182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #126836 nem kifejezés...száraz körülmények között megint ott tartunk, mint tavaly. Mindig ez van ígérgetnek aztán még a végén a dobogóhoz is kevesek -
Szégyen a Mercedes teljesítménye
2012
7 Schumacher
10 Rosberg
2011
7 Rosberg
8 Schumacher -
paj01 #126834 Nem egyszer volt példa már hasonló előzésre, csodálkoznék ha büntetnének.Rakjanak oda fekvőrendőrt vagy vami csuszosabb felületet aztan nem lesz ilyen...régen talán voltak is ott huplik? -
Nem beszélve arról, hogy Vettel felzárkózni is csak azért tudott, mert körökön keresztül szélesítette a pályát, hogy gyorsabb legyen... Ennek sima Alonso, Button, Vettelnek kellett volna lennie... -
Elvileg... Ez full szabálytalan és versenyben ráadásul vissza is kellett volna engednie Buttont Vettelnek. Elméletben még futam után kaphat büntit ezért... -
Nagyon nagyon jó futam volt. Grat Button-nek, nagy kár, hogy Vettel előzését nem szankcionálták, teljesen szabálytalan, ahogy ezt Jenson a rádióban mondta is... A pálya a fehér vonalig tart, azt négy kerékkel elhagyva (ahogy ezt Vettel tette) nem szabad, előzni így meg pláne. Ez ha jól tudom büntetést vonna maga után... Úgy látszik a Red Bullnak mindent szabad :/ -
paj01 #126830 Kubica sehol nem volt akkor 13. volt...Sztem a kaotikus időjárás még inkább odafigyelésre kéne késztesse a versenyzőket, hogy mondjuk ne szopassa halálra a VBért versenyző pilótát... -
Nem szólt bele vzz :DDD
Volt még egy valag kör...nehogy most azzal gyere, hogy ezen múlt a győzelem, mert én szégyellem el magam..
Megelőzte-ennyi, a cirkusz meg hasonló volt mint amit anno Rubinho vert le a Brawn-ban Timo ellen, felesleges. -
Mekkora volt a különbség akkor Kubica és Hamilton között időben az adott körökben? És az is egy kaotikus futam volt hozzá teszem, és ha jól emlékszem akkor Kubica ott saját magának pozícióért küzdött.
Itt ez a szitu még mindig nem ugyanaz amikkel próbáltatok érvelni. Ez egy száraz körülmények között kaotikus mentesen ugyanolyan taktikával tarkított csata volt, ahol látványosan direkt szélesített Vettel. Nem hasonlítható össze eddig egyik szituációval sem amit mondtatok. -
IXEMGabeo #126827 igen és a Sauber is -
Ne gyere már ezzel, igyekszem elfogulatlanul állást foglalni, tartsd tiszteletben, és ne gyere azzal hogy akkor biztos mást mondanék.
Nem mondanék mást. -
Lauda mekkora geci kérdésekkel jött:D -
Pedig rohadtul nincs igazad!
Beleszólni az első helyért folyó csatába,csak azért,hogy "milyen fasza gyerek vagyok körhátrányból!"sztem simán paraszt hozzáállás!!! -
IXEMGabeo #126823 :D így kéne a versenyzőknek sajtótájékoztatót adni -
Már múltkor is ez volt. Máshol ez már régóta így működik. -
paj01 #126821 Egyszer tudna Rai a top3ba kvalifikalni... Lotus ugyanazt tudja versenyen mint RB, csak a gyenge kvalik miatt szopnak allandoan. -
Nagyon komoly így élőben a pódiumról Laudával
-
Ja értem...Még mindig nem tetted oda a saját kedvenc pilótádat Vettel helyébe, így nem tudod megérteni amiről beszélek. Semmi gond, nem mindenki értheti.
Vettel meg ezek szerint úgy felhúzta ezen magát, hogy ha már lúd legyen kövér alapon ő is csal egy picit és akkor egálban lesznek. Kb. ez lehet a szitu. -
IXEMGabeo #126818 mi a fene? dobogóról adnak interjút?:D -
Hülye digok. Nagyon piszkos az egész vezetőség. Még mindig emlékszem arra a cikkre ahol ki elemezték Sumi ki lépésének okát... -
paj01 #126816 2008 Brazilia...Kubica visszavette a körét Hamiltontol, emiatt vettel megelőzte Hamiltont...majdnem a VB ment el neki rajta szal ez ahhoz kepest semmi:) -
Ezt elvileg büntetni kell. -
IXEMGabeo #126814 kíváncsi leszek a véleményekre, bár már így is a RB-t a MafFIA csicskásainak nevezték burkoltan...pláne ilyen kétes szituációk után, mint, amiket vitatnak sokan... -
Akkor ilyen alapon meg felesleges a fehér vonal felfestése a pályára, sőt aszfaltozzák le és direkt szélesítési lehetőséget adjanak a pilótáknak, sőt engedjék a szabályok hogy ezeken a pontokon előzhetnek a pilóták.
Add be Ecclestonnak egy papíron, még a végén támogatja és kapsz belőle pénzt :D -
Kicsit széles lett de legalább betapadt.
-
IXEMGabeo #126811 ha paraszt, ha nem paraszt dolog nem szeretem Alonsot nem kötelező neki szurkolnom. Ferraris voltam régen, de ezt a bandát nem szeretem -
IXEMGabeo #126810 Attól függ, hogy Whitingék mit beszélnek meg a versenyzőkkel. Erről van szó...Ahogy Wéber is mondta hasonló csaták voltak már ebben a kanyarban, úgyhogy sztem nem érdemel büntetést...
megjegyzem, hogy én is háborogtam a 2009-es spai eset miatt, de egy az egyben ugyanaz a helyzet és ott még Raikko vagy 3 autót lehagyott -
Milyen pro megfordulós zászlós technika van. -
???!
maga az előzés max 2-3 tized időveszteség volt Vettel-nek, az hogy utána kiesett a ritmusból...na az meg már legyen a saját baja, talán ha kevesebbet integet. -
Továbbra is igazán paraszt dolog valaki ELLEN szurkolni.
Nem értem miért nem lehet valakinek? -
Kár hogy nem pontosan emlékszel.
Akkor meg Charlie volt a fasz, mert azt mondta hogy oda kilehet menni szélesíteni a bukótérbe a rajtnál, amit ki is használt Kimi...ezért nem büntették. -
IXEMGabeo #126805 akkor ott van a 2009-es Spai eset, tökmind1 most megint lázadás lesz Vettel ellen, hogy nem tud előzni, holott a csúszkálásain kívül voltak ma szép manőverei... -
IXEMGabeo #126804 szomorú vagyok, hogy Alonso vezet...remélem lehagyják a Ferrarit nem akarom h ez a Domenicali féle csapat vb legyen... -
Na ha ezt összetudod hasonlítani ezzel azt megnézem.
Ott monszun eső volt a pályán, és Kubica leszorította Massát. Itt ilyenről szó sincs. Ezért teljesen más a két szituáció. -
IXEMGabeo #126802 Kimi is ezt csinálta Spaban ugyanez az eset volt és kapott büntit? nem -
Kurva szép volt. Pályán kívül :D
Előtte meg már vagy 10szer szélesítette a pályát. -
Így van.....Dögöljenek meg hogy így jobban megértik egymást, a csapat meg a versenyző...hülye parasztok, így van...LÁZADÁS!!! xDDDD -
Kis naiv Button.
Vettelt otthon úgysem büntetik meg... -
IXEMGabeo #126798 Volt már ilyen a Massa-Kubica 2007-es eset Fujiban is hasonló volt...
Ezért nem fog kapni büntit Vettel viszont 100% h Hamiltonnak be fog szólni a RB:D -
Mondom képzeld oda a kedvencedet Vettel helyébe és biztos vagyok benne hogy más lenne a te nézeted :).