182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #126796 Koba és Perez 5. és 6.
Sauberrel az a gond, hogy az időmérőn és az esős körülmények közt nem igazán gyorsak egyébként az élmezőny tempóját tudják -
Hát pályán kívülről való előzés szép...úgy, hogy volt helye...hát ez is egy paraszt dolog...4 kerékkel fehér vonalon túl volt és Button biztosított helyet....
Erre Mezei megszólal " Milyen jól gyorsított ki a Red Bull" xDDD Gecc ettől az embertől a falra mászok xDDD -
IXEMGabeo #126794 rajtnál balesetet szenvedett és az első vezető szárnyát elvesztette... -
IXEMGabeo #126793 Button 3. lesz. Szép előzés Vetteltől -
madmanic #126792 teljesen rendben volt, frissebb gumikon sokkal gyorsabb volt...
Az, hogy a kisgyereknek nem tetszett és hadonászik ahelyet, hogy vezetne, sajna senkit nem érdekel.. -
Massával mi van? -
Akkor is meg rohadhatnak. Világ színvonalú verseny...világ nyelvet nehogy már ne értsék meg . -
IXEMGabeo #126789 talán kibírják...ez nem Montreal az sokkal jobban koptatja a gumikat az a pálya -
Hamilton viszlát 
-
Be kell jönni a lágyért. -
Az Olaszok értik, és gondolom azért mert így jobban megértik egymást nem? Gondolom ha magyar lenne a versenymérnököd és mint magyar versenyző elvárnád hogy angolul beszéljetek hogy a parasztok megértsék a TVben miről van szó... :D XD -
De nagyon is képbe vagyok. 1,5 mp hátrányt okozni a 2. helyezettnek biztosan fair dolog ... Ha 2mp-vel lett volna gyorsabb Hamilton Vettelnél, és az egyenesben úgy elmegy hogy nem okoz neki hátrányt, úgy oké, sőt Alonso mellett is így megy el, mint a rakéta abból sincs gond, arra azt mondtam volna hogy ja, megértem hogy elmegy, de nem volt másodpercekkel gyorsabb... Akárki akármit mond, hátrányt okozott, és ez pozícióba is fájt. Nézd meg a köridőket majd.
És nem azt mondtam hogy szabálytalan, hanem hogy bunkó dolog. A kettőt nem kéne keverni. -
Alonsoék mé nem angolul beszélnek??? Ennyi erővel Wookie nyelven is beszélhetnek, senki se érti csak ők... -
IXEMGabeo #126783 Raikkonen megnyeri?:D -
Középső etap rövidebb volt és a végén már nagyon csúszott. -
IXEMGabeo #126781 lol lehet nem fogják a gumik bírni? Schumit jókor hozták ki -
IXEMGabeo #126780 lemaradozik:D::DD Mezei új szót alkotott -
Hamilton Vettel mögött. :D -
:))))
hát most nagyon nem vagy képben :)
Mi a fészekért ne lehetne visszavenni egy körhátrányt?..és, miért ne lehetne egy előzéssel hátráltatni az előzendőt...ahol nem szélárnyékból vagy DRS-sel mennek el az az előzés mind hátráltatás.
Körhátrányba bárki kerülhet, szép lenne ha nem vehetné vissza.. -
Akkor örök eltiltás, az alap, de így tök oké volt. :) -
Koba fog nyerni, neki most jön a lágy. -
Az le van szarva ha 1 tizeddel megy jobbat mint az élen haladó és úgy a leggyorsabb kör bakker :D xDDDD áááá ajjjjj istenem....wááá agyamat eldobom sokszor tőletek :D. Ez most -1 pozíció volt amúgy Vettel számára.
Mondom nem vagyok Vetteles, de képzeljétek oda Vettel helyébe a kedvenceteket. Mondjuk ha Alonsoval történt volna ez, vagy pont Hamiltonnal. -
Hogy lett volna már Hamilton Vettel mellett? Ekkora idióta egy kommentátort... -
IXEMGabeo #126773 Alonso megint megúszta egyébként:) Hamilton egy kicsit jobban zavarhatta volna őt is -
még is Hamilton legyorsabb kört ment akkor ... nem lesz bünti. -
IXEMGabeo #126771 és Button megelőzi Vettelt:D:D -
Mert nem gyorsabb annyival, mint látod körök óta Alonso mögött ragadva megy, és mindezek mellett Vettel-t HÁTRÁLTATTA. Mert 1, Előzött bebújt Vettel mellé ezzel amint láttad a képeken kb. 1,5 mp-t bukott Vettel, mivel kibillentette a ritmusból.
Fogadni mernénk ha fordítva lenne, Hamilton már anyázna. Úgyhogy így is nézd a dolgokat. -
Alonsonak lengetik a kéket? :)
(láttam hogy nem) -
Shelton #126768 de ha egyszer sokkal gyorsabb volt, mint fetlike akkor miért kellett volna mögötte maradnia? áruld már el.. -
20 éve nem láttam ilyet, jó volt megint ilyet látni. -
Köszönjük Hamilton...igazából ezek után ne várja senki hogy kedves lesz Hamiltonnal a nép. Ez egy igen bunkó dolog volt, még akkor is, ha nem ütközik a szabályokba. Nem vagyok Vetteles, de egyet értek vele, hogy ne szóljon már bele az élen harcolók dolgába egy MÁR lekörözött versenyző... -
IXEMGabeo #126765 pedig megteheti h visszaveszi a körét, ha gyorsabb...megint fel fogják fújni ezt -
az vicces lenne :D -
Hamilton ezzel a húzásával nem lesz népszerű... -
IXEMGabeo #126762 :D:D:D Hamilton ütné ki Alonsot -
Sose könnyű. -
Buttonnek biztosan könnyebb akkor :D Végül is csak egy Alonso meg egy Vettel van előtte :D... -
IXEMGabeo #126759 ezt nehéz lesz Alonsonak megnyernie -
Jön a lágy megint és akkor eltűnik ismét. :) -
Jó reggelt.