182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ugyanmár. Mindig előttük végez egy csomó élmenő, nem véletlenül. Az hogy egyes etapokon nem látványosan lassabbak az nem azt jelenti, hogy gyorsabbak. Jó középcsapat, de sose lesznek világverők. -
Én néztem! Azzal hozott, ezért ugatom! :D De ezek szarnak bele, csak nyomják az okosat! :) -
Live Timingot nézted, hogy ilyen biztos vagy?
Kiváncsi vagyok a szektoraira. -
De nézz köridőt, ne a levegőbe beszélj! Hát hogy a viharba ne nyert volna vele? :D Istenem segíts! -
IXEMGabeo #126912 3x írtam csak le, hogy Vettel nem jutott azáltal előnyhöz, hogy elhagyta a pályát párszor... -
Ennyi, nem tudod megmagyarázni az ellenkezőjét, csak puffogsz :) -
IXEMGabeo #126910 mondhattam volna én is neked, hogy visszaolvasás powa, de nem tettem... -
IXEMGabeo #126909 pfff... -
Ennyi! Teljesen igazad van. -
Ez elég valószínű, viszont valahogy nem jön össze. Addig meg hiába...szvsz óriási sanszokat hagynak ki a középcsapatok, azért mert nem lépték meg azt a lépcsőt ami az élvonalat a középmezőnytől elválasztja.
Ez igaz a versenyzőkre és a csapatokra is, ekkora sansz már nagyon régen volt a kezükben, és talán nem is lesz többet.
Ehhez képest villantgatnak.
Kimi az egyetlen aki ténylegesen élvonalbeli.
Perez is, ha róla beszélünk, nagyon nagyokat megy, de nincs ilyen luxus hogy beragad Hulkenberg mögé..meg lehet tenni egy McLaren-ben, de nem egy Sauber-ben. -
Mondjuk ezt maga Button is mondja azonnal az eset után rádión a csapatnak... Sok mindent lehet mondani Buttonről de , hogy nyafogós lenne és alaptalanul vádaskodik azt nem. Teljesen igaza volt, szabálytalanul taszították le a dobogó második fokáról. -
Ssshiiiiiiiiittt. -
Egyértelmű, hogy azért ment kijjebb Button mert látta, hogy Vettelnek esze ágába se volt a pályán belül fordulni. Simán elfért volna.
Button egyébként mindig hagy helyet a másiknak, ő nem szokta leszorítani a másikat. Legalábbis az én emlékeimbe ez alakult ki róla. Tavaly Kanadát felhozhatjátok példának, de azon kívül nem emlékszem másra.
Ő a legfairebb versenyző a mezőnyben szerintem. -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=126879]#126879[/URL]
-
Ez tény, bár nem hiszem hogy Jenson ezt követően nyomta neki... Nem is azzal van a baj, hogy megelőzte, hanem azzal, hogy teljesen szabálytalanul tette mindezt, ráadásul ugyanezt művelte az előtte lévő körökben is, hogy fel tudjon kapaszkodni Buttonre. -
paj01 #126901 Annyit még vettelékről, hogy masfel kör volt még hátra az előzés után es ezalatt button kapott 3mp-t vetteltől. Elfogyott az a gumi...Button volt a sitting duck:D -
FB-ről:
"Jenson Button’s second pitstop was a NEW WORLD RECORD!! The stationary time was an incredible 2.31 seconds!"
Azige' -
A közelében nem volt a két autó egymásnak. Ennél talán nem is voltak közelebb, max egy nagyon picivel :) -
Chris Lowe #126898 Sauberhez még valami:
ha egyszer valahogy a top 5 be kvaliznak ott kő kővön nem marad csak az alázás. Ja és tökmindegy melyik pilótával érik el a top 5öt...
Santander, Vodafone, Red bull helyet nyerne egy tökfehér autó chelsea felirattal. :-D
-
erről videót -
IXEMGabeo #126896
időmérős tempójukon kellene javítani. Illetve esőben mindig megszívják
-
Ha szerinted itt Vettel van előrébb, akkor nincs miről beszélni...
-
IXEMGabeo #126894 Most megint, sőt mindennél jobban ők a csalók. Vettel is most csaló lett úgyhogy nem jött jól az ilyen kétes szituáció... -
De mi a szarért vitatkozunk mi ezen?!Majd eldöntik a nálunk okosabb emberek. -
Chris Lowe #126892 Ezt a futamot a sauber nyerte, kérdés nem fér hozzá! Bődület mit mentek, perez ha nem kap büntit simán dobogós helyen végez! Ráadásul a feltartás amit okozott értelmetlen volt mert akkor mindkét pilóta bejutott a q3ba, ő meg kiesett. Mindegy ez van, viszont 12röl Kobayashi 5 perez 18rol 6. Rai is szépet ment viszont érdekes, hogy kerékcsere után hardon egyből leggyorsabb kört ment...nem logikus vagy egyből üzemi fokot ért el, aztán már csak romlott. Érthetetlen.
Button szintén komoly volt, valszeg a fejlesztés bejött neki. A Ferrari meg erős ez itt tökéletesen látszott, massa hibázott is kvalifikálni sem tud, indycarban a helye. -
Túllihegitek szerintem... Button nagyon lelassult a végére. Ha nem abban a kanyarban, akkor máshol előzi meg Vettel, vagy akár a következő körben ugyanott. Tény, hogy egy elcseszett előzés volt, csinálhatta volna sokkal szebben is, de hát na, így sikerült. Jelen szabályok mellett Buttonnek szinte esélye nem volt a pozíciója megvédésére. -
paj01 #126890 Kivancsian varom hogy dontenek...RBnel mar amugy is halmozodik a gond mert a motorvezerles is problemas volt:) -
IXEMGabeo #126889 ja és ahogy pajjal mondtuk a poros ívre mehetett le, amivel nem nyert nagy tempót túlzottan. Gumik miatt csúszkált Vettel is és nyomta neki. A végén Button alatt fogyott el a gumi és azért érte be. Leszarom, hogy szimulátorozol én is toltam itt ott, de vedd észre azt, hogy Buttonhoz nem ezért került hozzá Vettel, mert állandóan az utolsó körökben (csak szerinted) elhagyta a pályát és azzal még előnyt is kovácsolt...
Ezzel nem is fogok egyetérteni többen is osztják h baromság
Videon látottakról tovább nem kívánok nyilatkozni, ha lesz időm több példát is előkeresek neked, ami hasonló eset és szankciók nélkül történt -
Buttonnak kellett volna elvenni a gázt,mivel Vettel előtte volt és simán bekanyarodott..
Tisztán látszott felülnézetből,hogy Vettel rántott a kormányon,attól tartva,hogy Button neki megy.. -
én inkább úgy mondanám, hogy nem veszített annyi lendületet, mint amennyit kellett volna neki, ha a pályán fordul... -
paj01 #126886 hát nem tudom..vettel nagysagrendekkel jobban gyorsitott ki. Azon a poros festekes aszfalton se egyszeru az..plusz a kerekveton is atkuldte. Button kozel sem tudott maradni 2x is meguszott a mclaren alatta. -
talán 2x - 3x is lement a pályáról négy kerékkel... -
Ha ott el akar fordulni ahol volt a hely, akkor el kellett volna vennie a gázt, mert a gumik már kevesek voltak ehhez a manőverhez. Ezt elkerülendően nyomott egy kövéret és lement a pályáról.. -
IXEMGabeo #126883 minek kapott volna büntit? nem hagyta el teljes terjedelmével a pályát, egyébként az 1. kanyart többen is kiszélesítették többek között Hamilton ő sem kapott büntetést...célegyenes előtti ráfordítónál is szélesre vette Vettel, de az azért túlzás, hogy büntetést érdemelt volna... -
Na de pont ez az! Ha ott tartja esélye nincs így kijönni a kanyarból, mert Vettel is csúszkált már! Itt a lényeg, hogy nem tudta ott tartani, hát inkább csalt egy picit... -
paj01 #126881 09nél ha vettel belul tartja akkor is siman elmehetett volna...button nagyon csuszkalt mar. Felesleges volt kimenni viszont biztonsagosabb. -
Button kellő helyet hagyott, az van amit mondok. Ha Vettel ott fordul, akkor nem előzi meg Buttont, ennyi. Ha pedig visszanézed az utolsó pár kört, láthatod, hogy végig szélesíti a pályát, amiért szintén nem kapott büntit, ha ez nincs be se éri Buttont... -
Vodafone McLaren Mercedes - The Official Page
Jenson Button’s second pitstop was a NEW WORLD RECORD!! The stationary time was an incredible 2.31 seconds! -
mindegy, mert Spa-ban is csak a rajt utáni első kanyarra vonatkozott, azaz az első körre.
-
IXEMGabeo #126877
nem vitatkozom tovább, elemezzétek ki a kigyorsításokat a féktávokat is és, hogy mennyi helyet hagyott Button. Jó szórakozást...
Egyértelmű Maldonado, Hamilton valenciai esetnél sem volt megegyezés...