182278
  • G_ArchAngel #125472
    Grosjean figyelt arra, hogy Raikkonen versenyet elqrja, de igaza van, ez nem az ovoda.
  • precise
    alonso:D
  • hanta
    Üdv!
    Lehet a neten élőben, magyarul nézni a futamot?
  • Krisztiam #125469
    uhh láttátok a csajokat? :DD
    az erkélyen volt a medence és ott álltak benne a bikinis csajok.. kemény :DDD
  • desigo
    medencében lazulóknak nincs szar életük...
  • Totti5
    Színész.
  • Master91
    45 fokos az aszfalt....
  • precise
    most volt bbc-n összehasonlító kör hami vs vettel. Hami párat hibázott, vettel jobb íveket is használt plusz jobban kihasználta a pályát is.
  • precise
    Kihagytam a példáult a mondatból.

Kérdésedből ítélve te nem láttad a többi hibáját amit nyomás alatt követett el, ebből következőleg nem ugyanazt a sorozatot nézzük. De mint írtam nem érdekel a téma, ha kell leírom 100x, hogy vettel az isten. :D
  • IXEMGabeo
    ki ez a csávó, aki középen Wéber mellett ül a studióban?
  • Totti5
    Azért mert egyszer Kanadában Button hibára kényszerítette?:)))
  • Pimpula
    autosporton azt olvastam hogy az utolsó körben Vili kiütötte amikor a negyedik helyért csatáztak.
  • precise
    Én nagyon nem foglalkoztam vele, amúgysem drukkolok embernek, csak csapatnak. Versenyzőkről csak véleményem van. Vettelről azóta rossz, mióta még az eset után két héttel is kb. h*lye balf*sz baromnak nevezte Karthikeynat, ilyenre nem nagyon láttam példát Vettel előtt. Az ilyet csak indulatból 1 órával az eset után tudom tolerálni, nem hetekkel később egy megfontolt nyilatkozatban.

De ilyenkor sem utálom az adott versenyzőt, csak boldogabb vagyok amikor nem egy neki a szekér.
  • bubi
    Igen erre gondoltam én is, voltak hibái, ennek ellenére én bírom a srácot, kell még pár év hogy tökéletes legyen, de mire a Ferrarihoz kerül Alonso helyére, már meg lesz a kellő tapasztalata.
  • precise
    lásd tavaly Kanadát. egész évben első helyről indult a 2. körökben 6 mp-vel ment, egyszer kellett igazán nyomnia amikor button rajta volt, egyből el is dobta a biciklit.
  • precise
    "Na meg vezetni is tudni kell, Vettel meg elég összeszedetten vezet, csak a versenytempóján kell javítani, mert azt vettem észre eléggé zavarja ha szorosan követik versenyen, képes hibázni."

Ezzel 100%-ban egyetértek.
  • bubi
    pff szarosok ezek
  • Master91
    Kommenteket inkább el se olvassátok...
  • IXEMGabeo
    8. lett és 1 pontot szerzett...
  • mcmoha
    Kezdik ujra.
  • IXEMGabeo
    ez a futam sosem ment Webbonak:S

Persze megint az ő autója rakoncátlankodik...kezdődik a Vettel saga. Na jó most gonosz voltam, de remélem nem folytatódik ez a tendencia
  • passatgt
    végén danica miért duzzog?:D
  • bubi
    Azért ne essünk túlzásokba, Webber is ugyanazzal az autóval megy, emlékezz vissza 2007-re, amikor először ment Kubica helyén Vettel a BMW-vel, és 7. lett Indianapolisba...Első f1-es versenyén...
    Amennyi illegális elem van a redbullon, az megtalálható az összes többi csapatnál..
    Képzeld el, hogy ha a Mercedes F csatornáját ők találták volna ki, akkor egyből betiltották volna, az F1 a fejlesztésekről szól, kitalálnak valamit, betiltják ennyi, ettől még nem szabálytalan valami.
    Na meg vezetni is tudni kell, Vettel meg elég összeszedetten vezet, csak a versenytempóján kell javítani, mert azt vettem észre eléggé zavarja ha szorosan követik versenyen, képes hibázni.
  • bubi
  • Master91
    Ajj hadjuk már ezt ! FIA engedélyezte az összes újítást , hogy a picsába lenne illegális? Ha már Newey kitalált megint valami faszát akkor már az egész csapat csaló/illegális??

Mercedes se csaló a super DRS-el, Williams se a spécibb KERS-el, hiszen a FIA mindre rá bólintott.....
  • zzeN
    Szujó FB-ról:

"BREAKING NEWS: Timo Glock orvosi tanácsra kihagyja a mai versenyt. Nagy a hőség, ezt betegen nem lehet vállalni. Legközelebbb pedig vigyázni a paellával, Timo!"
  • precise
  • b-type
    Itt igazán az a lényeg, ami nem látszik :DD a francba, hogy Grosjean a Q2-ben jobb időt futott mint a Q3-ban, és az ottani szektoridő alapján, sima második hely:
    Nincsen 'ha' az tény, viszont erre írtam hgoy Grosjean sokat bukott azzal a hibával, mert ő volt már ennél gyorsabb, pláne abban a szektorban.

• Chris Lowe
    Rossz volt az autó, lágy gumival sem jutott q2be. Mindegy most rendbe rakják a gépet, kap új váltót. Ez a futam neki elment.
  • Chris Lowe
    Az eddigiek alapján Maldonado és grozsan karamba benne van a rajtban bár szerintem most figyelnek majd. Most kéne a tavalyi agresszív hamilton, hogy ezzel a mekivel nekimenjen vettelnek (nem szó szerint) máskülönben szvsz sima vettel győzelem. Rai lehet 3dik, de a versenyt a középmezőnyben várom :
    Kobayashi, Button, Alonso, Schumacher, Massa izgalmas vonat lehet.
  • b-type
    qual szektorok:

• IXEMGabeo
    nm láttam az edzést. Mi lett Webboval h 19.?:S:S

Ahogy látom ez nem Ferrari pálya, amit nem bánok. Maldonado megint ott van elől, nyilván a pálya karakterisztikája fekszik az autónak, ill inkább neki. Button 9? elég nehéz helyzetben van...A többit meglátjuk
  • ScarY MAN
    valencia. g2. repülés.

akkor holnap f1-ben is várható, hogy valaki fog repülni :D

• RatBaG #125439
  • Kit--Kat
    Mindketten elcseszték a Q3-as mért körüket, nincs mit ezen szépíteni. :)
  • pedobear
    Imádom ezt a szitut :P
  • csabush
    Szerintem nem ez volt a mondanivalóm lényege, de jogos. Mindenesetre még messze az idény vége, így remélem, hogy Kimi is meg Button is magára talál hamarosan. Ferrarinál a helyzetről nem kell szólni szerintem, a Mercinél meg Schumi.. Hát nem is tudom. Lehetséges, hogy a pechszéria mellett az is játszik, hogy szimplán eljárt felette az idő, mondjuk neki már nem nagyon kell mit leraknia az asztalra. Kíváncsi vagyok a továbbiakra, elég jó kis idény ez.
  • b-type
    Az több is lehetett volna...Grosjean simán sanszos volt a 2. helyre, elég komoly hiba volt az amivel behozta az utolsó mért körét.
  • RatBaG #125434

• Chris Lowe
    Nem figyeltem az időket, mondjuk az a 8ezred tényleg túró.