180226
 • ToxiMaxi
  #180226
 • lac coo
  #180225
 • AnuluWork
  #180224
  ....merkanada .....
 • lac coo
  #180223
  ...merazusa....... :D
 • sure
  #180222
  Ez egy Forma-1 témájú topik, a Vips csóka dolgai még valamennyire érintőlegesen kapcsolódnak a témához, a lőfegyverek legalizásása/hozzáférhetősége az USA-ban és az ott menetrend szerint zajló iskolai lövöldözések viszont semennyire, ahogy a világ általános problémái és képmutatása F1 kontextusból kiemelve sem, így nem is kívánom itt mélyebben kibontani ezt a szálat, előre is köszönöm.
  Utoljára szerkesztette: sure, 2022.06.25. 10:42:17
 • ToxiMaxi
  #180221
  Így van le vele, de arra senki se szarik rá, hogy amcsiban egy félautomata fegyvert fél óra alatt vehet egy pszichopata és halomra lőheti vele az általános suliban, aki szembe jön. De ha COD-ban valaki niggerezik, akkor azután mindenki hű meg há, rúgjuk ki, biztos mindenki minden apró elszólásért ennyire felel. Ezért mondom, hogy ez nem más mint képmutatás meg gumicsont, addig se beszélünk a valós problémákról. Én nem védeni akarom, csak nézzünk már szét, meg legfőképp magunkba.
 • repvez
  #180220
  nagyrészt egyetértek veled, de ez azért annál sokkal többrétubb és bnonyolultabb annál mint ahogy most kezelik , de ennek nem itt a helye , hogy megvitassuk.
 • b-type
  #180219
  Első mondatodra a válasz hogy azért nem mert nem akarja hogy használjam. Alapesetben itt vége is a kialakuló problémának.
  Nem erősködöm hogy na de miért ne használjam mégis hiszen...bla-bla.
  Kérte ne használjam, nem használom pont. Kb mint személyes találkozáskor, ha polgári nevét nem tudom akkor papot atyázok, rabbizok vagy éppen ahova tartozik,..ha nem tudom megkérdezem hogy szólítsam, és utána ahhoz tartom magam.
  Lehet niggázni is egymás között, mittomén: szeva töki-szava nigga' elfér, de spec ha feketét látok a közelben akkor nem szólítom meg így a havert, mert nem vagyok hülye, az esélyét sem adom meg hogy megbántsak másokat szükségtelenül, és nem kezdek el azon rugózni hogy mihez van jogom meg neki mihez van joga. ..ha nem vettem észre és szól hogy hé bazzeg mifaszt niggázol, akkor elmondom azt kész, vagy látja hogy nem vagyok hülye vagy ha tovább pakolja magát akkor szájon vágjuk egymást, akkor már lehet mert akkor szimpán bunkó, az meg van minden rasszban.
 • RatBaG #180218
 • sure
  #180217
  "ha te is belerugsz az ágy sarkába és káromkodsz egy cifrát amibe megemlitesz egy vallási személyt és akkkor valaki amiatt kirugat az állásodbol ,mert megsértetted az istenét?"

  Ha világszerte ismert ember vagy és ezt élőben streameled több száz vagy ezer ember előtt, akkor bizony könnyen megeshet. Aki önszántából qrvának áll, ne rinyáljon, ha cicerélik. Én is rühellem ezt az álszent PC világot, amiben élünk, de legtöbbször nem tartanak fegyvert az ember homlokához, hogy közönségnek élőzzön. AKi profi sportolónak tartja magát, az vagy nem megy bele ilyen, a profiljába abszolút nem illő játék élőzésébe, vagy tudomásul veszi, hogy egy hiba és vége, akárcsak a Forma-1-ben vagy Forma-2-ben. Hullik a férgese, mindjárt az elején, nincs ezzel gond. Ha nem itt bjáccsnigázott volna, akkor majd valamelyik futamon. Az még kínosabb lett volna. Tulajdonképpen szívességet tett a sportnak, hogy ennek elébe ment.
  Utoljára szerkesztette: sure, 2022.06.23. 19:36:48
 • ToxiMaxi
  #180216
  Ez az egész egy nagy képmutatás, tökéletes gumicsont, amin el lehet rágódni, így az emberek nem a valós problémákkal foglalkoznak. A valós problémák megoldása vagy nagyon sokba kerül vagy szinte lehetetlen, ez pedig szinte ingyen van.
 • repvez
  #180215
  én sem azért mondtam, hogy elfogadott lenne az, hogy sértő modon használjuk, de ha abba a raszba tartoző használja saját magára ezt a kifejezést akkor te mint kivulállo miért nem ? ez olyan mint a cigány, egy fehérnek csak romát szabad mondani, de ö magát meg cigányozza,

  Meg azért különbséget kellene tenni aközött, hogy mikor és hogy milyen összefügésbe, mert ha te is belerugsz az ágy sarkába és káromkodsz egy cifrát amibe megemlitesz egy vallási személyt és akkkor valaki amiatt kirugat az állásodbol ,mert megsértetted az istenét? ez sztem nagyon nincs helyén. vagy a másik meg lefejez vagy felrobbant miatta. azért ne legyen már ennyire érzékeny vlaki, hyg nem tud elnézöbb lenni ilyen esetekben, és ahogy irtam, a vigjátékokat is teljesen megölték ezzel, mert nem lehet senki sztereotipiájára épiteni poént mert egyből peticio, tiltás és egyebek lesznek érte, ezért márcsak a böfögő hányó alpári poénok mennek.
  Annyira toleránsak ,hogy a normális gondolkodásu embereket akik nem értenek velük egyett azokat diszkriminálják.
 • b-type
  #180214
  Félig egyetértek, pl. a Netflix faxság hogy történelmi személyek változnak fehér rasszból feketévé mert most ez a trendi. Ettől az összes kedvem elmegy.
  Másfelől a niggázás az kcsögség eszembe nem jutna fehérként niggázni vagy akár sárgázni mert olyannak érezném magam mint valami hülye fehér aki gettószlenget tolja..., Még újzélandon sétáltam egy bepiázott maorival, vagy másfél kilométert toltam vele a bringám, alig értettem mit beszél annyira szlengelt, de eszembe nem tudott volna utánozni mert aki nem én vagyok az nem én vagyok...még ha menő is lenne, ha pedig valaki fehérként gettószlengel ,mert mondjuk valóban ott nőt fel, akkor tisztában van vele hogy bizonyos szavakat nem, vagy megfelelő szövegkörnyezetben használ.
  Utoljára szerkesztette: b-type, 2022.06.23. 12:14:45
 • maffioso
  #180213
  Totálisan egyetértek veled. Borzasztó világot élünk.
 • Master91
  #180212
  csak most tetted 2x

 • lac coo
  #180211
  így járt. A niggerzik az nem véletlenül niggerezik. eszembe nem jutna soha ....
 • lac coo
  #180210
  Ugyanúgy pletykálnak mint a vénasszonyok..... semmi több nincs ebben .
 • Mentolospogacsa
  #180209
  Teljesen egyetértek azzal amit leírtál! Viszont mindenki tudja hogy ilyen világot élünk, így én azt sem értem hogy hogyan lehetett ekkora kretén a srác hogy kimondta. Sokan azzal védik hogy a játék hevében csúszott ki, de baszki egy élsportoló aki a világ legfeszültebb sportjában versenyez, nehogy már fókuszt veszítsen Call of Duty közben. De megtette...
  Mindenesetre sajnálom hogy újabb karriert tett tönkre a polkorrekt világ. Nagy elérést biztosít ez a streamelés, de én a menedzserek helyében már tiltanám.
 • repvez
  #180208
  az a baj, hogy manapság ez megtörténhet, egyetlen egy szo miatt tönkrevágják az egész éeted és kariered . annyira álszent dolog sztem, mert mindenki mondja, csak azok nincsenek fevéve.
  Most is valamelyik hopehely miatt volt az egész, mert nem hiszem, hoyg a haverja nyomta volna fel , hogy tilsák el ,mert ezt mondta neki.
  Lassan már nem lehet semmit sem mondani, mert valaki megsértödik rajta és oda az egész életed.
  Ezért is nincsenek manapság már jo vigjátékok, mert azokban mindig volt valakiből poén és most az simán beperelhet báűrkit miatta ahelyett, hogy egy jót rögögne rajta .
  Arról nem is beszélve, hoyg egyetlen egy alkalom elég hozzá lényegtelen ,hogy milyen körülmények és érzelmi állapotba mondja valaki, de ha egy abba a raszba tartozo mondja az teljesen rendben van, a rádioban is egymást érik az olyan számok ahol minden mondatban az N betus szot mondják mégsincs belöle probléma. Mégcsak ki sem cenzurázzák, de bezzeg nálunk a b+ meg az egébb káromkodásokat igen.
 • b-type
  #180207
  A Ground Effect-s srácok jók, rendesen üdítő hogy vannak és ahogy csinálják. Bár az utóbbi időben nem hallgattam őket, nem hinném hogy változott volna a megközelítésük. A Mercedes könnyen elképzelhető hogy rendelkezett két rögzítési ponttal, hiszen elejétől kezdve problémájuk a padlólemez merevítése, az igazolásra ez a legkézenfekvőbb megoldás mintsem merevített padlólemezeket legyártani és felpakolgatni. Ettől függetlenül nyilván benne van a csalás lehetősége is.
  Sztem bármilyen vonatkozású szemetet kár olvasni, hallgatni, jó ideje fejik itthon a nem túl válogatós közönséget a híroldalak, és egyértelműen minél nagyobbat csapnak a vízbe annál jobban örül a közönség annál jobb az oldalnak, hát csapkodják is bőszen, és a közönség imádja. Mindenki jól jár. Az hogy valóságtartalma van-e és mennyi az lényegtelen.
 • __Jacek__
  #180206
  Te is azóta vagy okos mióta jelentős mennyiségű technokollal dolgozol :D
 • Nohab
  #180205
  Minek? A véleményem marad.

  Gondolom a tiéd is. Vagy nem?
  Példának vegyük ezt:
  #175672

 • sure
  #180204
  A streamelés öl, butít és nyomorba dönt
  Így jár a suszter, ha nem marad a kaptafánál. Legalább F1 2022-t sztreamelt volna, nem valami fos ereszdelahajamegyenlövöldözős "játékot"
  Utoljára szerkesztette: sure, 2022.06.21. 22:06:23
 • Mentolospogacsa
  #180203
  Vips karrierjének annyi... Kár, megnéztem volna az F1-ben.
 • lac coo
  #180202
  Na fuss neki még egyzser...
 • Bercy #180201
  Biztos valami NER-es oldalon lehetett.
 • Mentolospogacsa
  #180200
  De igazából kár a szó... Barcalaci84 már elmondott mindent, amit egy élőlény képes felfogni ha van 2 agysejtje, és nem csak fotoszintetizál.
 • Mentolospogacsa
  #180199
  Nincs ebben semmi érdekes, mindenki a saját politikai szálait próbálja építeni, illetve aláásni a többiekét. Mindenki ezt csinálná, sőt mindenhol ezt csinálják.

  Lackó meg még mindig kő alatt él ahogy nézem. Már kb minden erről szól, de mindenki NER-es, vagy ha nem akkor Merci hater. Másrészt a GE rohadt hangosan szokta védeni a Mercit ha alaptalan összeesküvés van, de most az a helyzet hogy ott volt az az 1 napja legális elem az autón... Én legalábbis határozottan látom a képeken, de lehet hogy csak Hamiltont utálom, vagy én vagyok Orbán Viktor. Vicces egy kicsit még ezt is kiröhögni, de ilyenek a helytelenül szedett gyógyszerek.
 • Nohab
  #180198
  Ground Effect, mint Hamilton/Merci hater banda? El vagy varázsolva.
 • lac coo
  #180197
  annyira megalázóan gyerekes amit ezek a Merci.Hamilton haterek művelnek, szánalom... :D minden szart beszopnak aszonnal, ész nélkül... :DDD
 • sure
  #180196
  Érdekes, hogy Binocchio nem tiltakozott, mikor Domenicali váltotta Chase Carey-t!
 • lac coo
  #180195
  Én meg azt a pletykát olvastam ,.hogy szivárvány unikornisokat láttak a Merci boxában !!! :DDDD
 • Mentolospogacsa
  #180194
  Éleződik ez a Mercis téma is egyre jobban, ami feljött itt pár napja.

  "(...) A riválisok szerint ez csak ez kizárólag a Mercedes problémáit oldja meg, a stuttgarti csapat pedig már pénteken ki is próbálta a két merevítős megoldást, mindezt úgy, hogy csütörtökön jelent meg az ezt engedélyező irat. Ez a helyzet lepte meg a Red Bullt és a Ferrarit is, Binotto maga pedig úgy nyilatkozott, hogy a Ferrari nem lett volna képes ennyire gyorsan elkészíteni az új alkatrészt. Szafnauer és Horner ugyanerre az álláspontra helyezkedett.
  És itt jön a harmadik és talán legerősebb “menet”, ami most jelent meg a sajtóban: az FIA-nál nem olyan régen került kinevezésre Shaila-Ann Rao, aki korábban a Mercedes jogi tanácsadójaként dolgozott.
  A paddock-beli pletykák szerint a Peter Bayer helyét átvevő Rao előre tájékoztatta a Mercedest az érkező direktíváról, ezzel lehetővé téve számukra, hogy már Kanadában kipróbálják az új alkatrészt.
  További olaj a tűzre, hogy a Mattia Binotto már hetekkel ezelőtt aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy egy korábbi Mercedes alkalmazott került kinevezésre az FIA-nál.(...)"
  Ground Effect
 • sorler
  #180193
  díszbarom
 • lac coo
  #180192
  Nem tudom, ezt te raktad így össze magadnak, te tudod ...
 • Bercy #180191
  Értem, Gondolom Orbán miatt nem megy a mercinek idén.
 • Mentolospogacsa
  #180190
  Te meg vidd már innen a politikádat. Nem a NER miatt vagy sikertelen, hanem attól hogy már az írás is nehézséget okoz.
 • lac coo
  #180189
  több forrás szerint... belső forrásai szerint...valamiről hallott....úgy tudja ...

  Mondtam már ne olvassatrok NER-es szemetet ! :D
 • Bercy #180188
  Na már a csapatfőnökök is egymásnak estek az új szabályozás miatt
 • lac coo
  #180187
  5 mp bünti .  Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.06.20. 05:55:14