182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #125472 Grosjean figyelt arra, hogy Raikkonen versenyet elqrja, de igaza van, ez nem az ovoda. -
precise #125471 alonso:D -
hanta #125470 Üdv!
Lehet a neten élőben, magyarul nézni a futamot? -
uhh láttátok a csajokat? :DD
az erkélyen volt a medence és ott álltak benne a bikinis csajok.. kemény :DDD -
medencében lazulóknak nincs szar életük... -
Színész. -
45 fokos az aszfalt.... -
precise #125465 most volt bbc-n összehasonlító kör hami vs vettel. Hami párat hibázott, vettel jobb íveket is használt plusz jobban kihasználta a pályát is. -
precise #125464 Kihagytam a példáult a mondatból.
Kérdésedből ítélve te nem láttad a többi hibáját amit nyomás alatt követett el, ebből következőleg nem ugyanazt a sorozatot nézzük. De mint írtam nem érdekel a téma, ha kell leírom 100x, hogy vettel az isten. :D -
IXEMGabeo #125463 ki ez a csávó, aki középen Wéber mellett ül a studióban? -
Azért mert egyszer Kanadában Button hibára kényszerítette?:))) -
Pimpula #125461 autosporton azt olvastam hogy az utolsó körben Vili kiütötte amikor a negyedik helyért csatáztak. -
precise #125460 Én nagyon nem foglalkoztam vele, amúgysem drukkolok embernek, csak csapatnak. Versenyzőkről csak véleményem van. Vettelről azóta rossz, mióta még az eset után két héttel is kb. h*lye balf*sz baromnak nevezte Karthikeynat, ilyenre nem nagyon láttam példát Vettel előtt. Az ilyet csak indulatból 1 órával az eset után tudom tolerálni, nem hetekkel később egy megfontolt nyilatkozatban.
De ilyenkor sem utálom az adott versenyzőt, csak boldogabb vagyok amikor nem egy neki a szekér. -
Igen erre gondoltam én is, voltak hibái, ennek ellenére én bírom a srácot, kell még pár év hogy tökéletes legyen, de mire a Ferrarihoz kerül Alonso helyére, már meg lesz a kellő tapasztalata. -
precise #125458 lásd tavaly Kanadát. egész évben első helyről indult a 2. körökben 6 mp-vel ment, egyszer kellett igazán nyomnia amikor button rajta volt, egyből el is dobta a biciklit. -
precise #125457 "Na meg vezetni is tudni kell, Vettel meg elég összeszedetten vezet, csak a versenytempóján kell javítani, mert azt vettem észre eléggé zavarja ha szorosan követik versenyen, képes hibázni."
Ezzel 100%-ban egyetértek. -
pff szarosok ezek -
Kommenteket inkább el se olvassátok... -
IXEMGabeo #125454 8. lett és 1 pontot szerzett... -
Kezdik ujra.
-
IXEMGabeo #125452 ez a futam sosem ment Webbonak:S
Persze megint az ő autója rakoncátlankodik...kezdődik a Vettel saga. Na jó most gonosz voltam, de remélem nem folytatódik ez a tendencia -
végén danica miért duzzog?:D -
Azért ne essünk túlzásokba, Webber is ugyanazzal az autóval megy, emlékezz vissza 2007-re, amikor először ment Kubica helyén Vettel a BMW-vel, és 7. lett Indianapolisba...Első f1-es versenyén...
Amennyi illegális elem van a redbullon, az megtalálható az összes többi csapatnál..
Képzeld el, hogy ha a Mercedes F csatornáját ők találták volna ki, akkor egyből betiltották volna, az F1 a fejlesztésekről szól, kitalálnak valamit, betiltják ennyi, ettől még nem szabálytalan valami.
Na meg vezetni is tudni kell, Vettel meg elég összeszedetten vezet, csak a versenytempóján kell javítani, mert azt vettem észre eléggé zavarja ha szorosan követik versenyen, képes hibázni. -
-
Ajj hadjuk már ezt ! FIA engedélyezte az összes újítást , hogy a picsába lenne illegális? Ha már Newey kitalált megint valami faszát akkor már az egész csapat csaló/illegális??
Mercedes se csaló a super DRS-el, Williams se a spécibb KERS-el, hiszen a FIA mindre rá bólintott..... -
Szujó FB-ról:
"BREAKING NEWS: Timo Glock orvosi tanácsra kihagyja a mai versenyt. Nagy a hőség, ezt betegen nem lehet vállalni. Legközelebbb pedig vigyázni a paellával, Timo!" -
precise #125446 -
Itt igazán az a lényeg, ami nem látszik :DD a francba, hogy Grosjean a Q2-ben jobb időt futott mint a Q3-ban, és az ottani szektoridő alapján, sima második hely:
Nincsen 'ha' az tény, viszont erre írtam hgoy Grosjean sokat bukott azzal a hibával, mert ő volt már ennél gyorsabb, pláne abban a szektorban.
-
Chris Lowe #125444 Rossz volt az autó, lágy gumival sem jutott q2be. Mindegy most rendbe rakják a gépet, kap új váltót. Ez a futam neki elment. -
Chris Lowe #125443 Az eddigiek alapján Maldonado és grozsan karamba benne van a rajtban bár szerintem most figyelnek majd. Most kéne a tavalyi agresszív hamilton, hogy ezzel a mekivel nekimenjen vettelnek (nem szó szerint) máskülönben szvsz sima vettel győzelem. Rai lehet 3dik, de a versenyt a középmezőnyben várom :
Kobayashi, Button, Alonso, Schumacher, Massa izgalmas vonat lehet.
-
qual szektorok:
-
IXEMGabeo #125441 nm láttam az edzést. Mi lett Webboval h 19.?:S:S
Ahogy látom ez nem Ferrari pálya, amit nem bánok. Maldonado megint ott van elől, nyilván a pálya karakterisztikája fekszik az autónak, ill inkább neki. Button 9? elég nehéz helyzetben van...A többit meglátjuk -
valencia. g2. repülés.
akkor holnap f1-ben is várható, hogy valaki fog repülni :D
-
-
Mindketten elcseszték a Q3-as mért körüket, nincs mit ezen szépíteni. :) -
Imádom ezt a szitut :P -
Szerintem nem ez volt a mondanivalóm lényege, de jogos. Mindenesetre még messze az idény vége, így remélem, hogy Kimi is meg Button is magára talál hamarosan. Ferrarinál a helyzetről nem kell szólni szerintem, a Mercinél meg Schumi.. Hát nem is tudom. Lehetséges, hogy a pechszéria mellett az is játszik, hogy szimplán eljárt felette az idő, mondjuk neki már nem nagyon kell mit leraknia az asztalra. Kíváncsi vagyok a továbbiakra, elég jó kis idény ez. -
Az több is lehetett volna...Grosjean simán sanszos volt a 2. helyre, elég komoly hiba volt az amivel behozta az utolsó mért körét. -
-
Chris Lowe #125433 Nem figyeltem az időket, mondjuk az a 8ezred tényleg túró.