Shogun
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
racing revolution
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A problémám kb. ugyanaz, mint btomi1980-nak!
Megvan a Shogun: Total War (eredeti) és a Warlord Edition is. Bármelyikkel próbálnék játszani campaign módban, mindig lefagy 4-5 kör után, mikor az éves bevétel ablaknak kéne bejönni. Felraktam az 1.12-es patch-et is, hátha amiatt nem jó, de így se javult meg!😞
Ha valaki tudja, hogy mi a baj a játékkal, vagy hogy lehet orvosolni, az feltétlenül írjon! Nagyon fontos! Elõre is köszi!
[email protected]
Shogun: Warlord Edition van meg!
A problémám az, hogy a játék közben lefagy... állandoan! 😞 Nagyn szomoruvá tesz! Miért lehet? Patch-elni nem tudom, mert ahoz már crack is kell!
Valaki esetleg tud a Patch-ez cracket?
HELP [email protected]
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Tényleg szuper a játék, rengeteget játszottam vele, csak egy dolog idegesített mindig: jó ez a morál dolog, meg minden, de attól enyhén szólva a falra tudok mászni, amikor másfél perc harc után az egész szamurájseregem lélekekszakadva elkezd menekülni... A valóságban azért szerintem nem nagyon voltak ilyen "morálmegingások". Ha a vezér (fõleg ha a damyo) azt mondta, h harc a véksõkig, akkor egy igazi szamuráj nem nagyon kezdett el futkározni a környezõ hegyek felé.
A másik gondom az, h a Mongol Invasion kieget sehonnan nem tudtam megszerezni (boltokban nem találtam, a netem pedig csigalassú), így kérek mindenkit, aki hajlandó lenne nekem átfirkálni, az legyen szíves dobjon meg egy maillel és megbeszéljük a részleteket!
Elõre is köszi!
[email protected]
kösz
Hát ez .:
http://www.extra.hu/gmiki/
"A BC a jobbik csapat jutalma."
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Riszpekk
a gyengébek kedvéért: www.totalwar.com jah és ne a Shogunt nézétek, ne is a Mongol invasiont...
Igaz hogy nem japán, de én várom

A létszámfölény pedig egyáltalán nem tuti nyerõ taktika.
Szerinted hány század yari ashigaru ér fel egyetlen csapat warrior monkkal? Csak egy kicsit szúrósabb szemmel kell ránézni az ashigarukra, aztán már fejvesztve menekülnek is.
A nyilasok meg csak távolról hatásosak. Közelharcban nem sokat érnek, tehát sosem szabad megengedni, hogy az ellenség a közelükbe kerüljön.
Gyalogságot kell mögéjük rakni, aztán ha jön az ellen, akkor íjászok hátra, gyalogság elõre!
Ugyanez vonatkozik a muskétásokra is.
A többiek erõsítésként fognak érkezni, ha valamelyik egységed elmenekül a harctérrõl.
Persze rögtön odanyomtam neki a hadaimat, semmi diplomácia stb. na mindegy majd még gyakorlok.
CS nem megy, nagyon nem, lefekszem... :|
Hustler ne tudd meg... ma alig látok, vérágasak a szemeim, teljesen kivagyok...
Azért Csézem 5-tõl folyamatosan, és nyerjük a mapokat a csirákkal ... 😊)))
07.11-07.12 Elindítani a játékot , belépni a skirmish módba , leverni az ellenfelet , kilépni a játékból , beírni a fórumba egy hozzászólást ... és mindezt kemény 1 perc alatt ! 😊))
Te kis tréfamester ! 😊
Annélkül elég élvezhetetlen a játék !
Ilyen ez az élet , ha megszállott netes vagy ! 😊
Nekem rendben lejött az a file !
Szerintem próbáld újra !
Csak tudnám , hogy mit szúrok el - már ha én vagyok egyáltalán a hibás a dologban .
Valaki !
Mindjárt megnézem , hogy mi van vele .
Egy probléma azért van ... a sound addon 01-es file-ja rosszul van belinkelve .Az alapprogram 01-es file-jára mutat .
Egy érdekesség azért van .Ha várnék 2 órát ( a gép kikapcsolva persze ) , tuti "bejönne" a friss oldal .Tudod ... 2 óránként újjul meg a "bérleti jogom" , amúgy meg fix az ip-m .Jópofák ezek a broadband-osok is ... még hogy nem fix ... csak éppen a bekötésem óta ugyanaz az ip-m . 😊
Na mindegy ... majd reggel letöltöm , addigra nekem is "bejön" a frissített rip oldal .
Jó éjt és kössz a segítséget ! 😊))
Pedig a hírek az frissült már nálam is .
Ez a rip szekcióban van .
http://free.x3.hu/warezcenter/warezcenter_elemei/html/ripgames.html
Én nem látom még a Shogun-t , hogy felrakták volna .