Esetleg 3 kerékkel ment végig?
  • Kit--Kat
    Pereztől a boxbahívása előtti körökben húzott el, a DRS zónás 0,4-ről a végén már 1,2-nél is messzebb volt.

A boxban Rosberget és Webbert is bukta akik elé Perez visszajött annak köszönhetően, hogy tovább maradt kint még 4 kört.

Szuper lágyon lehet lassabb lett volna, Pereznél, de akkor sem bukik 2 helyet a többiekkel szemben, ha nem hívják ki akkor amíg éppen gyorsul.
  • nearo
    Azért amikor Grozsinak feltették a sárgát már kevesebb benya volt a kocsijában, ergó kevésbé koptatta... és Rai szerintem akkor is lassabb lett volna, ha Perezzel együtt jön ki. Nem az utolsó pár körben kapta tőle azt a 10 másodpercet, hanem folyamatosan. Ha előtte marad inkább csak feltartotta volna őt, és Perez nem jött volna be harmadik helyre.
  • Kit--Kat
    Ja és a Hamilton győzelem már régóta kijárt, örülök neki.
  • Kit--Kat
    Igen, ha neki van technikai hibája az időmérőn és elé is mindenkit behoz a kiváló Lotus box, akkor ő csodát tett volna az tuti.

Kimi gyorsult és kihozták a 40. körben, míg Grosjean több mint 10 körrel ment ugyanazon a gumin, a taktika is a helyzet magaslatán állt megint.

40. körig amíg kihozták jó volt a futama, Perezzel együtt kellett volna kihozni, a Sauber nagyon jól csinálta.
  • Chris Lowe
    Jah egyébként ezt a futamot már nemcsak HD-ben adja az m1 hanem dolby digital 5.1-ben, akinek van lehetősége az használja ki! Mondjuk most elbaszták a kommentátorok hangját mert nem a centerből szólt hanem a jobb /bal elsőből, de remélhetőleg tanulnak a hibából mint az eb-nél. (ott is első nap így ment de ott már a center a kommentár.
  • Chris Lowe
    Jó futam volt, a sauber és a lotus kitaktikázta a pirosakat és az energiaitalost. Haminak már lógott a győzelem, most megvan. Raikonnen Monacóban unta meg a felhajtást, itt már csak autókázott. Button érthetetlen, Massa szokásos. Perez alá meg rakott a sauber egy abszolút neki passzoló autót, Kobayashit jobb pilótának tartok de ez a sauber nem az ő igényeinek lett megheggesztve.
  • Tyler1
    Hamilton megérdemelte végre, de a hikomat boxcsapatot nem ártana lecserélni a McLarennél, nevetséges amit művelnek.
  • Totti5
    Első 3 ban igazából semmi meglepő nincs... 3 legjobb csapat 3 "első" számú pilótája. ( Button nagyon elvesztette a fonalat... )
  • IXEMGabeo
    Raikkonen-Grosjean 55-53

Úgy h Grozsi nullázott 3 futamon saját hibájából:D

Buttonnál remélem nem az van, hogy a Mclaren most kissé Hamiltonnak kedvez, vagy valami fejlesztés nem fekszik neki mindenesetre fura, mert nincs ekkora különbség köztük...Jobban koptatja a gumikat jelenleg, mint bárki és ez a fura:S
  • desigo
    Perez : "közel vagyok mexikóhoz"
    jah csak 4000 km xD
    bár EUból jóval messzebb van
  • desigo
    Hamilton: 88
    Alonso: 86
    Vettel: 85
    Webber: 79
    Rosberg: 67
    Räikkönen: 55
    Grosjean: 53
    Button: 45
    Perez: 37
    Maldonado: 29
  • desigo
    +1
    mit kell itt szerepelnie folyton...
  • IXEMGabeo
    Scherzinger, de kurvára idegesítesz
  • IXEMGabeo
    Perez végig forgalomban volt mégis megcsinálta:O

Viszont az, amit múltkor mondtam, hogy a Lotus melegben jobban kezeli a gumikat mégis bejönni látszik hiába említették sokan Kimi visszaesését Sanghajban. Kimi előtt ugyanúgy ott volt az esély, de az utolsó etapja lassabb volt, mint Grosjeané valamiért
  • Botond #125246
    Grozsi gyerek még világbajnok lesz egyszer.
  • desigo
    Hiába akarsz te jól bánni a gumikkal ha forgalomban vagy esetleg tolnak le.
    Kis szerencse is kell hozzá.
  • nearo
    azért ez szép volt... haminak végre összejött, grozsi végigment azon a taktikán, amin alo és vettel nem, perez meg elképesztő... még a lotusnál is jobban bánt a gumikkal
  • IXEMGabeo
    Hamilton 3x nyer itt, úgy, mint Button Melbourneben.

Jól megy itt sajnos
  • Carlos
    Perez YAY!
  • desigo
    Megérdemelte már Hami ezt a győzelmet...
  • madmanic
    helyreállt a rend :D
  • IXEMGabeo
    Raikkonen is ugyanolyan taktikán volt, mint Perez mégis 8. lett...

Grosjeanon csodálkoztam hogy került a 2. helyre. Biztos a meleg idő kedvezett neki, ahogy Wéber is mondta...
  • nearo
    majdnem :D
    de a lotust eltaláltam^^
  • IXEMGabeo
    akadt volna össze Alonso és Hamilton:D
  • Boncmester
    Majdnem bejött :)
  • Máté94
    Hami, Grosjean, Perez!
  • Totti5
    Jó kis futam volt:)
  • IXEMGabeo