182279
  • desigo
    RBR show car

• szabii98
  • Norbi1990
    Én megnéznék egy olyat, hogy mindenki szabad kezet kap minden eleméhez az autónak.
    Kíváncsi lennék, milyen formákat csinálnának :D
  • passatgt
    hát erre kíváncsi leszek:D
  • Jeffjohnson
    Legalább a Ferrari álma megvalósulhatna 3 kocsit indíthatnának és ugyanúgy lenne 15-20 kocsi mert az, hogy a fejlődést korlátozzák egy élsportban az nevetséges gondolok itt a motorbefagyasztásra teszttilalomra stb.... Őszintén engem nem érdekelnek a kis csapatok ha nem tudják tartani a "tempót" nem kellenek ide nevetséges egy élsportban folyton azt hallgatni, hogy most van-e elég pénze egy csapatnak arra, hogy az évadnyitóra összerakjanak egy kocsit és elinduljanak vele.
  • Szabi #133953
    a végén még tényleg idén 6 méteres járgányok lesznek :DD
  • Szabi #133952

" A typical car will be in the region of 463cm long.." formula1.com
  • Master91
    http://www.motorsportal.hu/forma1/a-mercedes-mar-brawn-es-fry-tavozasat-kesziti-elo-c47671.html
  • HTS s3rg1nh00
    csak akkor 10 autó körözgetését néznénk,ami mondjuk spában a 7 km hosszú pályán vicces lenne :D
  • Jeffjohnson
    Szerintem se neki sem a mérnököknek fogalma sincs, hogy hol állnak a többi csapathoz képest mert az úgyis a teszteken meg az első pár versenyen fog kiderülni, hogy a fejlesztés jó volt-e. Max annyit tudnak, hogy az ütemtervükben hol állnak mivel annyira kevés teszt van, hogy még kis sem igazán tudták próbálni az új fejlesztéseket.

Nevetséges ez a költségcsökkentés de szerintem ez nem csak az FIA sara ha a top csapatok egységesen mást akarnának akkor előbb-utóbb vissza lehetne hozni a több tesztet és a fejleszthető motorokat.
  • fifi
    jóhogy...

nem mondhatja azt, hogy egy rakás sz@rban fogok ülni, és jobb lenne egy Barkas-al versenyezni, mert az legalább kevesebbet zabál...
  • repvez
    Máshol viszont azt nyilatkozta , hogy idén sem esélytelen a győzelem a mercivel,de a nyagy áttörést 2014re várják.
  • bakkerman
    nekemi ez jött le,lehet Lewis már tudja,hogy valamit elkúrtak az új gépnél :DD
  • Master91
    1 képen se őszinte szerintem semmi :D
  • szabii98
    tyűű az a felső merci...imádom
  • desigo
    Az alsó képen nem annyira őszinte a mosolyuk
  • Master91

• paj01
    Button is...ugyanolyan kölökfeje maradt:D Rosberg se változott. Algersuarinak meg milyen durva husky szemei vannak már...
  • Master91
    http://www.f1hirek.hu/f1/20130121-f1-alonso-tobbszor-visszautasitottam-a-red-bullt.html

Ez a szájkarate....
    Ha most 2013-ban is elpicsázza Vettel, miket fog mondani?? :D
  • bakkerman
    sumákon nagyon felnevettem,szakmunkás bajusz,bundesliga haj :DDDDDDDDDDDDDDD
  • IXEMGabeo
    :D nem gyenge, Liuzzi, Webber és talán Hakkinen azonnal felismerhetők voltak, de még CHandhok is a bőrszíne miatt:D

Raikkonen már akkor is durci volt:DDDD
  • Firerock
    Szujó Zoli is arra gondol amire én:
    (Facebook)
    "Hosszabb távon komoly minőségromláshoz vezethet az a tendencia, amely mostanság megfigyelhető a Forma-1-ben. Kobayashi, Kovalainen és most Glock: kellő tapasztalattal, tehetséggel rendelkező pilóták, akik tőkeerős támogatók híján kiszorulnak a mezőnyből. Nem akarok álszent lenni, ez mindig a tehetősebb emberek sportja volt, de azért nagyon rossz ezt látni. Persze, a Forma-1-nek is reagálnia kell a megváltozott gazdasági környezetre (és reagál is, hiszen alig van már európai futam). Glockot nagyon kedveltem, GP2-es időszaka óta ismerem, sokszor buszoztunk együtt a pályákon, vagy ökörködtünk különböző reptereken a német RTL-es kollegákkal kiegészülve. Timo, viel Glück und alles Gute!"
  • RatBaG #133936
    webber pofahorpadása már akkor is megvolt :DDD
  • FeikG
    :)))))))))))))
  • mcmoha
  • IXEMGabeo
    szerintem meg a Toyota kiszállása okozta vesztét + ráfaragott Kovával együtt a Caterham, Marussia igazolásra. Mindketten lehúztak 3 szezont tök utolsó csapatoknál vezéregyéniségként és ennyi jutott nekik.
  • Firerock
    Szerintem az egy fordulópont volt az karrierében amikor Suzukában megsérült.
  • bardocz
    Ja mondjuk ez igaz.
    Glock nem értem miért veszett így el, Toyotában jónak tűnt, legalábbis nekem. Mondjuk Kobayashi már az első versenyén nagyobbat alakított, amikor őt helyettesítette.
  • Firerock
    Nemtudom,de miért így 1 hónappal(sőt,a tesztek már közelebb vannak) a kezdés előtt tette volna? Szerintem ugyanaz történ mint tavaly Trullival...
  • bardocz
    Nem ez az az oldal, amit itt mindig leugatnak?
    A lentebbin nekem úgy tűnik, hogy megunta a szar autót, és inkább továbblép.
  • Firerock
    "Egyelőre nem tudni, hogy mi áll a szakítás mögött, de nem kizárt, hogy egy tőkeerős versenyző (Senna, Petrov, Razia) kitúrta a csapattól. A Marussia zsinórban a harmadik évét zárta pont nélkül, és már egy ideje rebesgetik a lehetőséget, hogy összeáll az orosz Dream Team, azaz Petrov az istálló versenyzője lesz."

F1-live
  • bardocz
    Magától megy el, mégis mi a faszt rak ki rajta?
  • Firerock
    Most nézem hogy Glock is elmegy,akkor biztos jön Petrov:( Trulli után most Glockot is kirakja:(
  • Firerock
    Csak nehogy aztán Petrov legyen a befutó! Ő még eggyel ellenszenvesebb mint Di Resta...
  • IXEMGabeo
    megunta a szenvedést a Marussiánál el is hiszem
  • Peter1
    F1 BRAKING NEWS : Timo Glock is set to leave Marussia after three years with the team.

German outlet Sport Bild claims that Glock will depart the Banbury based team.

Timo Glock to Bild : “I have experienced three great years with Marussia. We part in friendship. I want new challenges [for myself] and continue my journey in motorsport.”

Sport Bild also reports that DTM is a likely destination for the German, with Glock having been BMW Sauber’s test driver in 2007. A Tweet from BMW factory driver Dirk Muller alluded to a potential move to DTM for Glock.

(http://sportbild.bild.de/SPORT/telegramm/telegramm,rendertext=28181340.html)

(Source : F1Zone.net)
  • IXEMGabeo
    Bianchinak örülnék évek óta melengeti őt a Ferrari...
  • Norbi1990
    Örülnék, ha Sutil visszatérne :)
    Di Restáért kár. A gyorsabb pilóták közé tartozik.
    Végén Sutil-Bianchi páros lesz? :)
  • Chris Lowe
    Köszi az már nincs is olyan messze. Kíváncsi vagyok a bemutatókra is, mondjuk Perez vicces lesz a hazájában vodafone ruciban (ugye eddigi karrierjét a telmex támogatta), lotuson cocacola energiaital + mostantól minden futamon grojean ilyen szívószálas dobozzal rohangál. Force india remélem tud indulni, bár a tulaj egy tipikus gusztustalan zsíros "haja sem áll jól" pali, de maga a csapat kellemes színfolt a cirkuszban.
  • IXEMGabeo
    Hoppá még a végén a főirigy kimarad a buliból:D

örülnék neki, utálom, mint a szart