182278
  • IXEMGabeo
    Koba és Perez 5. és 6.

Sauberrel az a gond, hogy az időmérőn és az esős körülmények közt nem igazán gyorsak egyébként az élmezőny tempóját tudják
  • Ulvar
    Hát pályán kívülről való előzés szép...úgy, hogy volt helye...hát ez is egy paraszt dolog...4 kerékkel fehér vonalon túl volt és Button biztosított helyet....

Erre Mezei megszólal " Milyen jól gyorsított ki a Red Bull" xDDD Gecc ettől az embertől a falra mászok xDDD
  • IXEMGabeo
    rajtnál balesetet szenvedett és az első vezető szárnyát elvesztette...
  • IXEMGabeo
    Button 3. lesz. Szép előzés Vetteltől
  • madmanic
    teljesen rendben volt, frissebb gumikon sokkal gyorsabb volt...

Az, hogy a kisgyereknek nem tetszett és hadonászik ahelyet, hogy vezetne, sajna senkit nem érdekel..
  • Botond #126791
    Massával mi van?
  • Master91
    Akkor is meg rohadhatnak. Világ színvonalú verseny...világ nyelvet nehogy már ne értsék meg .
  • IXEMGabeo
    talán kibírják...ez nem Montreal az sokkal jobban koptatja a gumikat az a pálya
  • desigo
    Hamilton viszlát
  • Botond #126787
    Be kell jönni a lágyért.
  • Ulvar
    Az Olaszok értik, és gondolom azért mert így jobban megértik egymást nem? Gondolom ha magyar lenne a versenymérnököd és mint magyar versenyző elvárnád hogy angolul beszéljetek hogy a parasztok megértsék a TVben miről van szó... :D XD
  • Ulvar
    De nagyon is képbe vagyok. 1,5 mp hátrányt okozni a 2. helyezettnek biztosan fair dolog ... Ha 2mp-vel lett volna gyorsabb Hamilton Vettelnél, és az egyenesben úgy elmegy hogy nem okoz neki hátrányt, úgy oké, sőt Alonso mellett is így megy el, mint a rakéta abból sincs gond, arra azt mondtam volna hogy ja, megértem hogy elmegy, de nem volt másodpercekkel gyorsabb... Akárki akármit mond, hátrányt okozott, és ez pozícióba is fájt. Nézd meg a köridőket majd.

És nem azt mondtam hogy szabálytalan, hanem hogy bunkó dolog. A kettőt nem kéne keverni.
  • Master91
    Alonsoék mé nem angolul beszélnek??? Ennyi erővel Wookie nyelven is beszélhetnek, senki se érti csak ők...
  • IXEMGabeo
    Raikkonen megnyeri?:D
  • Botond #126782
    Középső etap rövidebb volt és a végén már nagyon csúszott.
  • IXEMGabeo
    lol lehet nem fogják a gumik bírni? Schumit jókor hozták ki
  • IXEMGabeo
    lemaradozik:D::DD Mezei új szót alkotott
  • Botond #126779
    Hamilton Vettel mögött. :D
  • b-type
    :))))
    hát most nagyon nem vagy képben :)
    Mi a fészekért ne lehetne visszavenni egy körhátrányt?..és, miért ne lehetne egy előzéssel hátráltatni az előzendőt...ahol nem szélárnyékból vagy DRS-sel mennek el az az előzés mind hátráltatás.
    Körhátrányba bárki kerülhet, szép lenne ha nem vehetné vissza..
  • Botond #126777
    Akkor örök eltiltás, az alap, de így tök oké volt. :)
  • Botond #126776
    Koba fog nyerni, neki most jön a lágy.
  • Ulvar
    Az le van szarva ha 1 tizeddel megy jobbat mint az élen haladó és úgy a leggyorsabb kör bakker :D xDDDD áááá ajjjjj istenem....wááá agyamat eldobom sokszor tőletek :D. Ez most -1 pozíció volt amúgy Vettel számára.

Mondom nem vagyok Vetteles, de képzeljétek oda Vettel helyébe a kedvenceteket. Mondjuk ha Alonsoval történt volna ez, vagy pont Hamiltonnal.
  • tobias88
    Hogy lett volna már Hamilton Vettel mellett? Ekkora idióta egy kommentátort...
  • IXEMGabeo
    Alonso megint megúszta egyébként:) Hamilton egy kicsit jobban zavarhatta volna őt is
  • Master91
    még is Hamilton legyorsabb kört ment akkor ... nem lesz bünti.
  • IXEMGabeo
    és Button megelőzi Vettelt:D:D
  • Ulvar
    Mert nem gyorsabb annyival, mint látod körök óta Alonso mögött ragadva megy, és mindezek mellett Vettel-t HÁTRÁLTATTA. Mert 1, Előzött bebújt Vettel mellé ezzel amint láttad a képeken kb. 1,5 mp-t bukott Vettel, mivel kibillentette a ritmusból.

Fogadni mernénk ha fordítva lenne, Hamilton már anyázna. Úgyhogy így is nézd a dolgokat.
  • Botond #126769
    Alonsonak lengetik a kéket? :)

(láttam hogy nem)
  • Shelton
    de ha egyszer sokkal gyorsabb volt, mint fetlike akkor miért kellett volna mögötte maradnia? áruld már el..
  • Botond #126767
    20 éve nem láttam ilyet, jó volt megint ilyet látni.
  • Ulvar
    Köszönjük Hamilton...igazából ezek után ne várja senki hogy kedves lesz Hamiltonnal a nép. Ez egy igen bunkó dolog volt, még akkor is, ha nem ütközik a szabályokba. Nem vagyok Vetteles, de egyet értek vele, hogy ne szóljon már bele az élen harcolók dolgába egy MÁR lekörözött versenyző...
  • IXEMGabeo
    pedig megteheti h visszaveszi a körét, ha gyorsabb...megint fel fogják fújni ezt
  • Zomil
    az vicces lenne :D
  • desigo
    Hamilton ezzel a húzásával nem lesz népszerű...
  • IXEMGabeo
    :D:D:D Hamilton ütné ki Alonsot
  • Botond #126761
    Sose könnyű.
  • Ulvar
    Buttonnek biztosan könnyebb akkor :D Végül is csak egy Alonso meg egy Vettel van előtte :D...
  • IXEMGabeo
    ezt nehéz lesz Alonsonak megnyernie
  • Botond #126758
    Jön a lágy megint és akkor eltűnik ismét. :)
  • Ulvar
    Jó reggelt.