182278
  • desigo
    nah hajrá xD
  • Master91
    Remek! Nincs hang M1-en! csak a kommentátorok mikrofonjából lehet hallani az autókat. Vicc.....
  • nearo
    szerintem végigmegy, de lesz vele valami gebasz, vagy simán csak elcseszik a taktikáját, és ezért nem lesz dobogón
    inkább arra tippeljünk, hogy Maldonado most kit fog ma kiütni ;)
  • IXEMGabeo
    bajnokok és Grosjean és Grosjean nyeri a futamot úgy, hogy még balesetet is fog okozni
  • G_ArchAngel #127435
    Azt eszrevettetek, hogy az elso 3 sorbol 5 bajnok es Grosjean indul?:)
  • RatBaG #127434
    brundlet is ugyanúgy elhajtják a picsába, ha épp olyanjuk van.
    befejezhetnétek már ezt az állandó fikázást. szujó pl pont az az egyik ember, akire nem lehet panasz.
  • pedobear
    24H Spa 16:00-ig megy közben

• IXEMGabeo
    jaj, de nagy troll vagy te is Én valahogy azt érzem, hogy a rajtnál lesz általa baleset
  • repvez
    én azt nem értem, hogy ha annyira reklámozták, hogy megvan az engedély, hogy a rajtrácról is csináljanak riportot akkor miért csak itt látható a futam elött, a többi futamon miért nem mászkál végig és kérdezget vagy a paddocban a kiesett versenyzőket megkérdezgetve?
  • G_ArchAngel #127430
    Tippeket: Grosjean latni fogja a kockas zaszlot vagy a DRS enabled jelzest sem?:)
  • IXEMGabeo
    nem szidtam Szujót, nincs vele gondom. Ha Webber eltolta, akkor eltolta nem adott neki semmi pofont...
  • Totti5
    Nem kérdezett senkitől aki nem akart válaszolni, de lehet más adót nézek.
  • Totti5
    Ugyan ezt csinálja és ugyan így Martin Brundle és neki sem nyilatkozik mindenki. Szujó profi... nem kellene fikázni.
  • G_ArchAngel #127426
    A BBC/Sky riporterek nem kerdeznek, ha a pilota nem akar interjut adni. Ennyi, nem atomfizika.
  • Chris Lowe
    Olasz, angol, német,spanyolnak nyilatkozik. Tegnap sem sikerült szujonak elkapni csak odadugta a mikrofonját. Leszarják a kis országokat.
  • IXEMGabeo
    persze meg a koncentráció fontos ilyenkor...mondjuk Szujó minden évben ezt csinálja. Ez a munkája és kész...
  • pedobear
    köcsög m1

a Himnuszra volt pofájuk rákeverni azt a szar zenét a stúdióban
  • Totti5
    Ezt a hülyeséget azért ne terjeszd ha lehet.
  • szabii98
    kép leírása: Eni való :D:D:D
  • Totti5
    Minden riporter ezt csinálja, másképp ezt nem is lehet. Próbál minél több embert elcsípni és megszólaltatni... akit tud tud, akit nem az nem. Nincs ezzel semmi gond.
  • badoer
    Lehet Webbert már lefárasztotta egy riporter.ilyenkor idegesek a pilóták futam előtt
  • szabii98
    én tűrném, de azért könyörgöm, nehogymár 14 perccel a rajt előtt másszon bele a pofámba...van rá rengeteg ideje :D
  • Chris Lowe
    Szujo továbbra is idétlen, kapott egy pofont webbertől, másképp nézve egy szaros magyar tv-nek baszik nyilatkozni. Bezzeg az olasznak tolja az interjút.
  • IXEMGabeo

Ezt Wéber Gábor csinálta xSADAD a kis kújon
  • IXEMGabeo
    én ilyen baromságért nem haragszom Webberre. Ha én versenyző lennék én se nagyon tűrném a riportereket pfejjj
  • pedobear
    úgy legyen :P
  • pedobear
    Szujót meg minket magyarokat jó pár versenyző leszarta

köcsög majom webber
  • IXEMGabeo
    reménykedem abban is, hogy Grosjean csinál egy rajtbalesetet aztán a végén a 2 Merci fog állni az élen a Sauberekkel együtt xDDD
  • joeperry
    Remélem, Szujót lecsapja valaki a rajtrácson, baromi idegesítő ez a tenyérbemászó, nagyképű stílusa.
  • IXEMGabeo
    Szujó jár kel:D Koba milyen szétszórt volt

Webber lepattintotta Szujót:D
  • G_ArchAngel #127410
    Boldog Szulinapot Fernando Alonsonak, kivanom, hogy Maldonado koccintsa eloszor
  • IXEMGabeo
    Norbiiii
  • Master91
    Nem tudom én se miért nem raktak feléjük valami tetőszerűt.
  • RelakS
    szépen lebarnuljanak!
  • goofy1984
    Miért a napon ülnek a műsorvezetők?
  • RelakS
    huáá XD
    HD-ben közvetítenek, most mégis minden SD-ben van, a logót kivéve XD
  • pedobear
    http://www.idokep.hu/felhokep/budapest
  • IXEMGabeo
    bazmeg ez a srác eskü olyan, mintha csüngne majom módjára egy faágon ha értenék a PS-hez megcsinálnám
  • IXEMGabeo

Ki ez a marha, aki Webbert próbálta utánozni?
  • IXEMGabeo
    Hamilton' s fault