CD-írók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
namost nálam olyan van,hogy True link,vagy vmi ilyesmi,ami a rontásmentes írást biztosítja. ezt kapcs ki??
Amúgy Audiót 4*-esnél gyorsabban nem szabad írni, mert nem mennek át normálisan az adatok. Nemtom megmagyarázni pontossan, talán PPéter tudná..
help..
Egy újraírható CD-t töröltem természetesen gyorstörléssel. Nem kellett volna... Hogyan tudom visszanyerni az adatokat?
(a nero szerint ugye ott vannak csak nem láthatóak és a bizalmas adatok számára a györstörlés remek megoldás)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Retteketet
Retteketet
Néha összeszavakat a keverem
Cdírót hosszabb távra vesz az ember: ami nem bír ki legalább 3 évet (vagy pár ezer CD-t ami nem túl valõszínû), arra nem érdemest pénzt pazarolni, az egyszerûen szar!
Eddig annyi baja volt, hogy az eleején nem igazán akarta olvasni az RW-CD-ket, de 1-2 CD-rw irás után semmi baj sincs vele!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Szeritetek a Philips írók jók(CDRW 24/10/40X Philips)?? Elõre is köci!!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
CD újraíróból pedig az ASUS 48x16x48 szerintem megbízható és jó író.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Mi a bajod a Plextorral?
\"Life is around you and in you.\"
és hol birom leolvasni a jelenlegi verziot?
Vagy jön a CD zabáló baci...
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
😊))
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
beszarik kidobod, veszel másikat, nem tétel
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
(kár volt eladni, mert a DVD-m megpusztult és így most nincs semmi cd olvasóm )

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Jó szórakozást!