182278
  • Krisztiam #130243
    egy hosszú műfű ráakadt a kocsijára :D
  • Master91
    Jövőre max. stabilabban fofnak 6.7. helyen vègezni. Hamiltonnak mi ez a füves cucc? Sztem pont akkor aludtam be :D
  • a.carkey
    Mert még nem ment el. A rajtja, ill. az, hogy beszorult Hamilton mögé, az qurta tönkre a versenyét. Mondom, még nem versenyzett ezen a pályán soha.
  • G_ArchAngel #130240
    Legures terben sem tudott menni Raikkonen. Grosjean is csak szenvedett. Lotus hozza a Renault megszokott evvegi formajat es lekapcsoljak a fejleszteseket. Vagy elszurjak.
    Nincsenek is mar Erictol nagyarcu nyilatkozatok, mint a szunet elott megszokhattuk.
  • Krisztiam #130239
    nah Hamilton-ból füves mém lesz :DD
  • desigo
    Jah csak a Merci sosem volt esélyes a top 3-ra se...
    De majd jövőre Hamilton csodát tesz.
  • HTS s3rg1nh00
    a Mercedes meg tiszta vicc,még a Sauber is meg fogja előzni őket,elég 1 jó eredmény tőlük...
  • Master91
    Mint ahogy a merci is.
  • pedobear
  • pedobear
  • desigo
    McLaren szépen csúszik lefelé...

1 Red Bull Racing-Renault 367
    2 Ferrari 290
    3 McLaren-Mercedes 284
    4 Lotus-Renault 255
    5 Mercedes 136
    6 Sauber-Ferrari 116
    7 Force India-Mercedes 89
    8 Williams-Renault 58
    9 STR-Ferrari 21
  • repvez
    A jővő évi autó egy elemét tesztelte ! :)
  • Totti5
    Ezért van a versenymérnök, aki a futam alatt mindig mondja a tutit amit a versenyzőnek be kell tartani, mert ha nem tenné, akkor a gumikat 10 kör után leradírozná a gépet meg elfüstölné.
  • Master91
    Mert a profi pilòta nem làtja a telementriàt,lehet úgy èrzi,hogy ahogy most megy spòrol a gumival,de a telemntria meg màst mutat.
    Mèrt kell ezen meg lepődni?
  • pedobear
    Fű autók
  • HTS s3rg1nh00
    pont azért,mert ezek versenyzők...nem a gumispóroláshoz vannak szokva,hanem a padlógázhoz (lásd MSC szereplését,akarom mondani vergődését is)
  • b-type
    ??!
    Kimi féltené a tabella ideiglenes 3. helyét? Minek...
    De egyébként szvsz bedarálja Hamilton és Webber is év végére...talán csak Button nem, a mostani kiesésével.
    Egyszerűen kevés a tempó...időmérésen mindig is az volt, és most már versenyen sincs meg az a 'akár nyerhetnek is'.
  • Chris Lowe
    Miért kell egy profi pilótának körönként elmondani, hogy vigyázz a gumira? Két dolog lehetséges, iszonyat rövid az agya vagy képernyőre akarnak kerülni...
    Asszem megválaszoltam.
  • HTS s3rg1nh00
    2014-ben azért sok dolog történhet az új motorok miatt...lehet a Merci még több előnyre tesz szert,mint most a V8-al...
  • desigo
  • pedobear
    Sok jót nem tudott hozzászólni. Elég nyögvenyelősen nyögött valamit a nézőknek. Azon idegeskedtem már, hogy ki tudja mondani amit akar és valaki más beszéljen már inkább.
  • a.carkey
    Kimi 3., így ha kekeckedik Hamiltonnal v. Massával, ő minden képpen a rövidebbet húzza. Először versenyzett itt ...
  • repvez
    valakinek megvan az a kép ahol egy torreádor ferraris zászlót lobogtat egy red bullos autó elött ?
  • bakkerman
    én már nem élem azt meg,hogy Lewis egy bitang autóval szétszopassa a mezőnyt nevetve és ismét világbajnok legyen
  • G_ArchAngel #130219
    Inkabb Vettel.
  • G_ArchAngel #130218
    Lol, BBC stab, Jordan, Coulthard nyomjak a Gangham Style-t:DDD
  • bakkerman
    aha szóval Vettel megint VB lesz,király,csúcs,fasza,örülök! De tényleg! Ja,mégse
  • Totti5
    Voltak jó előzések. DRS és az azutáni kombóban voltak jó akciók. Button és Kimi, meg a Sauberek gyenge szereplése miatt kevesebb volt az akció.
  • desigo
    Janika megmondta,hogy unalmas verseny volt :)
    Többet se lesz vendég.
  • G_ArchAngel #130214
    Illetve Vettel figyel, hogy ne lokdosse ki a tobbieket a palyarol. Van aki ez miatt kepes nullazni.
  • kozi001
    Alonso megérdemelné a 3-ast, de a Ferrari nem! Ellazázzák a szezon végére.
    A 2000 előtti évek jutnak eszembe amikor mindig kényelmesek voltak a fejlesztésekkel!
  • desigo
    Grosjean nem tört össze senkit
    fuckyeeeeah
  • Totti5
    Minden pálya fekszik nekik, hétvége előtt az A4es papíron. Borzalmasan gyenge a csapat, de ennek az is lehet az oka hogy már ezzel az idei autóval nem foglalkoznak, mert nincs miért.
  • G_ArchAngel #130210
    Eddie Jordan stylistjat meg Lakatos Mark is agyonverne... lila/ciklamen/ciganyvajda-mintas inget hogy engedhette a BBC a kepernyore?
  • Botond #130209
    Rajkusz hozta a tervet, nem lett dobogós, nem kell nyilatkozni. :)
  • desigo
    Vettelnek nagyon jót tett az,hogy nem esik szét alatta a RedBull.
    Bejöttek a fejlesztések ezért esély nem volt ma megközelíteni se őt se Webbert.
  • mcmoha
    Mercinek tenyleg fekszik ez a palya.
  • Peppus
    Nagyon megérdemli.. Szerintem a 2 is sok neki..
  • kozi001
    Alonso és a szúrós tekintet! :)

Hamiltonnal szerintem most h igazolt már nem nagyon foglalkoznak a Mekinél!
  • Chris Lowe
    Uhh ez nagyon ócska futam volt, irhatnám, hogy ha kimarad akkor jót tett volna a f1-nek. Ment a bohóckodás mintha a rajtot nem beszélte meg a 2 red bull... Massának kellett volna nyernie.
    Raikonnen olyan erőszakos mint egy nyuszi, vettel elmehetne színésznek talán még oszkárt is kapna. Meki, gyári merci, pocsék. Hulkenberg jó volt, grozsan egész évi bénázását faszán kihasználja az egész mezőny. Megérdemli.
    Ez a pálya már tavaly is gyenge volt, jól mondta raikonnen, hogy elég tv-ben... :-D
    felejtsük el gyorsan ezt a futamot.