182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Tényleg szörnyű az a 8 ezred amivel odaverte a francia a finnt. Ha a pálya másik oldalán fingik valaki akkor lehet fordítva ment volna az a 8 ezred. Jelenleg hatalmas eltérések vannak csapaton belül ha az utóbbi futamokat is nézzük, akkor a mclaren, mercedes, ferrari, lotus, mindenhol elég markáns a különbség az időmérők alapján, és nem mindenhol a pilóták miatt. Ferrarinál mondjuk pont de, de szerintem Button-Hamilton, illetve Grosjean-Kimi párosnál inkább azzal van a gond, hogy az egyik szenved az autóval, mert más vezetési stílusban nyomják. -
Chris Lowe #125431 Jah rosberg alatt meg folyton top a gép mint grozsan alatt is. Az időmérő pont a csapaton belüli viszonyokat mutatja meg. -
Chris Lowe #125430 Áhh ti mindent elhisztek a pénz világában. Itt aki nagyot ment az maldonado és Kobayashi no meg kovalainen, talán még rosberg,, mert meleg volt, vettel csak hozta az elvárhatót, és megnyomta a +3tizedes gombot. ;-) -
Schumachernek és Kiminek is több taktikai és technikai meghibásodás befolyásolta azt, hogy ilyen rosszul állnak az időmérőket tekintve. A futamon osztják a pontokat nem az időmérőkön és a szabadedzéseken. ;)
A Red Bull előnye csúnya, de ne kezd már ezt az összeesküvéses sírást a titkos boost gombbal pls! -
Mi azon a meg magyarázhatalan, hogy a Q3ba kell a legjobb kört összerakni? szinte mindig ott jönnek a legjobb körök. Q2be lehet hibázott, lehet kicsit forgalomba került, lehet a gumi egy picit rosszabb szett volt stb... -
Chris Lowe #125427 Button a szabadedzéshez képest érthetetlen, grozsan-rai időmérő 6-2, rosberg-schumi szintén. Csúnya. Mondjuk még mindig jobb mint alonso-massa aránya... azt le se írom. :-) -
nem megmagyarázhatatlan,én pl. kíváncsi lennék a dupla padlólemezére a RB-nak... -
Chris Lowe #125425 :-) Érted te a lényeget! Egyébként a 3tized megmagyarázhatatlan a q2 után.
Beszéljünk másról : holnap dögmelegben a lotus hozza a még fennmaradó 2 dobogós helyet? Kobayashi nagyot ment, taps neki! -
Leírtad hogy csal az RB, meg előre meg rendezve minden, unalmas a futam meg Vettelt berepíti az autó a célba. Vettük ( röhög ), akkor mostantól normális dolgokat írj ok? -
Chris Lowe #125423 Mit? Hogy leírom a véleményem?
Engedd már meg ezt nekem... -
Befejezhetnéd már igazán... -
Chris Lowe #125421 Vettel nem ad rá esélyt, megnyomja a titkos turbó boost gombot és utána behúzza a versenyt. Uncsi futam lesz. -
Holnap 50 fokos pályahőmérséklet szép lesz... -
Biztos megint véletlen hogy pont Maldonado van megint ott az élebolyban.
Vettel brutális kört ment. -
Chris Lowe #125418 Elmegy a Red bull a picába! Q2ben az első 13 között volt 3tized itt meg besunyit a végén a másodikhoz 3tizedet. Kevernek kavarnak ez volt Kanadában is. Le van zsírozva ez az év a vettel gyereknek. -
Maldonado holnap a rajtnál leamortizálja-e Vettelt,Hamiltont? xD -
Chris Lowe #125416 Viszont kellemes a szemnek a táj. Különösen ilyen dögmelegben...
Schumacher itt se fog nyerni holnap ! -
első 13 3 tizeden belül.D -
Grozsan ennyi:) -
Mindkét Ferrari kiesett
Montezemolo nem lesz boldog... -
ferrarin újj visszapillantó tükör van? -
1-16 1 mpn belül
-
Webber out
lol -
nem a spanyolokat zavarja, hanem szokás szerint pár feltűnési viszketegségben szenvedő aktivistát.
ettől függetlenül tényleg elfelejthetnék ezt a pályát. -
Kvalihoz sky streamet majd valaki.
Thx -
Ha zavarja a spanyolokat az F1 akkor jól el kell onnan hozni.
Amúgy is egy unalmas vacak pálya ahol előzni alig lehet.
Új jelentkező ország pedig van elég. -
Lehet, de ez az animált autó k*rva ronda..nagyon zavaró :S -
Chris Lowe #125405 Megnéztem a boxutca műsort, azt kell mondjam igazi profi munka, megszólitják a nagy öregeket a végén a sauberes klip meg hab volt a tortán. Anno az RTL max a minardi nyolcadrangú akárkit bírt megtalálni. -
Elkezdődött a harmadik szabadedzés:
stream
parkoló :
-
Az elég szégyen lenne ha megunta volna még féltávnál... Kimi motivációját nehéz megérteni miután elment az F1ből és leszólta azt, aztán Rally volt az isten, majd vissza F1be mert az a jobb. Én nem tudok rajta kiigazodni és nem is érdekel, mert logikátlan ahogy viselkedik. Ha most nem ad bele 150%ot akkor az gáz és jobb ha lelép, ha meg belead és Grozsan szépen csöndben túlnő rajta azzal semmi gond nincs. Nincs sehol kőbe vésve hogy Kiminél nem lehet gyorsabb... én nagy jövőt látok benne, persze nem ennél a csapatnál, hanem egy Ferrari, RB, McLaren szintő pilótaként akár VB címért is harcolva. -
Chris Lowe #125402 Raikonnen folyton kikap a franciátol. Megunta? -
caterhamek elég közel vannak -
madmanic #125400 kíváncsi leszek betiltják-e..
-
FP2:
-
Aszongya a kommentátor, hogy félreváltott. -
ez hogy sikerült?:D -
-
Technik-Coup in Valencia: Red Bull mit Doppeldiffusor-Trick -
Végre már Button autója is versenyképes
-
p2 stream