182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Fuck You FIA 
-
IXEMGabeo #125713 ez még mindig apróság, mert csak véleményt nyilvánított, de akkor is kicsit logikátlan Vettel ebben a szituban is rá nem jellemző módon.
Idén kicsit fura, gondolok itt a Karthikeyanos esetre is. Tavaly előtt és most sem volt ilyen, mint idén...szerintem biztos bosszantja belül, hogy nincs világverő autója, de el kell viselnie. Ennek ellenére semmivel sem viselkedik rosszabbul, mint a Hami-Alonso páros 07-ben vagy éppen Montoya-Villeneuve páros, amig aktívak voltak... -
Wlanseraf #125712 Te tényleg nem érted azt hiszem:DDD láttál már autó versenyt? hogy is szoktak védekezni?
Mert amit írogatsz éppen az kb olyan mintha azt mondanád! ha nincs előttem az autó simán megelőzöm! tehát teljes gázzal neki megyek hátulról:DDD mert ha nincs ott akkor én ott elmegyek:DDDDDDDDDDD kb ilyen színvonalas amit írsz... -
Ne legyél buta, itt ér először a vonalhoz PM, egyértelmű, hogy a "falról visszapattanó" autó ugyanúgy kiforgatná Hamiltont, ahogy a valóságban is történt kicsivel később.
-
utólag ez a kép milyen sokat mond :DDD
-
Csak szólok, ha ott a fal, akkor Maldonadot nem kell leszorítania Hamiltonnak, mert már rég a falban pihen a verda. -
Imádom, mikor ezzel jönnek, hogy a vonal egy fal kéne hogy legyen :) Ha ott fal van, és Hamilton így letolja Maldonadot, ahogy most, akkor ugyanúgy kiesik mindkettő, esélye se lett volna lassítani PM-nek, hogy LH mögé kerüljön vissza. Tehát ha fal lett volna, biztos több helyet hagy Hamilton, mert nem akar kiesni. Viszont akkor Maldonado elment volna belső íven. Akkor most hogy is van ez? :) -
precise #125706 kis oktatás:
-
-
precise #125704 "ráadásul úgy gondolja, ez a momentum közvetetten befolyásolta is a kiesését."
Többen hallották, hogy furcsa hangja van a renault motornak, gondolom megint basztatták a motorvezérlést, (úgy rémlik, hogy az be van tiltva, valami egyen cucc van) szóval ha nem akartak volna csalni talán nem állt volna meg a motor.
Istenem add, hogy ez az ember többet ne legyen VB, minden pillanat ami neki rossz, nekem öröm. -
precise #125703 Ez hülye. Az előzési pont féktávján ahol sokszor egymás mellet mennek, volt egy éles felni darab, na arra rámegy valaki és legjobb esetben vége a futamának, ha rosszul pattan fel a cucc akár még a hungaroring/massa eset is megtörténhetett volna.
Amikor egy évig a földön húzta az első szárnyát akkor érdekes nem kritizálta a bírókat.
Nem vagyok pilóta drukker/fanboy, de ezt a nyomorékot egyre jobban utálom, remélem nem jön a ferrarihoz. -
Vettel a bírókat kritizálja
Egyre szánalmasabb ez a gyerek... -
-
precise #125699 0:15-nél érdekes tudott hagyni helyet. Ha ezt csinálja PM-mel szemben akkor most jobban állna a bajnokságban. De mint írtam ha nem is ő volt a hibás, megérdemelt már egy ilyet, egyszerűen túl agresszív.
-
Wlanseraf #125698 Semmi nem volt csak úgy vette a kanyart PM mint Walaki a BL1-en a rajnál az első kanyart:D -
Autósport...
Ha van eszed/ tapasztalatod akkor tudod, hol előzz és hol ne. Bár ez itt egy pont előzési hely, de a Schumis esetnél (#125661) külső íven próbált előzni, ebbe benn volt hogy kigyorsításkor nem fog azon gondolkozni, hol van a mögötte lévő. Maldonaldo vagy átvágja azt a kanyart és elengedi Hamiltont vagy lefékez és vissza megy mögé. Maldonaldo a hibás szvsz. -
IXEMGabeo #125695 sok sikert 
-
Aha persze.... Én meg részt veszek az olimpián... -
IXEMGabeo #125693 indulhatnak a találgatások -
Hamilton előrébb volt,szóval PM-nek ugyanúgy el kellett volna vennie,mintha Monacoban a fal jön.ezt nem tette meg,ezért egyértelműen hibás,de a 20 mp büntetés azon nem segít semmit,hogy a gyapotszedő ezen vagy 10 pontot bukott...
a lentebb linkelt videón JPM meg egyszerűen hülye volt,külső íven és műfüvön akart elmenni?mit gondolt,hogy MSC majd csak úgy maga elé engedi?ez autóverseny,Hamilton is elmondta tegnap a nyilatkozatában:csak úgy nem engedsz magad elé senkit... -
Chris Lowe #125690 Az izomból vezetők épp ezért többször buknak, ez a maldonado hami eset annyira várható volt...hami a tegnapi esetnél akit felsoroltam bárkivel ütközött volna, mert küzdősebbek.
Vettel az idei egyetlen győzelmét annak köszönheti, hogy raikonnen volt mögötte és ő meg visszavett amikor látta, hogy nem enged vettel, ha izomagyú jön akkor buktak volna. -
Chris Lowe #125689 Van pár pilóta aki nagyon erősen védi a pozícióját, ilyen schumi alonso massa hami vettel ők épp ezért elég sűrűn kerülnek kétes szituba és van aki biztosra megy, keresi a tuti helyzetet az előzésre plusz könnyebb megelőzni is. Ilyen Button, raikonnen, kovalainen vagy akár hakkinen. Ők nem izmoznak, inkább visszaveszi a lábát a gázról és próbálkozik a következő kanyarban, ez utóbbiak ésszel vezetnek. -
Nem értek egyet, Hamilton abban a helyzetben volt, hogy mivel előrébb volt amikor befordította az autót, jogában állt az ívet megválasztani. Ez egy klasszikus védekezésiforma, nem ugyanaz mint amikor egyenesben tereled le a melletted lévőt.
Amikor ugyanezt csinálta Kubus 2010-ben Silvertosneban az egyik kanyarban Alonso ellen és az a pályán kívül előzte meg, meg is büntették (mármint Alonsot). De idézhetném a 2008-as Spa-i Kimi vs Hamiltont is.
Sajnáltam nagyon Hamilton, simán kéne vezetnie a VB-t még ezzel a kieséssel is, ha nem ilyen nyomorék a McLaren box.
-
Wlanseraf #125687 Csak az eleje szól neked:) -
Wlanseraf #125686 Igen 1-et kéne hagynia.. az egyenesben... 110% Maldonado hibája.. csak elvakult Hamilton utáló mondhatja hogy ez Hamilton hibája volt:DDDDDDDD
Egyszerűen nevetséges ezt állítani, akkor megbocsájtható ha ez volt ez első verse valakinek amit nézett... egyébként szánni való idióta...
És teljesen közömbös Hamilton számomra... -
Osztom. Jól mondta Wéber, a vonal egy láthatatlan fal. Amúgy is szabály van rá hogy 1 autónyi helyet kéne hogy hagyjon védekezésnél nem ?
Mind1, Hamilton is és Maldonado is hibás volt. -
Nem értek egyet.
Szerintem (!!!) kiterelni a pályáról nem szabad.
Volt annó egy ilyen nagyon veszélyes, talán irwine-t rakták ki a fűre (talán schumacher) valami célegyenes végén a boxutca kijáratánál. Ott mindenki sípolt, hogy hű meg hú, veszélyes, stb.
Ez ugyanaz csak kisebb sebességgel kanyarban.
Szerintem (!!!) arra kényszeríteni egy másik versenyzőt, hogy az a baleset elkerülése miatt elhagyja a pályát geciség. Megérdemelte Hamilton, hogy kiesett!
(SAJÁT VÉLEMÉNY) -
Én.
-
Sztem meg teljesen rendben lévő dolog...teszem azt itt is bent kellett volna maradnia Hamilton-nak??!
vágás -
-
IXEMGabeo #125680 a poén az, hogy alig látszik meg rajtuk a kor. Talán egy hangyányit lett ráncosabb Schumi:D
Alonso feje mintha szélesebb lenne max ennyi -
Jaja...mindhárman több mint egy évtizede is ismerték már egymást..olyan furcsa ebbe belegondolni.:D még emlékszem 2006ban Schumi utolsó versenyére....és akkor eszembe jut hogy 6 éve volt:D hihetetlen , Button első győzelme....nem ma volt :D -
IXEMGabeo #125678 érdekes belegondolni, hogy a 3 úriember 30-on túl van már:O
Erről a pódiumról még Button és Webber hiányzik, akik a régi érából valók:)
De La Rosa úgy sem fog dobogó közelbe kerülni:) -
Legjobbak dobogón, a bónusz pedig a VET OUT és HAM OUT
-
Ha lassabban ment volna vissza simán egybe marad a gumi... -
Kimi:D:D:D -
IXEMGabeo #125674 Massaáé volt nagy, hiányzott a gumi közepe és a 2 széle rajta volt a jobb első futóműn:D:D:D -
Olyan tempóban ment vissza ahogyan tudod... az hogy 70el vagy 120al megy már olyan mindegy. Abban ilyenkor csak reménykedni lehet hogy minél kisebb kárt okozzon a foszéadozó gumi. Vagy megáll a pályán és még az esélyt sem adja meg magának hogy folytathassa. -
G_ArchAngel #125672 Ferrari, Renault es Mercedes motor akkor is, most is:) -
badoer #125671 Gilles Villeneuvenek volt egy defektje és ő is nyomta sietett a bokszba mire beért egész kerék kiszakadt felfüggesztéstöl mindenestől együtt