182279
  • Ulvar
    Én eskü azt hittem viccel.
  • Minstrel
    Tejóég, MAGYAR ZÁSZLÓK!

• DasIsFuck

• bakkerman
    indiai nagydíj lévén szerintem nem véletlen,hogy indiai zászlók vannak a pódiumnál
  • passatgt
    mármint az indiai zászló? igen, szerintem az direkt van ott
  • Nohab
    Valóban úgy volt, de azért ezt jobban is meg lehetett volna írni. Hány olyan verseny volt, ahol izomból előzték meg az első helyről indulót? Nem sok. A hajrában több versenyző is lehetne esélyes, az is jót tenne a nézettségnek. S lehetne ezt még folytatni.
    Mindig azt írjátok, hogy unalmas az F1 a többi sorozathoz képest. Akkor most azokat is megírják, vagy csak itt szarabbak az írók?

Nekem még mindig meredek...
  • ShaiHulud
    SG-s volt regen :) nascar liga meg lfs
  • ShaiHulud
    ugye nem azt akarod mondani hogy Magyar zaszlonak hiszed az indiait? vagy mit is akarsz mondani?
  • b-type
    tényleg, rajta van az M1 logója a díjkiosztó hátfalán....
  • nearo
    ???
  • Tarajos Sül
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2012/10/28/a1_2012_10_28_3ckdemmk9y_tn.jpg]
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2012/10/28/a1_2012_10_28_j5pd0e3uws_tn.jpg]
  • Chris Lowe
    Mondjuk szerintem a nézettség szempontjából jobb az alonso vb, mert több a Ferrari szurkoló, de a red bull annyi pénzt tolt az f1-be, hogy azt nem hinném, hogy szívesen dobják.
  • Tarajos Sül

Tudja valaki, hogy mit vettem észre ezen a két képen? :)
    Ez a véletlen műve, vagy szándékosan van/vannak ott, és szándékosak olyan színűek? :)
  • Chris Lowe
    De ha több a fordulat akkor lehet feltűnik az ecceri embernek, hogy megrendezett és azért nem nézi. :-D
  • Peppus
    Inkább az a furcsa, hogy általában webbernél fordulnak elő kers problémák.
  • Botond #130556
    Az ideinél több fordulatot? 7 futamon 7 győztes? Nekem már a sumi éra óta meggyőződésem, hogy színház ez az egész, és annyira sport, mint a pankráció.
  • Palinko
    Alonso hatalmas pilóta és ezt ma is bebizonyította.

már máskor is volt ilyen a red bullnál, asszem túlmelegszik és néha bekakál, de lényegtelen abba a hosszú egyenesben bárki elkap bárkit mert a DRS zóna elég komoly
  • Chris Lowe
    A merci is a reklámokból él, ha bement volna a boxba akkor 1percet sem mutatják utána.
  • Totti5
    Számtalan esetben volt már olyan hogy a KERS időlegesen nem működött valakinél, vagy valami elromlott rajta vagy nem használhatta, mert a boxban nem voltak jók az adatok és számtalan eset volt arra hogy idővel a probléma elmúlt.

Ebbe semmi furcsa nincs.
  • Nohab
    Azért ez egy elég meredek összeesküvés elmélet. Ha igaz, akkor az egész F1 egy megrendezett sorozat lenne. Ha megrendezett lenne, akkor több fordulatot írnának bele, hogy sikeresebb legyen a sorozat.
  • Ulvar
    Miért lennének marhák? Ez butaság amit mondasz. Azért küldték vissza mert ezzel futnak plusz tesztkilóméteret, plusz szponzorok is vannak ugyebár...akiknek van egy bizonyos megkötésük...
  • Totti5
    Pl baleset, SC, de nem jött be. Mikor láttál már olyat hogy valaki feladja az elején???
  • HTS s3rg1nh00
    számomra a verseny legnagyobb rejtélye:az első kör végén miért küldték vissza MSC-t?abban bíztak,hogy a fél mezőnyön végigsöpör egy tornádó és 10. lesz?teljesen feleslegesen beletoltak az utolsó motorba 280 km-t...ekkora marhákat a Mercedesnél még a világ nem hordott a hátán.
  • Tigristank
    Hát furcsa számomra, hogy menet közben csak úgy megjavul, de csak akkorra, amikor a VB 2. megelőzte...
  • desigo
    Szerintem év végére Hamilton fel fog javulni.
  • Totti5
    Kiminek semmi esélye. Amikor volt, akkor nem használták ki, most meg már elfogyott az autó. Persze így visszatérése után ez az év nagyon sikeres és jövőre újra megpróbálhatják, de nekik év elején kell nagyon jónak lenni.
  • Master91
    VB szempontjából Börni ki-be kapcsolgatja :D:D :

----

Erről a pódiumról közeli jó képeket tudnátok linkelni?Meg nézném az aláírásokat.
  • Nohab
    Ezzel mit akarsz mondani?
  • Botond #130543
    Hát remélem az utolsó három futamot Rajkusz nyeri, Alonso meg Vettel második helyekkel és egyéb helyezésekkel döntik el. :D
  • Tigristank
    Csak én érzem kicsit szánalmasnak, hogy míg Alonso előtt nem működött Webber KERS-e, addig miután Hamilton utolérte, már semmi baja nem volt???
  • desigo
    Vettelnek hibátlan hétvégéje volt.
  • G_ArchAngel #130540
    Inkabb olvastam volna egy jo konyvet...
  • desigo
    Szétesik a rönó
    de durva a vége előtt
  • Norbi1990
    Szép előzés volt Sennától.
  • desigo
    Merci szintjére esik vissza...
  • G_ArchAngel #130536
    Borzasztoan gyenge ez a Lotus, Kiminek az osszetett 3. hely sem lesz meg.
  • desigo
    Webbernek nem lesz egyszerű 20 köre.
  • madmanic
    ezt a retardált kretént miért erőltetik??

akkora barom, majdnem belefejeltem a távirányítóba..
  • Master91
    1. kanyarba is mikor Alfonso a mekivel harcolt jobb volt a sebessége.
  • nearo
    Bazzeg, Rai DRS-el megy annyit, mint Massa nélküle... kurvagyenge ez a Lotus :/ (vagy erős a Ferrari?)