182279
  • IXEMGabeo
    :D lehet a fehérjét szívta fel
  • contraste
    Alonso biztos odalopódzott a guruló RB mögé és kiszopkodott 250 ml benyát Vettelből:D
  • szabii98
    az egész FIA egy kurvanagy vicc.
    ilyenért büntetni, mert 150mL benya hiányzik...hát jóhogy a kiskapukat keresik, ha már majdnem kasztnit adnak alájuk ???
  • Bullitt
    Ez kb. minden csapatra elmondható. De a szabály szerintem rohadt tiszta, 1L alatt mennek hátra, ezt minden csapat jól tudja. Az meg az ő bajuk, ha ezzel ügyeskedni próbálnak.
  • IXEMGabeo
    ezzel a Red Bullal, Vettelnek simán oda kellene érnie a 6. helyre minimum... szóval így sem fog hozni rajta sokat Alonso
  • szabii98
    szégyen. ha máshogy nem megy a ferkának, megoldják a stewartokkal
  • IXEMGabeo
    +1

Izgalmassá kell tenni a vb-t:) Bár, ha Vettel helyzete ugyanaz, mint Hamiltonnak Barcelonában volt akkor jogos a büntetés csapat hiba ide v oda
  • passatgt
    alonsonak azért megint előbújt a malaca
  • Bullitt
    It’s official: Sebastian Vettel sent to the back of the grid. More to follow on Sky Sports F1
  • zzeN
    Motosport azt írja h állítólag 1 l helyett 850 ml volt az autóban, másik meg hogy boxból kell rajtolni.
  • IXEMGabeo
    Idén azért Vettel megkapta a büntijét Hockenheimben és Italyban is egyaránt, holott sztem legalább az egyik jogtalan volt...
  • zzeN
    "#F1 BREAKING NEWS - Charlie Whiting has to go to the bathroom now. Decision to be announced later."

:DD
  • Norbi1990
    De ez már egy órája volt :D
  • Bullitt
    Már egy órája kijöttek elvileg. Szerintem meg fogják úszni ezt (is).
  • Peppus
    A BBC úgy tudja, Vettelnek a bokszból kell rajtolnia holnap... Még nem erősítették meg.

így legyen :D
  • Peppus
    Horner kijött a sportfelügyelők irodájából, és azt mondta Gary Andersonnak, hogy hamarosan kiadnak egy közleményt.

egyelőre ennyi..
  • contraste
    Jó jó de van már valami hivatalos Vettelről?:)
  • nyuny01 #130794
    Ez igaz csak ahhoz 1 másodpercen belül kéne maradni! :)
  • IXEMGabeo
    DRS nélkül igazad lenne, itt viszonylag hosszú az egyenes szakasz és tavaly is több előzés volt 2010-hez képest. Idén meg méginkább meg lett hosszabbítva 1-2 DRS szakasz pont az ilyen pályákon ahol még nem nagyon számított az egyenes szakaszon előnyként:S
  • V43 1105
    Nyugodjon meg mindenki Kartikeyhan fog nyerni ennyi ..
  • Norbi1990
    Majd holnap kiderül, de én remélem nem adja majd könnyen magát :D
  • Ulvar
    szerintem nem. mivel a lassabb végsebességű autók aero tapadása jóval nagyobb így kigyorsítani is jobban tudnak, plusz ezek az F1 gépek a kanyarban kidobják a hátuk mögött jövőket a szélárnyékból, egyenesben nagyon távol kerülnek. Ráadásul azt is tudjuk hogy minél inkább kisebb a tapadás annál nagyobb a csúszás is, tehát jobban fogyasztja majd a gumikat valószínűleg, vagy óvatosabb kanyarvételekre és szélárnyékból való távolmaradásra marasztalják majd...már ha túl éli az első pár kört ütközés nélkül.

Persze én is tévedhetek, de nem hiszem hogy Hamilton könnyen adná magát :).
  • Norbi1990
    Maldonado az egyenesekben lesz gyors, neki 325 volt Hamiltonnak meg 312 volt ha jól emlékszem. Úgyhogy még jó lehet a tempója a versenyre. Előzni biztos fog tudni.
  • G_ArchAngel #130788
    Egyik leverne Alonsot, masik Vettelt es maris meg van oldva a holnapi futam :)
  • IXEMGabeo
    Grosjean kéne oda a 3.-4. hely környékére mögüle Maldonado:D:D:D és lenne egy Spa 2.0
  • IXEMGabeo
    szerintem Montoya 2.:)

Amúgy nem kedvencem, csak hülyéskedtem. Viszont pokoli gyorsnak látom őt idén, csak nagyon nincs még fejben beérve valahogy....Montoya is gyors volt, de nem volt versenyintelligenciája azért nem vitte "sokra"
  • a.carkey
    Ja, ráadásul magyar a nője is.
  • ScarY MAN
  • ScarY MAN
    én senkinek nem drukkolok, mert mindegyik pilóta utálható és szerethető valamilyen szinten. Én szimplán csak nézem... mióta Kubica nincs F1ben, maradtam a rönyónál, ami most már ugyi Lotus és ha mondhatjuk, akkor nekik szurkolok, pilótától függetlenül. Vagy ott a Force India, Sauber, Williams és még sorolhatnám, tele friss pilótafelhozatallal... legyen egy jó verseny és legyen miről dumálni...
  • contraste
    Én is bírom, de most elengedhetné Fernandót:D
  • Peppus
    Maldonado fasza gyerek :) Hasonlóan agresszív mint Hamilton.
    Vannak hülye húzásai, de kell nagyon ebbe a vérszegény bandába :)
    Perez helyett őt kellett volna a Mclarenbe ültetni.
  • IXEMGabeo
    Senki nem drukkol Maldonadonak rajtam kívül?

Jó kis időmérős kört rakott össze mááá megint, mint Szingapúrban és aa szezon elején majdnem minden időmérőjén...1 körön ez pokoli gyors ez a csávó és Sennát halomra veri. Futamon kellene javulnia Pásztornak
  • Peppus
    Sosem drukkoltam még Alonsonak, de most nagyon szorítok neki..
  • nearo
    fú ha ez igaz, akkor Alonso most fordíthat... vagy esetleg kiesnek mindketten, Rai meg behúz egy győzelmet :D (persze ezzel a fostalicska Lotussal idén már nem fog nyerni, csoda lenne ha a 3. helyet meg tudná tartani a pontversenyben...)
  • IXEMGabeo
    traktoros képed az ma mindent ütött nálam:DDDDDD
  • ScarY MAN
  • IXEMGabeo
    most mondtam viszont a legtöbb csapattal szemben így is nagy sebesség fölényük lesz ám
  • IXEMGabeo
    Illetve helyesbítenék, mert pont a Red Bull az, mely szenved az egyenesekben mivel az autó egy aerodinamikai csoda így a kanyarokban nyernek sokat a Renault motor viszont nem hoz annyit egyenesben, mint a Mercedessel hajtott járgányok
  • ScarY MAN
    főleg, hogy a két rb a leglassabb az egyenesekben :P :D
  • IXEMGabeo
    az komoly futam lesz akkor úgy:D Mázli h Abu Dhabiban a hosszú egyenesben a DRS nagy előny pláne egy Red Bullal.

Alonso honnan is indul 7. helyről? ha ott futna be és Sebastian pedig nem szerezne pontot akkor keveset hozna rajta a spanyol így is