Sonique vs Winamp
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nem tudod, MP3/CUE-t tudja kezelni? (Értelemszerûen itt a CUE-fájl kezelése lenne lényeges.)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
???
Mondjuk igaz, én is csak a Rádiókabaréhoz meg az Amazon-os belehallgatásokhoz használom a Real-t. A Quicktime viszont trailerekhez meg hasonlókhoz, de megy rendesen.
real/quickt sok helyet foglal, nem mûködik rendesen, áttekínthetetlen, kiakad, ujratölt, csicsás és még folytathatnám
bár ez másik topic témája lehetne

Innen tölthetsz le Real-helyettesítõt, bár õszíntén megvallva nem tudom, hogy mi a gond a Real Playerrel. Nálam az van fent, megfelelõen krekkelve és nincs semmi kavar.

Winamp, vagy Sonique-hoz létezik Realplayer (.rm) és Quicktime plugin? mert az elõbbi progikat nem akarom felrakni
Kiváncsi vagyok erre a MANTIS grafikus motorra :) Mert be kell ismerni winamp3/5 skinek igencsak ütõsek tudnak lenni, ha arról van szó... de érzésem szerint tartogatnak még meglepetést a soniquenál :D Elvileg most hogy fixálták(?) a skin rendszerét jöhet a skin dömping újra, mint a régi szép idõkben :D
Szal én utóbbi idõben áttértem winampról csak azt akarom ezzel mondani :D
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
mind a kettõ ugyan annyi (92%) százalékot kapott... aminem örülök... mert szerintem a winamp3 nál nem jobb a sq1.96
azt is leírták hogy a hozzáértõk szerint az Sq nak jobbak a Skinjei.. ez igaz..igy is volt a winamp 2.x nél
de szerintem a winamp3 nak már jobbak !! [ :(( ] a skinjei..és 3 szor több van mint valaha sq ra..pedig a winamp3 nem olyan régi....
winampban az a szar hogy különálló ablakok vannak de vagy 20.. mig az SQ ban egy ablak és abban érhetsz el mindent...
(sq1 ben aza jo hogy jobb klikkel kitesz a menübe.. de sajna az sq2 ben ez már nincs benne:((((
nah mindegy.. Sonique rulez...
FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82
Van valakinek tapasztalata vele?
Miben jobb, érdemes cserélni?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
felsõn a visual be van nyomva full windowban.. az alsoban meg normal...és a legalsóban a feliratok is ki vannak nyomva... így a legcoolabb
a paint sajna eléggé tompította a szineket..
hja és szvsz a rabbit hole és a Gforce az egyik legszebb visualok..vannak még de nekem ezek a kedvenceim.. a gforcet sokáig kell nézni hogy elkezdjen szépeket adogatni..de akkor olyan szineket ad ki hogy jujj:)))))))))
Tapasztalatok:
Elõször ugye a Winamp. Mivel nem volt más, tetszett, király volt, élveztem az mp3 varázsát.
Majd egy haver megmutatta a Sonique-t. Tetszett! Áttértem! És tényleg jobb volt a hangja!
Késõb jött a Winamp 3. A hangján sokat javítottak, de a Sonique 2 verte hangban. Akárcsak az 1.96, amit most is használok.
A Winamp elõnye, hogy könnyû kezelni, bár eléggé szar skinek vannak hozzá, és ugye a hangja...
A Sonique-nak sokkal jobb a hangja, szebbek a skinek.
Nálam a gép egy alaplapra integrált hangkártyával mûxik egy Panasonic hifire kötve. A programok eq-jával hiába szórakozok, a Sonique hangja akkor is jobb. A hifin van beállítva az eq! :-))
A végére egészen konkrétan: nálam a Winamp a mély és a magas hangokkal van bajban (torzít), a Sonique viszont hallhatóan jobban muzsikál!
ezt lessétek meg sonique-sok!!!
ezt ugy a menûben nem találtam sehol:)
van már video lejátszó... Sonique bol még csak 1.9 körüli van.. a 2 est még fejlesztik...
de a video plug in már elérhetõ..és ha jol tudom winamp csak 4 média filet tud mig a gc tud mov os it meg rm et is... egy kölök azt írta hogy felirat is jol müködött... szal király..
nagyon hasit, ez meg nem ic s erösitö hanem kondis iszonytatoan tapol :)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
a 3as az alfa azt ellehet felejteni... egyenlöre!!