182278
  • Totti5
    Bari ezzel az autóval hogy menne... pont rosszkor lépett le.
  • IXEMGabeo
    te nem tudod, de pár éve volt egy focimeccs amin azt hiszem a Forma 1-es versenyzők (Schumi, Rosberg, Massa, Fisichella, Baumgartner) és a színész válogatott mérkőztek meg egymással és Placigo Domingo pedig még játszott is a meccsen, ha jól emlékszem...Ismerettségi szempontból van köze az F1-hez
  • Totti5
    Láthatóan annyira kedveli az F1et mint te, és képben volt, szóval van köze hozzá. Amúgy meg a pilóták mindent elmondtak, csak most a körítés nem műi volt.
  • paj01
    vagy gro belehibazgatott box elott.
  • Master91
    De semmi köze az F1-hez...Valami régi pilóta, vagy csapat főnök, vagy akárki, akinek neve van az F1-be jobb lett volna.
  • paj01
    Ahogy nézzük... webberhez képest igen, de nem biztos, hogy szezon végén is ő lesz az elsőszámú üldöző. A többiek pedig közeledtek. Ferrarinak eddig kijött a lépés de nem mindig lesz ez így.
  • IXEMGabeo
    az rendben van, de a kiálláskor ott volt Hamilton mögött közvetlen. Én arra gondolok, hogy a kiállásuk után miképp nőtt meg a különbség.

Csak arra tudok gondolni h Hami volt gyors a hideg gumikon
  • Chris Lowe
    Bazze a Ferrarit még a lotus is veri konstruktőriben miközben ők még nem nyertek futamot. Massát már rég ki kellett dobni, kritikán aluli amit csinál.
  • b-type
    Ezt most ugye nem mondod komolyan vzz :)) Placido Domingo-t ismerni kell, komoly ember.
    Érdemes meghallgatni, még ha azt is gondolod hogy nem a te stílusod.
  • Count Adyn
    Hát Alonso növelte az előnyét, ennél jobban nem alakulhatott volna:) most lesz idő gatyába rázni kicsit ujra az autót^^
  • nearo
    Én tennék egy jó nagy hurkot a célegyenesbe... sőt, a rajtrácsot is eleve arra festeném fel. Mindjárt izgalmasabb lenne az egész. Aki rossz helyre kvalifikálja magát az fejjel lefelé rajtol.
  • G_ArchAngel #127550
    Egy kanyart is levagott.
  • Pimpula
    Én inkább a középső részen irtanám ki az erdőt és ott lehetne két hosszú egyenest építeni, ahol lehetne DRS-ezni.
  • paj01
    Hibazott...Lotusnal mondtak, tobbszor koszos reszre ment es emiatt belassult. Miutan lekopott a kosz gyorsabb lett. Ez megint azt erositi,hogy nem erdemes elhagyni a palyat lásd vettel németországban.
  • peetfire
    Tankolás jöhet
    Amúgy tényleg jó lenne egy új vonalvezetésű versenypálya...
    És hogy miből?Éppen most kapunk IMF segélyt...inkább pályára feccöljék mint hogy inkább megint ellopják..nem?
  • G_ArchAngel #127546
    Kis Senna meg hoz 3-4 ilyen futamot es talan jovore is maradhat.
  • IXEMGabeo
    Grosjean simán mehetett volna a futamgyőzelemért...ha valaki elmondja nekem, hol bukott 3 secet Hamihez képest a 2. kiállás után akkor kap tapsot:)
  • paj01
    Nem volna ez rossz, csak a celegyeneshez parszaz metert hozzakene toldani, hogy aki a technikas reszen kozel tud maradni elozni is tudjon. Kimi megint 2.:) Kimi idomerozni Gronyár meg versenyezni nem tud:D Ellehet donteni melyik a jobb. Ha Spaba nem nyer az öreg sehol nem fog..:)
  • allock #127543
    meg plusz egy gumiszállító és tankolás
  • ScarY MAN
    ott én is mosolyogtam és kényelmesen hátradőlve élveztem azt a kis időt :DDD
  • Chris Lowe
    A lotus nagyott taktikázott ma!
    Grojean feladata vettel finom feltartása volt raikonnen feladata, hogy 4 brutális kört menjen. A csapat idén talán először volt jó boxtaktikán, a két pilóta profin csinálta a programot, bár grojeannak volt 1-2 hibája. Sauber érthetetlen gyenge volt, merci kezd kínos lenni, Alonso hozta amit lehetett, mázlisan alakul számára az év.
  • HappyHunter
    Hát te is panaszkodsz vagy 200-at két óra alatt.
  • G_ArchAngel #127539
    Tobb, mint egy honap szunet...
  • peetfire
    Igen,kéne egy komplett új pálya,hosszabb egyenesekkel,versenyzésre alkalmas szélesebb aszfalttal...
  • Master91
    Miből építenék át? :D

Amúgy inkább Szújót akarom nézni hogy rohangál a paddocba, mint ezt a pislákolós szőke majmot....
    Ja meg mikor mesél valaki neki, bólogat vagy 200-at egy perc alatt. Jesszus
  • G_ArchAngel #127535
    Surgosen at kell epiteni ez a palyat, mert ha nincs eso vagy baleset, akkor meg egy fenyofa novekedese is tobb izgalommal jar.
  • IXEMGabeo
    Kiminek grat jól ment. Időmérős teljesítményére ráfér viszont a csiszolás...
  • Master91
    Akkor én voltam bekavarodva, franc ebbe a melegbe...
  • Armagedown
    Alonso 40 pont előnnyel az első maradt :)Mákja volt hogy csak ilyen nímandok végeztek előtte
  • Master91
    "José Plácido Domingo Embil KBE[1] (Madrid, 1941. január 21. –) spanyol operaénekes-tenor, karmester és operaigazgató, a „Három tenor” egyike."

Ehh ! Vicc! Mé nem az igazgató ment fel? Vagy akármelyik pálya munkás?
  • G_ArchAngel #127530
    2012-ben ez a legrosszabb futam volt, az teny.
  • IXEMGabeo
    mindig az 1.-nek adják át először:)
  • zzeN
    A 3 tenor egyike, Plácido Domingo.
  • IXEMGabeo
    ritkán mondom egy futamra, hogy szar, de erre nyugodtan rá lehet mondani. Taktikailag is maximum Kimi feljövetele volt érdekes és semmi más...
  • Master91
    Azt se tudom ki ez.
  • G_ArchAngel #127525
    Amugy a sok Aigner Szilard most remelem elgondolkodik az eso tanc letjogosultsagan.
  • zzeN
    És tényleg Domingo a "riporter"... Nem tudtak volna egy olyan embert szerezni akinek legalább köze is van az F1-hez.
  • Master91
    Vicc.....jobb mint a tavalyi, az igazi face palm volt....ráadásul nem a 3. helyezettnek kellett volna meg kapni először? oO vagy én vagyok be kavarodva?
  • Pimpula
    Ha egy kvalifikációt összeraknának normálisan akkor nem kéne sikátorban előzni, az autó meg van hozzá, meg igazából ha nyerni akar akkor itt is kell előzni. Aki akart az tudott.
  • IXEMGabeo
    ez nem kutya, de fémhulladék:D:D