Shogun

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is az egyik kedvenc játékom volt, annak ellenére, hogy én nem nagyon használtam ki a valós idejû részt.
Egyszerûen nem tudtam gyõzelmet elérni. Biztos, hogy bennem volt a hiba. Az az igazság, hogy én a körökre osztott stratégiát jobban szeretem. Már a gyakorló pályán is állandóan lekaszabolták a nyilasaimat. Nem értettem, pedig a menekülõs módban voltak. Az ellenfélbõl, meg alig esett el valaki.
Bocs ha nem voltam tul szakmai szövegû, de már régen játszottam vele, és nem emlékszem a "szakkifejezésekre".
DE elmonhatom , hogy stratégiailag a legjobb helyzetben a lilák (a térkép jobb alsó sarkában lévõk, Takedától jobbra) voltak. Messze a legtöbbet jövedelmezõ területek az Õ kezükben voltak, és már csak a számbeli fölényben el lehetett dönteni a játékot.

Na én beszéltem ...
UFFF...
Aquli
http://kickme.to/warezdata . Ezen az oldalon a games menupont, es ott lent a nextre kell kattintani ketszer, es ott lesz a shogun:total war. De mintha egy ideje nem mukodne a gamez szekcio. Egyebkent vegigjatszottam a pirosakkal easyn. Geisha kiraly.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
de hat ma delutan szereztem meg

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
nem is tudtam hogy az alap samurai archer, yari samurai, meg yari aharugi (vagy mi)-n kivul vannak mas egysegek is. mongyuk egy varosomat se fejlesztettem nagyon.

Aquli
http://kickme.to/warezdata . itt meg van ripben, de en megszereztem full cd-n, es nagyon tettszik, narancssargakkal vagyok, de ha magarahagyok egy tartomanyt, akkor mindig jon valami kis ellenseg, es elfoglalja, es ha ott volt mongyuk castle, spear dojo, archery dojo, akkor azokta epithetem ujra 😞(.

Aquli
Nem tudjateok valami warezon nincs fenn?

Jó bizony!
Szerezd meg!
Ha szereted a stratégiai játékokat, akkor ez le fog kötni egy "kis" idõre.

Az elõzõ hozzászólásomban természetesen Windows akart lenni.
Indítsd csökkentett módban a Windost és úgy telepítsd õket!
Erre már gyanakodtam én is. Vissza is raktuk a 7-es DirektX-et. Jó nehéz volt leszedni a 8-ast.