182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #125957 Sokan vannak ezzel igy: Bruno Senna, Pic, Grosjean...stb:) -
Elmúlt 10 évben 5x Ferka nyert :P :D -
MSC rég nyert,itt lenne az ideje -
Formula.hu
Íme az RB8-as különleges festése, mindkét autóra több, mint 25000 rajongói fotó került fel...
-
Ez mi? Annak a képregényrajzolónak az áldozatai, akit linkeltél? Ezek kötötték fel eddig a gyerek miatt magukat? :D
(Marha apró, nem látni mi akar ez lenni.) -
-
-
G_ArchAngel #125950 Lotus promo kepek -
Vasárnapig tönkre teszik az emelőket teljesen xD -
IXEMGabeo #125948 jól van nem kell már poszt visszaolvastam...:) -
IXEMGabeo #125947 üüdv srácok, mi lett Maria de Villota sorsa? Kaposváron vok alig olvasok hireket -
ezek után röhej lesz ha megint elbasszák
http://sportgeza.hu/forma1/2012/07/05/800-szor_cserelt_kereket_hetfon_a_mclaren/ -
-
-
Elmúlt 10 győztes Silverstone-ba
-
-
Pimpula #125941 A McLaren gyártja az egységes elektronikai rendszert amit használnak az F1-ben, Indycarban, NASCAR-ban, LMS-ben, Moto GP-ben, WRC-ben meg még kismilliós másik sorozatban. -
lírát. -
G_ArchAngel #125939 Hetvegen Kimi es Romain az uj Batman filmet fogjak promotalni:)
-
Pengőt? -
Adj nekik kölcsön pár száz milliót :D -
Laceee #125936 Normális tesztpályán kell tesztelni rendesen felkészített pilótákkal... -
G_ArchAngel #125935 Szegeny Marussia csapatot nagyon megtorhette a tortenet, igy nem lesznek kepesek pontokert harcolni:/
(szar a kedvem, hejj!) -
Szoktak ilyet csinálni, nem új dolog. Ez egy promóciós esemény volt, hogy nekik női tesztpilótájuk van, ez mostanában divat lett, hogy akarnak újra női F1es versenyzőt. Kiküldték hogy nyomja egy kicsit és kész... ennyi. Csak a befejezés rosszul sikerült. -
Laceee #125933 Azért nem is tesztelhetett volna rendes pályán, egyáltalán mi értelme beültetni egyenesvonalú teszthez ? -
állítólag nem volt szuperlincsze sem... -
Viszont elgondolkodtató, hogy a költségkímélés miatt ilyen nem megfelelő biztonságú szarokon kénytelenek egyesek autóba ülni, még akár PR bemutatóra is, mint ez a reptér. Ha lehetne tesztelni, akkor vsz Kubica sem holmi rallykon baszta volna el az idejét. Amikor itthon száguldozott Button, komolyan nem értettem, hogy miért: elég egy hiba - legyen az műszaki v. vezetési - és máris bekövetkezhetett volna egy La Manshoz hasonlatos tragédia. -
F1-es ECU-t használnak mindenhol? Én nem tudtam..konkrétan Az IC esetében a McLaren ECU-t használják. -
Ez egy egyszerű amatőr pilóta hiba volt. Senkit nem terhel felelősség.
Ha te vezetsz egy autót és hirtelen felengeded a kuplungot miközben tolatsz, vagy lecsúszik róla a lábad nekimész valaminek, azért nem azt fogják büntetni aki ott állt, hanem téged, mert hibáztál. Sajnos ez a hiba nagyon sokba került szegénynek :(. -
Látod a térképen hogy hol van a kamion? ennyi erővel 1 kmeres körzetben ne legyen semmi... a pilóta elbaszta, ennyi a történet. Kár mást, vagy másokat okolni miatta. A kamion nem a pályán volt és biztos nem csak az volt ott hanem más felszerelések és emberek. Pechére így történt. -
A szervezők is egy nagy barmok. Mit keresett ott az útba az a szar kamion?
amatőrök. Gondolom megfelelő tájékoztatást se kapta meg, hogy mi miként van. Baleset-megelőzésért aki(k) ott felelős az remélem kapni fog. -
Ez egy kivételesen szerencsétlen eset volt...ezért nem fogják erőltetve fejleszteni a kabintetős dolgokat...szerintem...vagyis erre az esetre hivatkozva elég hülyén hangzana. -
Nem a sebesség öl, hanem a lassulás. -
Mindenesetre azért nekem is kicsit furcsa hogy 40km/h-nál sérült a plexi vagy a bukó annyira hogy koponyatörése lett.
Mikor leirták több helyen, hogy a puskagolyónak ellenáll a plexi és hogy több 100 tonnát kell kibirni a sisaktestnek.
Mindegy megtörtént az eset, ezekután sztem felgyorsulnak a bukókeretes vagy a kabintetős fejlesztésekre a szabály kidolgozás .
Ha megnézzük Senna, Massa és Maria eseteit mindegyiknél a sisak egyetlen gyenge pontja miatt következett be sulyos sérülés. -
Big Boss Hu #125923 ECU-val minden autós találkozott, mivel ma már minden motort egy ecu vezérel-.-
szóval maradjunk a lefulladásgátlónál
Nem ez volt az első tesztje ugyebár, bár tapasztalatlan volt igaz, de elég furcsa ez a baleset. Az meg egy jó kérdés, hogy a "box"-al szemben miért volt fejmagasságban nyitva egy teherautó rámpája... -
nem kezdo ow...olyan aki nem találkozott ECU-val addig.
(két helyen használják egyébként) -
Ő hibázott. A lefulladásgátlót nem ismerte hogyan működik. 40el gurult felemelte a gázról a lábát a lefulladásgátló működésbe lépet és puff.....Kezdő OW autósok 80%a ha nem több bele esik ilyen hibába. -
Szerencsétlen lány még mindig örülhet,hogy "csak" ennyivel megúszta.
Kiderült már,hogy műszaki hiba volt vagy ő hibázott? -
-
lehet az idióták azon állva nézték a pályát?