307
Tahók!!!!!!!!!!!!De kik???????
  • Tanja
  • Rincewind
    Ott van 210-es hozzászólás! Nincsenek pattanásaim, a találkozást meg akard tovább, hátha beledögletsz. Diszleksziás, értelmi fogyatékos, rühes patkány. Bocs a patkányban van gerinc, benned nincs...
  • Efreet
    2 színben villog a logod :)))
  • CSOCSO
    kétszinű???
    nah ha megmagyarázod az alábbi állításodat nem verlek meg:))))))

• CSOCSO
    Rinc+wind ugy találkoznék mostmár azzal a patanásos fejeddel és ugy leszedném róla a bőrt mint még senkiről nemtom mit képzelsz magadról de mostmár elegem van belőled...
  • Rincewind
    De őt be lehet! Egy gerinctelen féreg :)
  • Coine
    Rince nyugodjál meg, ez egy fórum te meg nem ismered CSOCSO-t nem biztos, hogy ilyen, fórum alapján nem lehet vkit beosztani ide-oda, erre már rájöttem én is és most olyan peace-es vagyok mint még soha :-))
  • Rincewind
    ''ezek igen patkány emberek!!''

Lehet, hogy én ''patkány ember'' vagyok, de legalább ember! Veled ellentétben ugyanis, aki nem ember, ahhoz ugyanis gerinc kéne, de te annak híján vagy...
  • Rincewind
    Bazzeg tsotso, te vagy a leggerinctelenebb féreg, akit csak ismerek...
  • Rincewind
    Ahhammm...
    Nem tudom ki védett a ''mit töltsek le???(cs)'' és a ''CSOCSO translator'' topicban, meg ki segített neked a CSben...
    Tudod az a legkétszínűbb és legurondorítóbb ember, aki ezt elfelejti...
    Tsotso egy undorító, kétszínű féreg vagy és ezt nagyon komolyan mondom!!! :(
  • CSOCSO
    pl Laalee és Assassin no meg Rincewind ezek igen patkány emberek!!
  • Laalee
    lap ot irtal :)

de most kiesek.
  • Assassin
    Ez az a tpoic!
    Laalee,Ön a leggyengébb láncszem!:)
  • Laalee
    topikcimet mert igy nehez
  • Assassin
    Ennek a lapnak az alján van,ha van időd nézz vissza...
    Kiderül hogy az írás-olvasás még mindig a fehér ember kiváltsága:)
  • Laalee
    abbol kimaradtam
  • Assassin
    Visszapörgettem és rátaláltam a kolompár-duó durvaságaira...hja,de régen is volt
  • Coine
    gih :-))
  • Lteebee
    Úgy látom, érdemes kicsit visszapörgetni néha, így megtudhatjuk, kik teljesen hiteltelenek.
  • Assassin
    Muhahaha!:)
  • Lteebee
    Fáj neki az igazság.
  • Efreet
    IJ tipikus esete...
  • Laalee
    kuss! :)
  • Lteebee
    Letelt a félév, de nem lett mindenki tahó.

Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy többet nem dőlünk be a buta jósolgatásaidnak.
  • speed
    yepp
  • Assassin
    Te még jól jártál,a haveromat meg is rugdosta két ilyen terfejű,mert egyetemi klubba akart bemenni diákig.nélkül...
  • Laalee
    az egesz orszag egyre tahobb lesz
    meg egy fel ev es az lesz a kerdes ki nem taho...
  • Lteebee
    Csak azokat veszik fel, akiket nem alkalmazna a rendőrség.
    Asszem ez mindent megmagyaráz.
  • Coine
    Mocskos cigányok, suli igazgatók :-), politikusok+böszörmények/óhitűek (aki tudja miről beszlek annak jó aki meg nem az járjon utánna...)
  • speed
    #169;)

nade hogy ujdonsagot is irjak, most eppen az a no vezet aki a faszijaval ult melletem moziban
    a sotetbotu etnikum koze tartoztak olyan majkel dzsexon torekvesekkel
    reklamok alatt jol elbeszelgettek arrol, hogy ha felre akarnak kurni, akkor ugyis +teszik, szoval inkabb nem loholnak mindig 1mas nyakaban, es 1eb hasonloan kozepuletbe valo temakat beszeltek vegig (milyen bunko haverjai vannak a gyereknek, mert elvettek 3 cigit a notol, stb)

a csucspont film kozben erkezett el, mikor a nyuszinak mexolalt a telefonja, de siman felvette es elkezdett beszelni
    nyomta vagy 3 percig, igazabol nem zavarta, hogy az emberek filmet szeretnenenk nezni
    aze nem volt 1 utolso elmeny, 1etlen hatranya az volt, hogy a ribanc mellettem ult, es esetleg valakik azt gondoltak, hogy az en nom;)
  • speed
    hahaha megvan!