Ki a legtahóbb a világon?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van ám még;Közterület-felügyelő.
BKV ellenőrök.
meddgyhesshhy péter
Kimosták a dologból,pedig a baleset után még biztosítási csalással is próbálkozott. Utólag a kart biztosítást kötni a szaros BMW-re.Egyébként egy év FOGHÁZAT kapott két évre felfüggesztve. Asszem.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Nem a mocsok megúszta és mostanában kijött vmi új anyaggal, majdnem leköptem a boltban.....de azt azért nem, hanem csak HANGOSAN megjegyeztem, hogy gyilkosoktól ALAPBÓL nem veszünk CD-t .
(vhogy sokan megértően bólintottak a boltban...)
(vhogy sokan megértően bólintottak a boltban...)
Kovács Ákos, Császár gyilkos köcsög Előd, George W Bush.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Most per pillanat senkit se látok abszolut 100% pure tahónak, mindenkiben van valami jó...
De csak mert karácsony van, és nem akarok a Buffallósok lelkivilágáról(már ha van ilyen) írni.
Egyébként egyszer találkoztam egy tök rendes Buff-al, úgy sajnáltam, hogy gyűlölnöm kéne...
Fene egy dolog ez a beskatulyázás...
De csak mert karácsony van, és nem akarok a Buffallósok lelkivilágáról(már ha van ilyen) írni.
Egyébként egyszer találkoztam egy tök rendes Buff-al, úgy sajnáltam, hogy gyűlölnöm kéne...
Fene egy dolog ez a beskatulyázás...
Meg úgy álltalánosságban a plitikusok (főleg Csurka, Torgyán meg Thürmer)
A töritanárom
nah ugy latom +erte eloszedni ezt a topicot
amugy nem ertem miert iteled el a kulonbozo ertelmi szinvonalu emberek +nyilatkozasait
nelkuluk pl ez a topik sem jo7ett volna letre😉
amugy nem ertem miert iteled el a kulonbozo ertelmi szinvonalu emberek +nyilatkozasait
nelkuluk pl ez a topik sem jo7ett volna letre😉
A fickó a G'N'R koncertről->
"Fakkju bazmeg! Ne dumáljá', hanem énekeljé'!"
"Fakkju bazmeg! Ne dumáljá', hanem énekeljé'!"
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Nem gondoltam, hogy ennyien reagáltok.
Nem a saját gondolatom egyébként(ki hinné).
Nem a saját gondolatom egyébként(ki hinné).
De ha mindig az okos enged, kik irányítják a világot?
huhh ezt megkaptuk 😊 pedig nem is artottunk neki 😞((
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
csináljunk nekik egy Rince vs Csocso topicot? nagy zúzás megy itt...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Rincewindet nem igazán ismerem, de Laalee-t, meg Assassin-t csak valami nádvágó paraszt Alsószarfalváról nevezheti tahónak.

Ott van 210-es hozzászólás! Nincsenek pattanásaim, a találkozást meg akard tovább, hátha beledögletsz. Diszleksziás, értelmi fogyatékos, rühes patkány. Bocs a patkányban van gerinc, benned nincs...
Rinc+wind ugy találkoznék mostmár azzal a patanásos fejeddel és ugy leszedném róla a bõrt mint még senkirõl nemtom mit képzelsz magadról de mostmár elegem van belõled...
Rince nyugodjál meg, ez egy fórum te meg nem ismered CSOCSO-t nem biztos, hogy ilyen, fórum alapján nem lehet vkit beosztani ide-oda, erre már rájöttem én is és most olyan peace-es vagyok mint még soha :-))
''ezek igen patkány emberek!!''
Lehet, hogy én ''patkány ember'' vagyok, de legalább ember! Veled ellentétben ugyanis, aki nem ember, ahhoz ugyanis gerinc kéne, de te annak híján vagy...
Lehet, hogy én ''patkány ember'' vagyok, de legalább ember! Veled ellentétben ugyanis, aki nem ember, ahhoz ugyanis gerinc kéne, de te annak híján vagy...
Ahhammm...
Nem tudom ki védett a ''mit töltsek le???(cs)'' és a ''CSOCSO translator'' topicban, meg ki segített neked a CSben...
Tudod az a legkétszínűbb és legurondorítóbb ember, aki ezt elfelejti...
Tsotso egy undorító, kétszínű féreg vagy és ezt nagyon komolyan mondom!!! 😞
Nem tudom ki védett a ''mit töltsek le???(cs)'' és a ''CSOCSO translator'' topicban, meg ki segített neked a CSben...
Tudod az a legkétszínűbb és legurondorítóbb ember, aki ezt elfelejti...
Tsotso egy undorító, kétszínű féreg vagy és ezt nagyon komolyan mondom!!! 😞
Ennek a lapnak az alján van,ha van időd nézz vissza...
Kiderül hogy az írás-olvasás még mindig a fehér ember kiváltsága😊
Kiderül hogy az írás-olvasás még mindig a fehér ember kiváltsága😊
Úgy látom, érdemes kicsit visszapörgetni néha, így megtudhatjuk, kik teljesen hiteltelenek.