182278
  • Master91

• Ulvar
    "Massa 7 évvel ezelőtt állt utoljára dobogón Hockenheimben."

Istenem de egy kurva szar oldal...légyszíves innen ne linkelj már mert akkora baromságokat írnak hogy FÁÁÁJ...
  • pedobear
    20+1 érdekesség a Német Nagydíj után
  • kifli
    ott mindketten levágták...
  • Master91
    Pénteken ha lehet, kimegyek
  • pedobear
    köcsög alonzó ezt is megúszta és még sok ilyet

Valaki a Hungaroringen szombat este kenje be Alonso rajtrácsát disznózsírral!
  • pedobear
    Ecclestone ott is volt, meg nem is a Német Nagydíjon
  • bosco05 #127069
    Kinek mi :) Azért akkor sem nevezhetsz 30 éves embereket pisisnek :)
  • Master91

4:19-től.
  • Master91
    jeeeeeeee!
  • Kit--Kat
    A nap előzése.
  • nearo
    Szerintem meg amikor Hamilton visszakörözte Vettelt, akkor Vettel pont annyi időt veszített, amennyivel Button mögé jött vissza a boxból később. Büntessük meg Hamiltont!
  • b-type
    Én azt láttam hogy Hamilton otthagyta Vettel-t az előzés után, ment Alonso után...ennyi.

Nekem nincs indulat ezekben a mondatokban, max hitetlenség, mert azt látom, hogy nálad pl. az hogy ha valaki kört kapott, az valami olyasmi mintha vagy mehetne is a pit-be, vagy ha vissza is előzhet valakit az max a sereghajtóknál esetleg a középmezőnyben történhet, de semmiképpen sem az élen állóknál.
    Vettel-t megzavarta...ez akkor is úgy lenne, ha a 'ggében autózott volna, de az hogy Vettel hogy kezelte le a visszaelőzést arról egy valaki tehet: Vettel,...ha körökön keresztül ezen kesereg akkor nagyon sokat bukik, ha fél körig akkor kevesebbet...ez Hamilton-tól teljesen független.
  • FeikG
    A 80'-as években,amikor én voltam huszonéves,én is azt hittem és szartam a fél világot,de hidd el ez idővel sajnos megváltozik
  • bosco05 #127062
    Ebben mondjuk van némi igazság, mármint, hogy közöttük beragadt, viszont azt is látni kell, hogy a szabályok szerint megteheti. Nem túl szép, de igazából teljesen szabályos.
  • FeikG
    Látod ezért nem vitaképes egyik álláspont sem,mert a tények helyett,az érzelmek és az indulatok határozzák meg a szavakat...
    Mert ha Hami gyorsan átment volna mindkettőjükön az más,de közöttük lébecolt (ahol egyébként egy lekőrözöttnek semmi keresnivalója)így csak akkor nem akadályozza Vettel,ha Hamiltonnak drukkolsz..
  • b-type
    Ja, de addig Alonso mögött nem volt zavaró, de Hamilton-ról már le kellett szakadnia hogy ne zavarja a légáramlatai??!
    Ez nem stimmel, ami valószínű, az az hogy Hamilton megelőzte, Vettel-nek az, elég láthatóan, nem tetszett, és kiesett a ritmusból, ezért lemaradt.
    Ezekkel viszont meg kell tudni birkózni.
  • bosco05 #127059
    Szerintem először pillants az adatlapokra, hogy kik a pöcsök. Másodszor Vettel biztos SG fórummal kel és fekszik. Szerintem ma sem fog aludni miattunk. Harmadszor pedig ez nem egy vitatható szituáció volt, hanem teljesen egyértelmű :)
  • FeikG
    Hogy joga volt azt nem vitattam!
    Amit vitatok,hogy miért csinálta?!És nem 2-3 tizedbe került,teljesen leszakadt Alonsorrol,pedig folyamatos jött fel rá addig.
    Azt nem számolod bele,hogy le kellett maradnia,ne utazzon szélárnyékba,ami ugye nagyobb gumikopást eredményez..
  • Ulvar
    Pedig nagyon úgy tűnik. Jelenleg Webber előrébb van mint Vettel összetettben :).

Aki még megérdemelne VB címet a két RBR pilóta közül, az jelenleg Webber. Csendben, tisztán versenyezve ott van VB 2. helyen fél távnál.
  • b-type
    Az hogy nálad szabálytalan még nem jelenti azt hogy ezt az FIA-nak és a csapatoknak is el kell fogadni....nem beszélve a másként vélekedőkről.
    Hamilton-nak joga van/volt vissza venni a körét, értelme nem sok volt.
    Viszont nem hátráltatta Vettel-t, mert akkor nem eredt volna Alonso után...és még mindig tartom hogy az előzés az Vettel-nek max 2-3 tizedbe került, a többit saját maga tette hozzá azzal hogy hőbörgött ahelyett hogy vezetne.
    Valóban Montoya-nak drukkoltam :) ...sajnáltam hogy elment.
    ..és most valóban Hamilton-nak drukkolok, és Grosjean-nak...és a legjobb páros sztem Ferrari Alonso-Hamilton, illetve McLaren Hamilton-Grosjean.

De mindezektől függetlenül, Vettel a pályán kívül előzött, ami szabálytalan, és Hamilton-nak joga volt visszavenni a körét.
  • FeikG
    Megérdemel Alononso még1 vb címet,de az egyelőre nem idén lesz
  • Ulvar
    Remélem én is, hogy kirakja, így -2 ellenfél Alonsonak
  • FeikG
    sztem rengeteg vitatott szituáció van amit így is úgy is meg lehet ítélni.
    Mint ahogy már korábban is írtam,ebben a topicban elsősorban az dönti el,ki kinek szurkol.
    Mint ahogy nálad,teljesen tiszta volt,Hami vissza vett köre,nálam nem,mert egyértelműen,azzal a szándékkal tette,hogy Vettelt megzavarja és segítsen a csapattársának abban,hogy könnyebben felzárkózhasson.
    Ez pedig nálam,teljesen szabálytalan...
    De ezt el tudom fogadni,mert tudom neked meg ő az egyik kedvenced és ez így volt akkor is amikor még Montoyanak szurkoltál.
    Azt viszont már kevésbé tolerálom,hogy az idejáró "kis pöcsök" 70 %,csak azért jön,hogy rúghasson egyet Vettelen..
    Mind1,remélhetőleg tanult belőle és legközelebb,már nem lesz ilyen nagyvonalú és időben kirakja a kis majmot parkoló vágányra
  • Ulvar
    Sehogy. Túl egyértelmű szituáció. Akkor nem lett volna ha Button tényleg kitereli a francba, de erről szó sincs.
  • b-type
    Sztem sem volt kiszorítva Vettel, azért kerestem rá erre az esetre, mert itt aztán végül is tényleg ki lett rakva Alonso, és (szvsz) még is jó döntést hoztak a bírák, hogy vissza kell adni a pozícióját....az más kérdés hogy ezt nem rögtön közölték.

Vettel-t ha nem büntetik meg, azt nem is tudom hogy magyarázták volna ki.
  • Ulvar
    Csak kicsit hasonló, mert Kubica itt kiszorította Alonso-t, aki a baleset elkerülése miatt levágta a pályát, ezzel jogtalan előnyt szerzett, de még mindig nem ugyanaz mint ami tegnap volt, mert itt kivezetésről szó sem lehet. Az meg a versenybírák szíve joga, hogyan döntenek. Ez sokkal vitatottabb szitu...bár lehet jobb lett volna ha Alonso vissza adja a pozíciót. Bár ez az az év amikor szinte lehetetlen volt előzni normálisan.
  • b-type
    Kicsit hasonló eset, Alonso vs. Kubica Silverstone-ban:
    youtube
    Itt is áthajtásost kapott Alonso pályaelhagyásból származó előnyszerzésért,...bár vitatták, mert a kommunikáció nem volt egyértelmű és elég gyors a versenyigazgatóság és a Ferrari között.
    A Ferrari azt kapta az eset után, hogy a versenyigazgatóság szerint vissza kellene adnia a pozíciót, de még nincs döntés...és amíg tököltek, addig Alonso szerzett még pozíciót, és már nem volt egyértelmű hogy mi a jó döntés, végül is áthajtásost kapott.
  • bosco05 #127048
    Nyertél :)
  • Ulvar
    Ez ilyen tipikus pózer kép :D. Alonso már hajaz a kacsaszájra! :D
  • kifli
    faszakép :)
  • mcmoha

• HTS s3rg1nh00
    kaki
  • szabii98

na ki van ott bal hátul?? naki??:DDD
  • desigo
    Kimi
  • Master91
    Linkbe, mert nagy.
  • Master91
    Button?
  • G_ArchAngel #127039
    Massa
  • bosco05 #127038
    Találós kérdés:

Kinek a szavai ezek?

"I’m already looking forward to Hungary – it’s a special place for me, and I feel really encouraged that we can have another great race next weekend."
  • bosco05 #127037
    Jogos :D Hajrá! :)