307
Tahók!!!!!!!!!!!!De kik???????
-
#307 -
#306 Én egyszer még gimiben elkéstem, mert Orbán Viktor látogatása miatt lezárték az utat amerre suliba szoktam menni és tennem kellettt egy nagy kerülőt.
Miatta kaptam igazolatlan órát. Azóta se bírom... :) -
#305 A Bush az egy tahó. Miatta nem lehet közlekedni. -
#304 egyértelműan tivagytokazok :-| -
EaT #303 hazucc! -
Prank #302 a tahóság is általános dolog... -
#301 ehhh.ilyen is van az általánosban? -
#300 ???
A topik kérdésére ez a válaszom. Nem áll szándékomban politikai vitát nyitni, az tényleg nem ide tartozik. -
#299 Szimpátiát bennem sem ébreszt, de hogy tahó lenne?
Na mindegy, az a lényeg, hogy ez nem ebbe a topicba tartozik. -
#298 Részemről O. Viktor "el presidente" a legtahóbb paraszt a világon. -
#297 És tökjó kiadni. -
#296 ezt nem hiszem. -
#295 a volannal nem bün szitkozodni! ott mindenki azt teszi :) -
#294 a 4kerékaddikt... tisztára mint a céges soförismerös... az hetekig emleget minden ilyet, meg hangosan szidja öket a kocsiban... -
#293 Az az opel kadett kombis figura reggel a Szentendrei úton. Aztán az a micubisi lanszeres a Népfürdő utcában. -
#292 kibaszott zsebtolvajok, azok.... -
kiskorúbézoltán #291 Nem tudom eldönteni , a főnökeim és a beosztottjaim fej fej mellett haladnak ebben a kérdésben ... :) -
#290 -
#289 holnaptol nem kell hogy begyere -
#288 Winchesterekkel foglalkozol? -
#286 De most nincs sehol. -
#285 ali rendor -
#284 ez fincsi... valamelyik topicon volt itt szó egy rendszámtárról, talán benne van. -
#283 Megyek át az úton nálunk, mellettem a barátnőm, az utca egyirányú.
Egyszer csak egy szuzuki kihajt egy parkolóból és szembe jön az előírt iránnyal, a lány hipp-hopp a járdán, én is szaporázom lépteim, de a 2l-es kólásflakont tartó kezem kissé lemarad, így pattan egyet a motorháztetőn(már ha nevezhetjük így az a 0,2-es lemezt), majd becsukja a tükröt.
A srác kiszáll egy bézbólütővel és elkezd arcoskodni.
A lány egész este remegett.
Na ennél nagyobb paraszt hirtelen nem jut eszembe.
A rendszámát megjegyeztem, így ha vmilyen kapcsolatom lesz, lenyomozom és átszúrom egy gemkapoccsal legalább 10-15 helyen a szuzi tetejét. -
#282 A Révai Miklós gimnáziumi 12.A - ból 4 ember. Ők csak bronzérmesek 12.C bandája után (előtt?) a felső sznit még nem kelt el. -
#281 1etértek, de kiegésziteném:
A DÉMÁSZ!!!
A gépen fesz.ing. volt, és nem fizettek, so tazt irtak, én vagyok a hibás, hogy nem vettem 30K-ért szünetmentes tápot.
Ennyit roluk
-
#280 De a legtahóbb a matáv!!! -
#279 De miért a felháb.?
Szerintem némelyik poénos. -
#278 elmagyarázni? mit? jaa.. kikerültek a netre a stáb által nem képernyöre szánt ökörködések, anyázások, ilyesmik... kiderült, hogy a müsorvezetö is ember, és hogy attól, hogy belevigyorog a nézö arcába, megvan róla a véleménye. -
#277 na akkor magyarázzátok el, légyszi!!!!!! -
#276 Hát jah. -
#275 le lehet tolteni de nem a felhaborodas miatt, szerintem van közte jopofa is... -
#274 ne szedd le. annyit nem ér az egész, és a felháborodás is csak divat most. pár hét mulva nyoma se lesz a dolognak. nevetséges... -
#273 szedd le a videokat és megérted a felháborodást. -
#272 most néztem meg, de nehéz tőmondatokból megérteni -
#271 ajánloma VIVA Minusz topic, és ott vannak linkek bizonyos videokhoz... -
#270 mi történt a Zplusszal, hogy most mindenki ennyire fel van háborodva? -
#269 http://www.tar.hu/szivasdmegezeket
Itt én is olvastam NE LOPJ!!! embereiről -
#268 De hát akkor ők jó gyerekek! -
#266 Most lehet elővenni újból ezt a topikot.
A zéplusz teljes stábja.
Nem csak a műsorvezetők, hanem az egész stáb, sajnos azt nem hallottuk, csak ritkán és halkan, hogy ők miket beszélnek.