Ki a legtahóbb a világon?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letelt a félév, de nem lett mindenki tahó.
Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy többet nem dőlünk be a buta jósolgatásaidnak.
Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy többet nem dőlünk be a buta jósolgatásaidnak.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
yepp
Te még jól jártál,a haveromat meg is rugdosta két ilyen terfejû,mert egyetemi klubba akart bemenni diákig.nélkül...
az egesz orszag egyre tahobb lesz
meg egy fel ev es az lesz a kerdes ki nem taho...
meg egy fel ev es az lesz a kerdes ki nem taho...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Csak azokat veszik fel, akiket nem alkalmazna a rendõrség.
Asszem ez mindent megmagyaráz.
Asszem ez mindent megmagyaráz.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Mocskos cigányok, suli igazgatók :-), politikusok+böszörmények/óhitûek (aki tudja mirõl beszlek annak jó aki meg nem az járjon utánna...)
#169😉
nade hogy ujdonsagot is irjak, most eppen az a no vezet aki a faszijaval ult melletem moziban
a sotetbotu etnikum koze tartoztak olyan majkel dzsexon torekvesekkel
reklamok alatt jol elbeszelgettek arrol, hogy ha felre akarnak kurni, akkor ugyis +teszik, szoval inkabb nem loholnak mindig 1mas nyakaban, es 1eb hasonloan kozepuletbe valo temakat beszeltek vegig (milyen bunko haverjai vannak a gyereknek, mert elvettek 3 cigit a notol, stb)
a csucspont film kozben erkezett el, mikor a nyuszinak mexolalt a telefonja, de siman felvette es elkezdett beszelni
nyomta vagy 3 percig, igazabol nem zavarta, hogy az emberek filmet szeretnenenk nezni
aze nem volt 1 utolso elmeny, 1etlen hatranya az volt, hogy a ribanc mellettem ult, es esetleg valakik azt gondoltak, hogy az en nom😉
nade hogy ujdonsagot is irjak, most eppen az a no vezet aki a faszijaval ult melletem moziban
a sotetbotu etnikum koze tartoztak olyan majkel dzsexon torekvesekkel
reklamok alatt jol elbeszelgettek arrol, hogy ha felre akarnak kurni, akkor ugyis +teszik, szoval inkabb nem loholnak mindig 1mas nyakaban, es 1eb hasonloan kozepuletbe valo temakat beszeltek vegig (milyen bunko haverjai vannak a gyereknek, mert elvettek 3 cigit a notol, stb)
a csucspont film kozben erkezett el, mikor a nyuszinak mexolalt a telefonja, de siman felvette es elkezdett beszelni
nyomta vagy 3 percig, igazabol nem zavarta, hogy az emberek filmet szeretnenenk nezni
aze nem volt 1 utolso elmeny, 1etlen hatranya az volt, hogy a ribanc mellettem ult, es esetleg valakik azt gondoltak, hogy az en nom😉
hahaha megvan!