182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
degecijó ez az új overál,hajrá lajos! -
Nincs ezzel problémám. Én lepődtem meg Grosjean edzéstempóját látva, hogy Kimi nyert először a csapatnak. :D -
IXEMGabeo #134637 Maldonado? ő fizeti a legtöbbet -
Sziasztok! Oldalunk nem rég indult Ultimate-Sport.hu néven, és a Formula 1 az egyik fő csapásvonalunk, de mindenféle sportággal foglalkozunk. Egy kattintás remélem mindenkinek megér. Köszi! :) -
Look at this little sambo:D
-
www.f1-live.hu megosztott egy hivatkozást.
48 perce
Ez több mint árulkodó... Sutil célegyenesben a Force Indiánál
2 óra múlva már ki kiáltják hogy ő lesz a másik pilóta is.
Ez még nem jelenti semmit. -
Sutil üléspróbán volt a Force India-nál, jövő héten pedig tesztel. -
:)
A Total több versenyzőt is támogat, persze főképpen Franciákat. Ez nem nagy pénzről szól, inkább a szponzorcég és a csapat között számít.
Hasonló szitu mikor a MotoGp 250cc-ben a Tóth csapat tárgyalt az Aprilia gyári támogatásáról, és az Olasz Aprilia tárgyalási feltételei között volt egy fiatal tehetséges versenyző szerződtetése,...a csattanó hogy a spanyol Barbera lett az és az Olasz Locatelli helyére szerződtették.
Na mindegy, a lényeg hogy ez ugyan úgy él Grosjean-ra mint akár a kis Prost-ra.
A sarazás-lehúzás meg visszaüthet, hiszen gyors, és bár Kimi versenyben jobb, sokkal....azért ha mégis versenyben is hozza az időmérős tempóját Grosjean, akkor nehéz lesz kimagyarázni hogy egy 'fizetős versenyző', egy 'Ceasaris' verte el Kimi-t....mármint ha ez a képtelen helyzet fordulna elő :)
-
paj01 #134631 annyira azért nem fiatal. 26-27 meg asszem már apuka is:D Vettel 25 es 3x VB. -
Ezért is írtam, hogy minimum. Az említettek Andre de Cesarisra jellemzőek.
Az első szintet már Grosjean is elérte. A többi most jön. -
Milyen utolsó esély? miről beszélsz?
Idén jól kell teljesítenie. Megkapta a bizalmat, mert gyors és fiatal pilóta. Lotusnak ilyenre van szüksége Kimi mellett, netán később a franciára is tudnak építeni ha Kimi gondol egyet majd és lelép.
Esélyt, bizalmat most kapta meg, amivel élnie kell. -
-Autótörés felsőfokon
-Elqurt karrier jó autóban is
-Utolsó esély elqurása
-
G_ArchAngel #134627 De Cesaris:
214 futam
5 dobogo
59 pont
Grosjean:
26 futam
3 dobogo
96 pont
Mirol is beszelsz te?
-
Na igen, de pl. Sennát sem a Nacional tette anno a Mekibe, és nem véletlenül fizetett neki Dennis egy millát versenyenként 1993ban. -
Grosjean egy Andrea de Cesaris. Minimum. -
ahogy az összes nagy pilóta mögött áll általában egy nagy szponzor... -
kicsit odakozmált... -
Ezen még van mit javítani.
-
G_ArchAngel #134621 Trulli pont rossz pelda. Amikor a fenykorat elhette volna, akkor lett visszafogva, nyilvanvalo okbol...:( -
csak egy mért kör nem jelent semmit,ezt már nagyon sokan bizonyították(elég csak Trullit említeni) -
"akkor azonos autoban szerintem akarkinel gyorsabb lenne egy mert koron" -
Grosjean jó de nem kimagaslóan.
Egy jó autóban tökéletes,gyors köröket tud menni ha nem zavarják.
De ha meg kellene oldani egy komolyabb feladatot (rajt,előzés,védekezés) akkor bizonytalan lesz.
Lehet,hogy az évek alatt rutint szerez és javulni fog de ne hasonlítsuk már Alo,Vettel,Hami,Kimi négyeshez.
Nemcsakhogy nem gyorsabb náluk de a szintjükig se ér fel. -
nem kell tolni a butafejeket,igaza van,nem kicsit köszönhető a Santandernek Alonso ülése. Bár azért az erős túlzás lenne rá azt állítani,hogy fizetős pilóta,de kurvasok pénzt vitt ő a ferkához a spanyol céggel -
G_ArchAngel #134616 Meg kell tudni kulonboztetni a jo pilotakat, akik mogott azert van szponzor, mert jok es azokat akiknek ossze kell kalapolni a penzt, hogy ki tudjak fizetni az ulest.
Grosjean jo. Szertelen, figyelmetlen, bator, mint a vak lo, de ha koncentral, akkor azonos autoban szerintem akarkinel gyorsabb lenne egy mert koron. Akarkinel es ebbe Raikkonen, Alonso, Vettel vagy Hamilton is beletartozik. -
-
Úúú ezért majdnem letépik a fejed :D :D
-
G_ArchAngel #134613 Alonso-t kihagytad.
Mert a spanyol es Perez is nagyjabol annyira fizetos, mint Grosjean. -
Chris Lowe #134612 Már most is a világ szégyene ami történik. Az hogy Kovalainen vagy Kobayashi kimarad és jönnek az olyan fizetős pilóták, mint Pic, Grojean, Senna vagy idén Gutierez.
A sisakfestés meg minden héten más lesz, legalábbis vettel és Hamilton is elől jár a csilivilire mázolt, roppant haszontalan dologban. Szóval ne aggódjanak Szújóék, Hamilton miatt. -
Látszik milyen béna szegény ferrari, le is bukott, bezzeg a redbull a NASA-től igazolt mérnököt, hogy megoldásai láthatatlanok legyenek:) -
G_ArchAngel #134610 Kizarolag a versenyzot hutheti, minden mas megoldas tiltott. -
lehet csak simán hűtésre van melegebb versenyekre, de szerintem oda elég lenne egy kisebb lyuk is:) -
Bullitt #134608 Érdekes, bár hűtésen kívül sok haszna egyszerűen nem látszik. Amit még el tudnék képzelni, hogy levegőt vezet az autó hátsó részéhez, de az nem tűnik valószínűnek. -
a zárt van esős versenyekre
-
a szabály úgy van, hogy az orron nem lehet nyílás, ez meg pont ott van, ahol rácsatlakozik az eleje, 2 féle első szárnyuk van, az egyik elzárja a lyukat, másik nem:)
-
Rosberget könnyebb kezelni, változtasson Rosberg. :D -
Bullitt #134604 Szabályok szerint az autó elején csak akkor lehet nyílás elvileg, ha a pilóta hűtésére szolgál. Egy kis menetszelet kapnak az ölükbe
-
ferrári orra alatt van egy lyuk, egyelőre nem tudni miért:) -
és pont a kommentátor fogja megfesteni az autó más részét?
nyilván ők is azt fogják nézni versenyen,ha lesz ilyen... -
??!
sztem mindenki pont leszrja hogy a kommentátoroknak milyen problémát jelent a hasonló sisak...oldja meg, meg lehet festeni az autó más részeit is, de kevés az a szituáció amikor egy képben lévő kommentátor nem tudja felmérni a helyzetből hogy ki a versenyző.
Amikor meg téved na bumm bzz, nem az ilyen tévesztések minősítenek egy közvetítést.
-