307
Tahók!!!!!!!!!!!!De kik???????
-
Tanja #219 -
#218 Ott van 210-es hozzászólás! Nincsenek pattanásaim, a találkozást meg akard tovább, hátha beledögletsz. Diszleksziás, értelmi fogyatékos, rühes patkány. Bocs a patkányban van gerinc, benned nincs... -
#217 2 színben villog a logod :))) -
#216 kétszinű???
nah ha megmagyarázod az alábbi állításodat nem verlek meg:))))))
-
#215 Rinc+wind ugy találkoznék mostmár azzal a patanásos fejeddel és ugy leszedném róla a bőrt mint még senkiről nemtom mit képzelsz magadról de mostmár elegem van belőled... -
#214 De őt be lehet! Egy gerinctelen féreg :) -
#213 Rince nyugodjál meg, ez egy fórum te meg nem ismered CSOCSO-t nem biztos, hogy ilyen, fórum alapján nem lehet vkit beosztani ide-oda, erre már rájöttem én is és most olyan peace-es vagyok mint még soha :-))
-
#212 ''ezek igen patkány emberek!!''
Lehet, hogy én ''patkány ember'' vagyok, de legalább ember! Veled ellentétben ugyanis, aki nem ember, ahhoz ugyanis gerinc kéne, de te annak híján vagy... -
#211 Bazzeg tsotso, te vagy a leggerinctelenebb féreg, akit csak ismerek... -
#210 Ahhammm...
Nem tudom ki védett a ''mit töltsek le???(cs)'' és a ''CSOCSO translator'' topicban, meg ki segített neked a CSben...
Tudod az a legkétszínűbb és legurondorítóbb ember, aki ezt elfelejti...
Tsotso egy undorító, kétszínű féreg vagy és ezt nagyon komolyan mondom!!! :( -
#209 pl Laalee és Assassin no meg Rincewind ezek igen patkány emberek!! -
#208 lap ot irtal :)
de most kiesek. -
#207 Ez az a tpoic!
Laalee,Ön a leggyengébb láncszem!:) -
#206 topikcimet mert igy nehez -
#205 Ennek a lapnak az alján van,ha van időd nézz vissza...
Kiderül hogy az írás-olvasás még mindig a fehér ember kiváltsága:) -
#204 abbol kimaradtam -
#203 Visszapörgettem és rátaláltam a kolompár-duó durvaságaira...hja,de régen is volt -
#202 gih :-))
-
#201 Úgy látom, érdemes kicsit visszapörgetni néha, így megtudhatjuk, kik teljesen hiteltelenek. -
#200 Muhahaha!:) -
#199 Fáj neki az igazság. -
#198 IJ tipikus esete... -
#197 kuss! :) -
#196 Letelt a félév, de nem lett mindenki tahó.
Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy többet nem dőlünk be a buta jósolgatásaidnak. -
speed #195 yepp -
#194 Te még jól jártál,a haveromat meg is rugdosta két ilyen terfejű,mert egyetemi klubba akart bemenni diákig.nélkül... -
#193 az egesz orszag egyre tahobb lesz
meg egy fel ev es az lesz a kerdes ki nem taho... -
#192 Csak azokat veszik fel, akiket nem alkalmazna a rendőrség.
Asszem ez mindent megmagyaráz. -
#190 Mocskos cigányok, suli igazgatók :-), politikusok+böszörmények/óhitűek (aki tudja miről beszlek annak jó aki meg nem az járjon utánna...) -
speed #188 #169;)
nade hogy ujdonsagot is irjak, most eppen az a no vezet aki a faszijaval ult melletem moziban
a sotetbotu etnikum koze tartoztak olyan majkel dzsexon torekvesekkel
reklamok alatt jol elbeszelgettek arrol, hogy ha felre akarnak kurni, akkor ugyis +teszik, szoval inkabb nem loholnak mindig 1mas nyakaban, es 1eb hasonloan kozepuletbe valo temakat beszeltek vegig (milyen bunko haverjai vannak a gyereknek, mert elvettek 3 cigit a notol, stb)
a csucspont film kozben erkezett el, mikor a nyuszinak mexolalt a telefonja, de siman felvette es elkezdett beszelni
nyomta vagy 3 percig, igazabol nem zavarta, hogy az emberek filmet szeretnenenk nezni
aze nem volt 1 utolso elmeny, 1etlen hatranya az volt, hogy a ribanc mellettem ult, es esetleg valakik azt gondoltak, hogy az en nom;) -
speed #187 hahaha megvan!