182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Az is erdekes lenne.:D -
Akkor Massa helyére menjen Schumi! :D -
Szujó Zoltán
GYORSELEMZÉS: Ezzel a mai bejelentéssel az is biztossá vált, hogy Hamilton kiszáll a bajnoki címért folyó küzdelemből. Minden ötletet, fejlesztést titkolni fognak előle, mert azokat jövőre már a Mercedes (ezt még nem közölték, de majdnem 100 százalék) mérnökeinek fogja elmesélni. A hátralévő hat futam maga lesz a pokol Hamilton számára. Érdekes, a McLaren-vezérkar Szingapúrban még nagyon magabiztosnak tűnt Hamilton maradását illetően. Meg akarták tartani, de nem sikerült. Persze így utólag már érthető Button minapi nagyvonalúsága: "Ha kell, támogatom Lewist a bajnoki címért.". Persze, Jenson...:) Hogy Hamilton jól döntött-e, azt csak az idő fogja megválaszolni, de ne feledjük, annak idején egy gyenkélkedő Ferrarihoz érkezett egy bizonyos Michael Schumacher nevű úriember, aki csodát tett a csapattal. Hamilton döntésében szerintem az volt a legnyomósabb érv a Mercedes mellett, hogy 2014-ben új korszak kezdődik a Forma-1-ben. Jönnek a V6 turbómotorok, és az erőforrásokat 3 cég szállítja majd: a Renault, a Ferrari, és a... Mercedes. Bingó! Az pedig már csak hab a tortán, hogy Hamilton csapattársa, gyermekkori barátja, Nico Rosberg lesz a Mercedesnél. Valamikor, a közös gokartversenyek után pont valami ilyesmiről szövögették együtt az álmaikat Hamilton apuka autójának hátsó ülésén... -
Most olvasom, hogy Schumi helyere megy Hamilton. -
Hamilton-Schumacher két dudás egy csárdában effektus lenne...Rosberg marad a Mercinél,Schumacher meg visszavonul. SZERINTEM -
Hamilton Merci Perez McLaren!!
Na Perez jövőre megmutathatja! Hamiltonnál meg az a fő kérdőjel,milyen autót kap a Mercitől...:S -
azt mondjuk nem hinném:S -
Arre gondoltam en is, mi van ha Rosberg megy a Ferrarihoz, Schumi meg marad? -
Tényleg amúgy lehet Rózsi megy
( úgyse .. )
-
G_ArchAngel #129228 Ez kemeny, akkor MS-t nyugdijaztak?
Vagy megy Massa helyere? Esetleg Rosberg - Alonso a Ferrarinal? -
ezzel csak az a probléma,hogy a sauber továbbra sem élcsapat,a ferrarinál meg nem ma volt az utolsó alkalom,hogy 2 egyenlő kvalitású versenyzőt ültettek be az autókba-úgy is fogalmazhatnék,ott mindenképp van első és második számú pilóta,utóbbi nyilván nem lenne MSC,szóval én 95%-ra veszem,hogy mint versenyző nem folytatja tovább. -
Hamilton nem nagyon megy Ferrari-ba most már :) -
most végre megmutathatja mit tud. meglepett hogy koba helyett ő került előbb ki a sauberből. ha viszont hamilton a ferrariba megy, akkor ott lesz a 2 legjobb pilóta az sem lesz egy unalmas dolog -
vagy sauber vagy ferrari lesz figyeld meg, nem fogja abbahagyni még -
Ez a hir nagyon meglepett.
-
F1-lájv:
A Sauber hivatalos tájékoztatása szerint a megfelelő időben be fogják jelenti a 2013-as párosukat. A hírek szerint Jaime Alguersuari, a Toro Rosso ex-versenyzője érkezhet Perez helyére. A spanyol pilóta valószínűleg Kamui Kobayashi csapattársa lesz. -
Sauber F1 Team
After two years Sergio Pérez will change to McLaren next season. We will announce our driver line-up for 2013 in due course.
Tehát már szinte hivatalos. -

-
Ebbe bízok de baromira :/ Még maradhatna az öreg 2014-re... -
király:)
Már csak az van hátra, hogy Massa-t elvigyék a SAuberhez és ott lesz a hely a ferrarinal Schumáknak:) -
Lewis Hamilton to leave McLaren for Mercedes -
Szujó Zoltán
Brit és német források szerint ma bejelentik Schumacher távozását a Merc-től, és Hamilton érkezését. Őt Perez válthatja a McLarennél. -
Tartok tőle, hogy ez egy ideális körülmények között mért eredmény.
Valszeg, ha a pályán mész 200 körül (amikor már azért kel tolnia a levegőt rendesen), vagy mondjuk a '10-s úton tervezed elhagyni az országot, nem az M1-n stabil 120km/h mellett, és a zenét is hallgatod..azaz normálisan kocsizol, akkor ez a hatótáv jócskán lerövidül. -
Mikor vezettél utoljára egy huzamban 300 km-t?
250 km az Pestről bármelyik határig, vagy Eger oda-vissza. Értem hogy 500>250, de 250 km az nem kis távolság oda-vissza se, csak oda meg sok is. -
persze én sem úgy gondoltam,hogy ez most mekkora teljesítmény,de igazából ez ~2 év fejlesztése,szóval újabb 2 év múlva szerintem eljuthatunk akár a 800 km-es hatótáv környékére egy töltéssel,ami meg már igencsak fasza lenne. -
Szerintem szarkasztikusan mondta, mert túraautóval mint a neve is mutatja, túrákra szoktak menni, nem a sarki boltba :) -
125km-re van a közért? Költözz el szerintem. :) -
BEnyomhattad volna a cikket
552 kW und 1000 Nm Drehmoment: das SLS AMG Coupé Electric Drive geht in Serie
-
Az lehet, de gt autókkal általában a helyi közértbe szokás menni, ezért furcsállom csak.
Egyébként tisztában vagyok vele, hogy van aki megteheti, hogy arra használja, és a technológia is ezek szerint azért fejlődött rendesen a tesla óta. -
Aki ilyen mercit vesz az nem kocsival megy görögbe... -
Az már egész jó. Gondolom az a gyors töltés, ami ad az aksi élettartamának azért.
Érdekes, mit fognak kihozni ebből, vagy a hidrogéncellákból.
Azért az általad írt 3 órás töltéssel is egy Nyíregyháza-Polichrono(görög halászfalu, nagyon jó hely btw) távon legalább 5x kéne tölteni gúgli mapsz szerint, ami 15 óra. A töltésidő alatt lecsorogtunk oda a ignisszel, szal még van hova fejlődni. -
az is rekord,600 alatt
#129203 ha nálad van az adapter,3 óra alatt teljesen feltölt -
És hány kg az akku? -
Csak az sls inkább gt autó, mint városi ha jól tudom és ott baromi gáz, hogy 250km-t tudsz haladni, majd töltheted egy napig.
Teljesítményre már a tesla is jó volt. -
csak félig-meddig illik ide,de az AMG bemutatta a teljesen elektromos hajtású SLS-t...összesen 552 kW-ot tud,amit 4 elektromotor pakol össze a 4 keréknél,és 4 másodpercen belül van a 100-as sprint...átlagos használat mellett 250 km-t megy,azért ez már valami...csak lett a KERS-es fejlesztéseknek valami haszna az utcára is.
(mellesleg 45kg egy motor,összesen tehát könnyebb,mint az SLS V8-asa,ami 204-et nyom a mérlegen) -

-
hat nekem aztan mind1 hol van a palya, de VERSENYpalya legyen mint SPA, Monza ,Montreal, es ne valami epitett szar. -
ja vagy úgy, már jövőbe beszélünk bele. hát én is szívesebben látnék valami jó kis francia pályát a thai helyett. -
Várjá még nem hivatalos naptár, de ha így marad, szakadni fogok :D. -
June 16 America
November 17 United States
:D