CD-írók

Oldal 1 / 24Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fm
ok. kösz,de úgy tûnik,hogy jók a cd-k amiket 32x-esen írtam(audio) csak a media playerben recsegett..de azér audionál visszaveszek picit.

ollie
próbáld ki

fm
értem,hogy audiot nem szabad gyorsan írni,ezzel nincs gáz,világos,mint a ser.
namost nálam olyan van,hogy True link,vagy vmi ilyesmi,ami a rontásmentes írást biztosítja. ezt kapcs ki??

NeoMaN
Recsegés ellen ki kell kapcsolni a BurnProof-ot, vagy nemtom nálad hogy hívják.
Amúgy Audiót 4*-esnél gyorsabban nem szabad írni, mert nem mennek át normálisan az adatok. Nemtom megmagyarázni pontossan, talán PPéter tudná..

ollie
ollie
Próbáld ISOBUSTER-rel.

ollie
Minél lassabban írod, annál jobb. célszerû 1x-esen, de ha nem lehet, akkor olyan lassan, amennyivel az író tudja. Minél gyorsabban írod, annál kevesebb lejátszó fogja tudni lejátszani.

fm
vettem egy samsung cd újraíró-dvd combót. a problem az,hogy eddig két audio cd-t írtam,és úgy tûnik mind2 tartalmaz recsegõ trekkeket. Az író hibája? Hányszorosban kell írni audio-t? Futhatnak írás közben más progik is?

help..

BaLeeX
Bocs a kérdésért, kicsit OT de itt van sok CD írós ember valaki csak tud segíteni.
Egy újraírható CD-t töröltem természetesen gyorstörléssel. Nem kellett volna... Hogyan tudom visszanyerni az adatokat?
(a nero szerint ugye ott vannak csak nem láthatóak és a bizalmas adatok számára a györstörlés remek megoldás)

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

ollie
Van nero vagy ecdc a gépeden? Ezekkel próbálnám a helyedben.

EOX
De mivel, hogyan? Rámegyek pl. cdr-winben hogy full erase és azt írja, hogy write protected.

Retteketet

fm
érdemes író-dvd combót venni? vagy külön?
LG és Samsung jókat gyárt? köszi.

ollie
???
Minden cd-re írt file írásvédett. Úgy tudod letörölni, hogy leformázod a cd-t.

EOX
Hi, van egy gondom. Egy nagyokos az újraírható cd-mre írásvédetten írta rá a fájlokat, és most nem tudom letörölni. Próbáltam CDR-Winnel, Blindwrite-tal, Ashampoo-val, meg az XP beépített varázslójával is. Mind "Write Protected"-et ír. Ötlet?

Retteketet

ollie
pedig van olyan cd olvasó, ami tud barcode-ot is olvasni

ollie
http://www.plextor.be/English/products/PX504A.html

itt egy model

ollie
http://www.plextor.be/

simán

a minõségrõl ne engem kérdezz

Pharaoh
Plextor DVD írókat is gyárt? És ha igen ugyan olyan minõségben, mint a CD íróit?

ollie
vonalkód, amit szinte minden terméken megtalálsz ,amit a közértben veszel (angolul barcode-nak híjják)

Atus01
Adják az íróhoz😊

Vik1984
Nem tud valaki Linuxos drivert USB-s Memorex BBQ 200-ashoz (CD-író)?

Néha összeszavakat a keverem

Csak monjuk az SCSI cdírók kb. 40 ezertõl kezdõdnek. Eddig nekem egy õsrégi Philips (2/2/6) cdíróm volt és mindig szarakodott (mondjuk valószínûleg a Philips volt benne a bibi...).
Cdírót hosszabb távra vesz az ember: ami nem bír ki legalább 3 évet (vagy pár ezer CD-t ami nem túl valõszínû), arra nem érdemest pénzt pazarolni, az egyszerûen szar!
A Teac-ban a memória mérete 8 MB-os, viszont a Teac úgy oldotta meg, hogy csak a szabad memóriát jelzik ki a programok. Szóval nem hibás.
Pheel
Vééééégülis... 😊
Stann
Nekem is ilyen van, szerintem jo!
Eddig annyi baja volt, hogy az eleején nem igazán akarta olvasni az RW-CD-ket, de 1-2 CD-rw irás után semmi baj sincs vele!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Falabu
Hi all!
Szeritetek a Philips írók jók(CDRW 24/10/40X Philips)?? Elõre is köci!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

JohnnySmith
Sima dvd rom-ból a Pioneer 16x ajánlom (slot-in). A combos cuccokat annyira nem ismerem.
CD újraíróból pedig az ASUS 48x16x48 szerintem megbízható és jó író.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

B@ldrick
LG 32/10/40/16 CD újraíró+DVD Combo drive Dobozos 19900 Ft jó választás lehet? Igazából DVD kellene, de akkor már lecserélném a 4/4/24-esemet.Tapasztalatok?

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Pheel
Hehe! Én nem is szólok. Jó szórakozást!
Kedves XY(ha szólíthatlak a Teljes Neveden😊!
Mi a bajod a Plextorral?

\"Life is around you and in you.\"

mainruler
Jaj ne...
Már megint...

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Stann
Firmware frissitédnél minek kellene megváltoznia/javulnia?

Stann
Philips irónál a firmware-t hogyan lehet frissíteni,
és hol birom leolvasni a jelenlegi verziot?

Pheel
Anyagja és írója válogatja. Próbálkozz! Egy év múlva kiderül 😊
mainruler
Hát, ha megtaposol egy 8x-an megírt korongot, akkor az sem lesz olvasható 1 év múlva...
Vagy jön a CD zabáló baci...

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Emery
Milyen max sebesseggel erdemes cd-t irni ugy hogy az adat evek mulva is megmaradjon, mert azt hallottam hogy ha pl 32X-en 40X-en megirt cd nem biztos hogy 1 ev mulva is olvashato lesz. Errol mi a velemenyetek?

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

Mike
meg egy Borg egyébként sem szereti a különbözõ nációkat, max asszimilálni. Másrészrõl meg nem jó dolog amikor megjelenik a konkurencia, és keresztül huzza az inváziós terveinket.

😊))

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Laalee
feleg hogy duplikalod magad 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Mike
mondjuk Borg eddig sem kedvelt tulsagosan

Mike
mondjuk Borg eddig sem kedvelt tulsagosan

Pheel
Éppen te mondtad, hogy ez egy jól moderált fórum. Kiderül :-P
Mike
nem csak negem kéne törölgetni, azt már látom 😊)

Pheel
Szarásra ott van a szarósBarbie 😊
Laalee
ez benne a poen, nem szarik be...

Mike

Pheel
Én 12000 Ft-ért pont ezt várom. Ezért nem veszek olyat...
Mike
12e-ért mit vársz, 20 évet
beszarik kidobod, veszel másikat, nem tétel

Nekem ez elõtt egy LG 4x/4x/32 volt de soha semmi bajom nem volt vele.
(kár volt eladni, mert a DVD-m megpusztult és így most nincs semmi cd olvasóm )

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Pheel
Még csak nem is nekem kellett kimondanom, hanem õ van vele tisztában. Amúgy ha nem írsz vele, akkor akár 10 évig is bírja. 😊))
Laalee
de nem csak 1 evig birja... semmi baj veluk, azt elhiszem hogy nem olyan strapabiro mint egy teac vagy plextor, meg hangosabb is, de kit izgat hogy 3 evig birja vagy 5? igyis ugyis lecsereled mielott tonkremegy.

Oldal 1 / 24Következő →