182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
RBR show car
-
-
Én megnéznék egy olyat, hogy mindenki szabad kezet kap minden eleméhez az autónak.
Kíváncsi lennék, milyen formákat csinálnának :D -
hát erre kíváncsi leszek:D -
Legalább a Ferrari álma megvalósulhatna 3 kocsit indíthatnának és ugyanúgy lenne 15-20 kocsi mert az, hogy a fejlődést korlátozzák egy élsportban az nevetséges gondolok itt a motorbefagyasztásra teszttilalomra stb.... Őszintén engem nem érdekelnek a kis csapatok ha nem tudják tartani a "tempót" nem kellenek ide nevetséges egy élsportban folyton azt hallgatni, hogy most van-e elég pénze egy csapatnak arra, hogy az évadnyitóra összerakjanak egy kocsit és elinduljanak vele. -
a végén még tényleg idén 6 méteres járgányok lesznek :DD -
" A typical car will be in the region of 463cm long.." formula1.com -
http://www.motorsportal.hu/forma1/a-mercedes-mar-brawn-es-fry-tavozasat-kesziti-elo-c47671.html -
csak akkor 10 autó körözgetését néznénk,ami mondjuk spában a 7 km hosszú pályán vicces lenne :D -
Szerintem se neki sem a mérnököknek fogalma sincs, hogy hol állnak a többi csapathoz képest mert az úgyis a teszteken meg az első pár versenyen fog kiderülni, hogy a fejlesztés jó volt-e. Max annyit tudnak, hogy az ütemtervükben hol állnak mivel annyira kevés teszt van, hogy még kis sem igazán tudták próbálni az új fejlesztéseket.
Nevetséges ez a költségcsökkentés de szerintem ez nem csak az FIA sara ha a top csapatok egységesen mást akarnának akkor előbb-utóbb vissza lehetne hozni a több tesztet és a fejleszthető motorokat. -
jóhogy...
nem mondhatja azt, hogy egy rakás sz@rban fogok ülni, és jobb lenne egy Barkas-al versenyezni, mert az legalább kevesebbet zabál... -
Máshol viszont azt nyilatkozta , hogy idén sem esélytelen a győzelem a mercivel,de a nyagy áttörést 2014re várják. -
nekemi ez jött le,lehet Lewis már tudja,hogy valamit elkúrtak az új gépnél :DD -
1 képen se őszinte szerintem semmi :D -
tyűű az a felső merci...imádom -
Az alsó képen nem annyira őszinte a mosolyuk
-
-
paj01 #133941 Button is...ugyanolyan kölökfeje maradt:D Rosberg se változott. Algersuarinak meg milyen durva husky szemei vannak már... -
http://www.f1hirek.hu/f1/20130121-f1-alonso-tobbszor-visszautasitottam-a-red-bullt.html
Ez a szájkarate....
Ha most 2013-ban is elpicsázza Vettel, miket fog mondani?? :D -
sumákon nagyon felnevettem,szakmunkás bajusz,bundesliga haj :DDDDDDDDDDDDDDD -
IXEMGabeo #133938 :D nem gyenge, Liuzzi, Webber és talán Hakkinen azonnal felismerhetők voltak, de még CHandhok is a bőrszíne miatt:D
Raikkonen már akkor is durci volt:DDDD -
Szujó Zoli is arra gondol amire én:
(Facebook)
"Hosszabb távon komoly minőségromláshoz vezethet az a tendencia, amely mostanság megfigyelhető a Forma-1-ben. Kobayashi, Kovalainen és most Glock: kellő tapasztalattal, tehetséggel rendelkező pilóták, akik tőkeerős támogatók híján kiszorulnak a mezőnyből. Nem akarok álszent lenni, ez mindig a tehetősebb emberek sportja volt, de azért nagyon rossz ezt látni. Persze, a Forma-1-nek is reagálnia kell a megváltozott gazdasági környezetre (és reagál is, hiszen alig van már európai futam). Glockot nagyon kedveltem, GP2-es időszaka óta ismerem, sokszor buszoztunk együtt a pályákon, vagy ökörködtünk különböző reptereken a német RTL-es kollegákkal kiegészülve. Timo, viel Glück und alles Gute!" -
webber pofahorpadása már akkor is megvolt :DDD -
:)))))))))))))
-
-
IXEMGabeo #133933 szerintem meg a Toyota kiszállása okozta vesztét + ráfaragott Kovával együtt a Caterham, Marussia igazolásra. Mindketten lehúztak 3 szezont tök utolsó csapatoknál vezéregyéniségként és ennyi jutott nekik. -
Szerintem az egy fordulópont volt az karrierében amikor Suzukában megsérült. -
Ja mondjuk ez igaz.
Glock nem értem miért veszett így el, Toyotában jónak tűnt, legalábbis nekem. Mondjuk Kobayashi már az első versenyén nagyobbat alakított, amikor őt helyettesítette. -
Nemtudom,de miért így 1 hónappal(sőt,a tesztek már közelebb vannak) a kezdés előtt tette volna? Szerintem ugyanaz történ mint tavaly Trullival... -
Nem ez az az oldal, amit itt mindig leugatnak? 
A lentebbin nekem úgy tűnik, hogy megunta a szar autót, és inkább továbblép. -
"Egyelőre nem tudni, hogy mi áll a szakítás mögött, de nem kizárt, hogy egy tőkeerős versenyző (Senna, Petrov, Razia) kitúrta a csapattól. A Marussia zsinórban a harmadik évét zárta pont nélkül, és már egy ideje rebesgetik a lehetőséget, hogy összeáll az orosz Dream Team, azaz Petrov az istálló versenyzője lesz."
F1-live -
Magától megy el, mégis mi a faszt rak ki rajta? -
Most nézem hogy Glock is elmegy,akkor biztos jön Petrov:( Trulli után most Glockot is kirakja:( -
Csak nehogy aztán Petrov legyen a befutó! Ő még eggyel ellenszenvesebb mint Di Resta... -
IXEMGabeo #133924 megunta a szenvedést a Marussiánál el is hiszem -
F1 BRAKING NEWS : Timo Glock is set to leave Marussia after three years with the team.
German outlet Sport Bild claims that Glock will depart the Banbury based team.
Timo Glock to Bild : “I have experienced three great years with Marussia. We part in friendship. I want new challenges [for myself] and continue my journey in motorsport.”
Sport Bild also reports that DTM is a likely destination for the German, with Glock having been BMW Sauber’s test driver in 2007. A Tweet from BMW factory driver Dirk Muller alluded to a potential move to DTM for Glock.
(http://sportbild.bild.de/SPORT/telegramm/telegramm,rendertext=28181340.html)
(Source : F1Zone.net) -
IXEMGabeo #133922 Bianchinak örülnék évek óta melengeti őt a Ferrari... -
Örülnék, ha Sutil visszatérne :)
Di Restáért kár. A gyorsabb pilóták közé tartozik.
Végén Sutil-Bianchi páros lesz? :) -
Chris Lowe #133920 Köszi az már nincs is olyan messze. Kíváncsi vagyok a bemutatókra is, mondjuk Perez vicces lesz a hazájában vodafone ruciban (ugye eddigi karrierjét a telmex támogatta), lotuson cocacola energiaital + mostantól minden futamon grojean ilyen szívószálas dobozzal rohangál. Force india remélem tud indulni, bár a tulaj egy tipikus gusztustalan zsíros "haja sem áll jól" pali, de maga a csapat kellemes színfolt a cirkuszban. -
IXEMGabeo #133919 Hoppá még a végén a főirigy kimarad a buliból:D
örülnék neki, utálom, mint a szart