Shogun

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Elõvettem újra a gamet,de a problémám,hogy win7 alatt elég sokszor kifagy. Valami ötlet,vagy patch van rá?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Meglehet még ezt a játékot valahonnan szerezni?

ilyen régi játékhoz krekket? 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Honda F1
vki cracket hozzá?<#rinya><#szomoru2><#nemtudom><#confused><#confused>

racing revolution

nekemis ugyanez a problémám, valahanyadik kör után, valami Debugerre hivatkozva kilép a játék XP alatt, pedig a dobozra külön rá van írva, hogy XP-n mûködik a játék.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sziasztok!
A problémám kb. ugyanaz, mint btomi1980-nak!
Megvan a Shogun: Total War (eredeti) és a Warlord Edition is. Bármelyikkel próbálnék játszani campaign módban, mindig lefagy 4-5 kör után, mikor az éves bevétel ablaknak kéne bejönni. Felraktam az 1.12-es patch-et is, hátha amiatt nem jó, de így se javult meg!😞
Ha valaki tudja, hogy mi a baj a játékkal, vagy hogy lehet orvosolni, az feltétlenül írjon! Nagyon fontos! Elõre is köszi!
[email protected]
Sziasztok!

Shogun: Warlord Edition van meg!

A problémám az, hogy a játék közben lefagy... állandoan! 😞 Nagyn szomoruvá tesz! Miért lehet? Patch-elni nem tudom, mert ahoz már crack is kell!
Valaki esetleg tud a Patch-ez cracket?

HELP [email protected]
Igen pontosan Alap+Mongol egybe

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Ja és még annyi, h vki világosítson már fel, h a Shogun: Total War: Warlords Edition mit takar? Az alapjáték meg a Mongol Invasion van együtt?
Üdv!

Tényleg szuper a játék, rengeteget játszottam vele, csak egy dolog idegesített mindig: jó ez a morál dolog, meg minden, de attól enyhén szólva a falra tudok mászni, amikor másfél perc harc után az egész szamurájseregem lélekekszakadva elkezd menekülni... A valóságban azért szerintem nem nagyon voltak ilyen "morálmegingások". Ha a vezér (fõleg ha a damyo) azt mondta, h harc a véksõkig, akkor egy igazi szamuráj nem nagyon kezdett el futkározni a környezõ hegyek felé.

A másik gondom az, h a Mongol Invasion kieget sehonnan nem tudtam megszerezni (boltokban nem találtam, a netem pedig csigalassú), így kérek mindenkit, aki hajlandó lenne nekem átfirkálni, az legyen szíves dobjon meg egy maillel és megbeszéljük a részleteket!
Elõre is köszi!

[email protected]
OliApa
Hihetetlen, hogy az Automex-nél még mindig 12 KHUF a progi! Sztem nem frissítettek nájntifortifájv óta. . .
izé asztem kicsit felületesen olvastam el... nem olvastam hogy az extrán van [#vigyor
kösz

skorpio7
Nem fogod kitalálni , amikor azt mondom , hogy az extrán van és ugyan mi lehet a címe !? 😊
Hát ez .:

http://www.extra.hu/gmiki/

"A BC a jobbik csapat jutalma."

lehet hogy én vagyok kulturálatlasn de valaki ide irná g miki honlapjának a cimét?

OliApa
Így igaz. Rengeteg az írott szöveg. Egyébként a hűség kedvéért japánra van állítva a beszéd, de a felirat magyar. Mivelhogy sikerült letöltenem! : )
Blasta
Gondolom a táblás rész magyarra átírását keresi, nem szinkronizálásra gondolt!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
Most öszintén... A japán harci kiáltásokat akarod magyarul hallani? Mert amúgy nem jellemző a szöveg a játékra.

Riszpekk

OliApa
Nem tudtok magyarítást a játékhoz? A gmiki honlapján lévőt nem tudom letölteni!
Jónapot elvtársak, betévedtem a honlapjárés érdekes dolgokat találtam, érdemes megnézni sajnos cska jöv nyáron lesz belőle valami 😞
a gyengébek kedvéért: www.totalwar.com jah és ne a Shogunt nézétek, ne is a Mongol invasiont...
Igaz hogy nem japán, de én várom

a mongol invaziot is kivegeztem expert fokozaton ugyhohu most buszke vagyok magara
Ha "menekülõ" módban vannak a csapataid, akkor nem csoda, hogy nagy veszteségeid vannak. Akkor ugyanios csak menekülnek, s hagyják magukat lemészárolni.
A létszámfölény pedig egyáltalán nem tuti nyerõ taktika.
Szerinted hány század yari ashigaru ér fel egyetlen csapat warrior monkkal? Csak egy kicsit szúrósabb szemmel kell ránézni az ashigarukra, aztán már fejvesztve menekülnek is.
A nyilasok meg csak távolról hatásosak. Közelharcban nem sokat érnek, tehát sosem szabad megengedni, hogy az ellenség a közelükbe kerüljön.
Gyalogságot kell mögéjük rakni, aztán ha jön az ellen, akkor íjászok hátra, gyalogság elõre!
Ugyanez vonatkozik a muskétásokra is.
Azért mert egyszerre csak 16 egység, század lehet a harctéren.
A többiek erõsítésként fognak érkezni, ha valamelyik egységed elmenekül a harctérrõl.
skorpio7
Miért kérdezed ? 😊

hát újra kicsomagoltam de most valami dll filét nem talál😞
Kánya
az exe file-t akkor kapod meg amikor setup-olsz

én ezta cracket nem tudom kicsimagolni😊s igy nincs exe filém most mit csináljak?
Kánya
és hogyan tudnám elindítani a MAP EDITOR-t?????!!!

Kánya
van valami hivatalos MAGYAR honlapja???ennek a játéknak

Dikkma
Campaign-ben úgy levert az ellenfél, mint állat?
Persze rögtön odanyomtam neki a hadaimat, semmi diplomácia stb. na mindegy majd még gyakorlok.
CS nem megy, nagyon nem, lefekszem... :|
Dikkma
6:50 és 7:10 közt az 20 perc, az IE itt a tálcán...
Hustler ne tudd meg... ma alig látok, vérágasak a szemeim, teljesen kivagyok...
Azért Csézem 5-tõl folyamatosan, és nyerjük a mapokat a csirákkal ... 😊)))
gmiki honlapján aszem van valami
Kánya
Ne tudtok Shogun WE magyarítást?????????

Kánya
Hey!!!Nektek bejön a MapEditor?????

skorpio7
Ez azért , nem semmi !!!
07.11-07.12 Elindítani a játékot , belépni a skirmish módba , leverni az ellenfelet , kilépni a játékból , beírni a fórumba egy hozzászólást ... és mindezt kemény 1 perc alatt ! 😊))
Te kis tréfamester ! 😊

Dikkma
Gyorsan le is vertem skirmishben egy ellenfelet. Kellett nekem régen annyi könyvet olvasni ókori csatákról? 😊))))
Dikkma
Jó-jó...késõn van, nem vettem észre, hogy másik file-al kell indítani... 😄D
Dikkma
Hé mi a franc a serial? Nem látom 😞
skorpio7
Éppen ezért szeretem , a rip-elt startégiákhoz fel van rakva a zene is .
Annélkül elég élvezhetetlen a játék !

skorpio7
Elég volt nekem , ez az 5 óra is ( 3.40-8.40 ) ! 😊))
Ilyen ez az élet , ha megszállott netes vagy ! 😊

skorpio7
Valaki !
Nekem rendben lejött az a file !
Szerintem próbáld újra !

skorpio7
Persze nem kell sok ész hozzá , hogy a jó file-t is le tudjam tölteni ! 😊))

skorpio7
Ahogy megmondtam ... megjelent az "új" rip games oldal nekem is .
Csak tudnám , hogy mit szúrok el - már ha én vagyok egyáltalán a hibás a dologban .
Valaki !
Mindjárt megnézem , hogy mi van vele .
Egy probléma azért van ... a sound addon 01-es file-ja rosszul van belinkelve .Az alapprogram 01-es file-jára mutat .

skorpio7
Ha hiszed , ha nem ... nem jön össze .
Egy érdekesség azért van .Ha várnék 2 órát ( a gép kikapcsolva persze ) , tuti "bejönne" a friss oldal .Tudod ... 2 óránként újjul meg a "bérleti jogom" , amúgy meg fix az ip-m .Jópofák ezek a broadband-osok is ... még hogy nem fix ... csak éppen a bekötésem óta ugyanaz az ip-m . 😊
Na mindegy ... majd reggel letöltöm , addigra nekem is "bejön" a frissített rip oldal .
Jó éjt és kössz a segítséget ! 😊))

skorpio7
Már töröltem az elõzményeket , az ideiglenes file-okat és újraindítottam a gépet , de még mindíg a regi rip oldal jön be .
Pedig a hírek az frissült már nálam is .

skorpio7
Nyugodtan tarts hülyének , de azt hogy kell !?

skorpio7
Nekem még mindíg az Incoming Forces : Deliverance látható csak , mint a legújabb játék .
Ez a rip szekcióban van .
http://free.x3.hu/warezcenter/warezcenter_elemei/html/ripgames.html

skorpio7
Melyik szekcióban van ?
Én nem látom még a Shogun-t , hogy felrakták volna .

Miért nem müxik? Nekem jön faszán a cucc az ideiglenesrõl is.
Ja és Én is nagyon várom már a kiegészítést.
Oldal 1 / 5Következő →